Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. terrdora

terrdora Fórummogul

Lenne egy olyan jelzésem, hogy a Kliens indításakor 55%-nál megáll az indítás
    és nem moccan. Töröltem cookit, néha indul is utána,
    de egyre sűrűbben nem indul az oldal,
    csak ha kikapcsolom, azaz kilépek és újraindítom a klienset.
    Lehet ezzel valamit kezdeni?
    Köszönöm!
    A sok cooki törléssel meg a többi programot bántom, a Facebook, Gmail... panaszkodik az újra bejelentkezésre, ezért.

ljanika6, inanna11, Enikő65 és 2 más kedveli ezt.
  2. Zsófi0101

Zsófi0101 Fórum nagymestere

Szép napot kívánok mindenkinek :)
    Az a problémám, hogy már háromszor is leszedtem a vámpirtanyát/piros felkiálltó jeleket/, de csak egyszer adta oda a jutalmat. A két utolsónál nem. /Most szedtem le 18,13-kor a másodikat/ Nem jelzi a tükör és a fokhagyma kapszula mennyiségét sem. A kalapét és a vámpírfogét igen.
    Kérlek nézzétek meg mi lehet a baj nálam.
    Köszönöm szépen
    Zsófi
    Gazda: Zsófi0101 ID: 3246475

macimami1958 kedveli ezt.
  3. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Nálam sem mutatja csak a vámpírfogat. A kalapot is csak ott, így nem lehet tudni mikor lehet beadni. Az első leszedésnél beadtam, még sincs meg a jutalom-

-dudoloteve- kedveli ezt.
  4. -dudoloteve-

-dudoloteve- Fórumlakó

Napok óta lehetetlenség kivárni, hogy betöltődjön a játék. 15-20 percig forog a napraforgó a piacos nyitó képernyőn, több tucatnyi frissítés sem segít. A reggeli órákban kicsit jobb, de a terület váltás akkor is nyögve nyelös. Már nincs mit szeretni a játékon, több vele a bosszúság mint az élvezet...

ljanika6, -zitu- és macimami1958 kedveli ezt.
  5. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Sziasztok! Azt hiszem el vagyok veszve, de nem tudom, mi az az "ezüst tükör" és mire jó! De fogalmam sincs, hol kéne kérdezni ezt.
    Köszönettel: Éva0315 ID: 44903957

6. terrdora

terrdora Fórummogul

Töröld az előzményeket a Ccleanerrel, és a klienst használd,
    azzal gyorsabban belépsz és azt a 400 féle ládát is hamarabb eltünteted naponta,
    már nagyon sokféle van, de nem akarják nyomógombosítani,
    maradnak a sok klikk legyen az oldalon, dedós statisztikánál inkább.

ljanika6 kedveli ezt.
  7. -zitu-

-zitu- Utánpótlás-írogató

Én ma dél óta nem tudok belépni. Jelen pillanat be sem hozza a játékot. "De biztos megint nálunk van a hiba, mint mindig".

ljanika6, inanna11 és macimami1958 kedveli ezt.
  8. macimami1958

Egész nap csak a problémákról runk a fórumon, mégsem történik semmi.
    https://kepkuldes.com/image/th9ves3
    Egész nap ilyen. 3 nap a játék ebből mennyi lesz jó? Érdekes, hogy a kalapokat simán, hiba nélkül lehet megvenni.
    Kérjük vissza a jól működő farmjainkat!!!!!!!!!!
    A szomszédaim közül már egy páran abbahagyták.>:(:cry:>:(

ljanika6, inanna11 és -zitu- kedveli ezt.
  9. Sylja

Sylja Fórum félistene

kigyo51 és Éva0315 kedveli ezt.
  10. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Nem értem a problémádat. A kép amit hoztál.... Már csak rá kell nyomni a szállítás gombra, s megkapod a 2 vámpírigazolványt. A vámpírigazolványokat a farmárudában tudod felhasználni, elkölteni.
    További jó játékot! :)

kigyo51 kedveli ezt.
  11. Éva0315

Éva0315 Fórumfelvigyázó

Sylja kedveli ezt.
  12. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

Segitséget szeretnék kérni, van 19 extra dobásom és nem tudom hogyan tudom azt a játékban elhasználni. Köszönöm, ha segitséget nyujtasz. ID. számom 5338636

13. Tundeati

Tundeati Járnitanuló

Sziasztok. Eltűnt az összes " bogárszemű bokor +1 "bónuszom ! Eddig szándékosan gyűjtögettem, egyben szerettem
    volna kijátszani! Ma reggel szereztem 4 db-ot (az megvan) de az eddig összegyűjtött kb. 10 db eltűnt! Kérlek checkoljátok le! Köszi!

14. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Ha megengeded adok egy - két tippet, és magyarázatot.
    A ccleaner-ben használd az " Egyéni tisztítás" menüpontot a takarításhoz. Ott be tudod állítani, hogy melyik böngészőt hagyja ki a tisztításból. Érdemes a Farmeramat az Opera, vagy a Brave böngészőben játszani, a többi online alkalmazást, például Facebook -t, Gmail -t a Brave, vagy a Google Chrome, vagy a Firefox böngészőből használni, de semmiképpen ne ugyanabban ahol a Farmerama-t futtatod.
    Milyen az internet kapcsolatos, kábeles vagy whi-fi -s? Ha módodban áll, válts kábelesre. Az internet kapcsolat a modem és a gép közötti kapcsolatra értendő.
    Vagy tedd fel újra klienst. A kliens sütijeit a gép újraindítása törli. A klens indításkor 800 Mb (mega byt) és 1 Gb (giga byt) memóriát használ. Azért is megállhat a játék betöltése, mert más egyéb a gépen futó programok túl sok memóriát foglalnak, és nem marad elég hely a kliens indítására.
    A klienssel van egy kis probléma, ha sokat járkálsz a farmon a dekor -os területeken vagy a Paszuly felhősorain, és ott egyenként aratod a dekorokat felhősorokat, vagy csak keresgélsz a felhők között, és a kliensben be vannak kapcsolva az animációk, akkor nagyon megszalad a RAM vagyis a memória használat mértéke. Ezt én egy iObit programmal vettem észre. És ha ez bekövetkezik, kiakad a kliens vagyis kimerevedik, vagy kilép.

Utoljára szerkesztett: 30.7.26
    jófarmerlány és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  15. macimami1958

Hol van a vámpír igazolvány? Hiányzik 6 db.
    https://kepkuldes.com/image/th9kmDF
    https://kepkuldes.com/image/th9kYn3

16. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Csináltál takarítást cclenerrel? Ha nem akkor csinálj! Ha kliensbe játszol, akkor a sütik törléséhez elég egy gép újraindítás. Ccleaner után is kell újraindítás. Ha ez nem segít, akkor add meg a Gazdanevedet és az ID számodat, mert a moderátor csak ezek ismeretében tud neked segíteni.

17. kigyo51

kigyo51 Rutinos

macimami1958 kedveli ezt.
  18. macimami1958

Nem erre gondoltam, hanem arra hogy nem kaptam meg. 6 db-ot.

19. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A vámpírigazolványt akkor kapod meg, amikor mind a 4 feladatot teljesítetted. Ez ki is van írva az ablakban.
    Minden megrendelő így működik, legyen az farmos vagy gyopáros; és most itt is: mindegyik beadás után jár jutalom (itt ezt látod a bal alsó sarokban), és ha mind a négyet teljesíted, akkor jár egy plusz ajándék (jelen esetben a vámpírigazolvány).

macimami1958, GA-BI-O-Farm és kigyo51 kedveli ezt.
  20. macimami1958

Ezt tudom Toma. Éppen ez a baj, hogy mindig 4-et teljesítek, mégsem adja oda az igazolványt. Amikor mind a 4 megrendelő zöld, akkor nem adja. Ha csak a vámpírfogas zöld, akkor adja. Hiányzik 6 db.