Visszajelzés Helgrid legendája - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 23.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 22.5.25.
  1. 1

361 szavazat
    55.2%
  2. 2

17 szavazat
    2.6%
  3. 3

14 szavazat
    2.1%
  4. 4

6 szavazat
    0.9%
  5. 5

14 szavazat
    2.1%
  6. 6

7 szavazat
    1.1%
  7. 7

14 szavazat
    2.1%
  8. 8

41 szavazat
    6.3%
  9. 9

29 szavazat
    4.4%
  10. 10

151 szavazat
    23.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Az jó, csak a számozást hol látom, nekem csak jön egy terem, kilövöm a virágokat, hogy kinyiljanak, de hogy melyik teremben vagyok, fogalmam sincs:D, nagymama vagyok, 68 éves, a kezdetektől játszom, de ilyen katymaszos eventet még nem láttam. Mindenkinekjó játékot kivánok. Szép hétvégét. :inlove:Üdvözlettel. zsóka56. ID: 1412578

brildiko és genka53 kedveli ezt.
  2. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

A teremnél a bal oldalon van lent egy olyan irás hogy kazamatatérkép. Ha arra rákattintasz akkor megmutatja jelenleg melyik teremben tartózkodsz.

3. ^^Ayumi^^

^^Ayumi^^ Fórum bárója

Szeretném ha ez a hozzászólás nem merülne el a feledésbe!!!! Évek óta ez megy már!
    Ami nem okoz kikapcsolódást, az nem játék. Pont.

Ez az event egy katasztrófa. Ez nem panasz, ez tény. A figura még tetszene is, meg hogy ide-oda lehet mászkálni, de semmit nem lehet megtalálni, pláne a köveket nem. Ahová be kéne lépni, hogy felvegyem a követ, oda kővel kell belépni. Ha mégis máshogy kéne, az nem derül ki a leírásból,"sok bába közt elvész a gyerek", ugye.

feki13, bamargo52 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. miekje9

miekje9 Utánpótlás-írogató

I made this one for the dutch people
    Maybe it can help someone here?
    (sorry for the english)

Utoljára szerkesztett: 26.10.24
    PalMa, genka53, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  5. Farm_Tadity_

Olvassátok el a #346 hozzászólást. PZoli64 részletesen leirta hogyan lehet haladni. Ősszegyüjtötte az összes segédanyagot. Ha azokat átnézitek rájöttök végülis nem is nehéz megcsinálni. De ha visszafelé olvassátok a fórumot addig is rengeteg segitséget kaptok. Majdnemhogy részletesen le van irva hogyan lehet haladni

Utoljára szerkesztett: 27.10.24
    PZoli64, PalMa, maszilva és 5 más kedveli ezt.
  6. Farm_Tadity_

Egy kis magyarázat a #381 hsz. megjelent képhez. Ott nincs ezért én irok hozzá egy pár sort. A pirossal jelzett részek azok ahol nincsenek ajtók. A zölddel jelzett részeken vannak ajtók. Van olyan terem ahol több 2-3 ajtó is nyilik van ahol csak egy ajtó. Némelyik kulcsal nyitható, némelyek nyitva vannak, és összesen 3 olyan ajtó van ahol szükséges az ékkő: a 7-es ajtó (zafir kell) ami a 11-es teremből nyilik és a 7-es terembe lehet jutni. a 12-es ajtó (jade kell) ami az 5-ös teremből nyilik és a 9-es terembe lehet jutni, és az 1-es ajtó (rubin kell) ami a 21-es teremből nyilik és a 22-es terembe vezet. A köveket az 1-es teremben (jáde) a 24-es teremben (rubin) és a 18-as teremben (zafir) találjátok.

Ajtók sorszáma

Termek sorszáma

Utoljára szerkesztett: 26.10.24
    PZoli64, PalMa, maszilva és 4 más kedveli ezt.
  7. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Thank you, nice of you!

PalMa, Othep és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Még én is bolyongok...:music: event gazt sincs kedvem termelni....:oops:
    A felhő miatt csinálom....8)

brildiko kedveli ezt.
  9. lenoxa

lenoxa Haladó

Mindenkit biztatok, hogy ne adja fel. Csak elsőre látszik megoldhatatlannak. Ha az ember már csinálja egyszerű és élvezhető játék. Én 100. olvasásra sem értettem semmit. Aztán megnéztem a leírásnál lévő 2 videót, így legalább értettem, mit is kell majd csinálni. Legyártottam a növényeket. Majd Toma 104. hsz alapján szépen megcsináltam a feladatokat. Lerajzoltam a térképet, ott jelöltem magamnak, hogy melyiket csináltam már meg. Így utólag nem is értem, mit nem értettem rajta.

Nagyon-nagyon köszönöm ezt a teljesen érthető leírást! Ez alapján meg tudtam csinálni az eventet. Semmit nem értettem, és már inkább neki sem kezdtem volna! De a segítségeddel könnyedén megcsináltam, és még élveztem is!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 27.10.24
    PZoli64, PalMa, maszilva és 7 más kedveli ezt.
  10. hagnes534

hagnes534 Fórummogul

Én úgy látszik végleg beragadtam, oda vissza járok a termek között és nem tudok arra haladni amerre kellene, mert követ kér, ami nincs és nem lehet anélkül eljutni hozzá. Ez egy rémálom.

11. Farm_Tadity_

Szia felül leirtam (#383) hogy hol találhatók a kövek. De ha olvasol a fórumban az eddigi hozzászólásokat akkor le van irva hogyan lehet haladni. Figyelmedbe ajánlom még PZoli64 hozzászólását (#346) ő egészen részletesen leirt mindent és érdemes az ott összegyüjtött segédanyagot áttanulmányozni. Azután itt egy kicsivel feljebb van idézve BombadilToma leirása hogyan lehet egyszerű módon megszerezni a kitehetőket és a felhőt. Bár ez egyszerűbb és gyorsabb kevesebb növény és kulcs kell hozzá de csak a felhőt és a kitehetőkből csak egy db-ot lehet szerezni.

Ui.: még nem irtam eddig de a lövöldözésnél ne a Helgridre tegyétek a kurzort és úgy lőjetek hanem egy semleges területre. Ugyanis ha Helgridre teszitek akkor megjelenik egy szövegbuborék és eltakarja a lövöldözős játék egy részét. Ez egyrészt zavaró másrészt ugye nem látjátok tőle a mezőket meg a vizesdézsákat. Helgrid akkor is lő ha alatta vagy felette vagy bárhol máshol áll a kurzor. A legjobb ha a jogart használjátok.

Utoljára szerkesztett: 27.10.24
    PZoli64, PalMa, Othep és 7 más kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Mielőtt csak kővel tudnál tovább menni a kő megkapható minijátékkal...:music:
    Lejátszottad az összeset ahova bejutottál?
    igen rémálom.... pont úgy mint a menj olvasni segítség....:music:
    Próbáld lerajzolni a térképet... s ott jelölni hol végeztél a minijátékkal... Meg lesz az a kő... csak türelem;)

13. Luca_511

Luca_511 Fórum hercege

Nos, volt félelem bőven, hogy vajon meg tudom-e érteni azt a mechanikát, ami szükséges ehhez az eventhez.
    Többször elolvastam az ismertetőt, majd a hsz-okból igyekeztem információkat szerezni, s lőn világosság. :)
    Igazán kedves kis minijátékot alkottak, bár a szövegbuborékok egy kicsit idegesítően mindig "kéz" alatt voltak. Egybevetve nekem tetszett ez az újdonság.

PalMa és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  14. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Én viszont azt szeretném, ha amit írtam feledésbe merülne. Elhamarkodottan írtam le az akkori érzéseimet az az eventtel kapcsolatban.
    A valóság pedig itt van:

https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-14#post-1408818

Az eventet végig vittem még aznap este, élveztem is.

Köszönök minden segítséget amit a játékomban használni tudtam.

Neked is kitartást kívánok, próbáld meg, biztos vagyok benne, hogy szintén megváltozik a kialakult véleményed az eventről.

Sok sikert és jó bolyongást kívánok mindenkinek.

PS: Meglett az egy elhagyott ládám viszonylag gyorsan egy narancs zsetont kaptam és egy felugró ablakot arról, hogy mindent teljesítettem. (sajnos elfelejtettem menteni)

PZoli64, PalMa, farmerSS és 4 más kedveli ezt.
  15. zsóka56

zsóka56 Fórumlakó

Köszönöm a választ.:inlove:

Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  16. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

vihence, Kuzdern és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. boszi52

boszi52 Fórum biztosa

az első három után azt se tudom mit csináljak mert egyik ládába se volt kő és nem tudok tovább lépni ,ez nem egy ilyen koros embernek való event

18. KatonaA

KatonaA Járnitanuló

Sziasztok . A 23 - as teremben végigcsináltam a mini játékot már kétszer is , de egyik ládát sem engedi kinyitni ? Valakinek volt ilyen tapasztalata ? Mi lehet a gond?
    Köszi a válaszokat !

19. Othep

Szia.

Készíts malomterméket, kazamatakulcsot.
    Ezekkel tudsz ajtókat nyitogatni.
    Itt van Bombadil Toma segítsége a minimális szobák eléréséhez (felhők, dekorok): https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-6#post-1408459

Itt van a teljes játék bejárása PZoli64 játékostárstól:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-18#post-1409036

Kell egy kis időt szánni a megértéshez, nem vitás, de nem nehéz az event.
    Sok sikert :)

PZoli64, PalMa, kariatida és 6 más kedveli ezt.
  20. Othep

Szia.

Addig ne minijátékozz kérlek, amíg teljesen helyre nem áll a játék. :)

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.