Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kliensben vagy böngészőben játszol? Ha, kliensben, akkor letöltötted az új verziót?
    Visszaolvastál ebben a topikban? Ha, nem , akkor tedd meg kérlek és annak megfelelően járj el! - de, hozok párat belőle:

https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-bugok-problémák-kezdők-haladók-részleg.19471/page-17#post-1494909

"Akinél jelentkezik bármilyen hiba, az az alábbi bejegyzésben leírtak szerint járjon el és hozzatok képeket a logokról, hogy továbbítani tudjuk őket a Központ részére.
    <<Leírás a hibalogokhoz>> (Othep)
    Mivel a problémák csak a Játékosok egy részét érintik, ezért van erre szükség, hogy ki tudják deríteni, mi okozza Nálatok a fennakadásokat.
    De amíg ilyen képeket nem hoztok, nem tudunk érdemben segíteni. Attól, hogy leírjátok, 10-15-en, hogy lassú, kidob, lefagy, talicskázik, napraforgózik, nem leszünk előrébb.

Farm név és Farm ID minden segítségkéréshez szükséges, így a log-os képekhez is!

Segítségeteket köszönjük!" (Dolphin)

Megértésedet köszönöm.

Kuzdern kedveli ezt.
  2. miniowl

miniowl Fórum bárója

Sziasztok!

Projekt-nél a vásárolj valamit a boltban nálan nem fogadja el a vetőmagot, se a kosárból, se a városból belépve.
    miniowl ID: 13564106

3. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

A növényeket nem fogadja el, de ez már többször volt téma a csevegőben és itt a segítségkérő topikokban is. Készült egy Közlemény is a Városi projekttel kapcsolatos tudnivalókról, felmerült hibákról és azok javításáról:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek-információk.27133/

Vegyél 1 db bájitalt és teljesítve lesz a feladat.

Sok sikert!

miniowl kedveli ezt.
  4. miniowl

miniowl Fórum bárója

Szia!

Igen valóban többször volt írva, és a hozott linket is láttam már. Most megint megnéztem. Ott nem az van írva, hogy sehonnan belépve se fogadja el a vetőmag vásárlást.
    - piros kosár alól megnyitva a Gazdaboltot ("vásárolj a boltban feladathoz), a növény vásárlást nem fogadja el (tudtok venni vizet, bájitalt - másik lehetőség, a Városból nyitjátok meg a Gazdaboltot)
    Köszönöm még egyszer válaszod!

5. Serenity81

Serenity81 Utánpótlás-írogató

Sziasztok segítséget szeretnék kérni. Napok óta nem tudok belépni a játékba ,vagy csak nehezen . Most is 100 % megy a talicska de nem tolt be .Nincs más megnyitva csak a . Edge böngészője játszók .
    Serenity81, ID: 57895316

Moderátor által utoljára szerkesztve: 9.2.26
  6. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Kedves Luminary!
    Nem, nem kliensben játszom. Már a szokásos körökön túl vagyok. Éppen ezért kérem, hogy a hibát jelezzétek a Központ felé, mert nem normális dolog, hogy belépnék aratni, de 3 perce csak tologatja a talicskát.

7. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni. A 20 számú alakzatot nem tudom beadni. Aktív a beváltási gomb, mégsem engedi, h beváltsam. Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957
    Mostanra sikerült! Nem tudom, hogyan, de megvan!

Utoljára szerkesztett: 9.2.26
  8. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia!

Mindent megcsináltam a leírásnak megfelelően, töröltem a régi klienst, töröltem a mappáit, a regeditből is, a mappákat is, bigpointra és farmeramára is, újratelepítettem, a gépemen friss verzió fut, újraindítottam, cccleanert is indítottam, van rajta vírusirtóm aktív, szuper a gépem, a netünk gyors.
    A Párom most telepíteni próbálta a gépére először a klienst és neki is csak forog a virág.
    A neten szintén nem gyors.
    Nem értjük, mi lehet a probléma.
    Mobilinternetről is próbáltuk, azon se tölt be.
    Ezt a folyamatot ma már harmadszorra csináljuk- letöröl, kitöröl, telepít, újraindít - és semmi.
    Az aktuális klienset próbáljuk, az 1.3.3-at, de ez volt a gépemen eddig is.
    Valakinek valami ötlet még?
    https://kepkuldes.com/images/c86e86910f9d600569d94aa093209587.png

hóóvirág ID: 6723504

Előre is köszi!

Marcsifarmja kedveli ezt.
  9. Baby72

Baby72 Fórum elő legendája

Szia! Milyen böngésző van Nálad? Edge alatt nagyon szépen fut a játék. Az összes többi akadozik. Napi ccleaner mellett.

hóóvirág kedveli ezt.
  10. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia! A böngészőből játszom, legalábbis igyekszem, bár akadozik- ez a Chrome.
    Megpróbálom, köszönöm, de a klienst eddig imádtam-gyorsan betöltött, gyorsan váltott- néhány központi hibától eltekintve nagyon jól működött-tényleg.

Baby72 kedveli ezt.
  11. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Központi problémáról nem tudunk, nálam megy a kliensen és a böngészőben is a Játék.
    A hozott képet továbbítottam, ha kapunk választ, hozzuk. Sajnos nekem más ötletem nincs. Érdemes több böngészőt kipróbálni, hátha vmelyikkel jobban működik a Játék Nálatok. Új telepítés után mindig picit többet kell várni, amíg minden Játékelemet betölt a háttérben.
    A RAM-ot (szabad memória) néztétek a Feladatkezelőben?
    /Nekem olyankor szokott előfordulni napraforgózás / talicskázás betöltéskor, ha kevés a RAM-om (ilyenkor újraindítom a gépem) vagy gyenge az internetem (például utazás közben, vonaton)/
    Megértésedet köszönöm!

hóóvirág kedveli ezt.
  12. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Szia Dolphin!

Néztük a ramot, a futó progikat, minden rendben van a feladatkezelőben, proci használat 0%, ram 5%.
    Tényleg szeretném én is megoldani a problémát, de nem sikerül...
    Köszönöm a továbbítást és az ötletet!

Update: Jé. Most este a legcsekélyebb remény nélkül nyomtam egyet a kliensre, hátha csoda történt azóta...rányomtam, felugrott alul egy kis ablak, hogy a kliens frissítve lett sikeresen, és sikerült belépnem. Nem tudom, mi történt, de klassz és örülök.

13. Dolphin

Szia,
    az animációkat lekapcsoltuk a Farmodon, vélhetően így már kevesebb kapacitás is elegendő volt az induláshoz.
    Örülök, hogy sikerrel jártál, további jó játékot!

hóóvirág kedveli ezt.
  14. bokorugró133

bokorugró133 Aktív író

bokorugró133 ID.35431282
    a gyopárvölgyi feladat nem működik

15. karesz

karesz Fórummogul

Sziasztok! Szép napot kívánok! Feltűnt, hogy napok óta nem adja rendesen hozzá a rendszer a learatott farmarany mennyiséget. Ma is 318-ról indultam + 10 db, nekem 328 lenne, de csak 325-öt írt ki a rendszer. Kérek szépen ellenőrzést! karesz2111 ID: 2813566

16. ádám1014

ádám1014 Fórumlakó

Szia!
    Ha még aktuális, akkor csak egy tippként írom, hogy a szentjánosbogaras event lehet problémás. Már előfordult többször, hogy a beadásomat és az érte járó jutit, csak F5 frissítés után jelzi ki(de közbe persze számolja). Most egy perce próbáltam, ezért írok leadtam 320 eventgazt két huncut állatos ládáért, a számlálók nem változtak csak F5 frissítés után.
    Vagy pl. a mai napon de tegnap is így volt, hogy gyújtottam lápást az eventbe, akkor utána nem tudtam sehova belépni a baha ültetvényen kívül(ahol megnyitottam az eventet)de F5 után minden rendben ment tovább.

Megjegyzés, hogy speciel nálam szerintem a reggeli/hajnali aratáskor elszámolta a FA járandóságomat(5 db-ot)eddig.

Üdv

17. karesz

karesz Fórummogul

Köszönöm a tanácsot, de az eventtel én már vasárnap kész voltam, nem befolyásolja a jóváírást.

ádám1014 kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    pár napot visszanéztem Neked, nem látok semmi problémát.
    - 2026-02-06-án a záró készleted 291 FA volt
    - 2026-02-07-én 10 FA fát arattál és 2 db Végtelen kincskeresés (+) dekort, 12 FA jóváírást követően 303 FA lett az egyenleged.
    - 2026-02-07 08:54:12-kor vettél Hajtass fát csomagot, ennek ára 10 FA volt, majd 2026-02-07 10:48:35-kor a Malomban költöttél 1 FA-t, Kroki tápot állítottál elő vele azonnal, így a nap végére 292 FA maradt a készleted.
    - 2026-02-08-án a FA fák és a 2 dekor aratásával ismét 12 FA-t szereztél, 304 FA lett a készleted
    - 2026-02-09-én szintén ezeket arattad, szintén 12 FA-val nőtt a készleted, 316 FA volt a záró egyenleged.
    - Ma is learattad a Fákat és dekorokat, ismét 12 FA-t szereztél, és jelenleg 328 FA a készleted.
    Mindent rendben megkaptál. Ha Te nem ezt látod, akkor töröld a beragadt Sütiket a gépeden.
    További jó játékot!

karesz kedveli ezt.
  19. karesz

karesz Fórummogul

Nálam viszont csak 327-et mutat, naponta cleenerezek, most a chromban töröltem ki a böngészési adatokat.

20. Dolphin

Szia,
    akkor a rendszer a nem egész számot lefelé kerekíti, 327,7 FA a pontos készleted, bocsánat, mivel 328-t írtál, hogy azt az egyenleget keresed, így azt gondoltam, hogy ezt az értéket már felfelé kerekíti a rendszer a megjelenítésnél. A farmodra nem léptem be, csak a Naplóból hoztam az egyenlegeket. Elnézést, ez az én hibám, hogy ezt nem néztem meg külön.

Akkor hozom a megjelenített értékhez kapcsolódó adatokat, az egyenleged egész értékét (azt nem tudom megmondani, hogy az a 0,7 FA mikor, hogy keletkezett az egyenlegben a játékod során):
    - 2026-02-06-án a záró készleted 290 FA volt
    - 2026-02-07-én 10 FA fát arattál és 2 db Végtelen kincskeresés (+) dekort, 12 FA jóváírást követően 302 FA lett az egyenleged.
    - 2026-02-07 08:54:12-kor vettél Hajtass fát csomagot, ennek ára 10 FA volt, majd 2026-02-07 10:48:35-kor a Malomban költöttél 1 FA-t, Kroki tápot állítottál elő vele azonnal, így a nap végére 291 FA maradt a készleted.
    - 2026-02-08-án a FA fák és a 2 dekor aratásával ismét 12 FA-t szereztél, 303 FA lett a készleted
    - 2026-02-09-én szintén ezeket arattad, szintén 12 FA-val nőtt a készleted, 315 FA volt a záró egyenleged.
    - Ma is learattad a Fákat és dekorokat, ismét 12 FA-t szereztél, és jelenleg 327 FA a készleted.

További jó játékot!

karesz kedveli ezt.