Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kigyo51

kigyo51 Törzsjátékos

Sziasztok!

Csinálom ezt a TOP eventet és beadtam, némi pont értéket, és kaptam 310 db MIT????
    Szeretném megtudni, hogy 310 üresség mi a manó. Rátok bíznám kedves modik, hogy ne én keressem varázsvesszővel?
    Még mielőtt a géptakarítás jutna valaki eszébe, Azt ma délelőtt 11 körül megcsináltam. ( IObit Uninstaller pro, Advanced SystemCare pro AI mód, Ccleaner free. A macska igaz tegnap délután volt megfürdetve, de őt a 10 éves leány unokám fürdette meg. A cicvarek szert fürödni.)

Gazda: kigyo51
    ID:16990724
    Szint: 239/800/25 A5, P5, L5, V5, T5. Piac:37

2. alex0824

alex0824 Mindentudó orákulum

Szia!
    Az ott 310 szezonpont!

Farm_Tadity_, kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Az üresség részén - amit a játék valamiért nem jelenít meg - 310 szezon-jutalompontot kaptál.
    A TOP-ba való beadás esetén járó nyereményeket és ahonnan a képet hoztam itt találod: KATT

Farm_Tadity_, kigyo51 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. rudcsi24

rudcsi24 Fórummogul

Köszönöm a választ. És ezt most komolyan gondolták a "kedves" központiak?!?!?! Akkor inkább nem írom le, hogy mit kívánok nekik!!!!

ljanika6, Farm_Tadity_ és alex0824 kedveli ezt.
  5. kigyo51

kigyo51 Törzsjátékos

Köszönöm szépen a munkádat!

Szia, köszönöm szépen!

Moderátor által utoljára szerkesztve: 24.11.24
    Farm_Tadity_, alex0824 és Kuzdern kedveli ezt.
  6. baltha54

baltha54 Járnitanuló

Gyopárvölgyben az alpesi kertet nem tudom learatni. köszönöm

ID: 1865723

7. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Azért nem tudod beszedni a növényeket, mert tele van a tárolód.A raktárba belépve látod, hogy melyik kategóriánál kell figyelned, mert hamarosan nem lesz raktározási kapacitás.
    Ilyenkor ki kell szolgálni a megrendelőket,jelvényt kell gyártani, vagy az újrahasznosítóba beadni a felesleget. Jelenleg 1.szintű Műkertész jelvényt tudsz gyártani és utána fogsz tudni aratni.
    Érdemes a Gyopárvölgy ismertetőjét is kicsit olvasgatni, amit az alábbi linken érsz el:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/gyopárvölgy-Általános-tudnivalók.23079/

upload_2024-11-26_14-58-2.png

További jó játékot!

Swartsch, Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  8. baltha54

baltha54 Járnitanuló

bocsi ezt mindig elfelejtem!

Luminary kedveli ezt.
  9. Sencikee

Sencikee Fórum-zöldfülű

Szia!
    Az éjjeli dísznok eventnél az 1 karakternél a 9 szintnél ahol sajtot kellene beadni mindhárom szürke és így nem tudom befejezni az eventet.
    Gyors segítséget szeretnék, előre is nköszönöm!

Sencikee ID: 38778459

10. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján jelenleg 7 db sajttal rendelkezel, ezért szürke a beadási mező, mert 30 db sajt szükséges 1 beadáshoz, amivel 2/3 lépést tudunk előrehaladni, választásunktól függően.
    Jelenleg terményes ólak napja van, próbálj meg párat legyártani, esetleg nézz szét a ládák körül a Műhely cuccok ládája II tartalmazhat sajt terményt, nézd meg hátha van a raktáradban egy pár darab, ha pedig minden kötél szakad, akkor a piacon is vásárolhatsz ha épp van eladó.
    További jó játékot.

11. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

ID16263653 még nálam nem müködik sajnos most néztem rá aKÁPRÁZATOS MATRICÁK DE AMIT MEG csináják nálamis müködnifog remélwe remélem adigis szurkolok

12. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    nem pontosan értem kérdésedet.
    Jelenleg nincs Matrica sorozat a Játékban. Az első sorozat véget ért 2024. október 29-én.
    A következő sorozat érkezéséről még nincs információnk, figyeld a hivatalos információkat és nem fogsz lemaradni róla.
    Ha nem erre irányult kérdésed, akkor kérlek, pontosítsd, hogy segíteni tudjunk.
    További jó játékot!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  13. kisjanos78

kisjanos78 Fórummogul

köszönöm akkor várok a matricákal és majd ha lesz beragasztom sziasztok

Dolphin kedveli ezt.
  14. Szerenke07

Szerenke07 Fórum-zöldfülű

Sziasztok.
    Segítséget szeretnék kérni.
    A Gyopárvölgyben szeretném a főtéren(Alice) befejezni a küldetést, de nem értem miért nem pipálja ki az 5. beadásnál lévő:
    Oldd fel a rúnát:Alpesi sárgabarackfa.Már a Meggyet is feloldottam, de a barackot még mindig nem hagyja jóvá.
    ID:54394533, Szerenke07.
    Előre is köszönöm a segítséget.

15. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A feladat megfogalmazása nem egészen pontos.
    Itt nem a magát a barackfát kell feloldani, hanem a barackfa ötödik rúnáját.
    Tehát a barackfának összesen öt rúnája van, és az utolsó ötödik feloldása után fog a feladat teljesülni.

upload_2024-11-30_10-7-33.png

-ágianyu33- és Swartsch kedveli ezt.
  16. Szerenke07

Szerenke07 Fórum-zöldfülű

Szia Othep.
    Nagyon szépen köszönöm a gyors válaszodat.
    Sajnos ezt nem tudtam. akkor még van 2 rúna a teljes feloldásig.Elnézésed kérem.
    További szép napot!

17. Hutty67

Hutty67 Utánpótlás-írogató

Háló!
    Houston, van egy kis problémánk.
    bug.jpg

18. Othep

Szívesen. :)
    Nem kell elnézést kérned, azért vagyunk, hogy ha nem tudtok valamit, segítsünk.
    Szép szombatot kívánok Neked.

-gyöngy-581 kedveli ezt.
  19. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni.
    A farmomon sem kliensben, sem böngészőben (Chrome) alatt nem fogadja el a mai bónuszkódot, sem másolással, sem pedig begépelve, ( A kisfarmomon kliensben sikerült beváltanom)
    Ha nektek sikerülne kérlek szépen benneteket, váltsátok be. Köszönöm előre is.
    FARMNÉV: -gyöngy-581
    ID: 40951777

Swartsch kedveli ezt.
  20. Othep

Üdv,kedves űrhajósunk.

Farmnév, ID, probléma leírása szavakkal?

(Bár úgy sejtem, nem kaptad meg a szezonpontokat)...

zsani_apja és Swartsch kedveli ezt.