Visszajelzés Hatalmas griff - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: -Sudden-, témanyitás ideje: 24.12.25.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

1. 1

23 szavazat
    26.4%
  2. 2

4 szavazat
    4.6%
  3. 3

1 szavazat
    1.1%
  4. 4

0 szavazat
    0.0%
  5. 5

6 szavazat
    6.9%
  6. 6

0 szavazat
    0.0%
  7. 7

0 szavazat
    0.0%
  8. 8

1 szavazat
    1.1%
  9. 9

5 szavazat
    5.7%
  10. 10

47 szavazat
    54.0%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A növényekre, ólakra, fákra adott TP-bónuszok jelentéktelen összeggel járulnak hozzá a zöld csíkhoz. Azt egyértelműen a dekorok aratásával lehet noszogatni. A felhő zöldséges TP-bónusza legfeljebb zöldséggel való nullázáskor ér valamit, de akkor sem sokat. Az aranycékla (267. szint; a 285-ös tormát nem számítva a legtöbb TP-t adó zöldség) ad 506 TP-t egy 1x1-es területen. A felhő erre ad +1000% bónuszt, ami 528 db 1x1-es területre összesen 588x506x10 TP-t jelent, ami nem egészen 3 millió. Csepp a tengerben.
    Vagyis felesleges figyelni a zöldségre. Ha virágot arat az ember, előtte meg kell nézni, melyik virágra ható felhő aktiválható, és használni.

Utoljára szerkesztett: 25.12.25
  2. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Alapvetően hasonlóan gondoltam, csak próbáltam némi éllel ellátni a semmit. :)
    Csupán pár db felhő van, amit figyelemmel kísérek, a többi pedig megy "óramű" pontossággal a %-ot adók 24 ill. 48 óránként, persze az is csak akkor, ha időben ébredek hozzá. :)

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

A Hatalmas griff event élő, online!

upload_2025-12-25_14-24-51.png

14:00 után lépjetek be újra a játékba, s ezt követően ellenőrizzétek az event órát, a hírek felületét!

Csak ezt követően kezdjetek hozzá a munkálatokhoz, aratáshoz, gazdaköri feladatokhoz!

Sikeres játékot kívánunk,
    a Farmerama csapata

4. kutyaszálló

kutyaszálló Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Eventecske lerendezve:inlove::inlove::inlove:
    Szépen össze volt készítve minden,csak a röpcsiket kellett megvárnom:p
    Felhő most lemaradt,majd holnap lesz aratva:)
    Aki kész annak gratula,aki még csinálja sok sikert a befejezéshez;)
    Boldog Karácsonyt mindenkinek:inlove::inlove::inlove:

Doggyra, tompaker, Kuzdern és 11 más kedveli ezt.
  5. apumbiapa

apumbiapa Kivételes tehetség

Szuper kis event volt. A felhő pedig mindig jól jön. Kellemes Ünnepeket mindenkinek.:inlove:

Doggyra, tompaker, kutyaszálló és 6 más kedveli ezt.
  6. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Én nem figyelem a felhőket, egyedül a sztrágyára hatót, de az meg már rutinból megy. :) Az sem biztos, hogy ezt megcsinálom, szerintem elfogom felejteni.

Doggyra, Kuzdern, cicimsincs és 3 más kedveli ezt.
  7. Pierrot20

Pierrot20 Junior szaki

A növény termesztést hogy jó megcsinálni időn belül? Még kacsázok... Köszi

8. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Javaslom, olvasd el Toma levezetését, mindent érthetően, világosan, lépésről - lépésre levezet. #5
    Köszönjük szépen Toma! :)

Doggyra, Dolphin, kutyaszálló és 11 más kedveli ezt.
  9. Luca_511

Luca_511 Fórum bárója

Igen, szintén a sz.tr. ható felhőket figyelem. Meg van egy-két a kedvencekben. A többi meg halad a maga útján. :)
    Az eventet megcsinálom, de csak azért, mer' milyen már az, hogy megtehetem, és mégsem teszem?! :) De egyáltalán nem készültem előre, s nem is használok semmi pluszt hozzá.

Doggyra, cicimsincs, zsani_apja és 3 más kedveli ezt.
  10. Pierrot20

Pierrot20 Junior szaki

Olvastam már - a fele felszerelésem nincs meg hozzá, mint amit Toma említ. Hát majd meglátjuk. Kipróbálom a komfortot, hátha.

Doggyra, cicimsincs és Sali~*.* kedveli ezt.
  11. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Értelek, mi hiányzik? Tudunk esetleg segíteni?
    Van egy jó hírem azoknak, akiknek kevés a homokóra felröppenő. Nekem is kevés volt ahhoz, hogy tovább tudjak menni a mogyoró beadásával stb. Indítottam egy teliházas tenyésztést pandákkal és láss csodát! Az összes felröppenő meg lett, kettesével jönnek a röpik, egy két kivételtől eltekintve.
    Mutatom:

Doggyra, macimami1958, cicimsincs és 6 más kedveli ezt.
  12. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A növényekhez egyetlen "felszerelést" említettem, egy 100%-os bónuszt a gyémánt rekeszbe és semmi mást. Én azért csinálom így, mert pár perc alatt kész vagyok az egésszel, és két területre elő tudok készülni. De minden extra nélkül is simán megcsinálható.
    1200, illetve 1300 növény kell. Három területen ültethetjük. Simán, minden nélkül, csak csatnival az 1200 mogyoróhoz 300 db 1x1-es földbe kell elültetni - ez a farm teljes területe, és a szántó fele. Az 1300 hóvirághoz 325 terület kell.
    Este elülteted a mogyorót két területre 1x1-be (így persze több lesz a növény, de nem baj: egyszerűbb a teljes területet egyben kezelni; persze ki is számolhatod a 325 db-ot, ha kint akarsz hagyni mást is). 14 órás, vízzel-trágyával 10, de trágya nélkül is 11:12, tehát reggelre beérik. Aktiválsz egy csatnit, indítod a feladatot és learatod mindkét területről. Utána elülteted ugyanígy a hóvirágot (6:00/4:48/4:20), majd amikor beérett, indítod a feladatot és learatod (közben persze beadsz egy adag felröpit). Semmi sem kell hozzá.

Utoljára szerkesztett: 27.12.25
    Doggyra, macimami1958, cicimsincs és 11 más kedveli ezt.
  13. Pierrot20

Pierrot20 Junior szaki

Köszi, igen csinálom is a növényes részt majd.

14. ádám1014

ádám1014 Törekvő

Szia!
    Én speciel -kb- nagyjából tudom, hogy amit írsz eventeknél(amit tanulás-vagy átlátás...stb célból követek), azt miért is úgy írod ahogy..de őszintén le a kalappal a számomra nagyon is szimpatikus hozzáállásodról, amikor (a fenti gazdatársanak adott válaszod jól mutatja)egy valakinek is külön veszed a fáradságot és adod a tanácsot(persze van még néhány profi gazdatárs hasonló hozzáállással,renszeresen segítve az eventeket). Csak szerettem volna megragani ezt az alkalmat a külön köszönetre.
    Neked és nekik is!
    Hogy ne legyek teljesen off- sikerült ezt az eventet gyorsan lerendezni, bár nekem nincsenek neon ól "hegyek" :) de azért némi matek, számológép, kis tervezés, és persze a tegnap esti és ma reggeli aratásoknál részben-egészben,főleg az ólak miatt persze, kézi munkával, pár perc és végeztem is, a hóvirág aratásom után, a röpi megvan már reggel óta.

Doggyra, vihence, macimami1958 és 8 más kedveli ezt.
  15. Pierrot20

Pierrot20 Junior szaki

Természetesen részemről is le a kalappal Toma és a "többi nagy" előtt is - és hálás köszönet.

16. ádám1014

ádám1014 Törekvő

Nagy szerencsénk van ezzel,hogy vannak ilyen társaink akik profik,magas szinten vannak, de....veszik arra a fáradtságot, hogy leírják amit leírnak eventenként.. a teljesség igénye nélkül például toma,pzoli,holdfény..csak ennyi jutott eszembe fejből!
    Köszönet nekik!

Doggyra, vihence, macimami1958 és 2 más kedveli ezt.
  17. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Hali.
    A gazdakör nem elérhető. Csak a teljesített feladatot mutatja, sőt onnan kilépve nem enged sehova.
    Nagy gratula. Detto nemesítés felülete.
    Nyomatják az eventeket, a javítások meg csak tornyosulnak.

Doggyra kedveli ezt.
  18. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

mindegy mejik teruletr ultettunk mogyorot?

Doggyra kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Event kész8)
    bármelyik területen lehet ültetni....

Doggyra, tompaker és Kuzdern kedveli ezt.
  20. atyka88

atyka88 Kivételes tehetség

koszi....
    hamar befejeztedo_Oo_O

Doggyra kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.