Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. interlala

interlala Fórumprofi

Üdv
    Tolbohát hogyan tudok előállítani? s.o.s

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

interlala és kigyo51 kedveli ezt.
  3. interlala

interlala Fórumprofi

Moderátor által utoljára szerkesztve: 30.6.25, 13:23
  4. tercsikebaby.hu

tercsikebaby.hu Fórum-zöldfülű

id 24989522
    kérek segitséget , kifizettem a szezonbérletet és mégis elvették a farmom- már 2 helyröl fizettem ki . nem tudok belépni a saját farmomra. nem érek el senkit aki tudna segiteni. a farm id 24513228

5. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ezzel kapcsolatban kérlek a Supportot keresd fel, ebben mi nem tudunk segíteni itt a Fórumon. Adj meg minden információt az Ügylethez, ami rendelkezésre áll: mikor történtek a fizetések, milyen módon egyenlítetted ki, ha tudsz igazolást is csatolj fel. Ha már tettél Supporton bejelentést, akkor várj a válaszig türelmesen, a pénzügyi tranzakciók ellenőrzéséhez a Központtal is fel kell venni a kapcsolatot, ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    A bejelentésben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen olvasol, mert a választ oda fogod megkapni (a rendszer által beírt e-mailcímet tudod módosítani, ha szükség lenne rá). A Supporttal folytatott levelezésből már ne hozz semmit a Fórumra, mert levéltitoknak minősül.
    A Supportról itt találsz bővebb információt:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    Ha esetleg problémába ütközöl a "Nem vagyok robot" igazolásában, akkor a képernyőméretet kell csökkenteni, ezt a CTRL és - gomb, vagy a CTRL és egérgörgő segítségével tudod megtenni. A bejelentés beküldése után visszaállíthatod a méretet (CTRL és + gomb, vagy egérgörgő segítségével).
    Megértésedet köszönöm!

tercsikebaby.hu kedveli ezt.