Visszajelzés Helgrid legendája - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 23.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 22.5.25.
  1. 1

361 szavazat
    55.2%
  2. 2

17 szavazat
    2.6%
  3. 3

14 szavazat
    2.1%
  4. 4

6 szavazat
    0.9%
  5. 5

14 szavazat
    2.1%
  6. 6

7 szavazat
    1.1%
  7. 7

14 szavazat
    2.1%
  8. 8

41 szavazat
    6.3%
  9. 9

29 szavazat
    4.4%
  10. 10

151 szavazat
    23.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. times84

times84 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Úgy látom a szavazás állása azt mutatja sokunk kiakadt, köztük én is. Én imádom amikor egymásra épül egy feladat...van logika benne, de ez hirtelen nálam is kicsapta a biztosítékot. Én is a kezdetektől játszom...a lényeg a játszom szón van....ezt most nem érzem :-(

Anulu73, a1a4, Ms.AbyZu és 9 más kedveli ezt.
  2. miekje9

miekje9 Utánpótlás-írogató

Ik weet dat ik niet in het Engels mag posten
    Ik wil je uit de grond van mijn hart bedanken voor de uitstekende FAQ
    Dat moet een hoop werk zijn geweest
    Dus bedankt namens de Nederlandse gemeenschap
    Ik heb die van jou gebruikt om een Nederlandse te maken

Ik weet dat ik niet in het Engels kan schrijven.
    Ik wil u uit de grond van mijn hart bedanken voor de uitstekende FAQ.
    Dat was zeker een hoop werk.
    Dus bedankt namens de Nederlandse gemeenschap.
    Ik heb die van jou gebruikt om de Nederlandse versie te maken :inlove::inlove:

Tudom, hogy nem írhatok angolul
    Szívből szeretném megköszönni a kiváló GYIK-t
    Ez bizony sok munka volt
    Szóval köszönöm a holland közösség nevében
    A tiédből készítettem egy hollandot :inlove::inlove:

Magyar fordítás hozzáadva /Ableotory​

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.10.24
  3. gyuszti0000

gyuszti0000 Rutinos

Szia @-BombadilToma-

A térképedet alapul véve bátorkodtam összeszedni hogyha a te útvonaladon megyek kihagyva a fent említett termeket és nem fejezem be teljesen az eventet akkor milyen nyereményeket bukok el.

0. terem: 1x S lőn virágosság!, Kazamatabogarak támadása (+)
    4. terem: 2x Party pörgetés
    8. terem: 1x Narancszseton, 1x „Hornavan” talányos tenyészet
    22. terem: 3x Party pörgetés, 1x Event matrica
    23. terem: 1x „Piccolo” titokzatos láda, 2x Farmmunkás kupon (3 óra)
    25. terem: 1x Piroszseton, 25x Matricaragasztó, 1x Igásló istálló 2. szint: narancs
    26. terem: 1x Szerencseérme, 1x Honkus ponkus (+)

Ezen termek kihagyásával nyersz nagyjából 4500 eventnövényt (amit nem kell letermelned) és 231 db felröppenőt.

Véleményem szerint a dekorok nagyon jók (elég nagy a szorzójuk) és a többi nyeremény is simán "visszahozza" azt a +4500 növény és 231 felröppenő mennyiséget amit egyébként nem termelnél le, természetesen minden egyéni döntés kérdése, de aki le tud termelni ~24k növényt, annak a 28-29k sem egy nagy érvágás, szóval ők biztosan nem hagynák ki ezeket a nyereményeket, akik meg a 28k növényt nem tudják azok egyébként a 24k-t sem tudnák letermelni, ergó nekik meg ezért nem számít a termek kihagyása.

Kivéve a 11-es termet, a 11-es terem egy gigászi mértékű vicc, remélem a nyeremény el van írva annál a teremnél mert elsőnek nem hittem neked, de tényleg annyi van oda írva. :D

Én biztos teljes mértékben megcsinálom, a kalózmennyország eventhez tudom hasonlítani, ott összesen 35299 eventnövényt termeltem le ugyanennyi idő alatt, szóval ez semmiség lesz, főleg hogy van már mobil applikáció is hozzá.

koricsabi, Babuxx, alex0824 és 7 más kedveli ezt.
  4. peter1022

peter1022 Rutinos

Menni fog abban biztos vagyok, csak az értelmező olvasásért nem vagyok oda.:p:pxDxD De a videók nagyon jók.:):)

alex0824 és zsani_apja kedveli ezt.
  5. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Szia!

Köszönjük. :)

Nagyon szívesen!
    Nyugodtan, bármikor lefordíthatjátok a magyar GYIK-okat. :)
    Örülünk, hogy tudunk segíteni más nemzetnek is.:inlove:
    Őszintén sajnáljuk a holland fórumot, tartsatok össze! :inlove:
    Minden jót kívánunk!:inlove:

Hi!

Thank you. :)

You are very welcome!
    Feel free to translate the Hungarian FAQs at any time. :)
    We are glad that we could help other nations. :inlove:
    Honestly, we are really sorry about the Nederlands forum, stick together! :inlove:
    We wish you all the best! :inlove:

Ms.AbyZu, vihence, PZoli64 és 19 más kedveli ezt.
  6. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Szia

Ha kilépek a játékból, akkor csak a megkezdett játékom veszítem el adott teremben és ha visszamegyek, akkor újra üres területek fogadnak és lejátszhatom a minijátékot és átvehetem a kincsesláda jutalmait ?
    Ugyanúgy működik, mint a legutóbbi kirakósnál, hogy bármennyiszer ki-be léphetek egy-egy teremben és szakíthatom meg a megkezdett játékot ?

A mini-játékból ki tudunk lépni a jobb felső sarokban megtalálható X gombra kattintva:
    Kilépésünkkel elveszítjük az adott mini-játékban elért eredményeinket!

Illetve ez a táblázat jó ?

A Rubin nem a 21-es teremben szerezhető meg ?

A különleges kellékek kincsesládákból szerezhetők meg, bizonyos termekből:
    KépNévMegszerezhető
    [​IMG]Zafír18. sorszámú teremben megtalálható egyik kincsesládából szerezhető meg.
    [​IMG]Jáde1. sorszámú teremben megtalálható egyik kincsesládából szerezhető meg.
    [​IMG]Rubin24. sorszámú teremben megtalálható egyik kincsesládából szerezhető meg.

alex0824, Swartsch és maszilva kedveli ezt.
  7. Ableotory

Szia!
    Az adott mini-játékot szakítod meg.
    Ha kilépsz, akkor a mini-játékhoz tartozó földterületek 1. fázisra visszaállnak.

A rubin a 24. teremben szerezhető meg.
    upload_2024-10-24_6-58-55.png

upload_2024-10-24_6-59-16.png

PZoli64, alex0824, Swartsch és 4 más kedveli ezt.
  8. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Jól bezavart kora reggel ez a rész, ezért gondoltam, hogy a 21-esben szerezhető meg. Nem vettem észre, hogy felfelé nyitott ajtó van, majd csak a 22-es terem felé kell a rubin.
    Na majd "élesben" kitisztul az ég...xD
    Köszi.

Ajtó sorszámaSzükséges a kinyitásáhozMelyik teremből nyílik az ajtó?Melyik terembe vezet az ajtó
    11x Rubin2122

alex0824, Swartsch, Sali~*.* és még 1 ember kedveli ezt.
  9. Ableotory

A rubin azért a 24. teremben szerezhető meg, mert a 22., 25., 26., 23. terem tekinthető bónusz-termeknek is. Ezekben a termekben szerezhető többek közt Piccoló, szerencseérme, Honkus ponkus (+) stb.

maszilva, alex0824, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
  10. farmerSS

farmerSS Fórum ezredese

Minden termen végigmegyek, kell "minden".
    A videókból azt veszem le, hogy (+-) 2 perc 1-1 minijáték, a lila kocka segítxD a jegyzetemen kívül, hogy épp hol vagyok, melyik teremben a térképen. Persze majd a portálok "aktiválása" párszor visszatesz a kezdő terembe és mehetek vissza, ahol voltamxD, de visszamenni már gyorsabb lesz.

11. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Igazad van abban, hogy megéri megcsinálni. De kíváncsi voltam arra, tényleg meg kell-e csinálni minden termet. Az eventeknek általában van egy alap részük a felhőig. Egy sima haladási sávos eventen ez jól látszik, de itt nem. Amit hoztam, az a minimum, amit a felhőért meg kell csinálni. A többi opcionális, és mindenki el tudja dönteni, mit szeretne megszerezni. A 4-es és 8-as terem például elérhető plusz kulcs nélkül a felhős útvonalon is, csak nem szerepel a "feltétlenül be kell oda menni" termek között.
    A másik, amit szerettem volna kihangsúlyozni, hogy a minijáték és a haladás nem feltétlenül függ össze. A minijátékkal az ajándékokat szedjük össze, a haladáshoz meg a kulcsok kellenek (kivéve természetesen a három speciális kulcsot, a zafírt, a jádét és a rubint, amit szintén a ládából kell megszerezni a minijátékkal, és bizonyos ajtókat csak ezek nyitnak ki).
    A panaszok fő iránya a bonyolultság, és a minijáték időigénye voltak. A játék maga nem bonyolultabb, mint a korábbi térképes eventjeink. Mászkálni kell, és a továbblépéshez kell a megszokott malomtermék. A minijáték pedig - ha akarjuk - majdnem mindenhol kihagyható. Hogy érdemes-e kihagyni, az már egyéni döntés kérdése.

jutka190226, vihence, PZoli64 és 10 más kedveli ezt.
  12. mumus

mumus Fórum-zöldfülű

Teljesen igazad van! Nagyon rossz ez az iránya a játéknak. Pl a bahamarát sem fejlesztik már,800-as szinten vagyok.Szerintem direkt lassítják a szintlépéseket mert nincs ötlet. Kb ez a negyedik event amit kihagyok,pedig több mint 10 éve játszok.Nagyon szomorú vagyok. Maradnak a gazdakörik. A gyopárvölgyről nem is beszélek.

alex0824, Barika45, fankostepsi és 2 más kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Egyre jobban tetszik a felvázolt verzió;) Bár a minijátékhoz nem kell + eventnövény... csak türelem;) Nálam utóbbiból kevesebb van...

alex0824, -BombadilToma- és Bokalmgazda kedveli ezt.
  14. Ableotory

Egyes termekben megtalálható mini-játékokhoz elég sok türelem kell majd, arra már előre érdemes készülni.

brildiko, maszilva, alex0824 és 5 más kedveli ezt.
  15. -Holdfeny-.

:wuerg:Hm...
    A felhő kell...:music: Játszani szeretek... 8) Kitartó vagyok... ;)
    majd ha elfogy a türelem... majd mondok választékos cifrákat:D Szerencsére a fórum csak írásban működik:p
    Ide majd lazítani jövök, remélve hogy nem csak én vacakolok egy egy szobában...;)

alex0824 kedveli ezt.
  16. Ableotory

A kitartás kevés lesz... idegrendszer is szükséges hozzá... tapasztalat. xD

feldei53, brildiko, vihence és 7 más kedveli ezt.
  17. -Holdfeny-.

Hívtam a dokit... Irjon már egy doboz xanaxot... az event miatt...:music:
    Erre azt mondta, ne foglalkozzak olyan dologgal ami mellé nem elég a le...rom tabletta:music:
    Egyre kíváncsibb vagyok erre az új eventmechanikára...:inlove:

alex0824 és inanna11 kedveli ezt.
  18. feki13

feki13 Fórum parancsnoka

Ajhjajjajj, ha már Ti ilyet írtok :eek: Lesz itt csinadratta! :(

alex0824, nagymami2, inanna11 és 3 más kedveli ezt.
  19. -Holdfeny-.

Buli lesz...:inlove: Pattogatott kukoricát elő kell venni;) és élvezni a játékot...:music:

brildiko és alex0824 kedveli ezt.
  20. pecanegra1976

pecanegra1976 Fórum bárója

Sziasztok
    Elolvastam 1x, 2x, aztán a sok-sok hozzászólást. Nem vagyok őszinte ha azt mondom, hogy izgatottan várom a kezdést! :)
    Termelek, keverek, nyitok, játszok...de akkor minek a portál? Minek felírni, hogy hol mivel végeztem? Ha bemegyek egy terembe, lejátszom ami van, nem? Oké, a portállal visszajutok az elejére, de azért nem annyira ördöngösség visszajutni, ha van térkép, nem?
    Oké, hogy nyomjuk a RETRO vonalat, de anno Commodore 64-en volt sok ilyen játékom :)

...és ez még csak az első az új formájú eventekből :)

brildiko, alex0824, Swartsch és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.