Hibák, bugok, problémák (kezdők-haladók részleg)

Kategória: 'Kérdések és válaszok - Kezdőknek és haladóknak', témanyitó: |Tamás|, témanyitás ideje: 19.1.15.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. macimami1958

macimami1958 Törzsjátékos

Nen enged ajándékot küldeni
    Ajándékozás és kereskedelem - csere event
    Böngésző: chróm
    Nincs hibaüzenet, 1 küldés után nem enged többet.
    macimami1958
    31461846

Othep kedveli ezt.
  2. -dudus1121-

-dudus1121- Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Itt is ugyanaz a helyzet, nem értem, hogyan lehet mostanában szinte mindent elrontani? Talán nem kellett volna ez az új, rosszabb felület az ajándékozásokhoz! Mert mindenbe bele kell nyúlni!

macimami1958 kedveli ezt.
  3. SZeDDyl

SZeDDyl Fórum-zöldfülű

Nálam sem, de minden küldés után(F5) 1 frissítés után bármennyit küldhetsz. Igaz, így macerás.

4. Orsi040506

Orsi040506 Utánpótlás-írogató

Szia,
    Nálam is ugyanez a helyzet. Egyet elküldök, aztán frissíteni kell, különben inaktív az ajándékozási gomb.

fcsilla kedveli ezt.
  5. *Adamo*

*Adamo* Fórum-zöldfülű

Ahhh...látom, ti is ugyanazzal a gonddal küzdöttök. Reméljük, hamarosan találnak megoldást a problémára. Jó pihenést, zökkenőmentes ajándékozást mindenkinek :)

Othep kedveli ezt.
  6. ordog1973

ordog1973 Törekvő

A cserenap ajándékozás és kereskedelem. Csak akkor tudok ujból küldeni, ha kilépek az egészből és ujra inditom a farmot.

Katicabogár kedveli ezt.
  7. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Sziasztok.

Köszönöm a jelzéseket.
    Informáltam a Kollégákat.
    Egyelőre ennyit tudtam tenni, szíves türelmeteket kérem. :)

Dolphin, zsani_apja és macimami1958 kedveli ezt.
  8. Katicabogár

Katicabogár Fórum-zöldfülű

Borzasztó ,hogy minden egyes cserenapos ajándéknál ki kell lépni ,hogy el lehessen küldeni a következőt. >:(

9. Othep

Szia,

Ha picit visszaolvasol, akkor látod, hogy a probléma már jelezve van a Kollégáknak.
    Ennél többet nem tudok tenni.
    A segítségkérő topik nem panaszkönyv, így ha írásodat panasznak szánod, kérlek, hogy a Törzsasztalon a Panaszkönyvet keresd fel.
    Megértésedet és türelmedet köszönjük. :)

10. afranya1945

afranya1945 Fórum nagymestere

Hello!a városi projeekttel kapcsolatban nem vették figyelembe hogy 3 ólat betakaritottam 3 majom a zuhatagok szigetén
    ID 24400208 afranya1945

11. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia ismét :)

Nagyot néztem, mert már aratás előtt amikor az órát szerettem volna elindítani ez a kép fogadott a gkörben:[​IMG]

Tehát a tanács működött.
    Köszönöm szépen újra.

Dolphin kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Nahát, nahát... Minntha ma kezdődött volna a cserebere... de sehol semmi...:oops:

kutyaszálló, fcsilla és Galadriel kedveli ezt.
  13. *Lúdanyó*

*Lúdanyó* Törzsjátékos

Elindult az, csak aztán gubanc állt a dologba...szerintem levették, míg rendbe tudják szedni. Legalábbis remélem....:sleepy:

SnéDóri, Baby72 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. Lillapilla73

Lillapilla73 Aktív író

sziasztok! láttam Othep írását a csere-ajándék eventről és arról , hogy jelentve lett a hiba... esetleg van már valami új hír?

15. Hortenzia44

Hortenzia44 Fórum-zöldfülű

Sziasztok!
    Ma kezdődött a csere-event. Tettem is fel cserélni való dolgokat majd később eltűnt az event ikonja és nemtudom sehol sem megnyitni az eventet a farmomon. Másnál is előjött ez a probléma, vagy csak nálam?o_O

miniowl kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Kézzel arattad le az ólakat? Néha nem vesz figyelembe a gépi aratást a játék.
    Hozom Neked a területek képeit, nézd meg, biztosan jó területen arattál-e: https://board-hu.farmerama.com/thre...és-haladók-részleg.19474/page-46#post-1481142
    Elvittem ellenőrzésre is a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    Türelmedet kérem addig is. :)

Dolphin kedveli ezt.
  17. Othep

Szia ismét,

Köszönöm, hogy visszajeleztél.
    Nagyon örülök, hogy megoldódott. :)

Dolphin és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  18. Othep

Sziasztok.

18:10-kor leállította a Központ a Csere és ajándékozás eventet a tapasztalt hiba miatt https://board-hu.farmerama.com/threads/ajándékozás-és-kereskedelem-csere-event-2025-december.27226/#post-1485154

Dolphin, Hortenzia44, ádimanó és 2 más kedveli ezt.
  19. Othep

Dolphin és Lillapilla73 kedveli ezt.
  20. Othep

Dolphin és Lillapilla73 kedveli ezt.