Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Minibull

Minibull Utánpótlás-írogató

Sziasztok, alapvetően számítógépen játszom, de mobilon is szoktam ha nem vagyok otthon. Pár napja viszont nem lehet játszani mobilon, mert a kép jobb fele megnyúlt. Igy nem fogom tudni befejezni az eventeket. Korábban már mások is felvetették ezt a problémát, de nem találtam választ, megoldást a problémára. Köszönöm, ha valaki tud segíteni.

2. K-móka

K-móka Fórum-zöldfülű

Köszönöm a segítségeteket és sajnálom, ha túl sok gondot okoztam.
    Szép napot !

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Semmi gondot nem okoztál.
    Minden jó, ha a vége jó! Fő, hogy megkaptad a csatnikat. :)
    Legyen szép napod.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. maya

maya Fórumprofi

Szép napot.
    Nekem sajnos nem szép, nem tudom lerakni a törölközőket.
    Kérlek segítsetek.
    farmnevem: mehpapa-2 ID:40511477
    Előre is köszönöm.

5. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Köszönöm szépen, tulajdonképpen nem tudom, hogy mitől, de helyre állt a rend nálam is és sikeresen végeztem az eventtel.

Legyen szép és viszonylag gondtalan a hétvégétek :) Nagyon szép napot kívánok:D:inlove::D

Othep és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  6. Othep

Ne feledd, hogy szín mellé színt, minta mellé mintát teszünk, ugyanolyat.
    Mindig előre kell tervezni, hogy legalább két lerakható törcsi legyen, hogy szükség esetén tovább lehessen lépni a következő pályára.

Ha mozgatási gondjaid vannak, próbáld ki Toma javaslatait:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/egy-kis-nyári-móka-eventcsevegő.28172/page-5#post-1521570
    Érdemes lehet a grafikai beállítást ilyenkor magasra állítani a játékbeállításoknál a minijáték idejére.

Kollégám ellenőrzése szerint működik a játék, és van hozzá mindened.

7. Galadriel

Galadriel Mindentudó orákulum

Szép napot!
    Köszönöm a segítséget. :)

Othep kedveli ezt.
  8. karesz

karesz Fórummogul

Elolvastam Toma hozzászólását a lerakásról, nálam akkor se működik!!! ID 2813566 Karesz2111

9. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    Szives türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Köszönöm a válaszod, hidd el, ugyanolyan türcsiket igyekszem egymás mellé tenni, de nekem nem engedi...

11. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    Szives türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  12. Othep

Szia.

Próbáld meg ez alapján javítani a helyzetet, amit Sylja játékostársad írt: https://board-hu.farmerama.com/thre...-találtál-topicot.27649/page-125#post-1520618

A játékot PC-re fejlesztették, nem telefonra.
    Emiatt nem tudunk hivatalosan segíteni.
    Esetleg próbálj kérdezni, a Törzsasztalon, az Oázis topikban, ahol kötetlenül cseveghettek bármiről.
    Sok sikert. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  13. karesz

karesz Fórummogul

Úgy néz ki, megoldódott, köszönöm!

14. Othep

Szia.

A Kolléga még az éjjel benézett a farmodra, akkor rendben tudta mozgatni a dominókat.
    Éjjeli képet tudok hozni, néhány tanáccsal.

Ha tegnap óta már játszottál, és másik pályáról van szó, jelezd kérlek.

Tehát a Kolléga megmozgatta a dominókat. Nem tette le őket, de pl. azzal a dominóval el tudnád kezdeni a jelölt helyen. Próbálgasd, de csak a labda környékén.

És a tanácsok:

Először a minijáték mechanikáját olvasd el.
    1. Korábbi eventekben az eventmechanika ismertetése:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/győzd-le-a-hőséget.26406/#post-1453000

2. A jelenlegi eventben a változásokkal bővített a leírás. Az alap lehelyezésben nincs változás. Mindig a labda a kezdőpont. Az újonnan táblára helyezett törölközőkhöz nem lehet azonnal csatlakozni!
    Fontos, hogy a törölközőnek azt a végét fogd meg az egérrel, amit csatlakoztatni szeretnél a már lent lévőhöz.

https://board-hu.farmerama.com/threads/egy-kis-nyári-móka.28173/#post-1521051

Ha nehézséged támad a kockák lehelyezésével, megfogásával, hozom Számodra Bombadil Toma segítségét: https://board-hu.farmerama.com/threads/egy-kis-nyári-móka-eventcsevegő.28172/page-5#post-1521570

Érdemes lehet a grafikai beállítást ilyenkor magasra állítani a játékbeállításoknál, a minijáték idejére.
    Sok sikert. :)