Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Juditka1966

Juditka1966 Járnitanuló

Sziasztok! Juditka1966 ID:7393786 Elakadtam a törülköző lerakással, többször beszürkül a részvétel gomb.Hogyan lehet tovább jutni?
    Segítségeteket köszönöm.

2. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nem, nem viccnek szántam.
    Közel 700 dominót raktam le, kínlódás nélkül. Pár eset volt, ahol a másik oldalát kellett megfognom. A területváltások gyorsan, pillanatok alatt megtörténnek.
    Nem mondanak semmi olyat, hogy hazudjunk nektek.
    Én a saját tapasztalatomat írom le, amit a játék során és az ellenőrzés kapcsán tapasztalok.

Szeretnélek megkérni, hogy moderáld magad, mert ez a hangnem itt a fórumon senkivel szemben nem megengedett.
    Írj kérlek a Panaszkönyvbe, írj a Supportnak, de ne azokon a Moderátorokon töltsd ki a bosszúdat, akik a szabadidejüket arra áldozzák, hogy a fórumon segítsenek. Sokszor erőn felül.
    Minden további ilyen jellegú hozzászólásod indoklás nélkül törölve lesz.

További jó játékot!

Marika312, vmuki04, Sylja és 2 más kedveli ezt.
  3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Kollégám Brave böngészőből elvégzett egy ellenőrzést a farmodon, és mindent rendben talált.
    Központi probléma nincsen. Ezért helyileg kell megkeresni mi lehet a baj.
    Ezeknek a lépéseit pedig már Te is ismered. :)

kigyo51 és macimami1958 kedveli ezt.
  4. cbacskai

cbacskai Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nyári móka eventben nem lehet törülközőt lerakni, a részvétel gomb hol szürke, hol zöld.Nem ennek van befolyása, vagy mit tudok tenni az event folytatásához? Köszönöm cbacskai ID:7573476

5. Othep

Szia.

A Részvétel gomb mindaddig szürke, amíg le nem teszel 2 db törölközőt legalább.
    Ami többször beszürkült, az valószínűleg a törölközők.

Ha beszürkülnek a törölközők, akkor cserélni kell.
    Azt jelenti, hogy nincs olyan törölköződ, ahova azokat a törölközőket le tudod tenni. Pl. csikos és pöttyös törülközőt lehetne letenni, viszont a területen kék és barna van kint.
    Ilyenkor szürkül be. Cserélni kell a Naptej felröppenő segítségével.

Ha elfogyott a cserelehetőséged (5 db), akkor át kell menni a következő pályára a Részvétel gombbal.

Kérlek, először a minijáték mechanikáját olvasd el!

1. Korábbi eventekben az eventmechanika ismertetése:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/győzd-le-a-hőséget.26406/#post-1453000

2. A jelenlegi eventben a változásokkal bővített leírás: https://board-hu.farmerama.com/threads/egy-kis-nyári-móka.28173/#post-1521051

Ha leraktál egy törölközőt, elhasználtad a cseréidet, és minden szürke, akkor gond van.
    Ebben az esetben jelezz vissza kérlek, és megnézetem.

kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Nagy nehezen beléptem. Letöltöttem a Brave böngészőt, de az még ennyit sem csinál. Más is írta hogy nem tud belépni. Nem hiszem el, hogy mindig nálunk van a hiba. Ami létezik, mindent megcsináltam. A kliensen is próbáltam, de ott is ugyan ezt csinálta. Már megbocsáss, nem ellened irányul. Így is nagyon hálásak vagyunk (én legalábbis) a munkádért. Minden tiszteletem a tiéd. Legyen nagyon szép délutánod!

Othep kedveli ezt.
  7. slaca

slaca Fórum-zöldfülű

sziasztokl
    légyszi néznél a játékomra nem tudok 1türcsit sem lerakni id 2247880
    elöre is köszönöm

8. Othep

Szia.

Kollégám benézett a farmodra, problémát nem talált.

A Részvétel gomb mindaddig szürke, amíg le nem teszel 2 db törölközőt legalább.
    Ami többször beszürkült, az valószínűleg a törölközők.

Ha beszürkülnek a törölközők, akkor cserélni kell.
    Azt jelenti, hogy nincs olyan törölköződ, ahova azokat a törölközőket le tudod tenni. Pl. csikos és pöttyös törülközőt lehetne letenni, viszont a területen kék és barna van kint.
    Ilyenkor szürkül be. Cserélni kell a Naptej felröppenő segítségével.

Ha elfogyott a cserelehetőséged (5 db), akkor át kell menni a következő pályára a Részvétel gombbal.

Kérlek, először a minijáték mechanikáját olvasd el!

2. A jelenlegi eventben a változásokkal bővített leírás: https://board-hu.farmerama.com/threads/egy-kis-nyári-móka.28173/#post-1521051

Ha leraktál egy törölközőt, elhasználtad a cserelehetőségeid, és minden szürke, akkor gond van.
    Ilyenkor kell a Modikhoz jönni, segítségért.

Hogy ez ne következzen be, tervezd meg a lépéseidet, mindig legyen második lerakható törölköző a készletedben. Hogy tovább tudj lépni egy másik pályára, ha úgy adódik.

Nehéz törölköző lerakás:

Ha oda kattintasz ahol jelezve van a sárga karikákkal, akkor "meg tudod fogni" a törcsiket, és a játéktérre tudod húzni.
    Más gond nincs Nálad.
    Próbáld meg ezt a módot.

Színhez-színt, mintához-mintát próbálsz csatlakoztatni?
    Pl. kékeszöld dominóhoz kékeszöldet? Aranysárgához aranysárgát?
    A labdától próbálsz indulni? Oda bármelyiket illesztheted.
    Az újonnan táblára helyezett résztörölközőkhöz nem lehet azonnal csatlakozni!

Érdemes lehet a grafikai beállítást ilyenkor magasra állítani a játékbeállításoknál, a minijáték idejére.

Sok sikert. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  9. Othep

Szia.

Nehéz törölköző lerakás:

Ha oda kattintasz ahol jelezve van a sárga karikákkal, akkor "meg tudod fogni" a törcsiket, és a játéktérre tudod húzni.
    Más gond nincs Nálad.
    Próbáld meg ezt a módot.

Érdemes lehet a grafikai beállítást ilyenkor magasra állítani a játékbeállításoknál, a minijáték idejére.

Kérlek, a minijáték mechanikáját is olvasd el!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  10. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Csak egy megjegyzés egy mezei játékostól, mint és: Én kliensben játszok, a lányom Operát használ. Most is és az elmúlt pár órában is pillanatok alatt indul a játék mindkettőnknél. Már hónapok óta nem volt belépési problémánk. Van azonban egy jelenség, a fórumot 10-15 percig olvasgatva a fórum elveszíti a kapcsolatot a szerverével nálam, és újra be kell lépnem a fórumba, ha épp csinálni szeretnék valamit, például a tetszik gombot megnyomni "upload". Ha csak olvasom a fórumot akkor nem látszik, hogy le vagyok szakadva, mivel a fórum azon része a laptopom memóriájában van lokálisan.Feltételezem nálam is szakadozik az Internet, igaz csak pillanatokra. Ez nem a BP. hibája, nem ő az Internet szolgáltatóm. Talán a meleg okozza, ki tudja, de ez csak lokális probléma. Az internetes kommunikáció, akár játék, akar egyéb online tevékenység alkalmával úgy működik, hogy a lokális gép feltölt egy kérést tevékenység közben "upload" , ha épp szakadt a kapcsolat akár egy pillanatra is a lokális gép és az online szerver között az adott pillanatban, akkor a kérés feltöltés nem valósul meg, vagy épp a kérésre adott válasz letöltése "download" nem valósul meg, akkor a felhasználónak úgy tűnik, mintha az ő általa használt programban lenne a hiba, pedig csak az internet akadozik.

Utoljára szerkesztett: 16.8.26, 15:32
    Othep és Luminary kedveli ezt.
  11. Othep

Sziasztok.

Ez csak egy ötlet a hőség miatt, egyáltalán nem biztos, hogy jó gondolat:
    hogy érdemes lehet kikapcsolni a routert, de nem egy pillanatra, hanem hosszabb időre, ha nincs klíma a lakásban.
    És megvárni, amíg visszahűl. Talán ez is okozhat problémát.

aida2330 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. jucus100

jucus100 Fórum hercege

Sziasztok !
    Esetleg tudna valaki segíteni, abban hogy a tableten nem megy a játék. Most vettem egy Samsung G. A 11+.
    A régin Az A 9 megy. Nem tudom mi lehet a gond vele. Csak a nagy feketeség van.
    Előre is köszönöm, ha valaki tud valami segítséget.

13. -milagro-

-milagro- Utánpótlás-írogató

Szia! A gépen sem megy. Egyáltalán nem lehet az eventet csinálni. Nem rakja le a törülközőket!!!!

14. Othep

Szia.

Próbáld meg ez alapján javítani a helyzetet, amit Sylja játékostársad írt: https://board-hu.farmerama.com/thre...-találtál-topicot.27649/page-125#post-1520618

És ez ebből a közleményből került kiollózásra: https://board-hu.farmerama.com/threads/fontos-információk-a-jövőbeli-eszközkompatibilitásról.27771/

Itt vannak egyéb tudnivalók, hogy milyen eszközökön működik, milyen hibajelenségek vannak, mit kell a Support-nak írni,stb.

jucus100, macimami1958 és Sylja kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Szia.

Nehéz törölköző lerakás:

Próbáld meg ezt a módot.

Kattintással rögzíted a helyére a törölközőt.

Kérlek, a minijáték mechanikáját is olvasd el!

macimami1958 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  16. paraszt57

paraszt57 Járnitanuló

Üdvözöllek. ID 33184279 mesterkurzusom tegnap lefagyott. Nem tudok semmit csinálni vele. A napi az működik.

17. Kulturegér

Kulturegér Haladó

ID: 7500266 Kérlek nézzétek meg, hogy miéert jártak le előbb a Jack- es bonuszaim. Ültetés elött direkt megnéztem, még 53 perc volt ezért csak 25 percest ültettem, de 53 perc helyett 20 perc múlva lejárt. Nem elösször történt már ez.

18. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Sziasztok! Megint jelentkezik a korábbi probléma. Perceket kell egy-egy terület átlépésekor várni. Nem lehetne ezzel valamit kezdeni?
    És igen, már megcsináltam mindent, amit mindig elmondtok, de nem ezzel és nem a szolgáltatóval van a probléma. Van 3 db klíma a házban, 21 fok van, tehát ezt se írjátok le kérlek!

19. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    Szives türelmedet kérem. :)

20. Othep

Szia.

Elvittem a problémát ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet.
    Szives türelmedet kérem. :)