Visszajelzés Hanami fesztivál eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Enike**, témanyitás ideje: 18.4.23.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Néha megtréfálnak a sütik;)

2. Menitala

Menitala Fórum mestere

Felhő kész!!! Vége???

3. jucus100

jucus100 Fórumelemző

Sziasztok !
    A feladatokkal végeztem, de a felhőhöz már nem tudom letermelni a hozzá valókat idő hiányában. Nem tudok 4 óránként aratni. Ahogy nézem az eventeknél egyre több a beadandó.

ho-hoboy, kovacstne és Kisfenyő kedveli ezt.
  4. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Szép kényelmesen meglett a Hanami fesztivál event. Tetszett, szép a grafika. Igaz, ha nem az lenne, bizonyára már többen abbahagytuk volna.....
    A felhőt mindhárom farmon feldíszítettem és aktíváltam.
    De! Tisztára ki vagyok akadva a BP-re, mert mindezek ellenére még mindig zöld a beadási gomb mindhárom helyszínen, mindhárom farmomon!
    Megint semmi "gratulálok, végeztél" felirat se, hogy az ember ne kattogja végig lüke módon újból az összes beadási részt potyára!
    Sőt hab a tortán, bár az event elején sem vettem kosarat, de még most is ott ajánlgatja a kosár vásárlást, amit ki is próbáltam ellenőrzésképpen, és odavezetett a vásárlási ablakhoz.
    Idézem Besenyő Pista bácsit: '"Há' noooormális?!" :oops:xD
    Gratula a végzetteknek, és sikeres befejezést a még küzdőknek! :inlove:

zsani_apja, Kuzdern, kutyaszálló és 4 más kedveli ezt.
  5. apumbiapa

apumbiapa Fórumszaki

Jó kis event volt. A felhő már működésben is.:)

kutyaszálló és Anditabandita12 kedveli ezt.
  6. ho-hoboy

ho-hoboy Fórum bárója

Én is így járok, a célegyenes előtt hoppon maradok!:oops:

Arrah és kovacstne kedveli ezt.
  7. asszony48

asszony48 Aktív író

Lég buborék miből lesz köszi.

8. Hanikó71

Hanikó71 Aktív író

Szia!
    A légbuborékgyár az axolot terményes ólja.

9. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Megpróbáltam pontosan aratni nappal, este nem keltem fel,mindig a legkisebb beadandót választottam,de így is elég
    megpróbáltatás volt időre végeznixD
    Mi lett volna, ha még azt választottam volna amelyik tetszik8)
    Na mindegy, aki kész van annak gratula, aki még csinálja sok sikert a befejezéshez:inlove::inlove::inlove:
    Ja ,felhő beüzemelve:D

Kuzdern kedveli ezt.
  10. kissanita72

kissanita72 Fórum-zöldfülű

Sziasztok. Érdeklődnék valaki találkozott-e hasonló problémával, illetve hol tudnám jelezni a gondot, ugyanis végigtúrtam itt mindent de olyat nem találtam, ha az event feladattal van gond azt hol lehet jelezni. A probléma : 3 feladatbol áll a Hanami Fesztivál. Ha egyet teljesitesz, tehát ki van csillagozva mind az 5 feladat, akkor Például a PAGODA nevű első feladatnál odaadja az ötödik után a - FINOM HANAMI ÉTEL nevü , felhősorra kirakható cuccot. Na nekem nem adta oda, nincs se raktárba, sehol, holott ki van pipálva mind az 5 csillag. De ugyanigy jártam a harmadikkal is , az a TÓ nevű, és ÉDES EMLÉKEK nevű cuccot kellene adnia. AZ sincs sehol. Teljesítettem a játékokat, menet közben odaadta a mellékes ajándékokat, kicsillagozta, de a végén a FŐ ajándékot egyiket se adta oda. Kérlek ha tudjátok, segitsetek légyszives kinek,hol tudnám ezt jelezni. Köszönöm

SzászNóra- kedveli ezt.
  11. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Sziasztok!
    Hány kocka az eventes terület? Attól tartok, egy-két gaz híján elbukom a felhőt.

12. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Szia, Amikor mindent beadtál meglátod a csillagokat az alsó sorban. A végén mind a háromnál látszik, mennyi gazt kell beadni a felhőhöz és mennyid van belőle. Mind a három képnél kell a beadandó, különben nincs felhő. Sajnos.
    Ha beadtad, amit kér, látsz egy pipát, mind a három képnél egyenként mutatja. Tehát három pipa összesen az alján és akkor meglesz a felhő.

13. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha kész vagy az 5 feladattal, megvan az 5 csillagod, akkor nyílik meg a 6. feladat. Oda is be kell adnod növényt ahhoz, hogy a 3 dekort megkapd. És ha mindhárom helyszínen mind a 6-6 feladat készen van, akkor kapod meg a felhőt.
    Részletesen: https://board-hu.farmerama.com/threads/hanami-fesztivál.23501/#post-1316448
    Szia!
    123

-ágianyu33- és SzászNóra- kedveli ezt.
  14. asszony48

asszony48 Aktív író

Köszönöm.

15. kissanita72

kissanita72 Fórum-zöldfülű

Akkor ezt benéztem, és hiába küzdöttem, azt hittem az 5 csillag azt kész. Akkor ez bukta. Köszönöm a választ. szép napot kívánok

-BombadilToma- kedveli ezt.
  16. asszony48

asszony48 Aktív író

És azt hol tudom kiváltani.

17. SzászNóra-

SzászNóra- Aktív író

Köszi, Toma, közben kisakkoztam, elvileg meglesz, de csak majd akkor hiszem, ha látom. Ha mégsem, akkor elbukom a felhőt - mondjuk ne legyen nagyobb bajom az életben, csak a többi pályán már megvan, és nagyon bosszantana, ha két kis kockán múlna az egész.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  18. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Szia, ha mindenképp kell a felhő még vehetsz kosarakat:inlove::inlove::inlove:

Kuzdern és stb_farmer kedveli ezt.
  19. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Nem néztem, nincs időm keresni, nincs idegem kiszámolni, bruttóban mennyit hoz le a terület? Valsz.nekem is néhány gaz fog hiányozni a bal oldali kütyühöz. Ha valaki kiváltja nekem, köv. cserenapon kérhet érte valami szépet, csak azért, hogy meglegyen ez is nekem.
    Köszi!

20. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sajnos már nem tudom kiváltani neked pluszban...:wuerg: de esetleg valamelyik kosár segíthet a növényhiányon...:music:

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.