Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. hanny65

hanny65 Junior szaki

nekem nincs kint a plusz de igy sem engedi kitenni:cry:

2. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

3. Edimama

Edimama Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Sajnos nem tudok törölközőt lerakni.Pedig a megfelelő helyen a strandlabda mellé próbáltam. Frissítettem, cseréltem, de hiába!
    A segítségeteket előre is nagyon köszönöm! Gazdanevem : Edimama1 ID : 13110626

4. csücsöri

csücsöri Járnitanuló

Igaz, nem közvetlenül de nekem is segítettél! Köszönöm! A strand labda melletti törölköző lerakást tényleg engedi!
    Szerintem sokakat meg zavar ( ahogy engem is) az, hogy le van rakva mindegyik mintából egy-egy darab.

kigyo51 kedveli ezt.
  5. hanny65

hanny65 Junior szaki

Sziasztok nem lehet lerakni az első darabot>:( most az egyik kitett türölközőnél megtudtam kezdeni ott enged haladni de a labdánál nem tudok letenni semmit se

6. Farm_Tadity_

Farm_Tadity_ Fórum parancsnoka

Szia szép napot. Nálam majdnem végig kint volt, valószinüleg arra utal, hogy vagy félbehagyott vagy üres lerakó hely van amit még nem kezdtél el. De attól simán lehet pakolni. Legalábbis nálam végig lehetett én tegnap nem foglalkoztam vele és simán kész lettem az eventtel.

Ha beszürkülnek a törölközők, akkor cserélni kell. Azt jelenti, hogy nincs olyan helyed ahova azokat a törölközőket le tudod tenni. Pl. csikos és pöttyöst mutat a törülköző a területen viszont kék és barna van kint. Ilyenkor szürkül be. Cserélni kell. A korrigálás pedig egyszerű, addig mozgatod az egeret lenyomás nélkül mig oda nem kerül az a fele ahova akarod. Ahogy mozgatod az egeret úgy kerül át egyik helyről a másikra az a fél rész. És csak akkor kell lenyomni a gombot.

És még egy dolog. A kiindulási pont minden esetben a labda. Az, hogy kint vannak darabok az nem azt jelenti, hogy végig a kirakott darabkához vezető utat azzal kell kirakni. Elkezdesz bármilyen szinnel a lényeg az, hogy az utolsó törölköző ami a behelyezett darabkához ér az legyen olyan mint a behelyezett darab. Pl. ha rózsaszin pöttyös van kihelyezve. Addig amig ahhoz a pöttyöshöz érsz, bármilyeneket rakhatsz le, de amikor a pöttyöshöz érsz amellé csak olyan darabot tehetsz aminek az egyik fele pöttös a másik fele olyan mint az addig kirakott darab. Röviden példa: inditasz kékkel a labdától a következő kék-barna, majd barna-sárga és a következő pedig sárga-pöttyös mert akkor érted el a kirakott darabkát. Úgy kell pakolni hogy a pöttyös kerüljön a pöttyös mellé. És hogy végig kapcsolódjon mint egy tekervényes út a kiinduló labdától a kirakott darabkáig. Ha a sor megszakad valahol, máris nem tudod kirakni.

Utoljára szerkesztett: 14.8.26, 12:53
    kigyo51 kedveli ezt.
  7. balázs20052005

balázs20052005 Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen!

8. Edimama

Edimama Fórum-zöldfülű

Sikerült !!Igaz most nem a strandlabdánál, hanem az előre kihelyezett szín mellé tudtam letenni a törölközőt.

9. Jocó04

Jocó04 Utánpótlás-írogató

Sziasztok, a nyári muri nekem nekem nem jön össze, leraktam egy törölközőt és felhasználtam az 5 naptejet és nem birok semmit sem csinálni. Legyetek szívesek megnézni ? Köszönöm :Jocó04 ID:34622475

10. özséb

özséb Haladó

Sziasztok! Én sem tudok reggel óta tovább lépni,mert a strandlabdánál nincs amihez tudnám letenni a törölközőket.:(
    Így abba hagytam az egészet:( ID 3640116

11. Hencsi

Hencsi Fórum-zöldfülű

Sziasztok,én szeretnék visszalépni egyet a felhősorok vásárlásával kapcsolatban. A 167 oldalon Hajnalka is írta már ,de nem láttam választ vissza neki.Éjféli felhősor vásárlását adta ki a játék ,meg is vettem,és később derült ki hogy az már megvan nekem mégis feldobta ajánlatba. Ebben esetleg tudtok segíteni,hogy akkor így hová lett a farmaranyam ? Hencsi Id : 46755451

12. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Sziasztok,
    Miért nem lehet letenni a törölközőket? Állandóan visszaugrik, pedig van olyan, amihez le lehetne tenni?

Galadriel kedveli ezt.
  13. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Itt a válasz a kérdésedre.
    https://board-hu.farmerama.com/thre...gok-vására-2026-augusztus.28159/#post-1521144

14. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot
    Nem tudok letenni egyetlen törülközőt sem.
    Segítséget köszönöm.
    Gazda: Galadriel,
    ID: 14659457

rudcsi24 kedveli ezt.