Hetedik képregény event - Madártávlat csevegője

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Laboviti, témanyitás ideje: 14.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. MadameRose

MadameRose Fórum ezredese

Ha ezzel kapcsolatban még van kérdésed, kérlek keresd meg a játék supportját. Ehhez segítséget itt találsz:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

2. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Sziasztok, én is végeztem az eventtel. :) Sikerült a virágos felhősor is :D
    Jó kis event volt! Reméljük marad ez a színvonal és nem laposodik le a korábbi favágós színvonalra, hogy "gyárts le X idő alatt Y ezer eventnövényt, aztán kapsz 10 tápot stb. :);)
    Gratula, aki már végzett és jó hajrázást aki mégy csinálja! Még van 61 óra:p:inlove:

kekmaci75, _Cygnus_, LBetti és 2 más kedveli ezt.
  3. kisördög

kisördög Járnitanuló

Sziasztok!

Életemben először és utoljára elkövettem azt a hibát, hogy nem olvastam el elég figyelmesen az ismertetőt. :)
    Terményes ólakkal vártam a 3. feladatot, és kikerekedett szemekkel néztem, ahogy nem mozdul a számláló...
    Gyors olvasás után kiderült a probléma, utána sok szupertáppal ugyan, de sikerült befejeznem a feladatot.
    Innentől kezdve az eventes már munka mellett is meg kell hogy legyen. :)

Hajrá mindenki!

4. Pamy37

Pamy37 Fórum-zöldfülű

5. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

sziasztok van olyan akinek osszejott a virag gyujtemeny es ha igen hany porgetesbol?
    az event eleg jol halad mar csak az 5-ik re kell a noveny,a ropikel nem lesz gond eleg jol jonnek

6. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Szia!

Első pörgetésre kaptam a vigyori csillagfürtöt, az éneklő tulipán a legutolsó pörgetésre jött meg. (Azt hiszem 15, vagy 20 volt amit vettem miatta) Többi már volt.

_Cygnus_ kedveli ezt.
  7. boszieva

boszieva Fórumszaki

Sziasztok!

Tegnap este sikerült túljutnom a 3. feladaton elsőre, rögtön beadtam a 4. feladatba is a hozzávalókat! :D
    Felröpiből még hiányzik 134 db a befejezéshez, de nem akarok szupitápot használni a nemes hagymához. Így is meglesz kényelmesen! :)

Aki még nem végzett, annak hajrá!

8. .emese47

.emese47 Aktív író

Én is találtam, felhősort...virágosat, egy virág hiányzik még...de egyáltalán mivel kaptam?
    Event megyeget, féltem, hogy az ólas nem lesz meg, de 2 aratásból szerencsére meglesz. Eventnövény is hiányzik valamennyi, de remélem sikerül azt is letermelnem....van még idő :)

mária4702 kedveli ezt.
  9. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia .emese47!

A virágos felhősort az utolsó virág játékba kerülésekor ( 2015.01.16.) mindenki automatikusan megkapta. Erről itt olvashatsz :

https://board-hu.farmerama.com/index.php?threads/megújult-kerekkerék.10075/#post-145944

10. mester1

mester1 Járnitanuló

Örülök neki hogy neked sikerült,sajnos én csak reggel és késő este tudok aratni. Még szupi táppal sem jön össze a 60.000 pont 24 ó alatt. Kicsit több időt adhattak volna az állatosra mert a dolgozóknak így elmegy a kedve az egésztől.
    Tercsi

11. Jánosgazda38

Jánosgazda38 Törekvő

Felhősor, hol van?

Egyetértek, nem lehetett munka mellett teljesíteni cska az egyik 60.ooo pontosat 24 óra alatt.

Dupla hsz összevonás ( Nildia )

Moderátor által utoljára szerkesztve: 19.1.15
  12. Nildia

Nildia Fórum elő legendája

Szia Jánosgazda38!

Az event teljesítésével kapunk egy új felhősort is :

Event felhősor

Tulajdonságai
    Tematikus felhősor, tehát kizárólag az esemény során megszerzett tárgyak helyezhetőek ki arra!

Lezárási idő: 20:00 óra
    Amit ad: Egyszeri, azonnali 70 BTP x Bahama szint és 70 TP x Szint

Marika312 kedveli ezt.
  13. PaprikásJohn

PaprikásJohn Fórum-zöldfülű

Pajtásom! :) Nem az a gondom, hogy időhiányom van, hanem hogy azt mondja a játék, arassak 60000 TP-t ebből a tárgyból: "Ólak", majd ha kiteszek mindenféle tárgyat a mezőre abból az építkezős menüből, hogy "Ólak" (igen, pontosan ez van odaírva), akkor egy csomó minden nem számít bele.
    Természetesen értem, hogy az én hibám minden, legközelebb jobban figyelek, köszönöm.

14. Ilus45

Ilus45 Fórum bárója

Nem vagy ezzel egyedül:)
    Én 100 ezerszer elolvastam, magamban mondogattam, hogy mit ne rakjak ki.
    Hiszed vagy nem, azokat raktam ki:) Aztán hangosan mondtam, hogy "vigye el az ördög":)
    Még jó, hogy nem sok terményesem van.

15. Mocsáriteknős65

Mocsáriteknős65 Utánpótlás-írogató

Az ember lánya 12 órás kemény munka után ha leül farmozni mit csinál? Természetesen learatja az ólakat de az órát azt nem indítja el! Elmegy a piacra elefántért (kell a mogyorótaposóhoz) erre vesz anakondát! Hát ez van... nem baj legfeljebb nem lesz brummogós jószágom. :)

PaprikásJohn, Gio, -kaktuszable- és 6 más kedveli ezt.
  16. ]Anna05[

]Anna05[ Haladó

Jó reggelt .. nem nem adtam.el igen már bevetettem utána, hogy talán azt majd hozzáadja és nem elveszi 11 db hiányzott az ezerhez és itt kinlódok vele,.. eddig ilyet nem tapasztaltam a játékkal kapcsolatban.. most megyek és learatom, köszi a segitséget azért..

Marika312 kedveli ezt.
  17. -panama12-

-panama12- Aktív író

A majom tenyésztésben első.8x4 majom és 16 szupi táp kell hozzá.

18. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Segíts, hogy segíthessünk!
    Pontos ID számra, farmnévre van szükségünk a probléma kivizsgálásához, a kérdés megválaszolásához.

19. krucsaidávid

krucsaidávid Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Beharangoztak az eventtel kapcsolatban egy lehetséges bónuszkódot. Tud róla valaki valamit?

20. Laboviti

Laboviti Fórum elő legendája

Szia!
    Egyelőre csak ígéretünk van rá. Ha megérkezik azonnal jelezzük számotokra.

Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.