Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. marcsi5458

marcsi5458 Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Szeretném meg kérdezni. hogy hová lett a farmaranyfám? Mivel ki töröltem a szédült szánton, el akartam tenni a fő farmra a többi mellé, sehol nem találom.Nem rakta vissza sehová a fák kőzé.Frissitettem ki léptem, be léptem ,semmi.Hát sajnálom,még soha nem fordult elő velem,pedig 14 éve játszom. Köszönöm ha segítesz! marcsi5458 néven játszom. ID21934022

2. -Sudden-

-Sudden- Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.
    A dekorok fül alatt nézted? (raktár, váza ikon és ott kellene lennie). A farmaranyfa nem fa, hanem dekoráció, ezért nem a fák között találod meg, hanem a dekorációk alatt.
    Képet csatoltam ami segíthet:
    upload_2025-1-13_19-42-25.png
    (kép illusztráció, nem a te farmodon készült).
    Kérlek jelezz vissza, hogy a dekorációk fül alatt megtaláltad-e.
    Megértésedet köszönöm.

3. marcsi5458

marcsi5458 Utánpótlás-írogató

Ott is meg néztem, most még kétszer is nem e elkerűlte a figyelmem.Sajnos nincs ott sem. marcsi5458 Id21934022

4. -Sudden-

Rendben, köszönöm a visszajelzésed.
    A kérésed továbbítottam az ellenőrzésre jogosultak felé, a válaszig a türelmedet kérem.
    Megértésedet köszönöm.

5. kertmesterrozsa

kertmesterrozsa Járnitanuló

Segitséget kérek nem tudom hova írjak a problémám az hogy a kis virág akadályoz az eladásban köszi.

6. -Sudden-

Szia.
    Milyen kis virágra gondolsz?
    Ezenkívül szükségünk van a farm nevedre és a farm ID számodra, mert csak ezen adatok segítségével tudunk benézni hozzád hogy ellenőrizhessük a problémád.
    Megértésedet köszönöm.

7. -Sudden-

Köszönöm a türelmedet, megtörtént az ellenőrzés.
    Mivel a Farmaranyfa nevével ellentétben nem fa, hanem dekor, így a Váza ikon alatt kell keresni.
    upload_2025-1-13_21-19-25.png
    Ahogy említettem a váza ikon alatt találod meg. A kép nálad készült, kérlek ha nem találod: Akkor frissíts, használd a CCleanert programot vagy töröld a sütiket és a gyorsítótárat.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* kedveli ezt.
  8. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Üdv.
    Mióta 800-as szintre léptem a bahán,a tp számláló végig zöld és azóta nem mozdult. Tudna valaki infóval szolgálni?
    ID:5487214.

9. -LazaCsuti-

-LazaCsuti- Utánpótlás-írogató

Szia, egyenlőre csak 800ig van, de gyűlik a háttérben tovább és ha emelik majd a szintet beleszámit.

b.kata73, kigyo51 és Kuzdern kedveli ezt.
  10. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    jelenleg a 800-as szint a legmagasabb szint a Bahán. A TTP számláló ettől függetlenül minden aratással növekedik, ezt tudod Te is ellenőrizni, ha felírod az egyenleged az első belépéskor, majd aratások után ismét megnézed, látni fogod, hogy az érték emelkedik. Amikor majd bővítik a szinteket - egyelőre nincs információnk, hogy ez mikor lesz - akár több szintet is fogsz tudni ugrani majd egyszerre.
    Jelenleg ennyi a TTP számlálód, a következő aratáskor ehhez tudsz majd viszonyítani: 82.508.444.126 TTP
    További jó játékot!

b.kata73 kedveli ezt.
  11. b.kata73

b.kata73 Junior szaki

Köszönöm az infót.

Köszönöm az infót.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 14.1.25, 14:24