Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Pontosan ugyanazt, amilyet az ilyen jellegű bakikért adni szoktak.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  2. kertecske70

kertecske70 Fórum-zöldfülű

kertecske70 ID1879590
    Szia! nem tudom teljesiteni a feladatot mert nem engedi lerakni a törülközöt 27648 köszi

sv60 kedveli ezt.
  3. Ágimamácska

Ágimamácska Fórumprofi

Igen , most már nincs de volt egy jó félórám amikor volt. Köszönöm a segítséget !

Othep kedveli ezt.
  4. Othep

Szia.

Ha oda kattintasz ahol jelezve van a sárga karikákkal, akkor "meg tudod fogni" a törcsiket, és a játéktérre tudod húzni.
    Más gond nincs Nálad.
    Próbáld meg ezt a módot.

Fontos, hogy a törölközőnek azt a végét fogd meg az egérrel, amit csatlakoztatni szeretnél a már lent lévőhöz.
    Azt tudod ugye, hogy a labda a kiindulópont, és az újonnan táblára helyezett törölközőkhöz nem lehet azonnal csatlakozni!
    Jelezz vissza, ha így sem boldogulsz.

-ágianyu33- kedveli ezt.
  5. Pillamama

Pillamama Utánpótlás-írogató

Szia Segitseget kernek a törölközőket nemtudom lerakni hiaba huzom oda visszaugrik.Farmnevem pillamama ID szamom:9409075 köszöm szepen.

6. bab79

bab79 Utánpótlás-írogató

Sziasztok
    Segítséget szeretnék kérni a Mesterkurzus teljesítéséhez .Kér tőlem 25 darab szibériai vörösfenyő tobozt .Többször arattam már ,,többször tudtam volna teljesíteni a feladatot ,, de nem számolja .Frissítettem ,újra beléptem de sehogy nem írja jóvá az aratást .Valamit rosszul csinálok esetleg ?
    üdv bab79 ID: 1172596

7. Othep

8. Othep

Szia.

Instafát használtál a küldetéshez?

Az érésgyorsító (Hajtass fát) használata nem gond. De ha átugrasz egy érési fázist (Instafa) azt nem fogadja el a játék.

macimami1958, apumbiapa és -ágianyu33- kedveli ezt.
  9. bab79

bab79 Utánpótlás-írogató

Nagyon szépen köszönöm a segítséget ! Igen akkor elrontottam mert használtam minden aratáshoz az (Instafa) segítséget :(Most akkor leálok vele .Mindent nagyon szépen köszönök
    üdv bab

Othep kedveli ezt.
  10. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szervusz Othep,
    az alábbiakkal találkoztam a Pajtában (azon túl amit Doggyra írt) , kacsa, rózsa.
    A hiba, hogy kis kezdőbetűvel íródott, a többi nagy kezdőbetűs.
    A tápoknál 1 db Téli kardinálispinty-eleség van, ezt elfelejtették visszaváltani?