Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. mama333mama

mama333mama Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Tudna valaki segíteni? Kapom az ünnepi sütiket, de úgy jelzi nincs még 1 darab se. Amikor csomag kérte vennem kellett.
    Hiába olvasom, sehol nem jelzi hol keressem.
    Köszönöm, ha kapnék segítséget.

2. smoldering

smoldering Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Az Ünnepi sütik számát a Pajtádban,az Egyéb tárgyak között találod!
    Ha esetleg "elfogyna" itt megnézheted, hogyan szerezhetsz újabbakat.
    upload_2025-12-30_0-37-41.png
    További sikeres játékot kívánunk!

macimami1958 kedveli ezt.
  3. moric67

moric67 Fórumprofi

Sziasztok!
    Kedves Modik a visszarendezövel kapcsolatban:
    Betartva a tegnap kapott tanáccsokat
    működik renndesen
    Köszönöm!

Dolphin és macimami1958 kedveli ezt.
  4. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    elnézést kérek, hogy a tegnap délelőtti kérdésedre nem kaptál visszajelzést, az ellenőrzést elkezdtem (amikor összevontam a bejegyzéseidet), továbbítottam is a Központ részére a problémát, csak Neked elfelejtettem visszajelezni és a türelmedet kérni.
    Amint kapunk választ a Központtól, hozom Neked.
    További türelmedet köszönjük!

macimami1958 és Sylja kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    azt ugye tudod, hogy az időre aratható mezők érési idejét az Ünnepi sütik felhasználásával tudjuk csökkenteni. 10% időcsökkentés 2 db Ünnepi sütibe kerül. Mivel minden mezőnél 5x tudjuk használni a csökkentést, ez 10 db Ünnepi süti felhasználást jelent mezőnként (dobozonként). Szóval, ha szoktad csökkenteni a mezők érési idejét, akkor oda elég sokat el tudunk használni.

Az Ünnepi süti készletedet látod az eventablakban, ha a Pajta gombra kattintasz, itt minden event kellék darabszámát láthatjuk;
    upload_2025-12-30_10-36-21.png

illetve ha megnyitod a Hegy ablakot, ott is láthatod a jobb felső sarokban (a kép illusztráció):
    upload_2025-12-30_10-37-24.png

Amennyiben ellenőrzést szeretnél kérni a farmodra vonatkozóan, akkor hozz kérlek Farm nevet és Farm ID-t is.
    További sok sikert!

6. petya2007

petya2007 Fórum biztosa

Sziasztok

Gondolom nem tart eddig ......

Utoljára szerkesztett: 30.12.25, 10:12
    Sali~*.* és Kacix kedveli ezt.
  7. Marilla7

Marilla7 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget :)

8. Dolphin

Szia,
    jól gondolod, már javították. Frissíts egyet és Nálad is rendben lesz.
    További jó játékot!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Dolphin

Szia,
    köszönjük a türelmedet még egyszer.
    A Központi ellenőrzés alapján minden aratásnál megkaptad a kulcsokat, melyeket be is adtál a szükséges helyeken, több kulcsra már nincsen szükséged.
    - 2025-12-18 16:28:36-kor 5 Ezüst kulcsot adtál be a kezdő mezőbe, kaptál érte 20x Magyalt (ezeket a kulcsokat kaptad induláskor)
    - 2025-12-21 15:52:54-kor beadtál 5 kulcsot, s kaptál érte 1x Téli koreai fenyő eventfát
    - 2025-12-22 16:34:52-kor beadtál 5 kulcsot, s kaptál érte 1x Téli kardinálispinty-fészek eventólat
    - 2025-12-25 17:57:15-kor beadtad a Hegytető első dobozába a 20x Ezüst kulcsot, itt is megkaptad a jutalmat, s elkezdhetted a Hegytetőn is a haladást.
    - 2025-12-30 07:39:02-kor beadtad az utolsó mezőbe is a szükséges 20x Ezüst kulcsot.
    Így Ezüst kulcsokra már nincs szükséged, még Ünnepi sütiket kell gyűjtened és Cukkorrúd kálát kell termelned, ha teljesen készre akarod vinni az eventet. Erre még van időd.
    Sok sikert a folytatáshoz!

10. Marilla7

Marilla7 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a választ! BUÉK

11. grezson

grezson Utánpótlás-írogató

sziasztok
    szeretném kifejezni csalódottságomat, mivel a jelzett 1250 FA helyett a megerősítést kérő ablakban már csak 1250 CSP szerepel eladás esetére :)

Andzsi1971 kedveli ezt.
  12. Dolphin

Szia,
    javaslom, hogy lépj be újra a Játékba, vagy frissíts egyet. Ez megjelenítési hibának tűnik.
    Mivel Farm nevet és Farm ID-t nem hoztál, benézni nem tudok Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

13. Ninett79

Ninett79 Fórum elő legendája

Szia!
    Valóban hibásan jeleníti meg a cserés oldalon ,ha eladni szeretnéd az ólakat,fákat. Nekem is FA.t ír ki. De tudjuk,hogy sosem lehetett FA-ért eladi az ólakat,fákat. Ez megjeleítési hiba. S ha rákérdez, akkor ott már CSP szerepel. Pl: Biztosan szeretnéd eladni Hangyászkifutó 1250 CSP-ért?

Utoljára szerkesztett: 30.12.25, 12:41
    macimami1958, grezson és Baby72 kedveli ezt.
  14. Dolphin

Sziasztok,
    igen, közben rájöttem, hogy nem a Gazdabolthoz jelzi a Játékos a problémát, hanem a csere event Eladási ablakára gondol. Ha ezt az infót is megadta volna, könnyebb lett volna a hiba keresése.
    A Gazdaboltban vannak olyan ólak, amelyek FA-ért vehetőek meg, s nem CSP-ért. De valóban a visszaváltás, az CSP ellenében történik.
    Továbbítottam a Központ felé a hibát.
    Megértéseteket köszönöm!

15. grezson

grezson Utánpótlás-írogató

sziasztok!
    egyáltalán nem reklamációnak szántam a bejegyzésem, pusztán egy hibajelzéssel próbáltam viccelni
    igen, a csere-eventnél látszott hibásan a "beváltási ár", de emiatt nem volt egyetlen dühös pillanatom sem ;)
    nem gondoltam, hogy egyedi lenne a hiba, emiatt tettem be a képet is
    és a látottakból tudtam rögtön azt is, hogy megjelenítési hiba lehet, mert elég fura volt, hogy random módon némely ólnál FA volt a fizetőeszköz, másiknál CSP, de a számok nagyságrendjénél viszont nem volt akkora szórás

(nem mondom, nem jönne rosszul a naphalmedence alatt látszó 355'000 FA, de ezen kár lenne torzsalkodni, hisz mindannyian tudjuk: nem lehet valós)

16. Dolphin

Szia,
    a hibatopik nem nagyon alkalmas viccelődésre. Azokra ott vannak a Csevegő topikok.
    A hibajelzést köszönjük, Közleményt is írtam róla, mert nincs információnk egyelőre róla, hogy javítják-e.
    További jó játékot!

macimami1958 és grezson kedveli ezt.
  17. lenoxa

lenoxa Törekvő

Csak jelzésnek szánom: Nem tudtam belépni a játékba, vagy 5x, 6x próbáltam, mire nagy nehezen sikerült. A fórumra sem engedett be. Majd többször is kidobott, és nem tudtam semmit sem csinálni a farmon, csak forgott betöltést jelző virág. Akadozik a játék.

Utoljára szerkesztett: 31.12.25, 08:08
  18. Jupi

Jupi Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Sajnos a kirakós minijáték nálam nem működik.Már többször próbáltam,de az eredmény ugyan az.
    Ha rálépek kipipálja és annyi.
    saci08 ID:17259523
    Előre is köszönöm!

semmirevaló kedveli ezt.
  19. semmirevaló

semmirevaló Kivételes tehetség

Szia! Ez a probléma nálam is elől jött! De én utána egy másik területtel (állat) próbáltam és működött! Csak tipp.. Remélem működik nálad is.

20. ambrusne

ambrusne Kivételes tehetség

ELKÜLDTEM A NEWYEAR26 bocsánat a nagy betűkért - nem kaptam meg az ajándékokat!
    ambrusne ID 943161
    Köszönöm. BÚÉK