Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. xaveriana

xaveriana Fórum-zöldfülű

Köszönöm szépen a választ. Bocsi, de csak most találtam meg a válaszodat. Közben végül sikerült megcsinálnom az eventnek azt a részét, ami érdekelt.

2. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ellenőrzésem alapján megkaptad mindkettő Hangulatos kosarat, egyet már be is adtál a Tojássztori feladatoknál (4. küldetés) a 3. szint Ezüst feladatába 2025-01-16 14:08:24-kor. Ezért van 1 db jelenleg a Pajtádban. Szombaton 14 órakor fog indulni a 2. küldetés, ott fogsz tudni újabb Hangulatos kosarat szerezni.
    Megértésedet köszönöm!

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és kukori80 kedveli ezt.
  3. kukori80

kukori80 Fórum elő legendája

Szia, óóó, nagyon köszönöm, pedig mindent megnéztem és nem vettem észre a kis sunyit. :)

GA-BI-O-Farm, Sali~*.* és Dolphin kedveli ezt.
  4. Lenczy

Lenczy Fórum parancsnoka

Sziasztok! Másnál is ide-oda forog a Kerekkerék?

5. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Ha a grafikai beállítás nem "magas"-ra van állítva, akkor látszólag igen, ide-oda forog a kerék. Ugyanakkor ennek az égvilágon semmi jelentősége sincs. A való életben megszoktuk, hogy azt a nyereményt kapjuk, ahol a kerék megáll (azaz a kerék határozza meg a nyereményt). Itt ott áll meg a kerék, ahol a megszerzett nyeremény lapul: a rendszer már a kattintás pillanatában odaadja a nyereményt, a kerék forgása már csak tkp. felesleges grafika (más szóval a nyeremény határozza meg a kerék forgását). Csak annyi a szerepe, hogy a való élethez hasonló élményt nyújtson.

Lenczy és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    Ahogy a játékostársad is írta, a kerékforgásának gyakorlati jelentősége nincs.
    A kerekkerék a pörgetés gomb lenyomásával és az animáció alatt a nyeremény már - predesztinált - előre meghatározott, előre tudható ezért is működik a <<gyors pörgetés>> alkalmazása a kerekkeréknél.
    Megértésedet köszönöm.
    Szerkesztés: Fogalmazás.

Lenczy kedveli ezt.
  7. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A predesztinált szót nem tartom szerencsésnek használni. Olyan képzetet okozhat, hogy a program eleve elhatározza, mit fogok nyerni; ez pedig nem igaz. Egy véletlengenerátor dönti el a nyereményt a kattintás pillanatában. Vagyis még az "előre meghatározott" szókapcsolat is kissé félrevezető, bár pontosan értem, mit is akartál vele kifejezni.

Fätum és -ágianyu33- kedveli ezt.
  8. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Nem tudom learatni a fákat a Gyopároson. Kérem megnézni, ha lehet. Reggel is próbáltam, sikertelenül. ID: 13647886 Vilmos05

9. -Sudden-

Szia.
    Egy kicsit furán hathat a kifejezés a játékosok számára ebben igazad van, viszont a kommentem inkább arra utalt, hogy a nyeremény semmilyen módon nem befolyásolható a játékos számára, a kerekkerék megpördítésének pillanatában már biztos, hogy mit kap a játékos, ahogy te is írtad.
    Az animáció csupán "időrablás", semmi több.
    Javítottam a kommentem, a félreértés miatt.
    Köszönöm, hogy felhívtad rá a figyelmem.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  10. -Sudden-

Szia.
    A területre belépéskor a jobb alsó sarokban kapsz figyelmeztetést mindig azokról a tárolókról, amelyek közel telítettek, vagy teljesen telítettek. Már itt látszik, hogy az Alpesi gyümölcs tárolóba 1 gyümölcs fér maximum. Tehát ezért nem tudod a fáid szüretelni. Szolgálj ki megrendelőket, gyárts Arborista jelvényt, dobj az újrahasznosítóba - végső esetben törölhetsz is belőle.
    A Gyopároson, amit termelünk, fel is kell használni, nem lehet felhalmozni a javakat, mint a Farmon.
    Ha belépsz a Raktárba, ott egy kis harang figyelmeztet a telítettség közeledtére (kezdetben ha közel van a telítettség, akkor sárga, ha teljesen tele, akkor pedig piros színű).
    Ha van elegendő jelvényed, akkor tudsz kapacitást is növelni.
    upload_2025-1-16_17-34-33.png
    upload_2025-1-16_17-34-47.png
    A képek a te farmodon készültek.
    Megértésedet köszönöm, további jó játékot.

Dolphin kedveli ezt.
  11. Vilmos05

Vilmos05 Fórum nagymestere

Köszönöm,erre most nem gondoltam, pedig már előfordult régebben. Máris elhárítom az akadályt. Minden jót kívánok. Sajnos változatlanul nem a szívem csücske a Gyopáros, ezért nem fordítok rá sok figyelmet,
    inkább csak automatikusan teszek-veszek ott.