Visszajelzés Helgrid legendája - eventcsevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Ableotory, témanyitás ideje: 23.10.24.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
?

Mennyire tetszett az event? Kérjük, értékeld!

Szavazás lezárva: 22.5.25.
  1. 1

361 szavazat
    55.2%
  2. 2

17 szavazat
    2.6%
  3. 3

14 szavazat
    2.1%
  4. 4

6 szavazat
    0.9%
  5. 5

14 szavazat
    2.1%
  6. 6

7 szavazat
    1.1%
  7. 7

14 szavazat
    2.1%
  8. 8

41 szavazat
    6.3%
  9. 9

29 szavazat
    4.4%
  10. 10

151 szavazat
    23.1%
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. gazdácskata

gazdácskata Utánpótlás-írogató

Köszönöm, sikerült.

Luminary, Dolphin és Farm_Tadity_ kedveli ezt.
  2. Mariska720719

Mariska720719 Utánpótlás-írogató

juhuuuu! :D Kész a HELGRID LEGENDÁJA event!!;):D

3. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórumfelvigyázó

Gratulálok.

Swartsch és Mariska720719 kedveli ezt.
  4. kardvirág1

kardvirág1 Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    Megszereztem a zafirt még sem enged be az ajton.Segitsetek,mert nem tudom mit csinálok rosszul
    Köszönöm

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, Farm név és Farm ID megadásával gyere egy Segítségkérő topikba, ezek nélkül sajnos nem tudok érdemben segíteni.
    Pl. ide írj:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/minden-egyéb-kérdés-ide.19464/
    Várlak a topikban.

Swartsch és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. gazdácskata

gazdácskata Utánpótlás-írogató

Medküzdöttem az eventtel, de Helgrid legendája nem fogott ki rajtam. Nem bonyolult, ha rájössz a taktikájára, na meg persze ha elakadsz kérdezz. Köszönöm szépen a segítséget,nélkületek feladtam volna.

7. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

Kész a felhő már két napja működik is de még sok terület várna feloldásra ez a szegény valaki csak futkos össze -vissza mert a végpontokat nem tudom feloldani ekkora baromságot már régen produkáltak a leírás értelmezhetetlen

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek, ne általánosíts, hisz sok-sok játékos értelmezni tudta a leírást. Arról nem beszélve hogy a TL - nek rengeteg munkája van benne, amit nemzetközi szinten is elismertek. Te, egy mondattal a kukába dobtad az egészet.
    A végpontok egy lehetőség, hogy könnyebben közlekedj a kazamatában, ne kelljen bolyongani, ha nem muszáj.
    A bal alsó sarokban van a kazamatatérkép - bármelyik teremben vagy, ha rákattintasz - megmutatja, hogy éppen hol tartózkodsz. Azt is látod a térképen, hogy hol van még zárt ajtó. Azt is, hogy melyik portállal tudsz pl. eljutni leghamarább a 24-es teremből a 0-ba. - DE, ahogy írtam, ez egy lehetőség. Bolyongva is meg lehet találni a termeket. A térképen jelölve vannak a portálok is. Csak oda kell irányítani a karaktert - vagyis rá kell kattintani a portálra. Ahhoz, hogy aktiválódjon, le kell róla léptetni a karaktert. Ha, szeretnél segítséget, akkor farmnév és Farm ID megadásával várlak a segítségkérő topikban.
    Pl. itt:
    https://board-hu.farmerama.com/forums/kérdések-és-válaszok-kezdőknek-és-haladóknak.283/

Swartsch, vihence, -gyöngy-581 és 8 más kedveli ezt.
  9. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Hááát... kész. Minden terem, minden portál, minden ékkő, minden ajándék - remélem - kiváltva.
    De ILYET SOHA TÖBBET!!!
    Direkt nagy betűkkel.
    Ez nem a mi műfajunk, még akkor sem, ha esetleg a fiatalok kedvel(het)ik. Bár még középkorúnak tartom magam (már nem sokáig illik), mindig is utáltam a lövöldözős játékokat.
    Ez most számomra: időrabló, unalmas. Nem tudom irányítani, hogy hová lőjek, nem tudom kiszámítani a lövedék sebességét, és amikor azt hiszem, el fogok valamit találni, akkor pont azt nem, viszont, amit nem kéne, azt igen.
    4-5 teremmel még ellavíroznék. De elsőre, ilyen mennyiséget! Tényleg ki fogom hagyni ha máskor ilyen lesz, bár farmos létemben (miután ráéreztem az ízére és meglett a Focivb 2011 készre), egyetlen eventet hagytam ki, azt is valami nyaralásszerű dolog miatt.
    Mivel fullon voltam (200), nekem ez volt a játék értelme. Eddig. Az event. Meg a TOP, de az más műfaj. Most is az event lenne, ami fenntartja az érdeklődésem, a gazdakör szépen ürül, a TP nem érdekel, mióta végtelenítették, de ha máskor ilyen tré minijáték lesz, inkább addig gyúrok a TOP-ra, és nem küzdök ennyit. Szokás szerint legyártottam az eventgazt még a múlt héten, de meló volt, utána tudtam belevágni. Ha nem feküdnék itthon törött lábbal, félbehagytam volna.
    Ezzel már csak a 131e fehér liliom beadása mérhető össze dögunalomban és dühben. Azt is csak a makacsságom gyártatja - mostmár folyamatosan, napi 3 aratással. Még több, mint 100e kell, de csak a főfarmon nyomom, kellenek a mamut-termések (szédült és BT televele).
    Egyébként tisztelet a részletes eventmagyarázatért, de első ránézésre kb. a harmadáig bírtam felfogni - no, majd játék közben. Lenyomtam már 4-5 termet, amikor újra megnéztem, már csak azt, ami érthetetlen volt. Ekkor lett meg a térkép, ami nagyon hasznos, onnantól értelmesebben haladtam.

10. kovacstne

kovacstne Mindentudó orákulum

Sziasztok! Ott tartok,hogy sehol sem tartok.24 játékot lejátszottam,24 malomtermék legyártva és nem tudok mozdulni sehová.Nem találok olyan pályát amint lövöldözni tudnák.Szomorú vagyok!

11. nolina1965

nolina1965 Fórum félistene

Szia, keresd meg jobbra lent zöldben a Kazamatatérképet. Fog segíteni! Nekem is segített. Ne add fel, már félúton vagy!

kovacstne kedveli ezt.
  12. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Kedves Játékosok!

Ne felejtsétek, hogy Helgrid legendája event 22:00-kor véget ér!
    Még több, mint 4 óra van vissza az eventből, be lehet fejezni, ha már a hozzávalók adottak.
    Segítséget a szokásos segítségkérő topikokban Farm név és farm ID megadásával várjuk. Aki még nem szavazott, megteheti az event zárásáig.
    Hajrá, mindenkinek, aki még küzd! Sikerülni fog!

Sok sikert,
    a Farmerama csapata

13. -sanele-

-sanele- Fórumlakó

így igaz,én valószinűleg nem is fejezem be-

14. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Én sem.... :oops:
    Meg lett a felhő... s hagytam a csudába...8)

15. máriamargit

máriamargit Járnitanuló

Nem vagy egyedül

16. Dolphin

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t egy segítségkérő topikba, szívesen segítek továbbmenni.
    Például ide gyere, de bármelyik másik Segítségkérő topik is megfelel:

Nézd meg ezt az összefoglalómat, hátha ezen segítséggel tovább tudsz lépni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-25#post-1409559
    Ne add, fel, még van pár óra, az alatt végig tudod vinni.

17. Dolphin

Szia,
    Neked is szívesen segítek, ha hozol Farm nevet és Farm ID-t egy Segítségkérő topikba:
    Például ide gyere, de bármelyik másik Segítségkérő topik is megfelel:
    Nézd meg ezt az összefoglalómat, hátha ezen segítséggel tovább tudsz lépni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája-eventcsevegő.25531/page-25#post-1409559
    Ne add, fel, még van pár óra, az alatt végig tudod vinni - ha a növényeket letermelted, megvannak a kulcsaid, érdemes az ajándékokat is átvenni.

18. szilvikeh97

szilvikeh97 Aktív író

Nem értem.FELADOM.

19. Dolphin

Szia,
    ha nem az utolsó pillanatban jeleznéd ezt a közel 8 napos eventnél, akkor lett volna esélyünk segíteni :-( De most mire hoznál Farm nevet és Farm ID-t, addigra az event véget ér :-(
    Sokan hoztunk itt a csevegőben, szöveges, képes magyarázatot, de akik hoztak a Segítségkérő topikba Farm nevet és Farm ID-t az event alatt, azoknak adtunk iránymutatást, hogy miképpen haladjanak.
    Sajnálom, hogy nem sikerült eljutnod, amíg tervezted, s hogy nem kértél korábban segítséget.
    A következő event során jelentkezz időben, ha problémád van, elakadsz.

20. szilvikeh97

szilvikeh97 Aktív író

Nagyon igazad van de a lányom esküvője miatt ma tudtam több időt szakitani a farmra de nem tudtam megérteni.Köszönöm a segiteni akarást és a jóindulatot.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.