Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    ha hozol Farm nevet és Farm ID-t, akkor tudunk segíteni.
    Várunk az adatokkal.

Sali~*.* kedveli ezt.
  2. Samborg

Samborg Fórum félistene

ID:12389872 Samborg

Sali~*.* kedveli ezt.
  3. Dolphin

Szia,
    köszönöm az adatok pótlását, így már tudunk segíteni.
    A Játék naplójában azt látom, hogy tegnap összesen egy feladatot teljesítettél, méghozzá 1 db Raktárház aratást, 2026-01-12 08:39:53-kor. A másik 3 feladatot nem végezted el, így a sorozat megszakadt, a Barifejek lenullázódtak. Azt nem tudom megmondani, hogy mik voltak a tegnapi feladataid.
    Megértésedet köszönöm, sok sikert a folytatáshoz!

4. Samborg

Samborg Fórum félistene

Köszönöm a válaszod. Ez fura mert tegnap még feladatot is cseréltem.

Sali~*.* kedveli ezt.
  5. Dolphin

Szia,
    a Játék naplóban ezen a farmon nem volt tegnap feladatcsere.
    Ma volt egy csere 2026-01-13 09:24:23-kor, előtte 2026-01-08 09:43:42-kor történt. Közte nem volt több.
    Megértésedet köszönöm!

Sali~*.* és Samborg kedveli ezt.
  6. zita2002

zita2002 Járnitanuló

Szia

Hoztam a képet, igaz rajta van amit irtál, de egy kicsit több üzenet szerepel rajta.

Üdv: Zita

7. Dolphin

Szia,
    a hozott képed nem látszik, próbáld meg újra a csatolását.

Swartsch és Sali~*.* kedveli ezt.
  8. zita2002

zita2002 Járnitanuló

upload_2026-1-14_19-15-44.png

Sali~*.* kedveli ezt.
  9. Dolphin

10. zita2002

zita2002 Járnitanuló

Szia

Hoztam a ma reggeli felugró üziről is a képet:

upload_2026-1-15_5-39-42.png

Sali~*.* kedveli ezt.
  11. gabehu

gabehu Junior szaki

Sziasztok,
    Így még nem jártam, nem tudom van-e bármi orvoslási lehetőség a "hibára".
    Kicsit hosszú leszek, előre is elnézést érte.
    Mai event indulás, szokásos lépések, pl. bónuszt adók leszedése, felhő takarítás. Indítok egy 3 órás aratógépet az alapmunkákhoz, de a Világítótorony területet részben manuálisan, részben aratógéppel szedem, különösen ügyelve a Betakarítás gomb használatára és a Házi kedvencek... gomb elkerülésére. Ezen a területen van például az összes Jack ajándéka (+) dekorom, amit gondosan őrizgetek és szükség esetén aktiválok, akkor is maximum egyet, addig, míg azon az egyen el nem fogy a (+).
    Ezek után váltottam a térképen az Állatüdülőre, ahol már a Házi kedvencek arató gombot is használom. Na ekkor kliens lefagy... homokóra. Frissítés nem segít, bezár, újraindít. Irány az Állatüdülő, ahol minden dekor aratható. Sebaj, hajrá. Majd amikor aratnám a Fő farmot, azt látom, hogy az 1x1-es területen 29 a termés. Aggodalom, irány a Világítótorony. És upsz. Az összes Jack ajándéka (+) leszedve. >:(:mad::cry:. Már mindegyiket csak 19x használhatom max. Szerintem ez gáz.
    Van bármi visszaút, vagy így jártam?
    Köszönöm előre is
    Farmnév: gabehu ID: 19774350

12. agikka

agikka Haladó

Sziasztok, utánna tudtok-e nézni, városi projktben használj 5 szupitrágyát a szédültön, használtam , frissitettem, de nem adja meg , köszi id.38264770

13. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Sajnos nincs lehetőség arra, hogy ezt vissza lehessen csinálni.
    Megértésedet köszönöm.

14. gabehu

gabehu Junior szaki

Köszönöm!

Sali~*.* és Kuzdern kedveli ezt.
  15. -Sudden-

-Sudden- S-Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Szupertrágyát kell elhasználnod a Szédült szántón. Utólagos engedelmeddel egyet elhasználtam és el is kezdte számolni:
    upload_2026-1-15_15-21-3.png
    upload_2026-1-15_15-21-23.png
    1/5

Használj el még 4-et ezen a területen és befogja adni.

A Szupertrágya a zöld "trágya".

Swartsch, Sali~*.*, agikka és még 1 ember kedveli ezt.
  16. agikka

agikka Haladó

Köszönöm,pedig biztos tudom hogy elhasználtam 5 szupit, olyan sokszor van hogy amit kézzel vetsz el nem fogadja el ,csak ha munkásokkal dolgozol, többször volt már olyan hogy állataim éhen maradtak, vagy mamutjaimra nem kerültek KK. mert kézzel dolgoztam, köszi most sikerült

17. Dolphin

Szia,
    amire gyanakodunk, az első és az új képed kapcsán is, az az, hogy elfogy a memória a gépedről a manuális aratáskor. Ilyenkor ugye minden felhőn az animációk mind betöltődnek, ami sok memóriát foglal le.
    Ha van lehetőséged, arasd a felhőket mindig géppel, ahogy írtad, akkor nem jelentkezik a problémád. Ha ragaszkodsz a manuális aratáshoz, akkor ellenőrizd a gépedet, hogy mennyi RAM-mal rendelkezel, illetve a Feladatkezelőben tudod megnézni, hogy mennyit használ a géped alapban. Minél több weboldalad, böngésződ van nyitva egyszerre, annál több RAM-ot foglal le. Érdemes manuális aratáskor minden mást bezárni.
    Sok sikert!

Othep, Sali~*.* és Swartsch kedveli ezt.
  18. zita2002

zita2002 Járnitanuló

Szia

Nagyon szépen köszönöm a segitséget.

Dolphin kedveli ezt.
  19. SnéDóri

SnéDóri Fórum félistene

Szia Dolphin.
    Kliensből nem tudtam belépni, chromban el tudtam ültetni.
    Valamint a városi projektnél ismét észrevettem, hogy 2x enged cserélni a harmadik lehetőség ismét elveszik.
    SnéDóri ID 56643292

20. Dolphin

Szia,
    klienses problémát nem tudok Nálad ellenőrizni, azóta sem sikerült belépned ott?
    Semelyik országból nem jeleztek ilyen problémát, én most is be tudtam lépni kliensbe saját és teszt farmon is. Ha Neked továbbra sem sikerül, akkor jelezz vissza és továbbítom a Központ részére. Amit javasolnék, az egy gép újraindítás az új próbálkozás előtt.

A Városi projektes jelzésedet továbbítottam a Központ részére, a válaszukig türelmedet kérem. Amit látok, hogy 2026-01-22 07:53:07-kor vont le két Projektcserét, olyan mintha duplán klikkeltél volna a mezőre.
    További jó játékot!

SnéDóri kedveli ezt.