Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Enikő65

Enikő65 Törzsjátékos

Sziasztok
    Ingrid sárkányhajója beadásnál már egyszer megcsináltam a matricás feladatot és a másik feladatba is adtam be keserű pengét ,erre eltűnt amit be adtam >:( jó lenne ha kijavítanák a hibát ugyanis én balga vettem egy kosarat is a feladathoz!!!:wuerg:>:(
    Enikő65 ID: 1804235

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Jelenleg nincs ellenőrzésre jogosult Kolléga szolgálatban. De amint lesz, hozom a választ.
    Türelmedet kérem.

Enikő65 kedveli ezt.
  3. dani50

dani50 Utánpótlás-írogató

Szép estét kívánok,szeretném jelezni hogy nov 29. én 13h elött indítottam polip tenyésztést és madarak jelvényt kaptam termékként. dani50 ID 1840265 erről írok és a másik farmomon is ez történt -papanda-15231958
    köszönettel ,további jó munkát kívánok

4. andzsel

andzsel Törekvő

Én sem kaptam meg a +5 magot a keserű penge növényből prémesként

5. Othep

Szia.

Igen, valóban, az egy Hiba volt, hogy a Polipok Madarak jelvényt adtak.
    De alapvetően semmi probléma ezzel, mert Madarak jelvény kell a küldetésbe.
    Halak jelvény pedig nem, így nem kell semmit átváltani.
    A Közleményt itt olvashatod: https://board-hu.farmerama.com/thre...elvényt-ad-a-karácsonyi-vásár-eventhez.27104/

6. Othep

Szia.

Senki nem kapta meg.
    A Központ hétfőn vizsgálja és javítja a problémát.
    Türelmedet köszönjük. :)

andzsel kedveli ezt.
  7. andzsel

andzsel Törekvő

Köszönöm szépen

A #1258 hozzászólásnál írtam
    "Sziasztok!
    Én is tegnap adtam be a hídfejlesztésbe, de már nem emlékszem, hogy 600-at kért e vagy már a javított 280 event növényt.
    Szeretném kérni, hogy nézzetek utána
    Köszönöm szépen
    Farm nevem: andzsel
    ID: 42996786 "
    Eddig még nem kaptam rá választ, ezért szeretnék érdeklődni, hogy sikerült e utána nézni
    Köszönöm szépen még egyszer

8. Othep

Szia ismét.

Megtörtént az ellenőrzés, de sajnos, nincs ötletünk, hogy mi lehet a gond.

Kollégám ellenőrzése alapján Operában végzett ellenőrzéskor nem talált Nálad hibát. Bejárható minden terület.

A képen látszik, hogy milyen, ha össze van csukva a vetőtábla; ekkor kattints a kis zöld nyilacskára és lenyílik.
    Az ellenőrzéskor a Kolléga kinyitotta, de a későbbiekben is lehet ilyen problémád.

Megoldás lehet a Chrome törlése és újratelepítése is, amint írtam.
    Nem tudom, hogy milyen erőforrásokkal rendelkezel és milyen operációs rendszer van a gépeden.
    A Win10 és a Win11 alapból sok memóriát igényel.
    Ha neked nem jó a Firefox, akkor inkább töröld, és mindenhonnan. Letöltések, alkalmazások közül, lomtárból.
    Ezután következhet a takarítás, gép újraindítás.

Ha valamelyik böngészőt nem használod, akkor is lépj be és töröld a sütiket és ürítsd ott is a gyorsítótárat.
    Gondolok itt az Edge-re, mivel az Microsoft alkalmazás és alapból a gépen van, de nem mindenki azt használja.

Itt van hozzá Dolphin Kolléga segítsége, Sütik / Gyorsítótár törlése:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ések-és-válaszok.10981/page-5997#post-1459676
    Előzmények törléséhez:
    https://board-hu.farmerama.com/thre...ános-témák-részleg.19446/page-29#post-1469913
    vagy ha ismered, akkor használj CCleaner-t.

Ableotory Kolléga javaslatait is hozom, ha gyorsítanád a játékod: https://board-hu.farmerama.com/threads/javaslatok-a-lassú-akadozó-játék-ellen.24566/#post-1373268

Hozhatsz képet is, a Központ kérésének megfelelően, hogyha ott látszik valami hibaüzenet, ami a farmmal kapcsolatos, akkor tudjuk továbbítani a központnak.

Mi a helyzet a klienssel? Azzal sem tudsz játszani?

-ágianyu33- és Luminary kedveli ezt.
  9. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

A hiba jelenleg is áll.
    Jó lenne ha valami történne az ügyben, én ezt a kombinációt szeretném megvenni.
    Köszönöm.

10. Othep

Az ellenőrzés megtörtént:

Kollégám ellenőrzése alapján a matricáson ott van a pipa, hogy teljesítve van.
    A második szintnél már 6 db növényt beadtál a 212-ből.
    A játék naplója is rögzítette a teljesítéseket, tehát Nálad van valami megjelenítési probléma.
    Nem tűnt el semmi. Ha Te nem ezt látod, akkor takaríts, majd indítsd újra a géped.

Fontos: A Sárkányhajónál lépj be, ne a többi épületnél!
    1. [​IMG]

-ágianyu33- kedveli ezt.