Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
 1. Ninett79

  Ninett79 Fórum elő legendája

  A főfarmon nullpercezel? Mert csak onnan jön a felröpi. :)
   
  GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
 2. -Szemecske-

  -Szemecske- Junior szaki


  Köszike! Ezt benéztem :-( .
   
 3. veronika011355

  veronika011355 Junior szaki

  T. Modik, problemam van a banki oldallal. Uj hitelkartyam van, a regi lejart es az ujat nem fogadjael. Az allapotnal azt irta töröljemaz adataimat es a meglevö csomagokat, törölte, semmi nem valtozott a fizetesben es atetejebe meg apremium tagsagot is törölte vagyis nem fog meghosszabodni. Mi a teendö ?
  veronika011355 ID339692212
  elöre is köszönöm
   
 4. Dolphin

  Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

  Szia,
  amennyiben törölted a régi bankkártyás adataidat és az új kártya adatokat nem sikerült felvinned egy ki/be lépést követően sem, akkor kérlek keresd fel a Supportot, ebben a kérdéskörben mi nem tudunk itt a Fórumon segíteni Neked.
  A Supportos bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol.
  Ha a bejelentés beküldésénél problémába ütközöl a "nem vagyok robot" igazolásakor, akkor állíts át a képernyőméretet a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével (természetesen a bejelentés elküldése után visszaállíthatod a jelenlegire, CTRL és + gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével).
  A Supportról itt olvashatsz bővebben:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

  A biztonságosabb internetes bankkártyás vásárláshoz a bankok bevezettek erős Ügyfél-hitelesítést, ha esetleg az okozta a problémát az új kártya felvitelénél, hogy ezeket a jelszavakat, azonosítókat nem ismered, akkor a bankodat szükséges felkeresni, ebben ők tudnak segíteni Neked.

  A közvetlen bankkártyás fizetés mellett van más opció is a vásárlásra, többen használják ezeket a Játékosok közül - nézz körül, hátha vmelyik megoldás lehet átmenetileg számodra is:
  - az egyik a Paysafecard (PSC), amit Postákon, illetve bizonyos benzinkutakon lehet beszerezni, itt találsz egy térképes keresőt:
  https://www.paysafecard.com/hu/ertekesitesi-pont-megtalalasa-1/
  Érdemes az oldalon az általános tudnivalókat is elolvasni róla.
  Itt találsz információt a PSC-vel történő fizetés menetéről:
  https://board-hu.farmerama.com/threads/paysafecard.2301/
  - a másik megoldás a PayPal-lel történő fizetés lehet (itt is bankkártyával fizetsz, csak közvetetten), ezen megoldásról itt olvashatsz, ha nem ismered még: https://www.paypal.com/

  Megértésedet köszönöm!