Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján mind a 4 bónusznál ott van az aktiválási gomb.
    Aktiváld a 4 bónusz közül valamelyiket. Tudsz választani.... ha nem tudnál, akkor nem lenne ott az aktiválás gomb.

upload_2026-8-9_12-16-55.png

Mire gondolsz, hogy nem lehet átváltani? Nem teljesül a kattintás, vagy visszaáll a 300% TP-re, vagy mi történik?

kigyo51, -ágianyu33- és ciklon23 kedveli ezt.
  2. ciklon23

ciklon23 Fórum nagymestere

Meg sem jelent az aktiválás gomb...de egy ki és belépés megoldotta. Köszönöm szépen,hogy megnéztétek.

Othep kedveli ezt.
  3. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján :
    2026-08-09-én (ma), 05:53:31-kor vásároltál 1.229 FA-t. Előtte 27 db aranyad volt.. Vásárlással lett 1.256 db.
    2026-08-09-én (ma), 07:05:18-kor vásároltál 313 FA-t, ezzel lett 1.569 FA-készleted.

Ezt követően a költéseid:
    Állati április felhősorcsomag - 169 FA
    Húsvét 2015 felhősorcsomag - 249 FA
    Nyolcadik képregény felhősorcsomag - 129 FA
    Felhősortervező-előfizetés - 120 FA
    1 db Júdásfa - 70 FA
    1 db Szantálfa - 50 FA
    Így maradt összesen: 782 FA-készleted, ami most is látható a játékban a farmodon.

Ha esetleg Te nem ezt látod, végezz el egy sütitörlést.
    Jó játékot. :)

kigyo51 és macimami1958 kedveli ezt.
  4. Othep

Szívesen. :)
    Köszönöm, hogy visszajeleztél, szuper, hogy megoldódott.
    Jó játékot.

macimami1958 kedveli ezt.
  5. Othep

Szia.

Próbáld meg ez alapján javítani a helyzetet, amit Sylja játékostársad írt: https://board-hu.farmerama.com/thre...-találtál-topicot.27649/page-125#post-1520618

A játékot PC-re fejlesztették, nem telefonra.
    Emiatt nem tudunk hivatalosan segíteni.
    Esetleg próbálj kérdezni, a Törzsasztalon, az Oázis topikban, ahol kötetlenül cseveghettek bármiről.
    Sok sikert. :)

kigyo51 és macimami1958 kedveli ezt.
  6. Dinó6464

Dinó6464 Utánpótlás-írogató

Szia Dino6464 ID:13656487 farmomon ma vásárolta svindlernyár 2-1 csomagot a pénzt le fogta de nem kaptam meg később is próbálkoztam volna de a fizetési helyen csak a paysafecard van én evvel nem tudok fizetni köszönöm a segitséget

7. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése alapján az ezen az ID-számon található farmon TEGNAP, 2026-08-08-án, 12:07:06-kor vásároltad meg az említett kosarat és a tartalmát visszaellenőrizhetően megkaptad.

Jó játékot.

macimami1958 és kigyo51 kedveli ezt.
  8. K-móka

K-móka Fórum-zöldfülű

Kedves Othep !
    Köszönöm, hogy a modi hiány ellenére Te tartod itt a frontot és próbálsz segíteni mindenkinek.
    A most kapott információt tudomásul vettem és várok továbbra is türelemmel.

Szép napot és kitartást Neked !

macimami1958, kigyo51 és Othep kedveli ezt.
  9. Dinó6464

köszönöm de ma is vettem és azt nem kaptam meg

10. Othep

Szia.

Nincs másik farmod, ahová esetleg vásárolhattál?

macimami1958 kedveli ezt.
  11. Dinó6464

van de ma oda nem vettem de nem is jött oda sem Nem értem a fízetésnél azóta nem jön be a kártyám amivel eddig fízetem azt írja nincs tárolt fízetésem hollot van

12. Othep

Ezt a problémát itt a Fórumon sajnos, már nem tudjuk megoldani.
    A Support-ot kellene felkeresned.

Velük a kapcsolatot így veheted fel:

A játékban a "?!" gombra kattintva, majd a "!" felkiáltójelre, átirányít bennünket a játék az ügyfélszolgálat felületére, ahol:

1. A legördülő sávon válaszd ki, mivel kapcsolatos a problémád (Payment problem).
    2. Az e-mail címed, amire a válasz érkezzen.
    Olyan címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy megkapd a Support válaszát. Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni, ha szükséges.
    3. A probléma leírása.
    Legalább 140 karakterrel írd le a gondodat. Csatolj fizetési bizonylatot is.
    4. a Captcha sikeres teljesítése. Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Ha ez mind sikeres, akkor jobb alul a "Send" vagyis küldés gombbal elküldhető a "levél".

Fontos, hogy a Support csak Angol és Német nyelvet támogat, így bármilyen másik nyelv választása automatikus visszautasítást jelent.
    De a Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Remélem, mielőbb megoldódik a probléma. :)

13. Dinó6464

köszönöm a segitséget de az a baj angolul van írva sajnos én meg nem tudok angolul

14. Othep

Chrome és Edge böngészőben le tudod fordítani magyarra az oldal szövegeit: jobb egérgombot használva.
    Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval pedig nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.
    Vagy kérj segítséget családtagtól, baráttól, ismerőstől.
    Ne add fel ilyen hamar, próbáld meg megoldani, drukkolok. :)

15. Dinó6464

köszönöm

Othep kedveli ezt.
  16. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Újra előjött az a hiba, hogy az egyik szomszédomnak július 27.-e óta nem tudok napi ajándékot küldeni. Mindig azt írja ki, hogy várjak holnapig. Először azt hittem, hogy későn küldtem és aznap már megkapta az egy nap kapható ajándékot, de ma már éjfél után megpróbáltam és akkor sem sikerült, ugyanazt a szöveget dobta fel. A többi szomszédomnak minden nap sikerül, csak neki nem. Nagyon bánt a dolog, mert ennek ellenére én minden nap kapok tőle és sajnos nem tudom viszonozni. Ma ráírtam és megkérdeztem, hogy annak ellenére, hogy nálam nem jelenik meg a neve mellett a zöld pipa, megkapja-e. Ő írta, hogy július 27.-e óta nem kapja meg. Kérlek nézzetek utána, ha tudtok! Nelli60 ID: 2744989 Az ő játékos neve: samuel_ven

17. Othep

Szia.

Azt tudom tanácsolni, hogy ne közvetlenül éjfél után próbálj ajándékot küldeni, várj pár percet, és mindenképp lépj ki- és be a játékba előtte, ha ezt a késői időpontot választod.
    Vagy próbáld meg a küldést kora reggel.
    Remélem, így sikerrel jársz. :)

18. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Az a gond, hogy már minden napszakban próbáltam. Ez egy mindig fennálló probléma egy jó ideje. Már mindent próbáltam, a gép tisztítást is, ki és belépést is, másik böngészőt, de nem változott semmi.

19. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Sziasztok!

Ilyenbe eddig nem futottam bele, a gyémánt rekeszben volt egy 100%-os bónuszom, ami kb. fél 7-kort lejárt ma reggel. Most értem haza a melóból, természetesen üres volt a rekesz, egy RACS-ot szerettem volna bele, de ezt írta ki folyamatosan, akárhonnan próbálkoztam (pajta és doboz fül esetében is): már foglalt, nem tehetsz bele több terméket. Többszöri frissítés és ki-be lépés után engedte végre, pont amikor már képet akartam készíteni róla.
    Lehet semmiség és csak egyszeri hibaszerűség volt, gondoltam azért megírom.

Egyik rekeszemben sem volt semmi, arany és ezüst jól működött.

kigyo51, macimami1958 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  20. Csaba957

Csaba957 Fórum hercege

Szia!
    Ebbe a jelensége én is belefutottam, csak nekem az egyik arany rekesszel csinálta.

PaySkin kedveli ezt.