Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Böbi49

Böbi49 Fórumlakó

Üdvözletem!
    Sajnálatos módon, megint nem lehet normálisan mozogni egyik területről a másikra.
    Állandó talicskázás, hiába frissítek többször, semmi változás.Szerettem volna állatokat kirakni a Zuhatagok szigetére,de képtelenség
    belépni a területre.
    Kénytelen leszek a holnap kezdődő eventet kizárólag tenyésztéssel ("REMÉLEM") megoldani.
    Üdv: Böbi49
    ID: 5397193

2. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Sziasztok

A gyopárvölgyben elértem a 40-es szintet és nem tudom feloldani az Északi erdő I-7-es mezőjét. Hiába klickelek rá nem tudom beadni a feloldásra szükséges hozzávalóka, habár rendelkezem ezekkel, de az ablak nem jelenik meg.

Kis segítséget kérek
    FarmId: 20314631

3. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    én nem tapasztaltam most Nálad problémát. Gond nélkül tudtam a területek között váltani, Chrome böngészőben végeztem az ellenőrzést.
    A frissítés nem feltétlenül elegendő, ha lassulást tapasztalsz. Érdemes ilyenkor ellenőrizni az internet sebességét, s segíthet egy gép és WiFi modem / router újraindítás is, rövid pihentetést követően.
    Mindenképpen fontos, hogy a Sütiket (Cookies) rendszeresen töröld a gépedről, illetve ürítsd a Gyorsítótáradat. Ha böngészőben játszol, akkor érdemes lehet kipróbálni a Kliens letöltését és ott játszani.
    Ableotory TL javaslatait tudom még hozni Neked, nézd meg, hátha Neked is segít, hogy jobb legyen a Játék élményed:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268
    Sok sikert!

4. Dolphin

Szia,
    földterület feloldásakor sosem a heverésző bagolyra kell kattintani, hanem arra a területre, amit felszabadítunk.
    Én a bagoly előtti faágakra / kövekre kattintva elő tudtam hozni az ablakot Nálad:

upload_2025-6-13_8-49-6.png

upload_2025-6-13_8-48-6.png

Ha nem jársz sikerrel, jelezz vissza és feloldom Neked.
    Sok sikert!

aida2330 kedveli ezt.
  5. szaki1979

szaki1979 Törekvő

Köszönőm, sikerült.

Szép napot

Dolphin kedveli ezt.
  6. -mascara-

-mascara- Utánpótlás-írogató

Kedves modik, a farm-visszarendezésnél csak pörög a virág, én vagyok szerencsétlen, vagy ez általános hiba ?

Utoljára szerkesztett: 13.6.25, 10:52
  7. Dolphin

Szia,
    a hibáról tudnak a Központban, tegnap óta áll fenn, javítása folyamatban van, remélhetőleg a mai napon sikerül orvosolni a hibát.
    Türelmedet köszönjük!

8. Dolphin

Kedves Játékosok!

A Központ tájékoztatása alapján a Farmvisszarendező hibájának javítása megtörtént, egy ki/be lépés szükségeltetik ahhoz, hogy Nálatok is rendben működjön.

További jó játékot Mindenkinek,
    a Farmerama csapata

zsani_apja és Luminary kedveli ezt.