Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Dolphin

Dolphin S-Moderator Team Farmerama HU

Szia,
    a Manufaktúrában a megjelenítési problémáról tud a Központ, ennek javítása folyamatban van, az indításkor, ahogy Te is írtad a levonás a Sötétlő szentjánosbogárból történik.
    Türelmedet kérjük a javításig.
    További jó játékot!

2. -.-Gina-.-

-.-Gina-.- Utánpótlás-írogató

A problémám a minijátéknál a következő: Hiába lövöm a lufikat a beérett növény egy idő után eltűnik és kezdődik az érés újra, így soha nem lesz vége, mert nem lesz beérve az összes növény.
    Ki-be léptem töröltem a gyorsítótárat nincs változás.
    Köszönöm ha ránéztek.

3. Luminary

Luminary S-Moderator Team Farmerama HU

Szia!

A válasz az event ismertetőjében rejlik.
    4 fázisban kell meglocsolnod a növényt - ( pl. 2 kis vödör, 1 nagy , illetve 2 nagy vödör, vagy 4 kis vödör víz kell egy területre.) , akkor virágzik ki. De, ha közben a bogaras vödröt is szétlövöd a virágágyás felett, akkor mindig levon egy fázist, így újra meg kell locsolnod. Vannak a pályán olyan terep elemek, ahol érdemes a bogaras vödröket szétlőni.
    Én pl. csináltam úgy is, hogy az utolsó sorra engedtem a bogaras vödröket és utána, ha jöttek a vizesek akkor már lőni sem kellett, mert kivirágzott. Ezt akkor érdemes, ha hullámokban sok bogaras vödör érkezik és utána jönnek a vizes vödrök.
    Ezt a részt nézd át kérlek, az event ismertetőben:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/helgrid-legendája.25535/#post-1408276
    Sok sikert a folytatáshoz!

Swartsch és kigyo51 kedveli ezt.
  4. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Haloweeni ajánlatok: Megvettem mindhárom lehetőséget, a Tökparadicsom felhősor azonban nem működik. Megnéznétek? Előre is köszönöm!!!
    Julcsi-néni ID: 1936691

5. Luminary

Szia!

Azért nem működik második felhőd, mert az A és B csomagok közül nem a felhős csomagot választottad.

Bónuszcsomag 3A1x Tökparadicsom felhősor--
    Bónuszcsomag 3B1x "Piccolo" titokzatos láda
    +
    1x Állatos játékok ládája
    1x Gyepek ura (+)1x Party pörgetés

Sajnálom, csak az egyik felhőt sikerült megszerezned.
    A halloween vásár részletes ismertetőjét itt találod:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/ijesztő-halloweeni-ajánlatok-2024-október-31.25567/

További jó játékot!

6. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Luminary kedveli ezt.
  7. Luminary

Szia!

Ez nem a játék hibája, kérlek nézesd meg az egeredet, vagy cserélj benne elemet, amennyiben elemes.
    Köszönöm, ha így teszel.

8. Julcsi-néni

Julcsi-néni Törekvő

Elengedtem a dolgot, nem gond... - nincs gond az egeremmel, minden másnál szuperjóóóóó (nem elemes)

9. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Nem tudom miért de tegnap óta nem tudom leszedni az alpesi fáimat de még kinyírni sem tudom őket, pedig van segítségem, még annak sem engedi. farm caccus ID.17398092

10. maya

maya Fórumprofi

11. Dolphin

Szia,
    ilyen jelenség akkor fordul elő, ha megtelt a Raktárad. A Gyopárvölgyben nem gumifalú a Raktár fala, mint a Pajta a farmon. Itt amit termelünk, gyártunk, fel is kell használnunk, nem lehet a javakat felhalmozni. Aratás előtt célszerű a Raktárban kezdeni a ténykedést, itt egy kisharang jelzi, ha vmelyik tárolónk telített / közel van a telítettséghez.
    Benézve Hozzád az alábbiakat tapasztaltam.
    Már az Északi erdőbe lépve a jobb alsó sarokban is ott láthatjuk a figyelmeztetést, hogy telített több tárolód:
    upload_2024-11-2_8-10-39.png

A Raktáradat megnézve az Elhasználódó tárolód telített, de ez csak jelzés, ez nem befolyásolja az aratásodat, de használj fel belőle, mert így a Megrendelőktől / Segítőktől ajándékba érkezőt nem tudod már átvenni, azok elvesznek:
    upload_2024-11-2_8-15-51.png

Az Alpesi fatermések tárolód telítettsége az oka annak, hogy nem tudsz aratni: nincs már helye több gyümölcsnek. Egy fér már csak a Raktárba. Szolgálj ki megrendelőket (cukorkával / Édes csere / vissza is tudod hívni őket), készíts belőlük jelvényt (amelyek segítségével tudod a fáidat fejleszteni, illetve bizonyos szintek elérésével a tárolók kapacitását is tudod bővíteni), vagy dobd be az Újrahasznosítóba. /Végső esetben tudsz belőlük törölni is, de ezt nem javaslom, hisz nem a kukának termelted őket./

upload_2024-11-2_8-14-5.png

Sok sikert a folytatáshoz!

Swartsch, Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. maya

maya Fórumprofi

Jó reggelt.
    Úgy észleltem hogy nem kapok meg 8 Farm aranyat pár napja.
    A szédültön 2 db Varázskalap (+) van kitéve egyiken még 22 másikon 16 db FA van jelen pillanatban.
    Nem nőtt a FA számom, nem láttam felrepülni a ládákat.
    A Tölgyesen 8 db Farmarany fám van ott megkapom. Minden nap kellene összesen kapnom 16 db FA-t.
    Segítséget előre is köszönöm.
    farm: Mehpapa-2 ID: 40511477

13. Caccus

Caccus Fórum veteránja

Köszönöm szépen, hát erre nem is gondoltam, de lökött vagyok, hogy nem néztem meg, pedig oda szoktam figyelni, most elkerülte a figyelmemet.További szép hétvégét.

Dolphin kedveli ezt.
  14. Dolphin

Szia,
    a Farmarany az aratás pillanatában már jóváíródik az egyenlegedben, így azt javaslom, ha ellenőrizni szeretnéd a napi növekményt, akkor a reggeli első aratás előtt a Városba menj és ott nézd meg és írd fel a kezdő állományt. Majd, ha végeztél az aratásokkal, akkor ellenőrizd újra az egyenleged.
    A Varázskalapnál a 22 és 16 számokkal gondolom a hátralévő aratási számokra gondoltál, s csak tévesen írtál oda FA-t, mert minden Varázskalap (+) dekor egységesen 4 db Farmaranyat ad.
    Benézve Hozzád az alábbiakat látom:
    - október 31:
    Nyitó állomány: 690 FA
    - 2024-10-31 07:27:09-kor arattad a két Varázskalap (+)-t, kaptál 8 FA-t
    - 2024-10-31 07:30:09-kor arattál 8x Farmaranyfát, kaptál 8 FA-t
    Záró állomány: 706 FA (növekmény 16 FA)
    - november 1
    Nyitó állomány: 706 FA
    - 2024-11-01 07:45:21-kor arattad a két Varázskalap (+) dekort, kaptál 8 FA-t
    - 2024-11-01 07:51:32-kor arattál 8x Farmaranyfát, kaptál 8 FA-t
    Záró állomány: 722 FA (növekmény 16 FA)
    - november 2, azaz ma:
    Nyitó állomány: 722 FA
    - 2024-11-02 07:57:03-kor arattad a két Varázskalap (+)-t, kaptál 8 FA-t
    - 2024-11-02 08:06:42-kor arattál 8x Farmaranyfát, kaptál 8 FA-t
    Záró állomány: 738 FA (növekmény 16 FA), ez a jelenlegi készleted. Ezek alapján minden rendben van Nálad. Ha Te nem ennyit látsz, akkor töröld a beragadt Sütiket / Cookies, és ürítsd a Gyorsítótáradat.
    Ha nem költesz, akkor a holnap reggeli aratást követően 754 FA-d lesz.
    További jó játékot!

Swartsch, -ágianyu33- és Sali~*.* kedveli ezt.
  15. maya

maya Fórumprofi

Köszönöm figyelni fogom.

Othep kedveli ezt.
  16. Gyöngyszem

Gyöngyszem Fórum-zöldfülű

Szia!

Találtam egy megjelenítési hibát nálam a Pajta - Egyéb szekciójában. Mind kliensben, mind böngészőben jelentkezik a hiba, csak böngészőben egy sorral lentebb van, még akkor is ha több órát bent vagyok a játékban, és már kétszer is learattam az event növényt, és vagy 8-szor ellenőriztem a pajtát.. Végeztem cCleaneres takarítást, ( konyhát is felmostam ) klienst töröltem, újra letöltöttem, majd telepítettem, Internet ellenőrzést is végeztem, (megnéztem van-e villany a házban), és az ismerősöm is megnézte az ő gépén, ****** Az ő négy farmja közül egyiken sincsen ilyen hiba. A fotót a tegnapi gazdaköri anomáliám bejelentése után készítettem, de csak most van időm ide írni a kérésemet. ( Én Zircen, ő Kecskeméten ) Tehát még az sem lehet a hiba, hogy ugyanabban a városban jelentkezik a hiba.
    Lefotóztam a megjelenítési hibát, (tegnap a gazdakörit is le kellett volna fotóznom.)

Ha lehetséges kérek egy javítást.

Előre is köszönöm a munkádat, és a fáradozásodat!

Gazda: Gyöngyszem
    ID: 2050310

Moderátor által utoljára szerkesztve: 3.11.24
    kigyo51 kedveli ezt.
  17. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Köszönjük a képet, könnyebb így az ellenőrzés, utánajárás. :)
    Úgy sejtem, valamiféle régi, eventes hozzávaló lehet, amely nem került visszaváltásra annak idején.
    Ismerősödnek pedig visszaválthatták, vagy nem is volt.
    De nem ismerem a játékelemek kódjait.
    Elviszem ellenőrzésre.
    Ismételten jelzem, hogy a belépési adatok kiadása másnak nem biztonságos és fórumszabályzatba ütközik.
    Ezáltal a fórumra kiírni sem célszerű.
    Megértésedet és türelmedet az ellenőrzésig, köszönöm. :)

18. hzsoka

hzsoka Junior szaki

Szia! Megtudnád nézni mikor kapom az 5 üveget a Zöld szószhoz? Sajnos bekevertem azokat, amiket elraktam!>:( Előre is köszönöm! hzsoka ID:31204778

19. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Sajnos, nincs ellenőrzésre jogosult kolléga szolgálatban jelenleg.
    Elviszem ellenőrzésre a kérdést, de mindenképpen várnunk kell a válaszra.
    Általánosságban annyit tudok mondani, hogy az elfogyástól számított 5 óra múlva.
    Ha most keverted be, akkor kb. 15:30 óra...
    De amint lehet, hozom a pontos időpontot, türelmedet kérem. :)

Swartsch és -ágianyu33- kedveli ezt.
  20. hzsoka

hzsoka Junior szaki

Köszi, épp most kaptam meg!!!:)

Othep kedveli ezt.