Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Sziasztok moderátorok!
    Előállt nálam egy hiba.
    A Zuhatagok szigetén kitöröltem a fákat és néhány 1x1-es földterületet, vagyis elő akartam készíteni ez eventhez. A megüresedett területek nem tölthetők fel föld területekkel. A törlést kliensnen végeztem, mert alapvetően kliensban szoktam játszani. A hibát észlelve frissítettem, semmi javulás, sem kliensen sem Chrome böngészőben. Erre kitöröltem a klienst IObit Uninstaller PRO-val, majd ebben elvégeztem egy szoftver állapot javítást az esetlegesen bent maradt töredékek miatt, majd futtattam egy IObit SystemCare PRO-val egy rendszertisztítást, majd Ccleaner Free-vel egy tisztítást, DNS tisztítást is beleértve. Újra indítottam a laptopot.
    Letöltöttem a klienst, de mielőtt felinstalláltam volna Google Chrome-ben elindítottam a Farmeramat. A hiba továbbra is fennáll Chrome böngészőben. Majd felinstalláltam a klienst. Sajnos kliensben is meg van a hiba. Ezért írtam ezt a javítás kérést.

Gazda: kigyo51 ID: 16990724

-Sudden- kedveli ezt.
  2. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

A baha megjelenítésével kapcsolatos hibát javították, egy ki-belépés után ellenőrizzétek, hogy minden visszaállt-e a helyére.

Megértéseiteket köszönöm.

Dolphin, kutyaszálló, *Gizus* és 2 más kedveli ezt.
  3. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Sajnos elveszett a segítségkérésed a többiek között és elsiklottam felette, ezért elnézésedet kérem.
    Beléptem a farmodra és látom, hogy azóta mindent sikeresen ki tudtál helyezni, szóval nálad is megoldódott a probléma.
    upload_2025-7-2_16-7-39.png
    A kép nálad készült.
    További jó játékot.

Dolphin és kigyo51 kedveli ezt.
  4. kigyo51

kigyo51 Fórum ismerője

Köszönöm, igen megoldódott. A bejegyzésem után olvastam a hivatalos magyarázatot.

smoldering és Luminary kedveli ezt.