Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Amikor mind a négy tétel zöld, akkor szépen egyesével mind a négyet be kell adnod. Ha megvan, akkor megkapod a vámpírigazolványt - az utolsó beadás jutalmaival együtt kapod. Vagyis pontosan úgy kell működnie, hogy akkor kapod meg, amikor már csak az utolsón van a zöld pipa; a másik hármat beadtad, az utolsó beadás előtt vagy, amikor meg fogod kapni a négyért a vámpírigazolványokat.

kigyo51, jófarmerlány és macimami1958 kedveli ezt.
  2. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Köszönöm szépen. Ilyen érthetetlenmég nem voltam. Mostmár felfogtam. Akkor ugyan úgy műödik mint a megrendelők. Ezt elnéztem. Úgy látszik butulok.

_Ilona49_ és -BombadilToma- kedveli ezt.
  3. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! Már 4-5 x beadtam mind a 4 kérést de még 0 igazolványom van!

_Ilona49_ kedveli ezt.
  4. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Nem csak a beszedett cuccokat kell beadni, hanem a 4 beadáshoz kell összesen 70 vámpírvadász kalap, ami felröppenő, de csak a teliholdas területeken.

5. tata711

tata711 Utánpótlás-írogató

Szia!
    A mostani titkos eventben a vámpír igazolványok megszerzésére szolgáló képernyő hibásan jelenik meg. Böngészőben játszok. Elvégeztem a ccleaner-es takarítást, majd újraindítottam a gépet. Több böngészővel is próbáltam, mindegyiknél ugyanaz a hiba jelenség. Amit itt egy fotóval illusztrálok.
    Kérek javítást!
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/07/30/hiba_1.png

Gazda: tata711 , ID: 57449401

6. Kukackukac

Kukackukac Fórumfelvigyázó

Nagyon szépen köszönöm a tanácsaidat:inlove::inlove::inlove:
    Nehezen hozom meg a vásárlással kapcsolatos döntést, mert a Farmon kívül minden jól működik, amire amúgy igényem van.:music:
    Ezeket a szuper gépeket én nem használom ki, mint ahogy az okos telefont sem;):)

kigyo51 kedveli ezt.
  7. hzoli041464

hzoli041464 Aktív író

szia nem kapom meg a botinátort

8. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nincs hiba!
    Amire pipát rajzoltam, azokat teljesítetted.
    Ahol pirossal kereteztem a számokat , az az elérhető/ beadandó mennyiség. Azokat még teljesítened kell, mivel nem adtad be a kért termékeket.
    Kattints rá arra a négyzetre, ami még nincs teljesítve és a megjelenő zöld gombra kattintva add be a kívánt mennyiséget. Ha, sikeresen beadtad, akkor azokról is el fog tűnni a kis zöld pipa, ami jelen esetben azt jelöli, hogy mindened van a beszállításhoz.
    upload_2026-7-31_6-4-16.png

Sok sikert!

kigyo51 és tata711 kedveli ezt.
  9. Sziszi1950

Sziszi1950 Fórum hercege

Van 20 extra dobásom, amit nem tudok használni, azt irja, hogy a 3. dobás után 4. dobás is van, de nem jelenik meg az ikon, hogy el tudjam használni, a bónuszkockát tudom érvényesiteni. Kérem szives segitségedet. ID sziámom: 5338636.

10. zotyi74

zotyi74 Járnitanuló

Sziasztok! Miért van az, hogy csak a vámpírfogat látom hány darab van? Már egy párszor learattam és semmi

11. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Amikor már mindhárom lehetőséget elhasználtad, akkor jelenik meg az ikonja. Azt is látod, hogy mennyi van belőle. Ha, nincs lent kocka, akkor nincs mivel dobni, tehát arra is figyelj, hogy legyen mivel dobni.
    Ha, neked nem jelenik meg, akkor kérlek végezz el egy takarítást.
    A kép nem nálad készült.
    upload_2026-7-31_6-36-50.png

Sok sikert!

kigyo51 kedveli ezt.
  12. tata711

tata711 Utánpótlás-írogató

Szia!
    Nagyon köszönöm a munkádat! Valóban igazad van, csak én bambultam bele a világba. Minden oké.

13. -dudoloteve-

-dudoloteve- Fórumlakó

Köszi a választ! 15 éve a Ccleanerrel fekszem és kelek, :) nálam az az alap! Megpróbálkozok a klienssel, de arra is nagyon sok a panasz. Ha nem változik pozitív irányba a játék használhatósága, minden területet bevetek acattal.

14. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Sziasztok Az asztali gépen nem tudok belépni a forumba,a laptoppal viszont igen.Ilyenkor mi lehet a hiba ?
    Megköszönöm ha ránéztek-
    soresne
    5111156

15. -BombadilToma-

Szia!
    Valószínűleg engedélyezned kell az asztali géped böngészőjében a felugró ablakokat. Firefoxban pl. be kell mened a Beállításokhoz, ott a bal oldali menüben válaszd az Engedélyek és adatok menüpontot. A felugró ablakok blokkolása be van kapcsolva. Ezt ne kapcsold ki, hanem menj be a Kivételek kezelésébe, és írd be a beviteli mezőbe a https://www.farmerama.com címet; utána pedig kattints az Engedélyezés gombra.
    A többi böngészőben hasonlóan megy. Van, hogy ez a funkció a címsorban is elérhető valamelyik ikonnal, esetleg értesítést küld a böngésző, hogy letiltotta a felugró ablakot; ez esetben ott könnyen lehet engedélyezni.
    A lényeg, hogy ne általában kapcsold ki a felugró ablakok tiltását, csak a Farmeramanak engedélyezd.

Othep, kigyo51, -ágianyu33- és 2 más kedveli ezt.
  16. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Köszönöm szépen.Egy baj van:már megettem a kenyerem javát.nem értek a számitógéphez.Megpróbáltam megnyitni a nagygépen a Firefoxot,de nem lehet,mert azt irja ki,hogy nem találja a Mozilla Firefoxot,

17. -BombadilToma-

Akkor ahhoz hogy segíteni tudjak, írd meg, melyik böngészőt használod.

-ágianyu33- és soresne kedveli ezt.
  18. soresne

soresne Fórumfelvigyázó

Google Crome
    Jönnek holnap a lányomék Pestről és megoldják,addig a laptopon fórumozok ,
    Köszönöm a segitséget

Utoljára szerkesztett: 31.7.26
  19. -BombadilToma-

Szia!
    Chrome-om nincs, egy netes keresés eredményét hozom:
    A jobb felső sarokban a három pontos menüből válaszd a Beállításokat. Bal oldalon keresd meg az Adatvédelem és biztonság menüpontot, és ott kattints a Webhelybeállításokra. Itt keresd meg az Előugró ablakok és átirányítások lehetőséget.
    Az Egyéni viselkedésmódok résznél, az Előugró ablakok küldésére és átirányítások használatára jogosult webhelyek mellett kattints a Hozzáadás gombra. Írd be a https://www.farmerama.com címet, majd kattints a Hozzáadás gombra.

Sylja, kigyo51, soresne és még 1 ember kedveli ezt.
  20. -K.Bence-

-K.Bence- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Az Alpesi kertben nem tudom learatni a gombákat. Segítségeteket kérem.
    ID: 12244021
    Köszönöm!