Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Írásod előtt nem sokkal a Központ takarított Mindenkinél.

Ha semmi sem változott, akkor végezd el az ilyenkor szokásos dolgokat:
    Ha böngészővel játszol, válts böngészőt, vagy válts kliensre.
    Ha klienssel játszol, válts esetleg böngészőre.
    Egy router-pihentetést is javaslok: előbb a gépet, majd a routert kapcsold ki.
    Pár perc pihentetés után először a routert, majd a gépet kapcsold vissza.
    Ha wifivel játszol, akkor térj át kábelre legalább a játék idejére. Kábelen erősebb a jel. Zárj be minden felesleges ablakot.
    Végezz el egy süti- és gyorsítótár-törlést.

Itt van hozzá Dolphin Kolléga segítsége, Sütik / Gyorsítótár törléséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ések-és-válaszok.10981/page-5997#post-1459676
    Előzmények törléséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-29#post-1469913
    vagy ha ismered, akkor használj CCleaner-t.

Ableotory Kollégám további javaslatai, ha valamit esetleg kifelejtettem: https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/

Ha semmi sem segít, akkor fordulj a netszolgáltatódhoz.
    Sajnos, megint a Telekom-os hálózatról jön a legtöbb jelzés. Tehát, ha Te is hozzájuk tartozol, akkor mindenképpen.

Hívjátok a netszolgáltatót, írjatok az Ügyfélszolgálatnak is.
    Minél többen, annál jobb.
    Így továbbra is a tegnapi központi közlemény az irányadó: https://board-hu.farmerama.com/threads/problémák-a-játékkal.26976/#post-1471899

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  2. Othep

Szia.

Köszönöm, hogy visszajeleztél. :)
    Jó érzés időnként arról is olvasni, hogy minden rendben.

-ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  3. Meriva71

Meriva71 Utánpótlás-írogató

Kedves Otep!
    Köszönöm visszajelzésed! A farm most kétségtelen, betöltés után gyorsabb lett. A Gyopároson azonban egy művelet elvégzése után szinte semmit nem lehet csinálni.
    Ha és amennyiben tényleg a szolgáltatónál van szerintetek a hiba, akkor miért is működik a farm úgy, hogy szinte hasít és miért nem lehet a gyopin szinte semmit sem csinálni?
    Telekomos vagyok valóban, de mindkét részen (farmon és gyopároson) is.
    Gazdanevem: Meriva71 ID:18570280

szalexandra27, jólóbarát és *Gizus* kedveli ezt.
  4. -sanele-

-sanele- Fórumprofi

szia!
    Köszönöm a segítséget. Takarítottam is, azóta az event területére sem jutok be,előtte még sikerült belépnem,kattintgattam, próbáltam elérni a mahjong táblát,de most sem láttam.Nálam ez 1 titkos mahjong tábla volt.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.11.25, 12:44
    jólóbarát kedveli ezt.
  5. vitaminfarm48

vitaminfarm48 Utánpótlás-írogató

Én 6 farmon játszom,de mindegyiknél nehéz a bejutás,a területváltás.Bosszantó,hogy csak éjszaka működik a rendszer.

jólóbarát kedveli ezt.
  6. Othep

Kollégám benézett a Gyopárra. Rendben talált mindent.
    Lehet, hogy beragadt Nálad a gyorsítótár.
    Ha nem tapasztalsz javulást, töröld, kérlek.

-ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  7. molvijud66

molvijud66 Utánpótlás-írogató

Kedves Gazdatársak! A 240- es szinten nem jutok be a területeimre, az event területe már szóba sem jöhet. Tolja a taligát a birka, de mi meddig toljuk? Szerintem meg is lehetne műteni közben, míg a játék betöltésre kerül. Kapunk majd kárpótlási csomagot, persze. Eddig szuper kikapcsolódás, nagyon jó kis játék volt ez, de fontolgatom a beszüntetését. Mindenkinek kitartást, további jó gazdálkodást a félig (SE) működő Farmeramában.

pöttyzorka, pamacs76 és -Csimpy- kedveli ezt.
  8. ballamarika44

ballamarika44 Fórum parancsnoka

Szia !
    Gazda ballamarika44
    ID10542004
    Sajnos a gépem nem enged be a játékba. A virágok sokasága pörög vagy a barikák hintáznak, a betöltés meg elmarad,nekem a játék helyett a mérgelődés marad. A szerelöm már rá sem néz agépemre,mert a hiba a játékban van. Az internetem a Telekom,de minden müködik, csak én nem tudok játszani. Sajnos én a gép javításhoz nem értek, mert nem ezt tanultam.
    Bizok a ti tudástokba és várom a segítségeteket. Marika

jólóbarát és pöttyzorka kedveli ezt.
  9. krokusz28

krokusz28 Törzsjátékos

Sziasztok!
    Azt írja a játék, hogy az 5-ös területen vagyok. Ez hogy lehetséges? Eddig (ha jól emlékszem) 2 kötelet használtam csak, én úgy gondolom, hogy a 2-es területen kellene lennem. A "lépj be 3 alakalommal új területre" feladat számlálója 2/3-at mutat, azaz számomra ez is alátámasztja a számolásom.
    krokusz28 ID:3048967
    Köszönöm

10. hamuska

hamuska Fórumszaki

Tévedésben vagy,szó sincs kárpótlási csomagról,a magyar internetszolgáltatóra gyanakszik mindenki.

pöttyzorka kedveli ezt.
  11. hercsi71

hercsi71 Utánpótlás-írogató

a moderátorok szerint csak Magyarországon van probléma semmi éretlme írni 2hónapja élvezhetetlen a játék, kezdetektől játszom de most már mind a négy farmomon abba hagyom és köszönöm a jó szomszédaimnak a kitartást de nállam most szakadt el a cérna,,,,

jólóbarát és pöttyzorka kedveli ezt.
  12. macimami1958

macimami1958 Junior szaki

Szia. Kérlek olvasd el a 676-os bejegyzést.

pöttyzorka kedveli ezt.
  13. Othep

Szia.

Sajnálom, hogy még mindig gond van.
    Kellene készítened egy képet arról, hogy mi van a képernyődön, amikor nem látod a Mahjong-táblát.
    Addig sajnos, nem tudunk továbblépni.
    Ha nem tudod, hogyan kell képet hozni a fórumra, akkor a linken találsz egy kis segítséget: https://board-hu.farmerama.com/threads/technikai-kérdések-alfórumból-archivált-kérdések-és-válaszok.10981/page-5605#post-1349297

macimami1958, mani2004 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. Robi7474

Robi7474 Utánpótlás-írogató

Nálam is akadozik a játék, sokszor be sem tölt. Nem a géppel van a hiba, nem is az internettel. Más programok jól működnek a neten.

jólóbarát, Babuxx, mani2004 és 6 más kedveli ezt.
  15. szalexandra27

szalexandra27 Fórum-zöldfülű

Olyan jó olvasni hogy egy csomó embernek lassu vagy nem tölt be a farm köztük nekem is, és mint valami gép leirják hogy a hiba nálad van azaz mindenkinél van hiba de a központban érdekes modon nincs. Rendesen nevetek már ezen felesleges is irni , egyszer csak azt veszik majd észre hogy eltünik az összes játékos mert vannak határok meggig lehet minket ködnek nézni.

Márpedig itt ha az adminok azt mondják akkor nálad van a hiba és punk tum igaz nem vagy egyedül de hát egyszerre vagyunk mind analfabéták és sötétek. Tehát a hiba benned van. :D:D:D:D

Moderátor által utoljára szerkesztve: 2.11.25, 16:51
    jólóbarát, Babuxx, pöttyzorka és 3 más kedveli ezt.
  16. Szirenn

Szirenn Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

ID: 2535111
    Nálam is hosszasan tolja a bírkát a másik:(Kliensel és böngészővel is rettentő lassú:(
    Mindent is töröltem, de nem lett jobb:(
    Én is Telekomos vagyok:(

Utoljára szerkesztett: 2.11.25, 18:50
  17. stefano0606

stefano0606 Haladó

Valamire fogni kell, nem fogják beválalni hogy náluk van a hiba .... évek óta katasztrófa a játék, mióta a pénz let a fő cél... új játék elemek ,új mindenek, de fejlesztve nincs .. de hiába ,náluk mindnen jó....

jólóbarát, bercy58 és pöttyzorka kedveli ezt.
  18. stefano0606

stefano0606 Haladó

10 perce küszködök , a nettel semmi baj felhívtam a szolgáltatót. hibáról ők nem tudnak.. nálam is központom keresztül volt ellenőrzés a hálózat stabil... akkor ?

19. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

20. -sanele-

-sanele- Fórumprofi

Tudom,hogy unalmas vagyok,de nekem ilyen billentyű sincs a laptopomon,de nem fogom fotózni. Így el kell hinnetek,hogy soha,egyszer sem jött elő a mahjong képe(sajnos) de már nem idegesítem magam.Ami nem megy,azt nem kell erőltetni.

-Csimpy- kedveli ezt.