Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönjük a türelmet.
    A hiányzó Eventtermékek jóváírásra kerültek a farmodon, most már be tudod fejezni az első küldetést.
    További jó játékot!

-ágianyu33- és zsani_apja kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Amikor egy területre visszatérve látszólag nem történik meg az aratás, vetés vagy tápkeverés, akkor zavar lehet az internetkapcsolatban, vagy
    túl hamar kiléptél a játékmezőből, és nem volt meg még a szerver oldali megerősítés a farmos munkálataidról...
    Az adatok a szerverig nem jutnak el maradéktalanul, emiatt a visszaérkező adatok is hiányosak, vagy sikertelenek.
    A lassú net okozhatja ezt.

Mindig várj pár másodpercet, mielőtt műveletvégzés után átlépsz egy másik farmterületre.
    Azaz, ha ezt a jelenséget tapasztalod, lassíts kicsit a műveletvégzéseden, illetve ellenőrizz internetsebességet.
    Ilyenkor a router és a számítógép kikapcsolása, majd pár perc pihenő után visszakapcsolása is segíthet.
    (Először a gépet, majd a routert kapcsold ki, pár perc pihenő után, először a routert utána számítógépet kapcsold vissza.)

Néhány javaslatot tudok még adni, ha lassú, akadozó játékot tapasztalsz: Javaslatok a lassú, akadozó játék ellen

Luminary és -ágianyu33- kedveli ezt.
  3. Lillusbabu

Lillusbabu Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen, rendeződött .

Luminary és Othep kedveli ezt.
  4. jointaandi

jointaandi Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos továbbléptem én is az 5. feladathoz, így nekem is hiányzik a feladat befejezéséhez madárkavirágom. Gazda név: jointaandi , ID 17559038

Továbbítva, a rendezésig türelmet kérünk /Othep

5. Ágnes26

Ágnes26 Utánpótlás-írogató

Sziaszok! Szeretném, ha pótolnátok a hiányzó madárkavirágokat. ID:54751790

6. zsilinszkiorsi

zsilinszkiorsi Aktív író

Sziasztok!
    Sajnos nekem is hiányzik a madárkavirág.
    zsilinszkiorsi ID: 34016932

Köszönöm a segítséget :)

7. Othep

Szia.

Köszönjük a türelmet.
    A hiányzó Eventtermékek jóváírásra kerültek a farmodon, most már be tudod fejezni az első küldetést.
    További jó játékot!

8. Othep

Szia.

Köszönjük a türelmet.
    További jó játékot!