Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    random egészen biztosan nem von le CSP-t a rendszer Tőled.
    A piacnak van jelenleg egy problémája, erről a Központ tud, jövő hétre ígértek javítást. A lejárt tételek nem tűnnek el a listáról, ezek már nem megvásárolhatóak.
    Sajnos benézni nem tudtam Hozzád, hogy ellenőrizzem mi történt, mert a megadott ID-val és a Sheedxr Farm névvel nem találtam farmot.
    Kérlek, ellenőrizd az adatokat, s hozd a jót, s akkor szívesen bekukkantok Hozzád.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    igen, van. A Problémáról tud a Központ, a javítás folyamatban van.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch, Rizstej, *Gizus* és még 1 ember kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    Csillagos érmét csak azon pályákról kaphatunk, amelyet még nem végeztünk el. Ha már egyszer kaptunk egy pályára 25 Csillagos érmét, ott már csak a plusz ajándékot tudjuk megszerezni, ha elsőre nem tudtuk időben befejezni a kirakást.
    Benéztem Hozzád, s azt látom, hogy a 21-es pályád van még vissza, az összes többi pályán minden ajándékot sikerült már begyűjtened, így valóban már csak a 21-es pályán érdemes ismételned a 15 Csillagos érmékért. Arra figyelj, hogy 1 Díszdobozod maradjon majd a pálya befejezéséhez január 8-án.
    Kliensben nincsenek adatok a kereten, ott a Játékbeállításokban tudod megnézni az ID-dat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/user-id.488/
    További jó játékot!

Swartsch, Sali~*.* és zali1111 kedveli ezt.
  4. zali1111

zali1111 Fórumprofi

köszi szépen!

Othep és Dolphin kedveli ezt.
  5. Dundika69

Dundika69 Utánpótlás-írogató

Szia ! Nálam is ua a próbléma.

6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Dolphin és -ágianyu33- kedveli ezt.
  7. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Kedves admin! Az 5-ös piacon vagyok, napok óta nem látni dolgokat. Írtam a Farmos csopiba, azt írták ők sem látják. Néztem a tenyésztést. Szerettem volna aranytyúkot eladni, de nem látom, hogy a többi mennyiért megy. Fáknál 2-3-4 oldal is, de nem jelenik meg! Lehetne valamit kezdeni ezzel? Máskor is volt, de egy frissítéssel, vagy ki-belépéssel megoldódott. Most nem. Kérem segítségeteket! Üdv.

8. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

A Központ tud a piac problémájáról.
    Jövő hétre ígérték a javítást.
    Szíves türelmeteket kérjük. :)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  9. *Gizus*

*Gizus* Utánpótlás-írogató

Köszönöm a gyors választ! Boldog új évet kívánok a csapatnak!

Luminary, Dolphin és Othep kedveli ezt.
  10. Sheedxr

Sheedxr Fórum-zöldfülű

Szia, benceboros134 néven vagyok fent. Apropó névváltoztatásra nincs lehetőség?

11. timkó

timkó Fórum-zöldfülű

Szia! timkó id 41028091 Keresném a kókuszkérdés kitehetöt de nem találom már fölszedtem mindent a paszulyon lementem több mint 400 sort .Segítséged kérném hova tehettem?

12. Dolphin

Szia,
    a keresett dekort a Szülinapi móka felhősorra raktad fel, a felhő jelenleg nem aktív, így le is tudod a dekort szedni róla.
    További jó játékot!

Swartsch kedveli ezt.
  13. Dolphin

Szia,
    a Farmnév megváltoztatásra nincsen lehetőség, ha erre gondoltál névváltoztatás kapcsán.
    Köszönöm az adat pótlását, így már megtaláltam a Farmodat.
    A Piaccal kapcsolatos probléma érinti a Játék naplóját is, erről tegnap délután kaptunk információt a Központtól, így sajnos nem látom jelenleg, hogy milyen CSP levonások történtek Nálad a piaccal kapcsolatban.
    Amint a hiba javításra kerül, pótolni fogom ezt az ellenőrzést, erre a hétre ígérik a javítást.
    Türelmedet és megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  14. timkó

timkó Fórum-zöldfülű

Szia! Nagyon szépen köszönöm a segítséget. Napok óta keresgéltem, de nem láttam a fát az erdőtől. Köszönöm

Dolphin kedveli ezt.
  15. szedreskert221

szedreskert221 Fórum-zöldfülű

Sziasztok lenne egy kérdésem mitől van hogy vásárolnék bambuszt a piacon mutat 17 tételt de bemegyek és üres teljesen mind a 3 oldal. Tettem ki 1 szemet és akkor csak az Én tételemet mutatja. A másik hogy vissza vontam volna ezt az egyet de mikor rákatt utána csak pörög és semmit nem csinál, majd újra indítás vagy frissítés megnézem úgy azt mutatja hogy leszedte. Már takarítottam a gépet cleanerrel másik böngészővel néztem de továbbra is ez a baj fent áll és nem csak a bamusznál, bármit le akarok szedni az utolsónál pörgés és újra indítás. Megtudnátok nézni mi lehet a baj?? ID: 57340092

16. baba1957

baba1957 Fórum-zöldfülű

Én sem amióta téliesítették a képeket.Ez már nem farm,hanem ember ne mérgelődj társasjáték.Nagyon idegesítő.

17. Dolphin

Szia,
    a Téli témát ki tudod kapcsolni a Beállítások alatt.
    Ha segítségre van szükséged, akkor kérlek, hozz Farm nevet és Farm ID-t, s írd le a problémádat, mert ez itt nem csevegő topik, hanem segítségkérő.
    Amennyiben panaszod van, azzal kérlek, a Panaszkönyvet keresd fel a jövőben.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/panaszkönyv.15520/
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch és Othep kedveli ezt.
  18. Dolphin

Szia,
    a Központ tud a Piacon fennálló problémákról, a hiba nem Nálad van.
    A javítást erre a hétre ígérték, addig türelmedet kérjük.
    Megértésedet köszönöm!

Swartsch kedveli ezt.
  19. szedreskert221

szedreskert221 Fórum-zöldfülű

Nagyon szépen köszönöm a gyors választ. Üdv mindenkinek

20. Sheedxr

Sheedxr Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítséget, annyi kiegészítés, hogy nem csak a Piacon nem von le, hanem ha állatólat, egyebet vennék sima shopban azt sem vonja, sőt, egyáltalán semmilyen tranzakciót nem tudok kezdeményezni.