Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. |Tamás|

|Tamás| Fórum elő legendája

Kedves Játékos!

Ez a topic ahová betértél, játékkal kapcsolatos kérdéseidnek fenntartott hely, tehát úgynevezett
    "Help" topic Hibák, bugok, problémák témában.

Ennek megfelelően arra kérünk, itt csak kérdésedet tedd fel.

Mielőtt kérdésedet lejegyzed, érdemes benézned az Enciklopédiába, ahol ABC sorrendben találsz ismertetőket a játékban fellelhető összes dologról, és lehet, hogy már ott választ kapsz felmerülő kérdésedre:

Minden más jellegű hozzászólás, tehát ami nem kérdés, OFF-nak minősül, és törlésre kerül. Gondolok itt elsősorban a következőkre:

- tapasztalat megosztása bármivel kapcsolatban
    - vélemény valamiről
    - ötlet valamivel kapcsolatban
    - szomszéd keresés
    - trágár beszéd
    - másik játékos sértegetése​

Ha kérdésetek, problémátok van, mindig adjátok meg a farm neveteket és az User ID számotokat a segítségkérő postotokban, ezzel nagyban megkönnyítitek a munkánkat, elkerüljük a félreértéseket (nem ezen a farmomon van a probléma, hanem a másikon, stb.) és gyorsabban tudunk nektek segíteni.

A fórumra vonatkozó előírásokat az alábbiakban találod meg:
    Érdemes ezeket átolvasni, mert a szabályok nem ismerete nem mentesít senkit a felelősségre vonás alól.

Együttműködésedet köszönjük!

Eredményes fórumozást kíván

a Farmerama csapata

Aranylány, .dina1., woodyall és 6 más kedveli ezt.
  2. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Sziasztok!

Nem tudom mi történt de nem írja jóvá a csp-ket, csináltam gazdakörit is szezont is és nem nőtt a csp. készletem.

ID 17999692

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Nem lehetséges, hogy közben vásároltál is ezt-azt, és ezért nőtt is, csökkent is az egyenleged?

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban, hozom a választ.
    Szíves türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Othep

Szia ismét.

A Kolléga ellenőrzése alapján a nap folyamán több nagyértékű tenyészállatot vásároltál.

Reggel a CSP-készleted 450.910.558 CSP volt.
    Majd a nap folyamán végzett vásárlások elvitték a pénzed, még úgy is, hogy közben volt bevételed is.

Pl. a Póker est gk-i feladatért kaptál 13.000 CSP-t, az Utazás az időn át gk-i jutalma 140.000 CSP volt.
    Ezek a tételek és a ládákból bontott tételek elenyészőek a vásárlásaiddal ellentétben. Csak a 300 db selyemfonal 6.583.090 CSP-be került.
    Az 1 db Arany bárány ára 34.163.640 CSP volt.
    A 2 db Fehér cápát összesen: 179.203.200 CSP értékben vásároltad meg.
    Az Iskolai cápakirándulás, Esküvői események gk-i feladatokért is megkaptad a CSP-t.

Jelenlegi CSP-készleted: 208.919.807.

Ha igényled, a célzottan hiányolt tételeket ellenőrzi a Kolléga. De a mai nap folyamán olyan jelentős volt a CSP-mozgásod, hogy az összesre nincs kapacitásunk.
    Köszönjük a megértésed. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. [erika05]

[erika05] Fórumgróf

Köszönöm hogy utána néztetek. Azt tudom hogy vásároltam, de 195 ezer valahányszáz csp volt, Csináltam gazdakörit ami 400 ezer csp volt de nem változott az egyenleg, előtte csináltam a szezont ami szintén növelte volna. Azóta nem vettem semmit, most beléptem és már 223 ezer valahányszáz a cspm ami még mindíg nem stimmel ha csak a 400 ezres gazdakörit nézzük.

6. Othep

Nem százezres tételekről, hanem milliókról van szó.
    Nézd meg a kiragadott tételeket, milliókért vásároltál.
    A kisebb tételek, amiket a gazdakörikért kaptál, semmiség a vásárolt tenyészállatok árához képest.

Ez a jelenlegi (az írás pillanatában) CSP készleted: 206 millió 888 ezer 114.
    450 millió 910 ezer 558 CSP-ről indultál, 179 milliós, meg 34 milliós tenyészállatokat vettél, több, mint 6 millióért 300 db Selyemfonal terményt (ahogy felsoroltam előző írásomban). És még több 1-1 db-os tenyészállatot is vettél, amit nem soroltunk fel.
    A Kolléga pedig nem talált 400 ezres gazdakörit.
    140 ezret kaptál az Utazás az időn át gk-i feladatban.
    A Póker estben kaptál 13 ezret. Az Iskolai cápakirándulásban 14 milliót.
    Az esküvői események gk-i feladatban egyszer 2900, majd 590 CSP volt a bevételed.
    A mai napon nincs több gk-i feladatból bevételed.

A Szezonban utoljára a 37. szinten kaptál CSP-t, ami farmszint x 1.620 CSP, ami esetedben: 392.040 CSP jóváírás.
    Jelenleg az ismétléseket csinálod, itt már nincs CSP nyeremény.

Ami nagyon fontos egy ekkora forgalom, CSP-mozgás után, hogy elvégezz egy takarítást.
    Sok süti gyűlhetett össze, ami lassíthatja a játékot.

Ha úgy érzed, valamit nem kaptál meg, akkor kérlek, konkrét dolgot írj, hogy hol nem kaptál meg valamit.
    Nincs arra kapacitásunk, hogy minden létező futó event, gazdakör, piac stb. naplóját ellenőrizzük.

A support adhat tételes listát, de az hosszabb időbe telik.

Itt éred el őket:

Az Általános kérdések tárgyat válaszd.
    Legalább 140 karakterrel részletezd a problémádat.

Olyan e-mail-címet adj meg, ahol a support válaszát majd fogadni tudod.
    De az alapértelmezetten megjelenő címet át is tudod írni ilyenre.

Kérlek, a velük folytatott levelezésedből már semmit ne hozz a fórumra, mert levéltitoknak minősül.

Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" vagy ''ember vagyok'' igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)​

Dolphin, [erika05], -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  7. vkgirl2001

vkgirl2001 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Eddig is furának tartottam, hogy a csillagokért vehető mézfa japán akácként szerepel a farmon (meg gondolom a raktárban is), csak eddig nem írtam ki. Ez direkt van vagy hiba?

8. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A japánakác 2013-ban, titokfa formájában került bevezetésre.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/titokzatos-csemete-rejtelmei-farm.2114/#post-5734

Ez az anomália azóta fent áll, amióta a Bölcs tölgyön csillagokért elérhetővé tették.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-erdei-tisztás-ismertetője.2159/#post-909613

Bár, ha az archivált fórum hozzászólásokat átnézed - a játékba kerülése utáni időszakból - szinte mindenki mézfának nevezi és csak elenyésző a hivatalos megnevezést használók száma.

Jelezni fogjuk a központ felé, hogy nem megfelelő a megnevezése a fának a Bölcs tölgyön.
    A módosítás hosszú időt vehet igénybe, addig is türelmedet kérem.

További jó játékot!

Swartsch, Kuzdern és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. karesz

karesz Fórum ismerője

Szép napot kívánok! Jól látom, hogy nem látom a krokodílos gazdaköriket?

Synodendron, Szomszika és moncsi1966 kedveli ezt.
  10. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Én is a fennti dolgot kérdezem

Synodendron kedveli ezt.
  11. Zééé7070

Zééé7070 Utánpótlás-írogató

SZIASZTOK! Érdeklődöm, hogy a krokodil csomag mindenkinél ilyen kevél állatból ( 2 db ) állt? Az egyik szomszédom szerint az ő csomagja több, mint 2000 (!!!) krokiból állt.

12. Luminary

Sziasztok!

Köszönöm a türelmeteket.
    A Gazdaköri küldetések csak az aktuális tenyésztős event után indultak el.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/krokodiltenyésztés.26681/#post-1462221

Elnézést kérünk a kellemetlenségért.

Swartsch kedveli ezt.
  13. Luminary

Szia!

Pontosítanád, hogy milyen csomagról van szó?
    Köszönöm.

Swartsch és karesz kedveli ezt.
  14. jneicus

jneicus Járnitanuló

Sziasztok! Segítséget szeretnék kapni! A Swindertáborból megszereztem a strandlabdákat, ami megjelent, be is adtam, de egy hiányzik, így nem tudom a felhősort kiváltani. Megnéznétek, hogy mi a probléma? Segítségeteket előre is köszönöm!
    Farmnevem: jneicus ID számom: 12915641

15. Luminary

Szia!

Az első küldetésben megszerzett Strandlabdazsetonokkal oldottad fel a képen látható, 1 és 2-vel számozott vizililiomokat. További kettőt, majd a 3. küldetésben megszerzhető Strandlabdazsetonokkal oldhatod fel. A 3. küldetés 22-én 10:00 órakor indul.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/svindlertábor-hétvégi-gazdaköri-küldetések.26616/#post-1459397
    A kép nálad készült.
    upload_2025-8-20_8-55-48.png

(Rosszul számoztam, mert először a gyöngyös vizililiomot lehet majd feloldani, tehát az a 3-as.)

Sok sikert!

Swartsch és jneicus kedveli ezt.
  16. jneicus

jneicus Járnitanuló

Nagyon szépen köszönöm a válaszod, azt hittem, én néztem el valamit

17. mamazsák

mamazsák Járnitanuló

Sziasztok ! segítséget szeretnék kérni, mert elakadtam a farmmunkásnál
    mamazsák ID 22231662
    Megköszönném, ha valaki ránézne, mindenhol kiírja de szürkén, hogy befejezés, Bár nem tudom végigvinni estig, de hátha valmit én rontottam el !

18. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Azért nem tudod befejezni, mert nincs elég pöttyöd hozzá.
    upload_2025-8-20_11-20-47.png
    A Pirossal keretezett pöttyök a saját pöttyeid, míg a kékkel keretezett pöttyök a zöld nyíllal jelzett szint befejezéséhez szükséges pöttyöket mutatják, mint követelmény.

Jelenleg mindegyik állatnál hiányoznak fentről pöttyök, ami miatt nem tudsz továbbhaladni, Vesd össze a felső sort azt alsóval és így biztosan sikerülni fog haladni az eventtel.

A kép nálad készült, további sok sikert!

Swartsch és aida2330 kedveli ezt.
  19. .dina1.

.dina1. Törzsjátékos

Szia! Kedves Modi! Segítségedet szeretnék kérni valahová kiraktam a Váratlan felkeresést ami a bevezetés a farmmunkába 3 felhősorra kéne. Előre is köszönöm.

20. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    ID számot és egy Farm nevet szeretnék kérni, mert ezen adatok nélkül nem tudunk segíteni.

.dina1. kedveli ezt.