Visszajelzés Halloweeni tündérmese - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: BackOffice, témanyitás ideje: 24.10.17.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. nyuszika215

nyuszika215 Fórum császára

Üdv, kedves szomszéd! Rékucival kell egyet értenem. Nem fog olyan sok trágya kelleni...kisebb trágyadomb esetén talán érdemes kitenni több ólat, de az 550-es kapacitás szerintem nálad is adott, ha mást nem trágyázol, az legalább 3 napra elég lesz. Ha még pár pink, neon, piros tyúk kimegy egy fél területre, esetleg narancs, azzal aratsz annyit körönként, hogy visszapótold a felhasználtat;) Ha van mellé pár színes kakukk is, még jobb, gondolom azok is több trágyát adnak. De jó lenne, ha páran akarnának papagájt is szaporítani, van eladó tápom;)

Gio, Rebcsok, bindi5454 és 6 más kedveli ezt.
  2. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Kérhetem, hogy reptess egy baglyot nekem ?

bindi5454, genka53, osztrak12 és 2 más kedveli ezt.
  3. miniowl

miniowl Fórum hercege

Szia!
    A teliholdasra jó lesz, ott hatni fog a csatni is, az alkonyvirág meg szaporodni :D

Gio, bindi5454, genka53 és 5 más kedveli ezt.
  4. Erika.Barath

Erika.Barath Fórum-zöldfülű

Ez bizony első olvasatra igen bonyolultnak tűnik, de úgy gondolom, hogy menet közben rájövök a taktikára.

Gio, heureca3, magdi06 és 2 más kedveli ezt.
  5. magdi06

magdi06 Fórum elő legendája

Igazad van,én is elolvasok minden jó hozzászólást.Lehet,hogy nem jegyzem meg, de a feladat során nekem akkor tisztul le.Meglátjuk.Ennek is sikerülni kell az event leírás alapján is. Általában nekem az jön be. Viszont aki segítséget kíván adni annak is köszönet.Sok mindenki tudja használni!

Gio, -kaktuszable-, bindi5454 és 5 más kedveli ezt.
  6. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

A rémtermékek pajta ára nagyon alacsony, nehezen lehet a gazdakörit ebből teljesíteni. De legalább megnyílnak a teliholdas területek, igy lehet egy kicsit javítani a helyzeten.

bindi5454, heureca3, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  7. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Na majd élesben kiderül. Most, hogy a teliholdas területeket is lehet majd használni, szerintem megnő a kereslet a trágyáért. De a puding próbája az evés, és meglátjuk hogyan alakul. Én minden esetre betáraztam belőle: a piacra is "spájzoltam" és feltöltöttem a trágyadombot is. :music: és átrendeztem a farmom, hogy ha kell kitudjam tenni a tyúkjaimat. :music:

Gio, missuzy_53, bindi5454 és 4 más kedveli ezt.
  8. Rékuci1111

Rékuci1111 Fórum császára

bindi5454, heureca3, genka53 és 3 más kedveli ezt.
  9. Bátyus

Bátyus Fórumfelvigyázó

Az este lekaptam a felhőmet,most meg olvasom, hogy nyitva lesz a teleholdas terület, igaz a gombaerdőből mag van, ami lehet, de legalább a fákat le tudom szedni, és az ujakat kitenni

bindi5454, heureca3, genka53 és még 1 ember kedveli ezt.
  10. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Magamból kiindulva (106-os szintű vagyok) Rengeteg eventet csak úgy tudok 100%-osan teljesíteni ha éjjel nappal értsd jól felkelek hajnalban, hogy aratni tudjak. Melóban is nyomom, hogy haladni tudjak ergo mindig alig van pár perc szünet ,hogy kész a növény és már aratom ....Ha nem tenném és csak akkor csinálnám mikor tényleg szabadidőm van és otthon vagyok nos a 20 ezres növényekből jó ha 5ezer összejönne... Nem mindenki éli az életét a gép előtt... Ezért az eventért én pl nem is fogom törni magam egy percig se.... Én legtöbbször a felhők miatt csinálom ,de ezt nézve ad egy szaros ládát hát köszi nem kell a láda a tp meg nem érdekel mert totál nem ér semmi a nagyobb szint.... Ha anyum nem csinálná a farmot én se tenném gyak.. miatta csinálom csak.

Utoljára szerkesztett: 25.10.17
    bindi5454 és Eső-Cseppke kedveli ezt.
  11. BackOffice

BackOffice Fórum elő legendája

Szia!
    Csak egy apró kiegészítés: nem tudom, hogy van-e a játékban olyan felhő, ami egy nap alatt ilyen nagy mennyiségű tp-t adna. Ez az eddigi legmagasabb szorzós felhő (azt hiszem) ilyen rövid érési idővel.
    Az még a jó benne, hogy amint szintet lépsz, még több tp-t fog adni.
    Megértem, ha neked nem fontos a haladás. De ez a felhő az utóbbi idők egyik legjobbja.
    Ne csak a ládát lásd, hanem a számokat is!

Akkor állj neki, ha jókedvvel és valóban "játékból" csinálod végig! Ha nekiállsz, akkor pedig szívből kívánom neked, hogy találj benne örömöt is!

Én azért várom, mert végre van egy olyan event, ahol egy nagygazda is kihívást láthat. Minden eszközöm, amivel rendelkezem, most hiábavaló.
    Olvastam itt sokat és tanultam is nagyon sokat. Köszönöm mindenkinek, aki megosztja a gondolatait, stratégiáját!

Gio, HéricsBáró, SzabadEurópa és 27 más kedveli ezt.
  12. tevehajcsár

tevehajcsár Fórum mestere

Öröm már régóta nincs ebben. Kb a játék eleje óta bent lévő feladatok sincsenek kész már megszámolni sőt az aljára görgetni is félelmetes mennyi gazdaköri van befejezetlenül...Miért? Mert éjjel nappal event event hátán van sosincs idő azokat teljesíteni.... Haladásnak mi értelmi így hova haladják milyen cél felé?

Ez már régóta nem játék (és bátran mondom sukunknak nem az) hanem inkább egy kényszeres munka. A játékot élvezi az ember azért játék ez csak nyűg....

13. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Sziasztok! Eredményes, szép napot Mindenkinek!
    Szeretettel köszöntöm Osztrak12-öt;) születésnapja alkalmából és a közelmúltban ünneplőket!:)
    Kérlek, fogadd szeretettel: Születésnapodra
    Nem fontos, hogy hány gyertya van a tortádon,
    Nem fontos, hogy hányszor múlt el a karácsony,
    Csak az fontos, hidd el, és ez hoz majd diadalt:
    Maradj a szívedben örökké fiatal!

Nem tudod, hogy később Ki lesz majd belőled,
    Nem tudod még hány buktató van előtted,
    De lásd meg a szépet és keresd a jót,
    Meg fogod találni a neked valót.

Legyen az életed olyan, mint szeretnéd,
    Tegyél meg mindent, mit igazán szeretnél,
    Ha kell majd segítség, jönnek a barátok,
    Sok boldog születésnapot kívánok!

Az eventre készültem, az ismertetőt elolvastam. Köszönöm szépen a számolgatásokat, útmutatásokat a "nagyoknak".
    Pharmer "itiner"-jét végig olvastam többször!:) Majd a lényeget kiollóztam, elmentettem. Azt tudnod kell, hogy a mamutjaim Neked köszönhetem, sokszor emlegetlek is miatta. Ha ezek "eredményére" nézek mindig hálás vagyok, hogy akkor is olvastalak!:)
    Külön dícséret a Bp-nek, hogy nyitva lesz a teliholdas terület is.
    Mindenkinek, eredményes, örömteli játékot és sok sikert.
    Ui. Az event során többször leszek távol, de hála az okos telefonoknak, szünetekben ha a technika ördöge, angyala nem szól bele, pár perc alatt megoldható az aratás-vetés!

Gio, Rebcsok, taga1 és 15 más kedveli ezt.
  14. Fätum

Fätum Fórumőrült

Sziaszia :) Írtam már sokszor, de megteszem most is: NEM kell minden evetet megcsinálni. Addig játék a játék, amíg mi irányítjuk a saját játékunkat és nem a játék irányít minket. Ha neked ez az event nem tetszik, hát ne csináld. Biztos vannak befejezetlen gazdaköri feladataid, (nekem is vannak) hát csináld azokat. Ha azt se akarod, akkor termelj a piacra, és duzzaszd a virtuális pénztárcád. Ha az se tetszik tenyéssz a kéjlakban...és még sorolhatnám mennyi - de mennyi mindent lehet ezzel a játékkal csinálni. Ezeket mind-mind csinálhatod a saját tempódban, a saját elképzelésed szerint. Keresd meg a játékban azt az elemet ami siker élmény nyújt Neked, mert csak akkor fogod élvezni a játékot, ha van siker élményed. Ha nincs semmi ami tetszik akkor pedig be kell fejezni és keresni más játékot, más elfoglaltságot. Olyasmit ami siker élményt ad és örömet okoz Neked.

Gio, Kata_rzis, taga1 és 12 más kedveli ezt.
  15. januar51

januar51 Utánpótlás-írogató

Szia Kukori !
    Megint csak sok-sok köszi a segitségedért.Sikeres eventet Neked is !

Gio, bindi5454 és heureca3 kedveli ezt.
  16. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Szia!
    Lehet,hogy feltetted a stratégiádat, de nem találom. Ha nem, akkor megkaphatjuk?Köszönjük!

bindi5454 kedveli ezt.
  17. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Szia! 94. hozzászólás.:)

Gio, -kaktuszable-, bindi5454 és 2 más kedveli ezt.
  18. emocy91

emocy91 Fórum biztosa

Sziasztok :)

Nem szoktam előre inni a medve bőrére ;), most mégis megteszem...
    Első (második, sőt sokadik xD) olvasatra is bonyolultnak tűnik az event -.-. Ám, komplexitása ellenére is tetszik :).
    Tetszik az, hogy
    vissza a gyökerekhez felkiáltással ;), most azon játékosok is megtapasztalhatják -akik nemrég kezdtek el játszani- azt, hogy milyen is volt a növénytermesztés a csatni feltalálása előtt :D...
    Továbbá tetszik az is hogy az event helyszíne :), különálló terület lévén, egyáltalán nem zavarja az égadta világon semmiben, megszokott farmos tevékenységeinket 8). Sőt, farmos területeinkkel be is segíthetünk az event gördülékenyebbé tételéhez.

Nagyon sok esetben fogalmazunk meg kritikát az eventekkel kapcsolatban ;), viszont a sportszerűség azt diktálja: hogy adott esetben dicsérni is kell :inlove:!!!
    Ezúttal eventünk alkotói 8), igencsak gáláns felhősorral leptek meg :inlove:, hisz nem mindennapi az a tp. mennyiség, amit a Halloween event felhősora adni fog :).

Szóbanforgó eventünket talán kihívás lesz teljesíteni, mégis érdemes küzdeni a nyereményeiért :).
    Halloween sötét éjszakáján ;), "hivatásos" segítőink 8), stílusosan: töklámpáikat meggyújtva, segítenek nekünk, bevilágítva a feladat homályosabb zúgait is... ;). Nagy köszönet érte :inlove:!!!
    (Az alábbi idézetnek köze nincs Halloween ünnepéhez ;), csak azért osztom meg, mert szívbemarkolóan gyönyörű :inlove:.)

Felröpi mentes, sikeres és szórakoztató eventet kívánok !!! :)

"Mindenkinek megvan a maga társa. Mintha a két lélek egy volt volna, ott, ahonnan minden élet ered, s két testbe osztottan fújták

volna
    alá, hogy itt éljen a földön, ezen a rendetlen csillagon. S a két léleknek keresnie kell egymást. Meg kell találnia egymást,

különben örökre hiányzik a szívének a fele. S ha meg nem találja egymást, s nem a maga felével egyesül, holtáig érzi a tévedését,

szívének a hiányosságát, csonkaságát."/Gárdonyi Géza/

Gio, Rebcsok, taga1 és 9 más kedveli ezt.
  19. narancsvirag72

narancsvirag72 Fórumszaki

Sziasztok!
    Jól értem, hogy nem kell felröppenővel készülni az eventre? Learathatom a 2 napja tartogatott poréhagymámat és keserűgyömbéremet?

Sali~*.* kedveli ezt.
  20. gyulaika

gyulaika Fórum admirálisa

Nyugodtan, semmi köze az eventhez.:)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.