Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Köszönöm a pontos információkat és a türelmedet.
    A hiba orvoslásra került, frissítsd a játékot és most már működnie kell a gyopárvölgynek.
    További jó játékot.

Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  2. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

sziasztok

segítséget kérnék. az e-mailben kapott ajándékkódot a farmomon nem tudom beváltani, azt írja ki, a kód érvénytelen. feleségem farmján probléma nélkül be tudtam váltani az ő farmjának a kódját.

rybar49 ID:20071891

3. -Sudden-

Szia.
    Kollégám ellenőrzése alapján 2025-04-17 16:02:51-kor beváltottad a kódot és megkaptad annak tartalmát is.
    Megértésedet köszönöm.

Dolphin kedveli ezt.
  4. rybar49

rybar49 Fórum biztosa

köszönöm szépen a gyors választ

5. ZZR500

ZZR500 Fórum-zöldfülű

Szia. Most már működnek. Köszönöm.

Dolphin és Luminary kedveli ezt.
  6. agica48

agica48 Aktív író

Húsvéti vásárlásnál nem lehet végig vinni - elmegy a kép - kivilágosodik. Köszönöm
    ID 12803869

7. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    kérlek, próbáld frissíteni az oldalt, vagy lépj ki/be újra. Vélhetően egy rövid időre leszakadtál a játékról.
    Ha ez nem segít, kérlek, jelezz vissza, s azt is add meg, hogy kliensben vagy böngészőben tapasztalod a problémát.
    Sok sikert!

8. Azari02

Azari02 Junior szaki

Kedves Moderátorok ! Meg tudná nekem valaki nézni, hogy miért kaptam csak 5 db eventnövényt. Prémium tag is vagyok, ami 8 nap múlva jár le.
    Farmnév Azari02 ID.18068965
    A választ előre is köszönöm. Szép napot kívánok.

9. Dolphin

Szia,
    a Játék naplója alapján tegnap megkaptad a 15 event növényt, az event indulása után az első belépésed 2025-04-17 17:12:48-kor volt, ekkor kaptad meg az összes event kelléket: 15x Főzőpohár-gyökér, 2x Plazmagömb és 1x Okosfüles kártyakulcsa.
    Azt, hogy mi történt a 15 kezdő vetőmagoddal, nem látjuk a naplóban. Amire gyanakodni tudok (mert ilyen szokott történni az elmúlt évek tapasztalatai alapján), az az, hogy elvetetted a magokat, s ezután tereprendezést tartottál, s így véletlenül kitörölted azokat a földeket is, amiben a vetőmagok voltak.
    Ma reggel kaptál a rendszertől 5 vetőmagot, 2025-04-18 07:22:26-kor, mert észlelte, hogy nincs vetőmagod. Ezt el is ültetted ma 11:48-kor a Gombaerdőbe, 12:48-kor fognak beérni.
    2025-04-18 12:26:48-kor kaptál újabb 5 magot a rendszertől, mert eltelt 5 óra, s megint azt észlelte a rendszer, hogy nincs magod a Pajtában.
    További jó játékot kívánok!

Azari02 és Swartsch kedveli ezt.
  10. rózsabimbó

rózsabimbó Járnitanuló

Kedves Moderátorok! Segítséget szeretnék kérni.
    Az okosfüles laborjába nem tudok belépni mert a kártya kulcsot nem találom.
    befőttguru ID 32718663

11. -Sudden-

Szia.
    Az event kezdetével automatikusan kapnod kellett egy "Okosfüles kártyakulcs" kelléket.
    Tetszőlegesen döntheted el, hogy melyik szint feloldásához használod fel.

A kezdő mező az, amelyiken a kártyát a játék beadásként kéri, ha már esetleg valamelyik szinten beadtad a kártyát, akkor azt a szintet kell csinálnod, ameddig meg nem szerzed azon a pályán a másik kártyát.

Összesen 3 pálya van és 4 Okosfüles kártyakulcsa szerezhető összesen, mivel 1-et kapsz az első belépéskor, a maradék 3 db-ot pedig a pályákon szedheted össze.

Ezen a linken találod a pályák kezdőpontjait, a kezdőpont az 1-essel jelölt szám, az 1-es mező kéri a kulcsot, onnantól pedig haladhatsz a szomszédos mezőkre.

Ha ezek alapján sem sikerül elindulnod, akkor kérlek jelezz vissza és végzünk egy ellenőrzést a számodra, ahol specifikusabban fogunk segítséget nyújtani a számodra.

Megértésedet köszönöm.

rózsabimbó és Swartsch kedveli ezt.
  12. -Sudden-

Kollégám közben végrehajtott egy ellenőrzést a farmodon.
    Amit a bejelentkezéskor "Okosfüles kártyakulcsát" kaptunk, azt leadtad, a 2. szint (Terményes ól) pályán kezdted el ezt a Mini-játékot. Még nem vetted át a pályán a következő kulcsot. Az ismertetőben a 6. számmal jelölt mezőbe kell beadnod a Mikroszkópokat, akkor fogod a következőt megkapni, s ezzel fogod tudni az általad választott következő pályát elkezdeni majd.
    Sok sikert.

rózsabimbó, Swartsch és Dolphin kedveli ezt.
  13. rózsabimbó

rózsabimbó Járnitanuló

Igen közben rájöttem hogy hová kell kattintani,nagyon szépen köszönöm a segítségeteket!

Dolphin és -Sudden- kedveli ezt.
  14. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Sziasztok!

A baloldali feladatot megcsináltam, de a jobb oldalit nem tudom elkezdeni mert nem ad kulcsot.

Id 27405329

15. Dolphin

Szia,
    ha a jobb oldali feladat alatt a Tudományos állomás részt érted, ahhoz nincs szükséged Okosfüles kártyakulcsra. A különböző kombinációk kirakásához Plazmagömbre van szükségünk, melyet a 10 óránként aratható mezőkről tudunk begyűjteni az Okosfüles laborja feladatrészben, mindhárom szinten egy-egy ilyen mező található.
    Itt tudod a Tudományos állomás feladatrész leírását ismételten átolvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/húsvétvárás.26221/#post-1446426.
    Sok sikert a folytatáshoz!

kigyo51 és Swartsch kedveli ezt.
  16. pietro52

pietro52 Fórumlakó

Szia!
    Köszönöm a gyors választ. Engem az zavar meg hogy lakat van rajta. Most egyet tudtam csinálni.

17. Dolphin

Szia,
    ahogy az előző válaszomban látható linkeken olvashattad, ezek a mezők 10 óránként arathatóak, s alkalmanként 2 db Plazmagömböt adnak. 2 db Plazmagömböt kaptunk az event kezdetekor is. Minél többször tudod aratni a mezőket, annál több Plazmagömböt tudsz szerezni. Malomtermékkel tudod gyorsítani az aratható mező érési idejét, egy mezőnél max. 5 malomtermék használható fel. De ezek az információk elérhetőek a linken.
    Ellenőrzésem alapján eddig 10 db kombinációt raktál ki, tehát eddig 10 db Plazmagömböt használtál fel. Amíg nem húzogatod fel a mezőkbe a 3 különböző elemet, addig a lakat a sorvégén ott marad. Viszont a lakat alatt látszik, hogy van-e Plazmagömböd (a kép illusztráció, nem Nálad készült)
    upload_2025-4-18_18-34-47.png
    Sok sikert a folytatáshoz, még csak 1 nap telt el a kéthetes időtartamból, semmiről nem vagy lemaradva.

Swartsch kedveli ezt.
  18. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Szia!
    Kerlek nezd meg, hogy most "beettem" a horror betakaritasnovelot ami +2-ot ad 3 dbot, levonta, de nincs bent a rekeszbe.
    Gazda: zsoxxya ID: 19684713

Elore is koszonom Neked!

19. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Az a rekeszek felett van. :)

kigyo51, Swartsch és zsoxxya kedveli ezt.
  20. zsoxxya

zsoxxya Fórumlakó

Koszonom szepen!
    Hiaba na! Az 5 honapos kihagyassal sokat felejtettem, meg az alapokat is ugy latszik. Meg azt is, hogy a bonusz egyszerre aktivalodik es nem adodik ossze az ido.
    Szep napot kivanok!

Othep és zsani_apja kedveli ezt.