Visszajelzés Hanami fesztivál eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 18.4.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok!

Még egy kör és kész az event;) Hazudnék azt mondanám, hogy tetszett.... de a felhő kellett;)

2. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Annyiban jó ez az event, hogy a régi és a kis farmok is egyenlő eséllyel indulhatnak. Nincs nullázás és zöldkakizás :) Sajnos semmi újat nem kaptam a titkosakból, de hát ez van. Mindjárt aratom az utolsó kört is, többet nem foglalkozok a területtel. Hajrá azoknak, akik még nem végeznek, van idő még bőven. :)

zotya280303, ^^Ayumi^^, Rszapnny és 2 más kedveli ezt.
  3. -Holdfeny-.

Jogos, ebben teljesen igazad van;)
    Viszont időrabló....
    Ja és a titkosakból semmi új nem jött....:music:

zotya280303, cirmi54 és tuxumuxi kedveli ezt.
  4. murtaz26

murtaz26 Utánpótlás-írogató

Nem értem a betüket LLL-NN stb mit jelölnek nem találok rá magyarázatot. Le termeltem az event növényt és nem tudok haladni!

^^Ayumi^^ kedveli ezt.
  5. tuxumuxi

tuxumuxi Junior szaki

Annak időrabló, aki kézzel kattogtat és nem tud nullázni sem :D Már rég nem eventezek, mert állandóan át kell rendezni a farmokat, ráadásul ha sokat kell ültetni eventnövényt, közben ól, terményes és fás kedvezményekkel kecsegtetnek, de a növények miatt nem pont nem azok vannak kint.

zotya280303 és Rszapnny kedveli ezt.
  6. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egyszerűen nézd meg, hol mit szeretnél beadni, és azt add be. Először számold végig, mert nagyon eltérőek a beadandó mennyiségek aszerint, mit választasz.
    A leírásomban a betűk a színeket jelölik: Piros szélkerék, Narancs madár, Lila pillangó.

PZoli64, maszilva, zotya280303 és 3 más kedveli ezt.
  7. -Holdfeny-.

Nem kézzel kattogtatok... :music: Viszont nem szeretem a 4 óránkénti aratást....8)
    Az eventnyereményeknél a felhőt tartom lényegesnek... az hosszú távon támogatja a farmot;)

tuxumuxi kedveli ezt.
  8. cirmi54

cirmi54 Kivételes tehetség

Eventet befejeztem, de nem szerettem meg! Időrabló, semmi más! xD
    Üdv. Mindenkinek! xD

Kuzdern, zotya280303, -Holdfeny-. és 2 más kedveli ezt.
  9. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Minden nap lemegyek a barlangba is. ;) Ott is vannak itemek, amit felhőre tudsz rakni.

stb_farmer, Kuzdern, maszilva és 3 más kedveli ezt.
  10. libuskafarm

libuskafarm Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Megvan a felhő, sehol nem tudok beadni semmit, de ott a plusz jel és a csillagoknál a mutató is a középső csillagnál van csak.
    Mit rontottam el?

11. -Holdfeny-.

Jóságos ég... ez a játék elem még létezik??? Olyan rég jártam ott el is felejtettem már....:eek:o_O
    Én is ezt látom... de végeztem;)

zsani_apja és zotya280303 kedveli ezt.
  12. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok, szép reggelt és még szebb napot kívánok mindenkinek :)
    Vége végeztem az eventtel, nem lett a szívem csücske, nem volt élvezetes event, nem szerettem.
    A felhő sem zavar túl sok vizet nálam, de már üzemel. Elégedett nem vagyok vele, de az apróbb köztes ajándékoknak tudok örülni, azok jók voltak, kiváltottam mind a 6 csillagot, nem maradt ott egyetlen nyeremény lehetőség sem.
    Kitartást kívánok azoknak akik még ültetnek az event miatt és sok sikert kívánok a végéhez.

PZoli64, zotya280303, ljanika6 és 2 más kedveli ezt.
  13. Rszapnny

Rszapnny Fórum-zöldfülű

Sziasztok!

Lehet néhány játékos számára nem lesz túl rokonszenves a hozzászólásom!
    Nos én személy szerint élveztem ezt az eventet, sokkal többször lehetne ezen a területen, mert ezt mi, az újabb játékosok legalább tudjuk teljesíteni. Engem nem zavart, hogy 4 óránként aratni kellett, nyilván ez nem mindig jött össze. Mi a többi eventet is csak így tudjuk játszani, hogy vízzel és trágyával (ha van annyi) végezzük el. Nekünk nincsenek szupertrágyára ható felhőink, vagy dekoraink, nem tudunk 0 percezni növényekkel és ólakkal sem egyenlőre, így marad a "séta" tempó. Nem tudjuk megszerezni a farmaranyfát, vagy szuper mamutfát a komolyabb, rengeteg beadadndót kérő eventeknél, örülünk, ha a felhőt megszerezzük.
    Vagyis mint írtam, nekünk ez jobban fekszik, mert mellette tudunk termelni a farmon is.
    Szóval részemről IGEN, kellene több ilyen event ezen a területen!

Arrah, stb_farmer, vihence és 13 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Szia!

Értem amit írsz... s így hogy nem volt feszített a tempó... s bőven lehetett idő előtt végezni, így jó volt;)
    S bizony kellenek ilyen ingyen teljesíthető eventek is!
    Engem a 4 óra csak azért zavart mert vagy 3 óránként értem volna rá aratni... ugye ennyi idő alatt nem érett meg a növény... vagy órákkal később;) De a lényeg, hogy kész van;) Jöhet a következő;)

Rszapnny és zotya280303 kedveli ezt.
  15. Blökix

Blökix Fórum hercege

Most valamit nagyon benéztem vagy elrontottam én is.
    2/3-at ír ki mind a 3 helyszínen és nem tudok tovább menni,nem ajánl fel semmilyen plussz jelet,hogy kattinthassak.
    Sajnos siettem és nem olvastam el,hogyan kell elmenni a felhőig,most meg csak nézem a nagy semmit.

Arrah kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Minden résznél 6 feladatot kell teljesíteni;) Ha 2/3 van kész a felhőhöz... akkor 1 feladat még hiányzik valahonnan;)

17. Blökix

Blökix Fórum hercege

Ok,de nem enged beadni semmit.
    Nem értem.

18. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Szia. Valamelyik helyszínbe még be kell adnod valamit. Nézd végig mind a 3-mat és rájössz melyik hiányos még. Az 5 csillagnak mindegyiken ott kell lenni, ahol nincs csillag abból hiányzik még valami, de ha a csillagok meg vannak akkor alul kell még teljesítened az eventnövény beadást. Különben ha egyenként végig nézed amelyik alul nincs kipipálva az a hiányos.

kevinerika52 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  19. irkuvasz

irkuvasz Törekvő

Szia. Valami nincs letermelve azért nem tudod beadni. Az előző levelem alapján nézd végig.

kevinerika52 kedveli ezt.
  20. Blökix

Blökix Fórum hercege

Frissítettem és sikerült közben!
    Hagyjuk,tiszta hülye vagyok!
    Köszönöm!

zotya280303, -Holdfeny-. és irkuvasz kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.