Visszajelzés Helgrid legendája - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 23.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárása: 22.5.25, 10:26.
  1. 1

2. 2

3. 3

4. 4

5. 5

6. 6

7. 7

8. 8

9. 9

10. 10

Az eredmények csak a szavazat leadása után láthatóak.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Érkezik a következő event!

Helgrid legendája

Az event kezdete várhatóan: 2024. október 24. (csütörtök) 14:00 óra
    Az event vége várhatóan: 2024. október 31. (csütörtök) 22:00 óra

Event jellege: növénytermesztős, felröppenős, malomban keverős, termes mechanikájú
    Eventnövény: Kulcsgyom
    Az event felröppenője: Tündérpor
    Malomtermék: Kazamatakulcs

Különleges kellékek: Zafír, Jáde, Rubin
    Event elkezdéséhez szükséges feltételek: 80. farmos szint
    Az event nehézségi fokozata: közepes / nehéz

Az event a Főfarmon és a Szédült szántón zajlik.

Az event a hírek felületéről, az event óráról,
    valamint a Főfarmon és a Szédült szántón megjelenő eventbejáratból érhető el.

Kérünk mindenkit, hogy amíg nem jelezzük, hogy az event elkezdődött és minden rendben megy,
    ne arassatok (a felröppenő miatt) és ne ültessétek el az eventnövényt!

Javasoljuk továbbá, hogy az event teljesítését ne hagyjátok az utolsó pillanatokra,
    nehogy valami nem várt technikai problémátok legyen (pl. áramszünet, internetelérés probléma)
    és emiatt elvesszen az addig elvégzett munkátok.

Az event ismertetője >> ITT << olvasható.

Az event panaszládája >> ITT << érhető el.

Kérdés, probléma esetén a segítségkérő topikokban lehet segítséget,
    tanácsot kérni, a probléma pontos leírásával, farmnév és User ID szám megadásával:
    Általános témák
    Technikai kérdések
    Kérdések és válaszok

Eventekhez segédlet >> ITT << található.

A bónuszlexikon >> ITT << olvasható.

Növények érési idejéről összefoglaló táblázat >> ITT << olvasható.

Földterületek hozamtáblázata >> ITT << olvasható.

Panasz esetén, a panaszkönyv áll rendelkezésre:
    Panaszkönyv

A csevegőre is a fórum szabályzata vonatkozik.
    További tudnivalókat a fórum szabályairól itt olvashatóak:
    Házirend

macska49, Kuzdern, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  2. Ableotory

Kedves Játékosok!

Új event mechanika érkezik.
    Az eventnövény a főfarmon és a szédült szántón termeszthető, ugyan erről a területekről érkezik a felröppenő is, amely növények és fák aratása során érkezhet.

Érdemes a videókat megtekinteni.

Készítettünk egy videót az első három terem teljesítéséről, azaz a 21., 17. és 11. számozású teremről:

Készítettünk egy videót 14. számozású teremben megtalálható mini-játék teljesítéséről:

Sok sikert kívánunk mindenkinek!

macska49, Babuxx, Galadriel és 12 más kedveli ezt.
  3. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Tetszik az felhő és a kitehetök.:)
    Viszont lövésem sincs hogy kell játszani, és mennyi idő.:wuerg:
    Az van hogy szombatol-szerdáig Salzburgba leszek öszi nyaraláson;):sleepy:
    Le játszható ez 1 nap alatt?o_O
    Mert ha idökorlátos felszedhető szobák vannak :music:-akkor fel se kapom a kitehetöket sajnos.:cry:

4. Ableotory

Szia!
    Lejátszható.
    Persze nem egy perc, ameddig a mini-játékokat teljesíted. Ez már egyéni.

babar.bandesz, farmerSS, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  5. gyuszti0000

gyuszti0000 Kivételes tehetség

Ha jól számoltam és máshova nem kell, akkor összesen 44 kulcs kell a teljes event teljesítéséhez ez összesen 28 160 növényt jelent 2 területen, és 1452 felröppenőt.

29440 növény letermelése 24 körrel lehetséges csak csatnival mert 1 kör szaporulata 2 területen 1212 nettó növény visszaültetés után.

Az eventnövény alapból 5:00 alatt érik be, vízzel 4:00, vízzel és trágyával pedig 3:36 így akár - ha kevesebbet alszunk egy picit akkor 5 kör is hozható a megszokott 4 helyett, napi 4 aratással neccesen 6 nap alatt, 5 körrel pedig 5 nap alatt lehet befejezni teljesen.

Amit én teszek:

Mivel plusz nyeremények nincsenek így egy 50-60 party pörgetést tervezek elpörgetni a gyorsabb növény letermelése érdekében, ha kapok valami bónuszt akkor jó, ha nem, akkor munkára fogom a 2 jacket (még nem használtam egyszer sem őket. :D). A felröppenővel remélhetőleg nem lesz gond és 2 területen aratásonként olyan 60 felröppenő fog jönni.

Sok sikert mindenkinek!

Szerkesztés: Köszönöm @Ableotory-nak a számolásom ellenőrzést, módosítottam az ezzel kapcsolatos részeket. :)

Szerkesztés 2: Módosítottak a követelményeken (kevesebb kulcs kell az ajtók kinyitásához, ezen okok miatt az adatok módosultak)

Utoljára szerkesztett: 23.10.24
    macska49, firekoktel, 9Csillag és 27 más kedveli ezt.
  6. Nayram66

Nayram66 Járnitanuló

Egy iciri-picirit bonyolultnak tűnik...

kloszági, brildiko, Alma1956 és 9 más kedveli ezt.
  7. Ableotory

Szia!
    Helyes a számolásod.

8. DevilMókus

DevilMókus Mindentudó orákulum

Köszönöm. Ennyi elég :).Valahogy majd csak megoldom a minijátékot .:sleepy:

Mica67, Kuzdern, Ableotory és 2 más kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Ó Te jószagú málnabokor:music: Átolvastam...
    Először azt hittem az a legnagyobb gond, hogy a kocka nem síkidom... mert az bizony a négyzet...
    Aztán olvastam tovább... 8) Érdekes....
    Kíváncsi vagyok a gyakorlatban milyen lesz...:)
    Egyenlőre káosznak tűnik...:wuerg:

Forradalom, mini76mini, zsóka56 és 19 más kedveli ezt.
  10. SzászNóra-

SzászNóra- Junior szaki

Hát??? A felhő jutalmát nézve, azt hiszem teljesen felesleges az idegeket tépkedni. A játék ennél bonyolultabb már nem is lehetne...Szívesen kihagyom. Minden olyan játékban, ahol ezer fölött kérte a röpiket, pont elbuktam a végét, és nincs kedvem pénzt költeni rá. Szóval, rengeteg hosszú érésű gazt fogok helyette termelni, meg van egy-két feladat, amiben ugyan rövid az érési idő, de százezer körüli mennyiséget kér, inkább maradok ezeknél a feladatoknál. Jó munkát Mindenkinek, aki belefog!!

11. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumlakó

Sziasztok!

Annak ellenére, hogy ez egy új event és még tanulnunk kell szerintem teljesen felesleges így bonyolítani.
    Az ismertető szinte egy végtelen történet.
    Úgy érzem már én is ahogy korábban többen írták, hogy a játék kezd rossz irányba menni.
    Lassan szépen leszoktatnak minket az eventezésről.
    Értem én, hogy kell a kihívás de biztosan velem van a baj mert én egy szerethető, szórakoztató, igazi kikapcsolódást nyújtó és sikerekkel teli játékot szeretnék játszani. És nem arról van szó, hogy nem akarok megdolgozni a jutalmakért mert mindig egy stratégia mentén haladtam és reális célokat tűztem ki magamnak. De az utóbbi időben kissé elfáradtam és már nem zavar ha kihagyok eventeket. És ez rossz mert azt jelenti, hogy valami megváltozott és nem amiatt mert egyszerűen meguntam a Farmeramat.
    Biztos van egy cél a játékkal kapcsolatban amit sokan nem értünk, de az utóbbi időben kezdem elveszíteni a fonalat. :(

12. -Holdfeny-.

Nálam is végezni kellene a hétvégén... mert utána Bakonyi pihenés következik...:music:
    Azért a közel 30 ezer növény nem kevés....8) De megoldjuk... mert játszani jó:inlove:

Forradalom, Mica67, ildiko44 és 4 más kedveli ezt.
  13. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Elolvastam egyszer, utána még egyszer az ismertetőt. Tehát kétszeri nekifutásnál is pontosan ugyanazt érzem, mint amit leírtál. Nem a letermelendő növénnyel vagy a megszerzendő felröpivel van gondom, azokat egy délután és egy óra alatt elvégzem.

"de biztosan velem van a baj mert én egy szerethető, szórakoztató, igazi kikapcsolódást nyújtó és sikerekkel teli játékot szeretnék játszani." Én is azt szeretnék játszani, csak sajnos nem kapok.

PS: No ennyi volt a füstölgésem, elindulok, aztán meglátom mire megyek a végére.

Lillapilla73, kofic_71, -MacKay- és 38 más kedveli ezt.
  14. -Holdfeny-.

Szia

Azt hiszem meg fogják találni a módját, hogy ne sokan játszanak sok sok farmon az eventekkel szinte ingyen...:wuerg:
    Egyre időrablóbb bonyolultabb eventmechanika ez irányba mutat...;)

Kíváncsian várom milyen lesz élesben...:music: majd elakadásnál jövünk ide olvasni... ;)

-MacKay-, Ms.AbyZu, Alma1956 és 7 más kedveli ezt.
  15. Cyklámen58

Cyklámen58 Utánpótlás-írogató

Gratulálok a Moderátoroknak , nem semmi munka volt ezt a bonyolult eventet leforditani nekünk! Külön köszönet a külön táblázatért!!

Alma1956, macska49, karippa és 38 más kedveli ezt.
  16. SnéDóri

SnéDóri Fórum veteránja

No elkezdtem olvasni, gondoltam jó lesz ez Dóri, növényt letermelni, aztán egyszerűen kattintani mindenhová és egyszer csak kész. Aztán elvesztettem a fonalat én is. Lufilövés, fázisnövelés? Na neeee. Ekkor kezdtem imádkozni, hogy számomra valami elengedhető felhő legyen. És imáim meghallgatásra találtak. Elengedem. Munka mellett ez nem megy. Sorban ez a 3. event amit kihagyok. Lehet így is játszani. De drukkolok mindenkinek aki belevág. És ami jó hír a számomra, hogy már nem vagyok farmfüggő :)

-MacKay-, lacinda, hódkakass és 53 más kedveli ezt.
  17. holhosjánosné

holhosjánosné Haladó

Ez a leírás egy kész novella.70+-s vagyok még párszor el kell olvasnom.

SárosLady, nolina1965, mucus252 és 15 más kedveli ezt.
  18. -Holdfeny-.

Egyszer átfutottam... 8)aztán majd kipróbálom... :music:
    Remélem érthetőbb és átláthatóbb lesz annál mint amit előre vetít az ismertető...:music:
    egyenlőre káosznak tűnik... de majd kiderül;)

Mica67, ildiko44, genka53 és 2 más kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ajánlom a figyelmedbe a két csatolt videóanyagot, nagyon jó, én abból értettem meg a mechanikát.
    Mindig is szerettem a vieókat, de ez a kettő mindent visz :D Köszönöm szépen a készítőjének.:D

nagymami2, vihence, Mica67 és 13 más kedveli ezt.
  20. Ableotory

Szia!
    A 14-es terem bemutató videón látható mini-játék már eléggé "nehéznek" minősül, de ettől nehezebb is lesz.
    A "meglepetés" varázsa lesz a termek felépítése, főleg a mini-játékoké. Lesz 1-2 érdekes terem.

vihence, Mica67, HéricsBáró és 9 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.