Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Nem lehet belépni a játékba. Reggel a hibajavítás előtt még legalább aratni tudtam. Most semmit nem lehet csinálni.
    Üdv
    Gazda: Galadriel,
    ID: 14659457

2. Enikő65

Enikő65 Fórumlakó

3. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Csak a virágok forognak semmit se lehet csínálni jó lenne már játszani

4. Matold

Matold Haladó

Sziasztok!
    Megcsináltam a teliholdas gazdakörit, kiraktam a raktárházat, de a második fejlesztéshez hiányzik négy építési terv. Legyetek szívesek ránézni. Köszönöm szépen!
    Matold ID 2051346

5. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Türelmedet kérem a válaszig, továbbítottam a problémát.
    Köszönöm.

6. .dolgos.

.dolgos. Kivételes tehetség

Csináljatok már valamit ez nem játék ez ídegtépő nem lehet belépni a játékba szerintem az összes játékosnak el kellene hagyni a farmot

7. Luminary

Sziasztok!

Aki kliensből játszik letöltötte és telepítette az új verziót?
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kliens-új-verziója-érhető-el.27404/

Előtte törölni kell a korábbit mindenhonnan. ( Letöltések, alkalmazások, lomtár ) Érdemes egy takarítás és gép újraindítás után letölteni az új verziót.

Sok sikert!

8. Luminary

Szia!

A hibajelzés kevés memóriára (RAM) utal. Zárj be minden felesleges ablakot, csak a farm legyen megnyitva. Ha, még nincs, akkor kapcsold ki az animációkat a beállításoknál.
    Ableotory TL. ajánlását érdemes még átnézned, hogy találsz-e benne olyat, ami javíthatja a játékélményt.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/

Sok sikert!

9. Enikő65

Enikő65 Fórumlakó

Köszönöm a válaszod ,de csak a farm volt megnyitva akkor .

Most zártam be a farmot és így néz ki !

https://kepkuldes.com/images/bfb75e932f637b6fc80d7f5489fe9e21.png

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.2.26
  10. Luminary

Szia!

A „Kérés URI-ja túl nagy” (angolul: 414 Request-URI Too Large vagy 414 URI Too Long) hibaüzenet azt jelenti, hogy a böngésző vagy kliens által küldött webcím (URL) hosszabb, mint amennyit a webszerver hajlandó feldolgozni.

• Túl sok süti (Cookie): A felhasználó böngészőjében túl sok süti tárolódik az adott oldalhoz, ami megnöveli a kérés méretét.
    Megoldási lehetőségek
    1. Felhasználóknak / Böngészőknek:
    • Sütik/Gyorsítótár törlése: Törölje az adott webhelyhez tartozó sütiket és a böngészési előzményeket.
    • Próbálja meg más böngészőben: A különböző böngészők eltérő URL-hosszúságot kezelnek

"Akinél jelentkezik bármilyen hiba, az az alábbi bejegyzésben leírtak szerint járjon el és hozzatok képeket a logokról, hogy továbbítani tudjuk őket a Központ részére.
    <<Leírás a hibalogokhoz>> (Othep)
    Mivel a problémák csak a Játékosok egy részét érintik, ezért van erre szükség, hogy ki tudják deríteni, mi okozza Nálatok a fennakadásokat.
    De amíg ilyen képeket nem hoztok, nem tudunk érdemben segíteni. Attól, hogy leírjátok, 10-15-en, hogy lassú, kidob, lefagy, talicskázik, napraforgózik, nem leszünk előrébb.

Farm név és Farm ID minden segítségkéréshez szükséges, így a log-os képekhez is!

Segítségeteket köszönjük!"
    (Dolphin)

Köszönöm, ha így jársz el.

Enikő65 kedveli ezt.
  11. Tyúkanyó1949

Tyúkanyó1949 Fórum mestere

ID:8045974 Tyúkanyó1949 gazda napok óta órákat kell várni mire beenged a farm kérem javítani köszönöm

Nannni és Pincsyyy kedveli ezt.
  12. sticzmaria55

sticzmaria55 Járnitanuló

sticzmaria55 ID:4678918 nem müködik a gyopárvölgy, ha nagy nehezen beenged az északi erdő nem nyílik meg.

Nannni és Pincsyyy kedveli ezt.
  13. hóóvirág

hóóvirág Fórum félistene

Sziasztok!

Nem sikerül belépnem több napja a kliensbe, ma töröltem a klienst és újra telepítettem, de így is csak forog a virág, neten sikerül, de annak ellenére, hogy gyors netünk van, egész lassú a területek átváltásakor.
    Ez most központi hiba?

Pincsyyy kedveli ezt.
  14. farmerSS

farmerSS Fórumőrült

Szia

Rendben működik nálam a kliens.
    Próbáld meg még egyszer az alábbi link segítségével a törlést és újra telepítést.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...k-részletes-jelzése.24318/page-2#post-1466382

15. chili48

chili48 Törzsjátékos

Segitséget szeretnék kérni! A dekorok között ott van a hókatapult de a felhőre nem tudom kitenni mert azt írja nincs meg ez a dekor! ID 12631923 chili48

16. Luminary

Szia!

Én nem találok olyan dekort, hogy Hókatapult. Hógolyókatapult elnevezésű dekor van, abból 2 darabbal rendelkezel. 1 kint van a Kerge kertben, egy pedig a raktáradban, a dobozodban.
    Melyik felhőre szeretnéd kitenni? A boldog-hó nap event felhősorának tematikus eleme. Azt a felhősort nem szerezted meg, de bármelyik nem tematikus felhőre fel tudod tenni.
    Pl. erre a Szülinapi királynő felhősorra, ahová én feltettem. ( Természetesen törölheted és teheted másik üres felhőre is.)
    upload_2026-2-8_16-43-59.png

Sok sikert!

17. Luminary

Szia!

Nem tudunk központi hibáról.
    A Kliens új verziója elérhető tegnaptól, erről itt adtunk hírt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/kliens-új-verziója-érhető-el.27404/

A korábban kapott ajánlás szerint töröld a régi klienst és telepítsd az új verziót.

Lényeg, hogy minden korábbi verzió törölve legyen. (Letöltések, alkalmazások, lomtár >>> takarítás >>> gép újraindítás és csak azután legyen telepítve az új verzió) Reméljük neked is megoldja a problémát.

Sok sikert!

hóóvirág kedveli ezt.
  18. Luminary

Szia!

Köszönöm a türelmedet, a hiányzó Építési terveket megkaptad.
    További jó játékot!

19. Matold

Matold Haladó

Nagyon szépen köszönöm!

Kuzdern és Luminary kedveli ezt.
  20. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Tegnap és ma alig tudtam belépni a különböző területekre. Főként a Teliholdas világ tartott sokáig.
    Mindent megcsináltam tegnap, amiket ilyen esetben felsoroltok, de a helyzet változatlan.
    Megírom az azonosító adatokat, de nem egyedi esetről van szó. Több fórumon is jelezték a gazdák. Megtennétek, hogy Ti is jelzitek ezt a Központnak? Örülnénk, ha nem lenne az a káosz, ami nemrég volt. Köszi! :)
    Gazda: .Angyalka666. ID: 48438968