Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

ITT válaszoltam neked.
    Amint kapsz választ a kérdésedre fent az értesítéseknél megjelenik pirossal egy szám, hogy mennyi értesítésed van.
    upload_2025-9-1_11-52-19.png
    Ha rákattintasz, akkor a legördülő sávban látod a kedveléseket, illetve azt, ha valaki válaszolt neked egy hozzászólásodra. Ha ilyenkor a zöld szövegre kattintasz, akkor odavisz a válaszhoz.
    Ha, nem találod a korábbi írásod, akkor kattints a bejövő üzenetek előtt a nevedre / Profil oldalad és a legördülő menüből válaszd a Hozzászólásaidat. Így az eddigi összes hozzászólásodat megtalálod.
    upload_2025-9-1_11-53-0.png upload_2025-9-1_11-57-1.png

További jó játékot!

vihence, kigyo51, Swartsch és 2 más kedveli ezt.
  2. mszidi7

mszidi7 Fórum nagymestere

Sziasztok!Ma megvasaroltam vizorveny fejleszteseket es a party porgetest nem adta meg mivel alitolag elertem a maximalis erteket

3. Luminary

Szia!

Így van.
    A Központ 2025. áprilisában adta ki az irányelv módosítást. Ez az ismertetőben is megtalálható a csomagok vásárlásánál.
    Amennyiben 200 Party pörgetéssel, vagy az fölött rendelkezel, akkor farmaranyért történő vásárlásnál nem kapod meg a party pörgetés jegyeket, akkor sem, ha az egy csomag tartalma.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/party-pörgetés-limit-irányelv-módosítás-2025-április.26181/

További jó játékot!

4. Matulabá62

Matulabá62 Utánpótlás-írogató

Farmmunkásokat , miért nem tudok vásárolni? Feltételek megvannak, PayPal -ra küld.
    ID: 13588744

5. Luminary

Szia!
    Nincs elmentve a kártyád a banki felületen. Ha a PayPal fizetési lehetőség aktív, akkor automatikusan odairányít. A Bankba belépve, kattints alul az Üzlet feliratra, majd jobbra fent az Állapot és felmondásra kattintva tudod ellenőrizni, hogy milyen mentett adataid vannak, illetve milyen előfizetésed aktív.

Ellenőrizd a bankkártyádat is, hogy érvényes-e. Ha, minden rendben és nem sikerül, akkor a Supporttal vedd fel a kapcsolatot. Itt a fórumon nem tudunk a fizetéssel kapcsolatos problémákra választ adni.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Bár nem először vásárolsz a játékban, mégis érdemes lehet ismételten elolvasni az ide vonatkozó ismertetőt:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...és-bankkártyával-mastercard-visa-maestro.775/

Sok sikert!

Swartsch, -ágianyu33- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Littlelies

Littlelies Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Eddig sosem volt problémám a bankkártyás vásárlással. Elmentett kártyaszám, vásárlás most, utána bezár és megtörtént a tranzakció. Tegnap meg ma nem így jelent meg hanem "Tovább hitelkártya " és a Maestro-t nem is engedte átírni. Persze ebből gyorsan kiléptem. Az OTP szerint nincs függő tranzakció. Mit tegyek? Köszönöm

ID : 3620710

7. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

Valószínűleg törölted a mentett kártya adataidat.

Alul, középen az Üzletbe belépve az alábbi oldal nyílík meg, ahol fent az Állapot és felmondás gombra kattintva (pirossal keretezve) tudod ellenőrizni, hogy van-e aktuális előfizetésed, illetve bármilyen elmentett fizetési mód. (bankkártya, PayPal).
    Amennyiben nincs, akkor a pirossal keretezett szöveget olvashatod:
    upload_2025-9-4_11-48-17.png

Ha nincs elmentett fizetési mód, akkor tedd a kosárba, amit vásárolni szeretnél és ismételten add meg a Bankkártya adatokat. Ha szeretnéd, hogy el legyen mentve, akkor azt engedélyezned kell itt a banki felületen.
    További információk elérhetőek a Farmerama Enciklopédiában a BANK címszó alatt.

Ha, nem boldogulsz, akkor jobbra fent a Supporthoz gombra kattintva tudod megadni a problémádat és segítséget kérni. Ha, alul a Nem vagyok robot feliratot nem tudod visszaigazolni, akkor vedd kisebbre a böngésző kijelzőjét ctrl (-) vagy ctrl egérgörgő használatával. A kapcsolat felvétele után vissza tudod állítani a korábbi méretre ctrl (+) vagy ctrl egérgörgő ismételt használatával.
    A supportnak írt levélben olyan e-mailcímet adj meg, amit rendszeresen használsz, olvasol, mert e-mailben fogsz visszaigazolást kapni, illetve a további kapcsolattartás is ott fog történni. Ha az automatikusan kitöltött e-mail cím nem a jelenlegi aktuális elérhetőséged, akkor nyugodtan írd át az ablakban.
    A supporttal történő levelezésről, már ne hozz semmit a fórumra , mert levéltitoknak minősül.
    A Payment support-ról bővebben >>ITT<< olvashatsz.

Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  8. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Sziasztok.

a 11-es területet nem engedi feloldani az új területen, holott mindenem adott hozzá.

Doggyra kedveli ezt.
  9. -Sudden-

Szia.

Kérlek add meg a farmneved és az ID számodat, mert anélkül nem tudok benézni hozzád.

Doggyra kedveli ezt.
  10. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Egyébként felugró ablak se jött a szintlépésekről, meg az aranybanánokról

Zolecs ID: 53566471

11. -Sudden-

Felugró ablak akkor jön, ha 14:00 óta szereztél BTP-t, ha nem szereztél BTP-t, akkor nem jön felugró ablak, egyél meg egy lángost, vagy BTP-t adó gazdakört csinálj meg és jelezz vissza.

Nem venném el tőled, a felugró ablak örömét. :)

vihence, Sali~*.*, Doggyra és 2 más kedveli ezt.
  12. Zolecs

Zolecs Fórummogul

Így már engedi a területet is feloldani, köszönöm a kedvességed! :)

-Sudden- kedveli ezt.
  13. Littlelies

Littlelies Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen , utánanézek.

-Sudden- kedveli ezt.
  14. Doggyra

Doggyra Aktív író

Szia!

Tehát akkor elveszik a PP -i, így nem megérős a dekor, pedig jóóóóó és kellene, elszomorító, jóváírást nem lehet kérni emiatt? Kötelezik a játékost, hogy elhasználja a pörgetéseket, felháborító! Panaszt megtettem: katt !

Jó játékot! 8)

Szia!

Én is kaptam valamilyen felugró ablakba értesítést de nem szintlépésről. Miért kaptam? Sajnos képet nem készítettem!

Üdv.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.9.25
    benedekbobe63 és Enikő65 kedveli ezt.
  15. -Sudden-

Szia.

Sajnos felugró ablakot nem tudunk visszanézni és a sajátomnál sem emlékszek a szintlépés mellett egyéb felugró ablakra.

Doggyra kedveli ezt.
  16. kigyo51

kigyo51 Fórummogul

Sziasztok moderátorok!

Az imént történt nálam egy lassulás a játékban. Az eventet már elkezdtem, csak kiléptem a kliensből egy másik farm miatt, amint vissza akartam lépni a kigyo51-re updetelt egyet a kliens, és 43%-ig tölt csak be. Kliensen játszom. Minden tisztítás kész, kliens újra rakva. Az internet kapcsolat gyors. Viszont az IObit Advanced Systemcare 18 Pro kiszűrt egy érdekes jelenséget. A Farmerama.exe 83%-ban terheli a CPU-t. Az ASC 18 Pro nem free, hanem megvásárolt karbantartó program.
    Itt a kép a terhelésről. A Farmerama.exe maximum 1-3 %-ot szokott terhelni normál esetben.

Ez a kép esetleg segíthet a központnak a lassulások diagnosztizálásában.
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724

17. wqkicsi

wqkicsi Járnitanuló

Üdv!
    Farmerama mobile alkalmazásban a jelenleg zajló farmerama adásban event egyáltalán nem látszódik se vetni se aratni nem tudom az eventnövényt alkalmazáson keresztül hisz nem jelenik meg.

18. Luminary

Szia!

A mobilalkalmazás béta-verzióban van, és nem minden funkció és event jelenik meg rajta.
    Jelenleg a Farmerama adásban event nem érhető el az applikációban. Sokan mobilon is a böngészőt használják ilyenkor, ha valamelyik event még nem elérhető.
    Sok sikert!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  19. agica48

agica48 Aktív író

10 perce vettem FA-t és nem írta jóvá!!!

20. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Lépj ki- be a játékból, kérlek.
    Néha szükséges lehet ez, hogy a megvásárolt dolgok a helyükre kerüljenek.
    Ha ez nem oldotta meg a helyzetet, akkor hozz farmnevet és ID-t, mert ezek nélkül nem tudunk ellenőrzést végezni.

jófarmerlány kedveli ezt.