Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. sheepwow

sheepwow Utánpótlás-írogató

Üdv!

A manufaktúra, táp mellett állatot is igényel a termeléshez.
    Valamelyik a kettő közül hiányzik, ezért nem tud termelni.
    Ha a fogaskerék ikonra kattintasz a manufaktúrán, láthatod, mi a baj.

2. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia,
    nálam akkor írja ezt, ha be van érve a raktárház/manufaktúra.
    Tehát ha le van már aratva és újra etetni akarod,- nem tudod. Lehetséges hogy elfogyott a táp, vagy elfogyott a táphoz csatolt állat -csak így tudsz neki tápot adni. Amikor etetni akarod, megmutatja milyen termékek vannak benn, mutatja melyik ólhoz mennyi táp van. Amennyiben valamelyiknél "0", akkor ezt kell korrigálnod, hogy újra indítható legyen.Ha mégse ez a probléma, akkor elnézést, de a kérdésedről ez jutott eszembe. Remélem sikerül megoldanod, s újra termelni tudsz.

3. lovardatanya

lovardatanya Fórum biztosa

Szép napot.

Van ez a "Vidám állatos láda II" ajándékozhatóság 5000 cspért. Egy bizonyos szomszédomnak sosem tudok küldeni erről a farmról ahonnan írok, ezt írja ki: A barátod ma megkapta a maximális számú ajándékot. Még a második számú farmomra is próbáltam küldeni az imént, oda sem engedte de több szomszédomnak meg igen. A második számú kisebb farmomról viszont mindíg engedi oda, ahonnan a lovardáról nem, ez az EB1972t farmom.
    A lovardáról próbáltam már 00:00 után pár perccel, 01, 02, 03 órakor, hajnalokban, reggelekben stb stb, szinte sose engedi. Akihez nem engedi, Kutyaszálló farm.
    Ő az imént megnézte és 10 ó. körül kapta az elsőt ajándékot másik szomszédjától és én sem ma hajnalban sem az imént nem küldhettem. (mást se küldtem előtte, úgyis próbáltam!)
    Lehet, hogy valamit benézek de itt valami varázslat vagy árulás van.xD:p

Köszi, ha utána néztek vagy eláruljátok mit bénázhatok el?

lovardatanya ID: 44159918

(most próbáltam és barkácsot engedte kutyaszállóhoz küldeni)

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  4. *Zinnia*

*Zinnia* Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia!
    A vidám állatos láda II-t csak akkor lehet küldeni, ha az adott játékos akinek küldenéd a ládát aznap még senkitől sem kapta ezt az ajándékot, ha kapott már aznap vidám állatos láda II-t, akkor nem tudsz neki küldeni.

lovardatanya kedveli ezt.
  5. farmeres53

farmeres53 Fórumgróf

Szia! A törölközőt nem tudom lerakni,visszaugrik !

Marika312 és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Megy az csak frissítgetni kell. Túl sokan vagyunk a játszótéren. Kövi körrel 95 tudok lerakni, addig bőven beérik a kövi. kör.
    Aztán majd lesz több felröpi, mert csak 3 területen ültettem hosszút.

7. Kucmók

Kucmók Junior szaki

Helló !

Szeretnék segítséget kérni; az előző eventet végigcsináltam, de nem találom sehol a játékos boszorkánytűz dekort.
    Megtudná valaki nézni, hogy most én vagyok ennyire vaksi, vagy mégsem szereztem meg?!
    Előre is köszönöm.

Kucmók
    ID : 9522775

8. lovardatanya

lovardatanya Fórum biztosa

Szia, ezt nem egészen értem mert a második számú farmomról meg minden nap tudok küldeni még nappal is pedig akkor már kapott ilyen ládát. A lovardatanyáról meg hajnali 3-kor sem tudok, amikor mindenki alszik.

Nem baj, próbálkozom, ma 00:00-kor töltött klavival fogok a gép előtt ülni és meglátom mire megyek. :)

9. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kérlek hozz ID számot!

Esetleg olvasd át a korábbi eventmechanikát, hogy frissítsd az emlékeket.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/győzd-le-a-hőséget.26406/#post-1453000

Az is fontos, hogy a jelenlegi eventben is mindig a kezdőponttól, vagyis a labdától kell indulni.
    Az előre lerakott darabkáknál nem lehet kezdeni!
    Várom az ID-t, ha továbbra sem sikerül.

10. Luminary

Szia!

Most néztelek, de így már a ládát nem tudom megpróbálni elküldeni.
    Gyere vissza holnap, ha megint nem sikerül.

Sok sikert!

11. GA-BI-O-Farm

Sziasztok!
    Az elején még a kapott darabkákat, úgy ahogy le lehet rakni. Mostmár nem megy, se klienbe, se böngészőbe, ezerszer visszapattan
    ami eléggé idegtépő.
    Tudjuk, hogy a kezdő labdához kellene illeszteni, de nagyon macerás. Van bőven malomtermékem, ezidáig összesen 60 darabkát
    tudtam lerakni, de feladom. Letermelem a gazt meg a felröpit és lesz ami lesz, majd egyszer lerakosgatom, de az nem most lesz, mert elfogyott a türelmem.
    GA-BI-O-Farm ID1508500

farmeres53 és Luminary kedveli ezt.
  12. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok.
    A mesterségek völgyében ha gyártok valamit, lefagy az egész tegnap óta. Valami error jelenik meg. Csak nálam vagy másnál is? Ez hiba lenne? Nem üdvözítő, hogy újra be kell lépni. Nem lehetne esetleg valamit csinálni vele a 'sok' munka közepette?

13. donkartacs07

donkartacs07 Fórum bárója

Nem értelek mi a bagoly? donkartacs07 a farmnevem oda bármikor jöhet útmutató.

14. avonbanya

avonbanya Járnitanuló

nem tudom kivágni az alpesi fákat

Képernyőkép 2026-08-13 161608.png

Moderátor által utoljára szerkesztve: 13.8.26, 15:25
  15. Luminary

Szia!

Sajnos valóban macerás nálad. Átállítottam a grafikát magasra, így érezhetően jobb lett.
    Pár törölközőt leraktam nálad a tesztelés során.

Volt a kliensnél egy hibaüzenet korábban, ami miatt futattak egy frissítést. Nem tudom, hogy nálad jelentkezett-e ilyen. Ha, igen, akkor újra kell telepíteni a klienst a szokásos módon. Törlés mindenhonnan, majd a gép újraindítása és a kliens újratelepítése.

Sok sikert!

16. Luminary

17. Luminary

Szia!

Ha, kliensben játszol, akkor újra kell telepítened a klienst.
    A hibaüzenet miatt ma futattak egy frissítést, így a korábbi verziót töröld a gépedről, majd kapcsold ki a számítógépet. Újraindítás után telepítsd az új, frissített verziót.
    Sok sikert!

18. GA-BI-O-Farm

Szia!
    Köszi szépen, de nem gondoltam volna, hogy a grafika átállítódik, hiszen magasan szokott lenni, igaz mostanában nem néztem.
    Hibaüzenetet nem kaptam, olvastam sokaknak sok-sok problémája volt, nálam kicsit lassabb belépésen kivűl semmi gond nem volt és hibaüzenetet sem kaptam.
    Mindegy a gazom kész gyártom a felröpit, aztán egyszer majdcsak lerakom a rongyokat.

Luminary kedveli ezt.
  19. Luminary

Szia!

Megtalálod a Kedvencek futtatójában, balra, lent.
    upload_2026-8-13_16-37-28.png

Sok sikert!

20. Kacix

Kacix Fórumlakó

Sziasztok!

Kitakarítottam mindent, töröltem mindent, de újraindítás és telepítés után sem megy a törölköző pakolás :(
    Gazda: Kacix76 ID: 41720691