Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    én úgy látom, hogy nincs jelenleg befejezetlen pályád.
    Utolsó befejezett pályád a Pingvinnél volt, 2025-01-24 08:46:05, 10x Rumbatök volt a jutalmad.
    Kérlek, lépj ki és vissza újra, töröld a Sütiket és ürítsd a gyorsítótáradat.
    Ha ezt követően még mindig problémád van, akkor add meg, hogy melyik állat pályáján van problémád.

Swartsch kedveli ezt.
  2. Dolphin

Szia,
    pontosan mi nem működik? Amit látok, hogy 3 állatnál kezdted el a mini-játékot ezen a farmon.
    Idézek az ismertetőből:
    "A minijáték indításához 2 db Szülinapi zseton szükséges.
    Mozgatáshoz kattintsunk egy elemre, majd lenyomva tartva a bal egérgombot átvisszük az egeret a szomszédos mezőre (fel vagy le vagy jobbra vagy balra), arra, amelyikkel helyet cseréljen az adott elem, s ekkor engedjük fel a gombot.
    Csak akkor tudunk elemet mozgatni, ha az új hely szomszédos mezőjén minimum kettő azonos elemmel találkozik a mozgatott elem egyike. Ha megfelel a feltételnek a mozgatás, akkor a két elem helyet cserél, s az egymás mellé került egyforma elemek törlődnek, helyükre új elemek érkeznek. A lépések száma eggyel csökken."

A mini-játék leírását itt tudod elolvasni, képekkel illusztrálva - újra, benne van egy videó, ezt is érdemes megnézni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szülinapi-parti-15-éves-a-farmerama.25917/#post-1431249
    Sok sikert!

Swartsch kedveli ezt.
  3. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia !
    Köszönöm szépen a részletes tájékoztatót. Minden be van állítva. Így kérésemet továbbitottam support felé. Már meg is kaptam a választ, hogy vizsgálják . Ezt már decemberben is lefutottam. Remélem kiderül, hol a hiba. Lehet az én készülékemben.xD

4. Dolphin

Szia,
    reméljük meglesz a megoldás.
    A Supporttal folytatott levelezésből ne hozz semmit a Fórumra kérlek, mert ez levéltitoknak minősül.
    További jó játékot!

Swartsch és zsuzsa-mama kedveli ezt.
  5. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Köszönöm szépen ! Úgy lesz!

6. Marcsi0819

Marcsi0819 Aktív író

Sziasztok!
    Chrome-ban nem tölt be a játék, 85%-nál nem megy tovább, Firefox-szal be tudtam lépni.
    Marcsi0712
    ID:35028376

7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Több farmomra is be tudtam Chrome-mal lépni.
    Ha esetleg fennáll még a problémád, csinálj egy süti- és gyorsítótár-törlést.

-ágianyu33-, Dolphin és Marcsi0819 kedveli ezt.