Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján ma 2023-09-14 01:56:44-kor 48 órás Kertész segítőt vásároltál Farmaranyért. A tegnapi napon 2023-09-13 22:00:12-kor Erdész előfizetést látok, erre került levonásra a 449 Ft.
    A Termelési segítőd ma hajnalban járt le, az automatikus meghosszabbítás a Játékosok tapasztalata alapján következő napon szokott elindulni. Kérlek ellenőrizd holnap, hogy elindult-e rendben Nálad is.
    Köszönöm türelmedet.

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. zagimichna

zagimichna Fórumprofi

Sziasztok! A problémám gyopárvölgyes:
    Feloldottam/kiváltottam (még tegnapelőtt, ha jól emlékszem) a Bölcsesség ösvényén az Ansu barackfa építési tervét, mégsem tudok Ansu barackfát előállítani, az előállító helyen nem jelenik meg az előállítható fák között.
    Segítenétek?
    Köszi!
    zagimichna ID: 47042995

3. Dolphin

Szia,
    az Ansu barackfa előállításához rá kell kattintani az Alpesi sárgabarackfa szöveg mellett a kis nyílra, s ott tudod kiválasztani a legördülő listából:
    upload_2023-9-14_9-17-46.png

aida2330 és zagimichna kedveli ezt.
  4. zagimichna

zagimichna Fórumprofi

Köszi! Hogy én ezt hogy nem vettem észre!
    Legyen jó napod!

Dolphin kedveli ezt.
  5. interlala

interlala Törzsjátékos

Na most már legyen elég. Nem érdekel a központ, tegnap elkezdtem az új eventett, ma reggel be akartam takarítani és semmi , eltünt minden, Mi a fészkes fene van? Nem értem, csináljanak már valamit érdemben. Mi van már. Egy szuper játékot eltüntetnek.

6. Dolphin

Szia,
    panaszt kérlek a Panaszkönyvbe írj. Segítségkéréshez minden esetben adj kérlek Farm nevet és Farm ID-t. Azt sajnos nem tudjuk a játék naplójából ellenőrizni, hogy mit vetettél tegnap, de a gyanúm az, hogy véletlenül a Nublonokhoz tartozó Fényvirágot vetetted el, mert az volt az első kockában a vetőfelületen. Ha azt nem arattad le tegnap 10 előtt, akkor az mára eltűnt a földből, mert a Mini-event tegnap véget ért. A mostani eventhez tartozó Sóvirág eventnövény vetőmagja tegnap a második kockában volt elérhető.

cicimsincs, -ágianyu33- és aida2330 kedveli ezt.
  7. csurika003

csurika003 Utánpótlás-írogató

Segítséget szeretnék kérni,3x5 gesztenyelevest indítottam el a malomba, de csak tíz lett kész ,ez már nem az első de mindig azt hittem én vagyok a figyeletlen de most figyeltem ,meg tudnátok nekem nézni? Id : 8240463

cicimsincs kedveli ezt.
  8. Dolphin

Szia,
    ellenőrzésem alapján valóban 3x5 db-ot készítettél eddig a Gesztenyelevesből a malomban.
    Ebből 2023-09-15 19:55:55-kor 5 db-ot beadtál a 7-es feladatba, majd 2023-09-15 19:56:20-kor beadtál 5 db-ot a 8-as feladatba. 5 pedig még a Pajtádban van. Ez összesen 15 db - így nincs hiányod.
    upload_2023-9-15_21-13-46.png

9. csurika003

csurika003 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm figyelmetlen voltam.

10. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Sziasztok! Segítsetek! Nem tudok semmit vásárolni! Akartam írni a support-nak de azt sem engedte elküldeni pedig mindent helyesen írtam be. Kihez és hova forduljak segítségért
    Gazda: Filonka56 ID: 4862059

11. schnuppe83

schnuppe83 Fórum-zöldfülű

Szia ! Én egy Moderátort keresek aki talán válaszolna a kérdésemre: bármilyen gazda nevet választhatunk, ha sérti a jó ízlést is? Sajnos a mai nap a piaci vásárlás alkalmával találkoztam megbotránkoztató eladó névvel !
    üdvözlettel: Schnuppe 83 ID:13789344

12. diangello

diangello Utánpótlás-írogató

Üdv, Nem tudom jelezték-e már.

upload_2023-9-17_19-19-46.png

13. Dolphin

Szia,
    csökkentsd a képernyő méret beállításait, így meg fog jelenni minden mező a "nem vagyok" robot igazoláshoz, ez kell ahhoz, hogy a problémádat be tud jelenteni a Support felé.
    (CTRL billentyű és a + és - jelekkel tudsz módosítani, vagy CTRL billentyű és az egér görgője)

A sikertelen bankkártyás vásárlás ügyében a Bankodnál is érdemes érdeklődni, ők mit látnak a tranzakcióról.

A közvetlen bankkártyás fizetés mellett van más opció is a vásárlásra, többen használják ezeket a Játékosok közül - nézz körül, hátha vmelyik megoldás lehet átmenetileg számodra is:
    - az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
    https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
    Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
    Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
    - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet (itt is bankkártyával fizetsz, csak közvetetten), ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered még: https://www.paypal.com/

aida2330, Filonka56 és cicimsincs kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    minden Játékosra vonatkoznak az ÁSZF szabályai, amit a Regisztrációkor minden Játékosnak el kell fogadni és a játék során be kell tartani.

15. barracuda117000

barracuda117000 Junior szaki

Már megint akadozik a játék! Borzasztó idegesítő! Mégis mit gondolnak meddig tűrik ezt a játékosok??? Ideláncolnak bennünket? Hát nem! Mert nem fogok(unk) játszani, mert csak méreg!

16. Dolphin

Szia,
    böngészőn vagy kliensben tapasztaltad a problémát?
    Én most böngészőn be tudtam lépni, s nem tapasztalok belépési / játék elérési gondot. Kérlek, frissíts egyet, és próbáld meg újra.

aida2330 kedveli ezt.
  17. Filonka56

Filonka56 Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm a válasz, már sikerült elküldenem a supportnak!

Dolphin kedveli ezt.
  18. schnuppe83

schnuppe83 Fórum-zöldfülű

Kedves Dolphin, nagyon köszönöm megnyugtató, gyors válaszát ! Reméljük, hogy fennakadnak a szűrőn az ilyen nem ide való alakok! Kár lenne ha rontanák ennek a kedves, szórakoztató játéknak a hangulatát!
    üdvözlettel: Schnuppe 83

19. BÚÉK2011

BÚÉK2011 Fórummogul

Sziasztok!

Más sem tud belépni? Esetleg nálam van a probléma?

20. mucus253

mucus253 Járnitanuló

Sziasztok! Már megint mi történt hogy nem lehet belépni?