Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Egy teljes kör (9 játék) mindössze 3 db zsetont ad, amiből ki tudod váltani az alap dekorokat (3 zseton). Az is csak akkor, ha nem kattintottál a Kérelem gombra. Karakterenként 3 teljes kör kellene ahhoz, hogy mindhárom dekor + a 3-3 fejlesztés a birtokodba kerülhessen (3+3x2=9 zseton).
    Egyetlen érme is 6 zsetonba kerül, ami két teljes kör. A két felhő 140 érmébe kerül, úgyhogy ez csak "csepp a tengerben". Az érméket nem zsetonokért, hanem az eventfelületről és a labdafejlesztésből kaphatsz. Egy teljes kör a nyuszival 8, a medvével 14, a vadmalaccal 20 érmét ad. Ha a felhő az elsődleges, akkor a nyuszival játssz, ott a legolcsóbb (bár nincs nagy különbség).
    A labdapumpa csak a vadmalac labdájának 9. szintjén garantált, egyébként véletlenszerű jutalom. A 9 szintig csak úgy juthatsz el, ha sosem kattintasz a zöld Kérelem gombra. Ez a zsetonok és érmék miatt is fontos. A Kérelem gombot csak az event végén érdemes használni, amikor már nincs több játéklehetőség.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Köszönöm szépen a választ.

3. agikka

agikka Törekvő

Légyszi, mi az a piros levelü bazsalikom ,szédültön kéri agikka id38264770 köszi

4. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Farmos növény, egyéb kategóriában, ott van a vetőtáblán csak meg kell keresni.

agikka kedveli ezt.
  5. Sylja

Sylja Fórum félistene

agikka és ördög0 kedveli ezt.
  6. Sagittarius69

Sagittarius69 Fórum admirálisa

Sziasztok!

A bűn és bűnhődés kitehető nem mindig látszik.
    Korábban a varázslatos csapatmunkával is ez volt, mielőtt arathatatlan lett.
    Nem kellene megvárni a bp-nak ezt, kompenzáció akkor sem volt.

7. .viki97.

.viki97. Fórum-zöldfülű

Köszönöm válaszodat ! Játszok most egy teljes kört , hogy lássam hol vesztettem el a fonalat....

-BombadilToma- kedveli ezt.
  8. ideals20111

ideals20111 Törzsjátékos

Köszönöm szépen a segítséget, közben rájöttem a foci menetére.. - véletlenül, hozzá kell tennem.
    Köszönöm a munkátokat, és elnézést, hogy csak ilyen későn válaszolok, most néztem be ide.
    Legyen szép hetetek! :inlove::inlove:

9. zigus46

zigus46 Haladó

Hali...csak egy kérdés ... miért kell meghatározni a napi ,vagy mester protektben olyat ,hogy melyik területen termeljek bármit pl fenyötobozt vagy valamilyen növényt vagy állatot ,most rakjam át oda ahová kérik, mert más területen van nekem , miért nem lehet bárhová kérni , mint ahogy van egyes dolgoké ???? jó lenne ha ez is ugy lenne....köszi...

dinka kedveli ezt.
  10. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Miért nem lehet tenyészteni a teliholdas állatokat? Nálam nem lehet

Most már múködik

Utoljára szerkesztett: 14.7.26
  11. klé92

klé92 Fórum-zöldfülű

Eddig is müködött

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Kösz hogy írtad. Tudom hogy működött, ezért furcsálottam hogy a délelőtt folyamán nem. De mint írtam, már működik.

Luszike150150 kedveli ezt.
  13. -pekudli-

-pekudli- Törzsjátékos

Nem tölt be rendesen a játék.Sok helyen csak a virágok pörögnek.

Luszike150150 és face611 kedveli ezt.
  14. VéresDénes

VéresDénes Junior szaki

Valami gond lehet a betöltéssel, mert a világító toronynál, a kerge kertnél és a többi szántón valamiket nem tölt be, csak a margaréta virágocska forog.Sok mindent nem lehet betakarítani.

anna640328 kedveli ezt.
  15. anna640328

anna640328 Fórumlakó

Nekem egyáltalán nem tölt be. Az a probléma, hogy múlt héten is jeleztem egy hibát, választ sem kaptam. Úgyhogy írogathatunk itt, szerintem felesleges. Az meg végképp bosszantó, hogy most le akartam aratni, munka előtt. Most ez kiesés. Lesz kárpótlás? Ááááá dehogy.... vagy adnak 10 kacsa katát, és fogjuk be

Utoljára szerkesztett: 15.7.26
    briguka, PaySkin és Luszike150150 kedveli ezt.
  16. Krisztin70

Krisztin70 Fórum-zöldfülű

Nekem se tölt be csak a virágok forognek :(

17. bativa

bativa Járnitanuló

Dettó! Csak a virágok forognak.

18. .hangyóca.

.hangyóca. Fórum mestere

Sziasztok!
    Akinél A Chromon fut a farm, azoknak javaslom, hogy menjenek át az Operába. Egy órás kílódás után átmentem, és hibátlanul működik minden.

19. -pekudli-

-pekudli- Törzsjátékos

Köszi de nincs Operám.

20. hanny65

hanny65 Junior szaki

csak forog a virág ......