Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. axima

axima Járnitanuló

Sziasztok!
    Pár perce 3000+ növényből gyártottam törölközőhalmot, majd elfogytak a kókuszkoktéljaim, ezért gyorsan körbearattam a farmon, hogy reppenjen még fel. Fel is reppent, le tudtam gyártani még 14-et. Kiléptem a malomból, megnyitottam a játékot, feltettem 3 törölközőhalmot a talonba, és mielőtt még leraktam volna a játékmezőre, lenullázódott és eltűnt az első körben gyártott hetvenvalamennyi (nem jegyeztem meg, mert nem tudtam, hogy fontos lesz tudnom....:-o ) törölközőhalmom. Utána tudnátok nézni?
    Gazda: axima ID: 4826608
    Előre is nagyon köszönöm!

2. szili48

szili48 Törzsjátékos

Segítséget kérek:lerktam 1 törölközőt és beszürkültek a még le nem rakott törölközők is minden szürke. gazda nevem: szili48 ID:2421466 Segítséged előre is köszönöm.

3. szepesej

szepesej Fórum ismerője

Szeretném megkérdezni hogy miért nem kaptam meg a szezon pontot 323 törölköző lerakása után nincs kipipálva zölddel, pedig most 335 törölközőm van lerakva . választ előre is köszönöm.
    szepesej ID: 16046490

4. dr.gyilok

dr.gyilok Fórum-zöldfülű

Szia!

Nem tudok törölközőt lerakni, mert hiába húzom az adott színhez, visszaugrik állandóan. Köszi a segítséget!

dr.gyilok
    ID 1644338

5. csibike54

csibike54 Járnitanuló

Sziasztok sajnos nem tudok tovább menni az eventben, mert szürkék a törülközök, pedig van törüközöm.
    Kérem a segítségeteket.
    Köszi
    ID 2109078
    csibike54

6. julio5555

julio5555 Aktív író

Sziasztok!

Sajnos nem tudom az első törölközőt lerakni. Köszönöm a segítséget!
    ID:18194097 julio5555

7. szepesej

szepesej Fórum ismerője

Köszönöm , egyszerre dobta fel a rendszer most 336 lerakott törölköző után a három szezonpontos ajándékot.

8. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Sziasztok! Az egy kis nyári móka eventnél nem engedi lerakni a törölközőt. Előre is köszönöm a segítséget!
    Farmnév: csücsöri ID 2127272

9. bence123

bence123 Fórum-zöldfülű

Sziasztok ! Elkezdtem az Egy kis nyári móka Eventet, de megakadtam. Van sok naptejem, de az összes cserélési lehetőség elfogyott / vagyis szürkék a pontok, aminek zöldnek kéne lenni. Kérdésem, hogy lehet ezt pótolni? Ezért a 3 kitehető dominóijaimat
    ami mind szürke, nem tudom lecserélni. Vagyis a játékkal beragadtam. Köszönöm.
    bence 123 ID 1418909

10. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Hiba van a bahán a papagájröptető 3. szint piros óllal. Ha az egeret ráviszem az ólra rossz képet mutat, a felirat kilóg a semmibe, és gondolom emiatt az A-Z-ig sorrend felborult. Nem teszi be az ABC sorrendbe hanem a lista legelejére teszi az Agáma ól elé, ráadásul a felirat apróbb betűkkel jelenik meg mint a többi ólaknál. Hiba van a Teliholdas éj láda III-as ládánál is, ott nem tudtam rájönni mi a hiba, csak arra, hogy nem teszi be szintén az ABC listába hanem a legvégére a Vuk Viki cuccainak ládája után teszi be. A másik, mielőtt bejött ez az új rendszer hogy nem kell külön feltenni az alapólat, vagy alapfát azóta eltünt a pörgetés ablakocska. Régen meg lehetett nézni, hogy mennyi party és sima pörgetés van, most meg csak úgy lehet megnézni főleg a party pörgetést (de a simát is), ha bemegyünk a városba és ott a kerekkeréknél megnézzük. A sima az talán még hagyján mert az a ládákon ki van irva bár ott is keresgetni kell, mert nem minden láda ad pörgetést, és csak azoknál van kiirva amelyik ad. Eddig ha beirtuk a keresőbe pörgetés vagy csak pár betüjét hogy pör. akkor már mutatta is mennyi van a partyból és mennyi a simából. Rá lehetett kattintani és kivitt a városba a kerekkerékhez. Ez most eltűnt. Nagyon hiányolom, (gondolom nem csak én). Nem lehetne ezt valahogy visszatenni?

11. Sozinho

Sozinho Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Második napja nem tudok törölközőt lerakni, mert hiába húzom az adott színhez, visszaugrik állandóan. Köszi a segítséget!
    Sozinho, ID: 1857430

csücsöri kedveli ezt.
  12. maya

maya Fórumprofi

Szép napot. ugyan ez az én problémám nem tudok törülközőt lerakni.
    farmnevem: mehpapa-2 ID: 40511477

13. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Utoljára szerkesztett: 14.8.26, 11:15
  14. Shark29

Shark29 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Sajnos én sem tudok törülközőket lerakni.ID:9333886 Köszönöm a segítséget.

15. Lizikertje

Lizikertje Fórum biztosa

..én is igy vagyok vele( állitólag a labda mellet kell kezdeni,, én úgy is próbáltam , de a kijelölt kockák mellé nem tudtam lerakni a törölközőket.

Utoljára szerkesztett: 14.8.26, 11:31
  16. Eryca964

Eryca964 Járnitanuló

Sziasztok!

Miért nem tudok lerakni törölközőt? Pedig van.Szürke a jobb oldalon minden.Miért van ez? Most így minek ez az event.

17. katica063

katica063 Fórumlakó

Sziasztok!
    Én sem tudok sajnos törölközőt lerakni!!! Már sok ilyen játékon vagyok túl, nem értem miért nem sikerül!! Segítséget szeretnék kérni!
    Gazda: katica063 ID: 46043818

18. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Már megbocsáss, de a lerakás kiindulási pontja a strand labda. Ez nem állítólagos, hanem tény.
    Olvasd el az event leírását.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/egy-kis-nyári-móka.28173/

-ágianyu33- kedveli ezt.
  19. chajagi

chajagi Junior szaki

]Sziasztok!
    Gazda: chajagi ID: 10301273
    Nekem is többször beszürkül/nek a törölközök, ilyenkor kilépés/belépés és vagy sikerül vagy nem.
    A mi nekem nagy problémát jelent, hogy nem ad lehetőséget a törölközők lerakásának irányítására, automatikusan lerakja a gép és nem tudom korrigálni Egyik kedvencem volt eddig, de most csak bosszankodok......

20. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Sziasztok!
    Segítséget, vagy tanácsot szeretnék kérni:

Ha belépek az eventes területre bekapcsol ez a billentyű. Ettől kezdve nem tudom lerakni a törölköző darabokat. Megfogni megtudom, de nem marad ott a lerakott helyén ahová szerettem volna tenni.
    Vajon mi lehet a baj?

Gazda: -gyöngy-581
    ID: 40951777

A segítséget előre is köszönöm :)