Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    Kollégám ellenőrzése alapján azt látta, hogy 2023-06-10 17:14:03-kor indítottad azt a minijátékot, amit sajnos 5 db hibás rúgással fejeztél be 2023-06-10 17:15:46-kor. Az 5 hibalehetőség elhasználása (ellenfél játékosába való belelövés) után az adott minijáték automatikusan véget ér, bárhol is tartasz az adott pályán.

2. Dolphin

Szia!
    Kollégám ellenőrzése során a következőket látta a farmodon:
    - 2023-06-09 22:28:20-kor vásároltál többek között, ezután a vásárlás után a felugró ablakban 90 db Kacsa Kata szupertrágyája, valamint 16 db Szerszámosláda II volt.
    - 2023-06-09 22:32:02-kor ismét felugrott egy ablak a vásárlásod után, 110 db Szupertáp volt benne, illetve 1 db Ingrid tanítványa (+) dekor.
    Köszönjük a türelmet!

3. andzsel

andzsel Aktív író

Köszönöm szépen :)

Dolphin kedveli ezt.
  4. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszönöm szépen a segitségedet. Valóban a 3 játék közül volt egy amit igy sikerült befejeznem.
    Amit emlitettem abban a játékban végig vittem a kapuig, át is haladt az érmeken, az én számolásom alapján a pálya elején begyűjtött érmét nem számolta hozzá ahhoz amit a kapuban szedtem össze, kapuban és közvetlenül a kapu előtt ) 60 helyett 48 adott. De ettől függetlenül játszom tovább, gyűlnek az érmék, és köszönöm, hogy utána néztetek.
    Szép estét Nektek!

5. Dolphin

Szia,
    Kollégám ismét ellenőrizte a játékaidat.
    2023-06-10 17:10:29-kor kezdted azt a minijátékot, ahol Csillagos érmét hiányolsz, de ez nem a második játékod volt ebből a 3 db-os minijátékból, hanem az első. Ezért nem tudtunk releváns választ adni számodra az előző alkalommal. Azt vizsgáltuk, amit akkor adtál kiindulási alapnak ("az utóbbi 3 focis pályánál amit egyben játszottam le, a 2. játéknál nem kaptam meg a csillagokat"). Viszont a Csillagos érmék leírása alapján ez a pálya (amiről Csillagos érmét hiányolod) az első volt, amit lejátszottál, nem a második.

2023-06-10 17:10:56-kor a kezdőrúgással megszerezted a 18 Csillagos érmét, majd utána kétszer egymás után hibásan lőttél (ellenfelet ért a labda).
    Ezután passzolgattad a labdát a saját játékosaid között nyeremény nélkül, majd megint két hibás passzolás következett, amikor kétszer is belelőttél az ellenfélbe.
    Ezután 2023-06-10 17:11:42-kor végre volt egy pontos passzod, erre 2 db Szupertrágya volt a nyereményed.
    2023-06-10 17:11:51-kor ismét pontosan passzoltad tovább a labdát, 1 db Szabad pörgetés volt a nyereményed.
    2023-06-10 17:11:59-kor 2000 Tapasztalatpontot ért a labda továbbítása.
    2023-06-10 17:12:05-kor volt egy üres passz a játékosaid között.
    2023-06-10 17:12:18-kor megszerezted a 12+18 Csillagos érmét a kapuban.

18 Csillagos érme + 12 Csillagos érme + 18 Csillagos érme = 48 Csillagos érme

6. -Erbrow-

-Erbrow- Fórumlakó

Köszönöm! Ennyi munkát nem szerettem volna adni, de megnyugtató hogy utána néztetek ismét. Már többször töröltem, de mégis leirom, hogy azért is megnyugtató, mert van az én kérdésemnél esetleg nagyobb is, és mégis ránéztetek a farmomra, pedig nem panasz volt a 2. hsz.em. Valóban pontosan nem irtam le, csak hiányérzetem volt, de már látom mit fociztam össze.....
    Szép estét kivánok nektek!

Othep, Dolphin, Enike** és még 1 ember kedveli ezt.
  7. zafira7

zafira7 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A gyopárosvölgyben a beérett fákat nem tudom kivágni. "can' book items. Inventory limit reached'", de a raktáromban a fatuskókból összesen 2 db-om van a 60 lehetségesből. Nem tudok így előállítani faanyagot.
    Üdv: zafira7

8. Dolphin

Szia,
    nézd meg a teljes tárolási kapacitásodat, lehet összességében vagy telített vagy közel a telítettséghez. Ha ez nem vezet eredményre, akkor kérlek egy FARM ID-t is írj nekünk a Farm név mellé, anélkül nem tudunk ellenőrzést végrehajtani. Köszönöm.

9. gyongyinagy56

gyongyinagy56 Járnitanuló

gyöngyinagy56 ID18723566 nem tudom kivágni a fákat, állandóa azt írja con book items inventory limit reaches. a 250 helyből 47 db van.

10. zafira7

zafira7 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Megnéztem a zöld üzemanyagból több volt most töröltem belőle, de a probléma még mindig maradt. zafira7 ID: 51125717
    Köszi a segítséget.

Szia!
    Működik rendesen. Köszönöm a gyors segítséget!
    Üdv. zafira7

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.6.23
    Dolphin kedveli ezt.
  11. Dolphin

Szia,
    nézd meg a teljes tárolási kapacitásodat, lehet összességében vagy telített vagy közel a telítettséghez. Ha így lenne, próbálj felhasználni belőlük, végszükség esetén törölni, ami feleslegesnek tűnik. Kérlek, jelezz vissza, hogy megoldódott-e így a problémád.

Sali~*.* kedveli ezt.
  12. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

5db ólbevételi bónuszt aktiváltam de nem jelent meg. Az elhasználódó fűlröl eltűnt. ID:12183585

13. Dolphin

Szia,
    jelenleg nincs fent Kolléga, aki az ellenőrzésben segíteni tudna, így türelmedet kérem. Amint megtörténik az ellenőrzés, tájékoztatunk.

Sali~*.* kedveli ezt.
  14. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Sziasztok!
    Műkertész jelvényt nem tudok előállítani. 792 db alpesi rózsa beadva, 9504/9500 pipa, átalakításra katt, és az előállítás szürke marad.
    Gép takarítva, böngészőt váltottam, ki-be léptem többször. Béna vagyok, vagy probléma van?
    -huusi-
    5722118

15. H.Bea

H.Bea Utánpótlás-írogató

Jó reggelt A mostani eventben a harmadik táblával kész vagyok ki is van pipálva de nem tudom jóváhagyni,így nem tudok tovább menni.Segítséget szeretnék kérni.Köszönöm.

16. Dolphin

Szia,
    ha kijelölöd a kész táblát (alul a listában), akkor megjelenik a jobb oldalon a nyereménylista alatt a Beváltás gomb. Erre rá kell kattintani.
    Ha nem ez a lépés hiányzik, akkor az ellenőrzéshez kérlek írd meg a Farm neved és a Farm ID-t, anélkül nem tudunk segíteni. Köszönöm

17. H.Bea

H.Bea Utánpótlás-írogató

Köszönöm sikerült.További szép napot.

Dolphin kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    jelenleg nincs fent Kolléga, aki az ellenőrzésben segíteni tudna, így türelmedet kérem.

19. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusztok!
    Azt szeretném megkérdezni, hogy a Kerek keréken kiforgatott +1 termésbónuszok nem adódnak össze? Ma reggel (vagy hajnalban) 4:23 és 4:24-kor kifogattam 1-1 Termésbónuszt (összesen 2-t), de hiába használtam mellette a Répás-almás csatnit is az 1x1-es földről csak 5 db növényt tudtam aratni. Szerintem jelen időben is érvényben vannak (9:15), de továbbra is csak 5 db aratható. Ennek az okára lennék kíváncsi! Köszönöm, ha valaki felvilágosít!

20. Dolphin

Szia,
    nézd meg kérlek, hogy mindkettő termésbónusz-e? (Bónusz listában a felső polcon /lehet több oldalt is kell lapoznod/, ha az egeret a bónusz fölé viszed, kiírja, hogy milyen bónuszt kaptál)
    Lehet, hogy az egyik ólakra vagy fákra ható bónusz. Ha mindkettő termésbónusz, akkor kérlek, hogy a FARM neved és FARM ID-t írd meg nekünk, ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végrehajtani. Köszönöm