Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    néhány játékosnál valóban "elmászott" a malom, dolgoznak rajta a Kollégák, rövidesen javításra fog kerülni.
    Addig használd a többi területet.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

vampire_hunter és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. maralblex

maralblex Utánpótlás-írogató

Sziasztok! A malom nincs a helyén,nem működik és nem lehet a helyére tenni a képregényes eventnél. Előre is köszönöm a segítséget. A tisztítás stb. megvolt Maralblex I.D.:45922419

3. Dolphin

Szia,
    pont feletted írtam 2 perce:
    "Néhány játékosnál valóban "elmászott" a malom, dolgoznak rajta a Kollégák, rövidesen javításra fog kerülni.
    Addig használd a többi területet."
    Ha keverni szeretnél tápot, kattints oda, ahol lennie kellene, és be fog jönni a felület.
    Megértésedet és türelmedet köszönöm!

4. spora04

spora04 Járnitanuló

Köszönöm a gyors választ. Szép napot.

5. Nelli60

Nelli60 Junior szaki

Sziasztok! Valami nem jól működik nálam. A malom a terület közepén van és jiába nyomok rá semmit nem csinál, mert fekete szíínű. Áthelyeztem a pixel fákat, ólakat és a helyükre területet akartam letenni, hogy jobban áttekinthető legyen, de eltakarják a malmot Nem működik a mini játék sem. Más is tapasztal ilyent?

6. Dolphin

Szia,
    ha írás előtt elolvastad volna a feletted lévő bejegyzéseket, akkor láthattad volna, hogy tudunk a problémáról, miszerint néhány játékosnál "elmászott" a malom.
    A Központ dolgozik a hiba elhárításán, addig a többi területet tudod használni.
    Ha a malomban szeretnél tápot keverni, akkor pedig kattints arra a területre, ahol állnia kellene, s be fog jönni a felület.
    Köszönöm türelmedet és megértésedet.

aida2330 kedveli ezt.
  7. donkartacs07

donkartacs07 Fórumelemző

Elnézést kérnék de ebben a megoldásban mi a hiba? Nem kaptam meg a bónuszt rá pedig ahogy nézem jónak kéne lennie.
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/imgs/miabaj.ESpp
    A fotón is látszik, kész a feladat de nem jött a felugró ablak.

Gazda: donkartacs07 ID: 9741269

Az arató gépet is jó lenne értelmes ikonná tenni, még jó hogy a jobb oldalt van a "valami"

Köszönöm szépen, megkaptam!

Utoljára szerkesztett: 9.5.24
  8. Dolphin

Szia,
    lépj vissza a Mini játékos felületre, és tedd fel az egy hiányzó elemet a polcra és megfogod kapni a bónuszos jutalmat. Vélhetően lefagyott a játék, vagy leszakadtál a hálózatról, ezért nem jelent meg a felugró ablak Nálad - a szerverig nem jutott el az információ, hogy végeztél az ábrával, mégha Nálad így is látszik.
    A Farmmunkások elérhetőségét az event ismertetőben jeleztem, nem fog más ábrát kapni az event során, abból az épületből elérhetőek ebben az eventben.
    Megértésedet köszönöm!

9. Kissné_Bartus_Eszter

Kissné_Bartus_Eszter Aktív író

Sziasztok!
    Nem lehet a Szezonok felhősor 3-ra kirakni a dekorokat. A farmpengős árudát adja be. Már frissítettem és semmi változás!

genka53 kedveli ezt.
  10. Nelli60

Nelli60 Junior szaki

Köszönöm a segítséget, a malom valóban a helyéről működik. Viszont a minijáték nem, pedig ezt szerettem csinálni az előző eventen. :(

11. mamka49

mamka49 Fórumlakó

Kedves Dolphin! Légy szíves nézd meg nekem, hogy hová dugtam el,
    a Húsvéti nyuszi szuvenyír dekoromat? Előre is köszönöm szépen!
    Mamka49 ID. 10490891

12. genka53

genka53 Fórum elő legendája

Szia!
    Ott tudod megvenni a szuveníres felhősort, a különleges fülön 300 FP-ért.
    Utána tudod megpakolni, majd aktiválni, ha minden elemed megvan hozzá.

13. Dolphin

Szia,
    a Szezonok felhősort meg kell vásárolni, 300 Farmpengő az ára, ezért visz a Farmárudába. Itt olvashatsz róla bővebben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezonok-felhősor-2024-május.24885/
    Javasolt előbb ellenőrizni, hogy minden szuvenírt megszereztél-e az év folyamán, mert, ha hiányod van, nem fogod tudni aktiválni.
    Megértésedet köszönöm!

14. Dolphin

Szia,
    pontosan mi a problémád a Mini-játékkal? Mi nem működik benne?
    Farm név és Farm ID nélkül sajnos nem tudok benézni Hozzád.

15. kbetti9393

kbetti9393 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

A mostani képregény evenben learattam 4 árkádkabint, és ezért 4 db pixelszívnek kellene lenni a pajtában, de egy sincsen. Magyarul 0 db. Kliensen játszom. S.O.S.

Gazda: kbetti9393 ID: 19838141

16. Dolphin

Szia,
    a Kerge kertben fogod megtalálni a keresett dekort, az alsó sorban bal oldalon nézz körül.
    Sikeres keresgélést.

17. Dolphin

Szia,
    a mostani eventben a Paradicsom képregény "speciális ól" indításához 2 db Pixelszívre és 1 db Szuperhősköpenyre van szükséged. Ha elindítottad az ólakat, akkor oda használtad fel a Pixelszíveket.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/mesék-a-képregényboltból.24890/#post-1385022

18. Nelli60

Nelli60 Junior szaki

Nelli60 ID:2744989

A minijátékban az üres hely fölé viszem a behelyezendő könyvet, elengedem, de egyik sem marad ott, vagyis nem történik semmi, az idő meg lejárt.

19. Dolphin

Szia,
    az időszámláló csak a bónusz ajándék miatt fontos, a polc pakolást akkor is be kell fejezned, ha már a bónusz idő lejárt, mert akkor kapod meg a választott alap ajándékot.
    Beléptem Hozzád, s semmi problémát nem találok a játékban.
    Két elemet leraktam a helyére, a többit pedig a jelölésnek megfelelően ha áthúzod, akkor készen is leszel, s az általad választott alapjutalmat megkapod:
    upload_2024-5-9_16-48-5.png

Sok sikert a befejezéshez és a további pályákhoz.

20. kbetti9393

kbetti9393 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Köszönöm a gyors válaszodat. Ezt jól benéztem, pedig vagy 6 szor elolvastam az event leírását, de ez elkerülte a figyelmemet. Úgy látszik baj van a szövegértésemmel.

Dolphin kedveli ezt.