Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    De, összeadódik. Csakhogy többféle +1 bónusz pörgethető ki a keréken, és ezeket a kerék naplója nem különbözteti meg. Valószínűleg egy +1 növény bónusz mellé pörgettél egy +1 fatermés vagy +1 termény vagy +1 állat bónuszt. A bónuszrekeszek feletti bónuszsorban megkeresheted ezeket, és ha ráviszed az egeret, kiírja, mire is vonatkozik pontosan.

Sali~*.* és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Senkit nem érdekel a problémám?

3. franyo121

franyo121 Fórum admirálisa

Szervusz!
    Sajnálom, de az általad említett helyen Termésbónuszt nem találok. A Kerek kerék megszerzett nyereményeinél még mindig látható mind a két +1 Termésbónusz. Farm név : franyo121 ID : 36281016
    Előre is köszönöm a fáradozásodat! Attól tartok, hogy az egyik Termésbónusz növényekre vonatkozik, míg a másik fákra. Ezt onnan gondolom, hogy a Füvészkertjeimben a bennük lévő 8 db fa 40 gyümölcsöt ad. Elnézést kérek, hogy feleslegesen raboltam az idődet!

Utoljára szerkesztett: 15.6.23
    Dolphin kedveli ezt.
  4. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Meg kell várnod, míg lesz valaki, aki jogosult az ellenőrzésre. Legyél türelemmel, választ fogsz kapni. De sem egy játékos, sem egy fórum moderátor nem tud benézni a farmodra.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Bocsi csak azt hittem hogy a moderátorok megtudják nézni. Köszi

-BombadilToma- kedveli ezt.
  6. kandurr2

kandurr2 Utánpótlás-írogató

szia! Elérted a raktárban maximálisan tárolt mennyiséget. törölj vagy használj fel egy jelvényt!

Enike** kedveli ezt.
  7. Enike**

Enike** Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Minden moderátori ranghoz különböző jogosultságok kapcsolódnak.
    A Fórummoderátornak sajnos nincs jogosultsága a farmok ellenőrzéséhez, meg kell várnia egy olyan kollégáját, akinek van hozzáférése.

Szíves engedelmeddel elvégeztem a reggeli teendőket, és jöttem segíteni, szabadidőmben.

Tehát:
    2023-06-14 17:34:19-kor elindítottál 5 db 100 %-os Ólbevételi bónuszt az egyik arany rekeszben, és Pinkie Pie-vel meg is hosszabbítottad lejáratukat. 2023-06-20 17:34:19-kor fog lejárni.
    Azonban ennek a bónusznak (mivel egy rekeszbe valók) az ideje összeadódik. Tehát nem a hatása lesz mennyiségileg több, hanem az időintervallum, ameddig hat.

A farmodon magad is ellenőrizheted állításomat, mivel ez a kép ott készült néhány perce:

jozseflzr.png

Nyilván addig érdemes minél több ólat kint tartani a területeken, hogy a bónuszt minél jobban ki tudd használni.

Sali~*.* és -BombadilToma- kedveli ezt.
  8. Enike**

Szia!

Telített a jelvény raktárad, azért nem engedi az újabb jelvény elkészítését. Használj fel az Arborista-jelvényeid közül, és akkor engedni fogja a játék a Műkertész-jelvény elkészítését is!

upload_2023-6-15_10-27-43.png

Sok sikert!

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. jozseflzr

jozseflzr Fórum ezredese

Bocsi elnéztem.

Dolphin és Enike** kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    köszi a visszajelzést, ilyen ábrát keres a felső sorban (lehet a sor végén van, akkor több oldalt is lapoznod kell)
    upload_2023-6-15_11-6-47.png
    Azért vagyunk, hogy segíteni próbáljunk, így nyugodtan írj máskor is, ha elakadsz / kérdésed van.

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. -huusi-

-huusi- Fórumprofi

Sziasztok!
    Műkertész jelvényt nem tudok előállítani. 792 db alpesi rózsa beadva, 9504/9500 pipa, átalakításra katt, és az előállítás szürke marad.
    Gép takarítva, böngészőt váltottam, ki-be léptem többször. Béna vagyok, vagy probléma van?
    -huusi-
    5722118
    Bakker, erre nem gondoltam.
    Köszönöm. Szép napot!

Enike** és Dolphin kedveli ezt.
  12. Enike**

Szia!

Mint Kollégám is említette neked, az aktív bónuszokról a bónuszsor felső részében tudsz tájékozódni, több egy időben aktív bónusz esetén pedig a kis zöld nyilakkal lapozni az oldalak között.

upload_2023-6-15_11-14-47.png

Sajnos a 6 óra elteltével már lejártak a kipörgetett bónuszaid, így képpel nem tudom alátámasztani, amit Te is megállapítottál végül.

Ellenőrzésem alapján 2023-06-15 04:23:24-kor a szabadpörgetéses módban kipörgettél egy növényekre ható Termésbónusz +1-t, amelynek hatóideje 6 óra volt.

Több mást is pörgettél ezek után szabadpörgetéssel (elixír, tapasztalatpont, bájital, farmpengő, csengőpengő), majd 2023-06-15 04:24:34-kor érkezett egy újabb Termésbónusz +1, amely a fákra gyakorolt 6 órán át hatást.

Ha legközelebb meg szeretnél bizonyosodni arról, mit pörgettél, akkor vagy a pörgetés megkezdése előtt nézd meg a várható nyereményt magadnak a keréken, vagy a kipörgetés után a már fentebb említett bónuszsoron is meg tudod keresni.
    Nyilván nehezebb a dolgod, ha közben a felhőket, és bónuszt adó tárgyakat is learattad időközben, vagy a pörgetés megkezdése előtt, de nem lehetetlen vállalkozás.

13. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórumszaki

Szép napot kívánok mindenkinek:)
    Sajnos nem működik a haladási sáv nálam. Már 6 feladat teljesítve. Kérek segítséget. Ami még probléma nálam, hogy csak a főfarmon tudok event növényt vetni, de a belépési macska meg csak a szédült szántón van. Mi hiba, és mi nem azt nem tudom, de nem így szokott lenni.
    Köszönöm.
    Zsófi
    ID:3246475

14. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Fórum császára

Szia!
    Lent válassz ki egy alakzatot, ott láthatod, melyik mezőket kell beadni a teljesítéséhez, de be is vannak karikázva.
    Azokat adogasd be, várd meg míg kigyúllad a lámpás, amit beadtál. Majd ha kész az egész alakzat, kattints jobbra lenn a beváltás gombra. Kicsit játszadozz az egér mozgatásával, ha esetleg eltűnik a beváltás gomb.
    Eventes gazt, csak a főfarmon tudsz ültetni, ott jön a termosz felröpi is.
    A szántón pedig a sátor felröpi.

Sali~*.* kedveli ezt.
  15. Dolphin

Szia,
    az lenne a kérdésem, hogy azt a 6 pályát be is váltottad? A rendszer jelzi egy kis pipával, hogy melyik pályákhoz van már megfelelő világító lámpásod, de azt Neked kell eldönteni, hogy mikor melyiket váltod be.
    Ehhez kattints rá az adott pálya ábrájára (ekkor az kiemelkedik kicsit) és a jobb oldalon megjelenik az ábrához tartozó nyeremény és alatta a beváltás gomb.

upload_2023-6-15_11-46-58.png

Ha arra kattintasz, akkor még felugrik egy ablak, itt megerősítést kér, hogy ezt a pályát szeretnéd teljesíteni. Ha ez is megtörtént, akkor van kész egy pálya.
    Kérlek, ellenőrizd, és jelezz vissza.

Jelenleg nincs fent olyan Kolléga, aki az ellenőrzésben segíteni tud, ezért arra várnod kell, türelmedet köszönöm

Zsófi0101, GA-BI-O-Farm és Sali~*.* kedveli ezt.
  16. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórumszaki

Nem váltottam be egyet sem sajnos. Most viszont az elsőt igen. Ezek után újra be kell adogatnom mindent, és ki is kell váltani ? A segítséget köszönöm szépen. A másik kockákhoz !mindent/ újra kéri a dolgokat ugye ? Ez így van rendben ? Vagy nem jól gondolom ? /
    Legyen szép a napod/napotok :)
    üdv: Zsófi

17. Dolphin

Szia,
    köszi a visszajelzést :)
    Nem kell minden kockába beadni egy - egy alakzathoz. Válassz ki egy alakzatot, pl. az alapján, hogy milyen ajándékot ad, mi az amit szeretnél megszerezni (pl. ha a szörfös fejlesztést akarod kivenni előbb, akkor a 8-as vagy 15-s pályát érdemes csinálni), s az ábrának megfelelő lámpásokat gyújtsd meg (add be, amit kér). Ha szeretnél még az adott pályán más kocka alól is ajándékot kivenni, akkor azt azelőtt add be, hogy az alakzathoz kapcsolódó nyereményt beváltanád.
    A beváltáskor az összes lámpás kialszik, függetlenül attól, hogy az alakzat része volt-e vagy sem.
    Ekkor kiválasztod a következő alakzatot, és így tovább.
    Hajrá, sikeres eventet!

Zsófi0101 kedveli ezt.
  18. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórumszaki

Szia:) Köszönöm szépen. Sorban haladok, mindent ki fogok váltani, ha minden jól megy majd.
    Legyen szép a napod :)
    üdv: Zsófi

Dolphin kedveli ezt.
  19. Holdsarló

Holdsarló Haladó

Szervusztok kedves moderátorok!

Segítséget szeretnék kérni, az egyik pályán nem tudom a beváltást megvalósítani. Nem jelenik meg a zöld színű beváltás gomb. Nem tudom folytatni a játékot, míg kivannak világítva.
    Gazda: Holdsarló ID: 5361092
    Megköszönöm ha valamelyikőtök ránéz.
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/imgs/kepkivagas.BJJQ

20. -kata1939-

-kata1939- Fórumszaki

-kata1939- vagyok. A zombijuh tenyésztésnél beraktam 130 -at. ki van téve a lekvár ami ilyenkor kell, a Karácsony 2014 felhőt kiraktam és mégis 2óra 30 perc alatt lesz kész egy adag tenyésztés, máskor 5 perc alatt készen volt. Kérdésem az, hogy miért van ez igy? Én hibáztam valamit? ID:44223616 Kérek szépen választ. Köszönöm.