Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Anyácska13

Anyácska13 Junior szaki

sziasztok!
    Vasaroltam egy A Varazskalap nevu dekort de sehol nem talalom, a 45 farmaranyat levonta. Mi a teendo ilyenkor? Mas farmokon is ugyanez a problemam. Koszonom ha utananez valaki. ID:38100299

2. LMIcsapás

LMIcsapás Utánpótlás-írogató

3. _Barby95_

_Barby95_ Fórum-zöldfülű

Csatolt fájlok:

Moderátor által utoljára szerkesztve: 11.8.26, 13:44
  4. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

Szia.A gereblyét mi késziti?Köszi ha válaszolsz.

5. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

kigyo51 és marcsi5556 kedveli ezt.
  6. Sylja

Sylja Fórum félistene

7. marcsi5556

marcsi5556 Rutinos

8. erko63

erko63 Junior szaki

Sziasztok! Minden nap arról kapok értesítést az első belépéskor, hogy Álroystonea mag átváltva ennyi és ennyi. A mai aratás után is van 17 mag a raktáramban. Nem találom, hogy hol lehet még fa, a füvészkertekben is néztem. Meg tudnátok nézni, hogy hova ragadt be vagy mi történt? Köszönöm: erko63 ID:14569449

9. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    Feltételezem,hogy amik a raktáradban vannak, azok már nem ál-roystonea magok, hanem roystonea magok. Az eventből ugynis szerezhettünk Roystonea fákat, melyek játékban maradnak. A bahamás részekre lehet kitenni őket.

kigyo51 kedveli ezt.
  10. erko63

erko63 Junior szaki

Mindkettőből van, az a helyzet.

11. *Zinnia*

Az ál-roystonea magokat majd beváltják. :) Addig elfér a raktárban. :)

12. erko63

erko63 Junior szaki

Persze, elfér, de naponta váltják be, mióta véget ért az event. Valahol terem, de nem tudom hol.

13. *Zinnia*

Rendben. Elvittem ellenőrzésre. Amint lesz erre jogosult kolléga hozom a választ. Addig türelmedet kérem.

erko63 kedveli ezt.
  14. Hajnalka

Hajnalka Utánpótlás-írogató

Kedves Játékosok!

További hibák vannak az éjfél felhősorcsomag körül:

• Több játékosnak nem jelenik meg a vásárlási lehetősége, annak ellenére hogy a díszfás talány felhősorral nem rendelkeznek.
    • Vannak olyan játékosok viszont, akiknek megjelenik a csomag vásárlási lehetősége, annak ellenére hogy rendelkeznek a díszfás talány felhősorral.
    A hibát hétfői napon vizsgálják meg.
    Addig türelmeteket kérjük.

A Farmerama csapata

Melyik hétfőn? Csak mert kedd van!

15. PaySkin

PaySkin Fórum bárója

Szia!

A hiba jelzésekor 3 farmon néztem, egyiken sem jelent meg az ajánlatok között (nem volt ilyen felhősor még ezeken).
    Tegnap este mindegyiken ott volt már az ajánlatok között a legvégén.
    Tényleg nem érkezett semmilyen kiírás róla, de nézd meg, lehet már nálad is szerepel.

16. *Zinnia*

Kollégám megerősítette amit írtam. Benézett hozzád. A Zuhatagok szigetén van kint egy XL és egy XXL fád. De, ezek a maradandóak, nincs ÁL előtagja. Az eventes fákat visszaváltották.
    További jó játékot!

17. erko63

erko63 Junior szaki

Köszönöm, erről a két fáról én is tudok. Kérdésem még mindig az, hogy honnan kerül a pajtámba Álroystonea mag, ha minden nap visszaváltják?

Utoljára szerkesztett: 11.8.26, 13:59
  18. Hajnalka

Hajnalka Utánpótlás-írogató

A probléma csak az, hogy sokan megvásároltuk az Éjfél felhősorcsomag nevű felhőt, mert nálunk megjelent a kínálatban, holott az eredeti neve Díszfás talány felhősor. Mi ezt megvásároltuk 159 farmaranyért, anélkül hogy tudtunk volna a hibáról. Ebből kifolyólag levonta a farmaranyat, majd azzal szembesültünk, hogy a felhő, amit megvásároltunk, megvan.

19. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Elnézésedet kérem, de elsőre csak a sima Ál-Roystone pálmát kerestem, másodszorra megtaláltam egy XL-t is, kint volt a Zuhatagok szigetén, töröltem. El lett távolítva a készletedből.
    125 TP jóváírásra került a farmodon. A 17 db magot majd a rendszer beváltja, ahogy eddig is.

További jó játékot!

Utoljára szerkesztett: 11.8.26, 14:35
    erko63 kedveli ezt.
  20. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Farmnevet és ID számot szeretnék kérni, hogy ellenőrizni tudjak nálad.
    Köszönöm.