Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Jelen pillanatban nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban.
    Szíves türelmedet kérem.

Boldog Karácsonyt. :)

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Ha ismételsz egy mezőt, akkor onnan Neked kell továbbléptetni a figurát, úgymond kézzel, ahová szeretnéd

Közben a tojásproblémára megérkezett a válasz:
    Akik 2022-ben vették a kisállatot, azoknak most nem sikerült újra megvásárolni. A központ már javította az elérhetőséget, próbáld meg újra egy ki/belépést követően.

Fätum és Synodendron kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Akik 2022-ben vették a kisállatot, azoknak most nem sikerült újra megvásárolni.
    A központ már javította az elérhetőséget, próbáld meg újra egy ki/belépést követően.

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése és a játék naplója szerint 16 lépést tettél meg.
    Sajnos rosszul kezdtél, így a 3 időhosszabbítás ellenére sem sikerült befejezned sikeresen a játékot.
    A visszavonásokat elpazaroltad a 1-3 - as oszlop közötti ide-oda lépegetéssel.
    Mivel szabályosan léptél ki, így a 15 csillagos érmét megkaptad.
    A csevegőben találsz segítséget a pályákhoz.

Videók:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-eventcsevegő.25786/page-23#post-1426807

Képek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-eventcsevegő.25786/page-22#post-1426720

Még nincsen fenn az összes megoldás, de ahogy haladnak a játékosok előre, folyamatosan teszik fel, csak vissza kell látogatnod a csevegőbe értük.

Ne feledd, ha ismételsz egy mezőt, akkor utána onnan Neked kell továbbléptetni a figurát, úgymond kézzel, ahová szeretnéd.

Sok sikert.

Luminary kedveli ezt.
  5. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

1 lépés után nem engedett túl lépni, az idő hosszabbításra kínomban nyomtam rá hátha történik valami, visszavonásra is kínomban nyomtam rá, de már bánom hogy kiléptem mert akkor ti is látnátok hogy 1 lépés után nem engedett semmit csinálni, kérdésem szerinted 1 lépés után nem jöttem volna rá annyi idő hosszabbítás után hogy menjen tovább, gondoljátok át. amúgy köszi de látom ez így marad

szerkesztés:
    az aki ellenőrizte és egy kicsit is át gondolja pozitívan akkor rájön minek írtam volna ide, csaljak? azon az egy lépésen nem engedett túl jutni , itt már 5-en voltunk és próbálgattuk
    azért léptünk vissza annyiszor mert mi is azt hittük rosszul kezdtünk de nem mindig ugyanazt az egy lépést engedte, azzal csiki csukiztunk ide oda

Utoljára szerkesztett: 26.12.24, 09:45
    aida2330 kedveli ezt.
  6. ancsapancsa76

ancsapancsa76 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem olyan problémám van ,hogy az utolsó gyertyára azt mutatja ,hogy megszereztem ,holott NEM!
    A karácsonyi fonalnál az mutatja ,hogy 2/2 és az utolsó gyertyám sehol nincs nem tudom beadni!!
    ilyenkor mi van??Nagyon remélem nem az van ,hogy csak pl tegnapig lehetett beváltani a gyertyákat!!
    ID :5690431
    név: ancsapancsa76

7. Nyuszika78

Nyuszika78 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nekem a karácsonyi fonal 6. mezőnél van problémám. Hiába akarom átrakni a tárgyat egyik helyről a másikra, mindig ahova át akarom helyezni a tárgyat az allatta lévőt emeli ki. Így nem lehet játszani és bukom a ládákat is. :(
    ID:2329833
    név: Nyuszika78

8. Othep

Várj türelemmel.
    Senki nem gondolja, hogy csalni akartál...
    De aki ellenőriz, a játék naplójából dolgozik.
    Az ellenőrző kollégának nem érdeke, hogy mást mondjon, mint amit lát.
    Ezt meg Te nem gondolhatod komolyan.
    Várj kicsit, további ellenőrzés miatt, de hosszabb időt is igénybe vehet, amíg választ kapunk.

9. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

én csak annyit kérek nézzétek meg és pozitívan gondoljátok át mert a napló szerint tűnik csak úgy mintha én lennék béna, köszönöm szépen, még a nyereményt is elengedtem és nem tartok rá igényt

Othep kedveli ezt.
  10. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint a puzzle haladási sávjában 2 Láng nélküli gyertyát tudsz megszerezni.
    Egyet már sikerült.
    De a másikhoz még pár darabkát le kell hívniod, mivel ahhoz 105 kirakós darabkára van szükség. Jelenleg 93 darabkát hívtál le.
    Az eventboltból már kiváltottad a két láng nélküli gyertyát, 2024-12-22-én, 05:28:30 és 2024-12-25-én, 05:01:04 időpontokban.
    Ezeket be is adtad a Fenyőfa alsó szintjén a feladatokba.
    Valamint a kirakós első megszerezhető gyertyáját is beadtad a feladatba.
    Nem vesztettél el semmit, mindent megkaptál.

upload_2024-12-26_11-49-49.png

upload_2024-12-26_11-50-52.png

Az event 2025. január 08-ig tart. Addig mindenhová beadható minden eventkellék.
    Ismertető: https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró.25788/

Sok sikert.

kmandy kedveli ezt.
  11. Othep

Szia.

Lehetséges, hogy hosszabb időt vesz igénybe az ellenőrzés.
    Szíves türelmedet kérem.

kmandy kedveli ezt.
  12. ancsapancsa76

ancsapancsa76 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen a segítséget!! Boldog karácsonyt!!

aida2330 kedveli ezt.
  13. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm;) Sikerült!

14. czicza

czicza Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Nálam a probléma a karácsonyi fonal játéknál van nem tudom átrakni a figurákat a dobozokba és mivel ki kell lépnem a játékból ezért az ajándékot sem kapom meg.

15. julio5555

julio5555 Junior szaki

Sziasztok!
    Ma 14:51-kor arattam az első színes káosz+ dekort, de nem kaptam meg az érte járó ládát. KI-Be lépés után sincs meg.
    ID:18194097

-Holdfeny-. kedveli ezt.
  16. lacass2

lacass2 Fórum-zöldfülű

Üdv
    A másik farmon már a 8 as feladatnál tartok ott sikerült megcsinálnom ?Ezen a farmon másodszor bukom el a 6 os feladatot. Kicsit érdekesnek találom, hogy az egyiken megy a másikon még másodszorra sem sikerül. Üdv Lacass

17. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

ez az itt már legalább 5-en jelezték hogy gond van a 6-os feladattal, nekem meg simán megmagyarázták hogy én rontottam el a lépéseket amit aaaaaz első osztályos kisfiam is megcsinál igazából, hmmm......
    és az első és egyetlen lépésen sem engedett túl

18. zsolt0626

zsolt0626 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!!!
    Nem lehet belépni a játékba .
    Nem tölt be.
    Azt írják ki Nem lehet a kiszolgálók csatlakozni !!!

19. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok!

Köszönöm a türelmeteket, további ellenőrzésre továbbítottam a visszajelzéseteket a központba.
    A központ válasza alapján a hatos pálya nem hibás, megfelelően működik.
    Az event csevegőben találtok segítséget a pályák megoldásához, ahogy haladunk előre bővül a lista. Ez PZoli64 képes, számos segítsége a játékostársaknak, 1-7 szintig:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-eventcsevegő.25786/page-22#post-1426720
    ( az 5.pálya nem 3-2, hanem 3-1-gyel kezd)

Itt mya100 videós segítsége a 6-os pályáig:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mikulásváró-eventcsevegő.25786/page-23#post-1426807

Érdemes az elemes egerekben cserélni az elemet, illetve az internetsebességet, hálózatot ellenőrizni. Pillanatnyi leszakadás is eredményezhet hibás játékot.
    Azt már nem is írom, csak halkan, hogy töröljétek a sütiket, gyorsítótárat.

Sajnálom, hogy nem tudtam jobb híreket hozni.

Ettől függetlenül további kellemes, békés ünnepeket kívánok.

20. GabeszTdi

GabeszTdi Járnitanuló

én annyit tennék hozzá, egyébként megnéztük a videót amit linkeltél a helyes sorrend pakolására, és észrevettük hogy nekem nem is ilyen volt a leosztás teljesen máshogy volt, a feleségemnek viszont most csináltuk meg és neki ugyanaz volt mint a videóban