Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. bazsge

bazsge Törekvő

Szia! Nálam is fennáll ez a probléma.

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Ismert hiba:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/szezon-61-szint-hiba.28181/

Gio és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

OK. ez mind szép, csak a fene se hisz már semmiben.:cry:
    És mi lesz a megvásárolt bérlettel :cry:

inanna11 kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Kövesd a lépéseket:

A játékban a "?!" gombra kattintva, majd a "!" felkiáltójelre, átirányít bennünket a játék az ügyfélszolgálat felületére, ahol:

1. A legördülő sávon válaszd ki, mivel kapcsolatos a problémád (Payment problem).
    2. Az e-mail címed, amire a válasz érkezzen.
    Olyan címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy megkapd a Support válaszát. Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni, ha szükséges.
    3. A probléma leírása.
    Legalább 140 karakterrel írd le a gondodat. Csatolj fizetési bizonylatot is.
    4. a Captcha sikeres teljesítése. Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Ha ez mind sikeres, akkor jobb alul a "Send" vagyis küldés gombbal elküldhető a "levél".

Fontos, hogy a Support csak Angol és Német nyelvet támogat, így bármilyen másik nyelv választása automatikus visszautasítást jelent.
    De a Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Remélem, mielőbb megoldódik a probléma. :)

Frissítés:

OTP hiba van.
    Globális szintű.
    Semelyik OTP-s kártyával nem lehet most fizetni.
    Javítása folyamatban van az OTP közleménye alapján.

5. Othep

Szia.

Kövesd a lépéseket:

A játékban a "?!" gombra kattintva, majd a "!" felkiáltójelre, átirányít bennünket a játék az ügyfélszolgálat felületére, ahol:

1. A legördülő sávon válaszd ki, mivel kapcsolatos a problémád (Payment problem).
    2. Az e-mail címed, amire a válasz érkezzen.
    Olyan címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy megkapd a Support válaszát. Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni, ha szükséges.
    3. A probléma leírása.
    Legalább 140 karakterrel írd le a gondodat. Csatolj fizetési bizonylatot is.
    4. a Captcha sikeres teljesítése. Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Ha ez mind sikeres, akkor jobb alul a "Send" vagyis küldés gombbal elküldhető a "levél".

Fontos, hogy a Support csak Angol és Német nyelvet támogat, így bármilyen másik nyelv választása automatikus visszautasítást jelent.
    De a Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Remélem, mielőbb megoldódik a probléma. :)

Frissítés:

OTP hiba van.
    Globális szintű.

6. Böbi49

Böbi49 Fórumprofi

T.Moderátor!
    Szeretnék beadni event növényt a Svyndlernyár 3 feladatba,de nem sikerül.
    Azon kívül nekem is ugyan az a problémám a FA. vásárlással, mint csendi1 gazda társamnak.
    Köszönöm előre is a megoldást.
    Üdv: Böbi49 ID:5397193

Az event növény beadása megoldódott.

Utoljára szerkesztett: 15.8.26, 13:44
  7. Othep

A Szezonbérlet is rendezve lesz. :)

8. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumprofi

Sziasztok, beragadtam a dominó játéknál a segítségem felhasználtam, de nem tudok tovább menni vagy átlépni a másik területre. Ágimamácska, ID 7851011

9. Atika0308

Atika0308 Fórum-zöldfülű

Szia ! Én a gombához nem tudom lerakni. Elkezdeni se tudtam ezt a táblát .

10. Othep

Szia.

Szuper. :)
    Ami a fizetést illeti:

OTP hiba van.
    Globális szintű.

Ha nem OTP-s kártyád van, akkor, kicsit görgess feljebb információkért a Support-tal való kapcsolatfelvételhez.​

-ágianyu33- kedveli ezt.
  11. Böbi49

Böbi49 Fórumprofi

Köszönöm szépen. Sajnos OTP kártyám van.

Othep kedveli ezt.
  12. RobertRedford

RobertRedford Utánpótlás-írogató

Othep kedveli ezt.
  13. Othep

Semmi gond sincs ezzel a pályával.
    Van még szabad oldala a labdának, tegyél le egy másik törölközőt, és akkor bezöldül a Részvétel gomb. (Mindig minimum két törölközőt le kell tenni ehhez.)
    Továbbléphetsz a következő pályára, vagy akár tetszésed szerint folytathatod ezt a pályát.

Az alap lehelyezésben nincs változás. Mindig a labda a kezdőpont. Az újonnan táblára helyezett résztörölközőkhöz nem lehet azonnal csatlakozni!

Kérlek, olvasd el az ismertetőket:
    1. Korábbi eventekben az eventmechanika ismertetése:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/győzd-le-a-hőséget.26406/#post-1453000
    2. A jelenlegi eventben a változásokkal bővített a leírás: https://board-hu.farmerama.com/threads/egy-kis-nyári-móka.28173/#post-1521051

Ha nehézséged támad a kockák lehelyezésével, megfogásával, hozom Számodra Bombadil Toma segítségét: https://board-hu.farmerama.com/threads/egy-kis-nyári-móka-eventcsevegő.28172/page-5#post-1521570

Sok sikert. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  14. apuka12

apuka12 Járnitanuló

A szezon nem számlálja a pontokat és a szinteket.

15. Othep

Ha oda kattintasz ahol jelezve van a sárga karikákkal, akkor "meg tudod fogni" a törcsiket, és a játéktérre tudod húzni.
    Más gond nincs Nálad.
    Próbáld meg ezt a módot.

macimami1958 kedveli ezt.
  16. Othep

apuka12, -ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  17. bazsge

bazsge Törekvő

Szia!
    Köszönöm szépen a segítséged, de túl gyors voltam Én is. Már írtam a supportnak a frissítés megjelenése előtt.

Othep kedveli ezt.
  18. Hajnalka

Hajnalka Utánpótlás-írogató

inanna11 kedveli ezt.
  19. Doggyra

Doggyra Törekvő

Sziasztok!

Javítás továbbítása, ezeknél vettem észre, lehet egy frissítéssel jelentkezhetett! :eek:

Köszönettel! 8)

Utoljára szerkesztett: 15.8.26, 15:51
  20. Othep

Mi ez, hol láttad?
    Nem találsz valamit, vagy egy frissítés nem oldotta meg a látványt?

Marika312 kedveli ezt.