Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Gond nélkül bejárható nálad is az összes terület.
    Frissen aratott, vetett földeket találtam nálad, sikerült megoldani akkor. Még a Baha ültetvényen és a Zuhatagok szigetén nem jártál, úgy láttam.
    Érdemes egy takarítást elvégezni és ellenőrizni a belépési útvonalat:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-fa-hivatalos-bejelentése-emlékeztető.27704/

Sok sikert!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  2. Luminary

Kedves játékosok!

Köszönjük a visszajelzéseket, továbítottuk a központnak.

A válaszig türelmet kérek!

Köszönöm.

Pandapoc♥ kedveli ezt.
  3. Böbebaba60

Böbebaba60 Fórumprofi

Köszönöm!
    Ez is valami! Kora reggeli bosszúság után ..... egy kis sikerélmény! ;)

Luminary kedveli ezt.
  4. gyongyinagy56

gyongyinagy56 Járnitanuló

Sziasztok.A bahamán pörögnek a napraforgók nem lehet aratni vetni kb. 20 szor frissítettem nem reagál semmi.ID18723566

Csatlakozom az előbbiekhez ugyan ez a problémám.ID 13397947

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.4.26
  5. Luminary

Kedves Játékosok!

A központ arról tájékoztatott, hogy most tisztították a memória gyorsítótárakat.

Reméljük ez megoldja a jelenlegi belépési, területváltási problémákat.

Kérek mindenkit, hogy végezzetek el egy takarítást, hálózatellenőrzést, mielőtt hibajelzést írtok. Ellenőrizzétek az internetkapcsolatot is.
    Sütik (cookies) törlése, gyorsítótár ürítése után kicsit több idő kell hogy betöltsön 1-1 terület.

Megértéseteket köszönöm.

6. Farmeranyu39

Farmeranyu39 Utánpótlás-írogató

Sziasztok. Továbbra is fennáll a probléma a firefox böngészőnél. Az operában működik, de az sokára tölt be, azért mentem annak idején a firefoxra. Nincs windows 11-em, lehet, hogy most már ez jelent problémát?

Marcsifarmja kedveli ezt.
  7. Luminary

Sziasztok!

Próbáljátok meg, bezárni a böngészőket, takarítani, majd újraindítani a gépet és úgy belépni.
    A Chrome böngésző és az Edge is megoldás lehet.
    Nekem az Operával sincs semmi problémám, az ellenőrzést is abban végeztem. A win11 hiánya nem lehet probléma.
    A belépési útvonalakat is ellenőrizzétek:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-fa-hivatalos-bejelentése-emlékeztető.27704/#post-1504516

Sok sikert!

Marcsifarmja, PaySkin és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  8. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Mai Mesterkurzus hiba. A feladat az Esőerdőben 32 szupertrágya használata. Levettem 8 db 1x2-es dekort, kitettem 16 db 1x1-es földet, majd géppel ültettem és szupertrágyáztam. Utána géppel töröltem, és újra ültetés, szupertrágya. Minden géppel. A feladatot nem írta jóvá, a haladási sáv a Mesterkurzus ablakában 31/32 volt (!!) - többszöri területváltás és frissítés után is. o_Oo_O Ez kb. a lehetetlen kategória... Kénytelen voltam még egy földet kitenni, ültettem, szupertrágyáztam. Erre megkaptam a pipát.
    Szerencsére olyan növényt használtam, aminek tudtam a mennyiségét. Okrát ültettem, ami a játékban nem kell sehová már egy jó ideje, és így szép kerek számban ücsörgött a pajtában. Vagyis módomban állt megállapítani, hogy pontosan 33 db-ot használtam belőle.
    Fogalmam sincs, mi történhetett, talán a szupertrágya fogyásáról van log, nem tudom. Nem érdekel az az egy szupertrágya, de itt valami nagyon hibás. Vagy a gép hagyott ki egy földet, vagy a mesterkurzus valamiért 15-nek érzékelt 16 db egyszerre, géppel kiszórt szupertrágyát. Itt még az sem lehet, hogy "néha csak késéssel érzékeli a rendszer a teljesítést", mert a 16 db-ot egyszerre használtam munkásokkal, ebből miért érzékelne késéssel 1 db-ot, ha a 15-öt elfogadta? Ha így van, az is hiba...

-BombadilToma- ID: 18451170 (kliens)

Luminary kedveli ezt.
  9. peter1022

peter1022 Fórum hercege

Szia,

Kliens használata 160.000-be került két éve, azóta nincs.
    Minden böngészőt használtam, kipróbáltam. Végül a Firefox sokadjára engedett pár percenként területet váltani.

10. PaySkin

PaySkin Fórum hercege

Szia!

Kipróbáltam sok böngészőt anno, de a Foxi jött be nekem, azóta is azt használom mindenre. Minden más oldal tökéletesen működik, takarítottam a gépet is, de ugyanúgy lassú a játék és pörögnek a napraforgók. Ez a növény aratásnál hosszabb idő, a jutalmazóknál valamelyest rövidebb, de összességében valami nagyon nem frankó és nem nálunk van a hiba.. Csak Edge van a gépen a Foxin kívül, nálam ott is ugyanolyan lassú.

11. Luminary

Sziasztok!

Zárjátok be a böngészőt, majd lépjetek be újra. Ezt javasolták a központban, hogy frissüljön az új verzió.
    Sok sikert!

peter1022 kedveli ezt.
  12. PaySkin

PaySkin Fórum hercege

Köszi, de én már mindent megtettem, amit fentebb írtál, de nem látok változást, már betöltéskor a főoldal megjelenítése is kb. 10 mp, addig csak a napraforgók pörögnek, ez van. A többi már le lett írva.

13. Luminary

Szia!

Elhiszem, de nem tudok sajnos mást mondani. Központi hiba nincs, - amit tudtam én is elmondtam.
    Lokálisan kell ismételten megnézni, hogy mi lehet az ok.
    Akár a szokásos sablonra hagyatkozva, gép ki, router ki, modem ki, majd pihentetés után vissza: modem, wifi, gép sorrendben.
    Hálózat ellenőrzése, internet szolgáltatónál nincs-e valami hiba.
    Sok sikert!

PaySkin kedveli ezt.
  14. briguka

briguka Fórum mestere

Szia! Köszönöm az utánajárást, mivel én is irtam reggel most reagálnék a fentebbi irásokra: munka előtt hajnalok hajnalán nincs időm ki-be kapcsolászni gépet-routert-modemet miegymást, nem csinálok sütitörlést, egyszóval semmit. Farm nem működött, jeleztem, gépet lekapcsoltam. Munkából hazaérve gépet bekapcsolom és láss csodát, hiba nélkül működik a farm. Belépés előtt most sem csináltam semmit, nem váltottam még böngészőt sem. Részemről ennyi, gondozgatom tovább kis farmomat.

Marcsifarmja kedveli ezt.
  15. .Angyalka666.

.Angyalka666. Haladó

Sziasztok!
    Az egyik felhőmre (Sajtos eset) most tettem rá az utolsó részt (Kint és bent) és nem aktiválódott. Ugyan mi lehet a probléma?
    Segítenétek? :)
    Gazda: .Angyalka666. ID: 48438968

16. mariandri

mariandri Junior szaki

Sziasztok! Mit tegyek? Csövem van bőven, de nincs pipa, hogy teljesítettem a feladatot. Tegnap végig mentem az összes pályán, ma szembesültem vele, hogy egyik sincs befejezve. Köszi mariandri ID 2035105

17. Luminary

Szia!

Minden pályád a tervezés szintjén van.
    Nem fejezted be egyiket sem, mert nem indítottad el a folyadékot a csövekben. Ezt a nagy zöld nyilas gombbal tudod megtenni.
    upload_2026-4-8_16-32-2.png

Javaslom, hogy ahol tudsz, még csökkents a csövek számán - amire nincs szükséged, azt hagyd ki - mert, nem elég egy kör az összes dekor és felhő megszerzéséhez.
    A Csillagos érmék viszont minden pályán benne kell hogy legyen!

Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  18. mariandri

mariandri Junior szaki

Nagyon szépen köszönöm, látszik, hogy öregszem, eddig mindig boldogultam. Ircsi

Moderátor által utoljára szerkesztve: 8.4.26
    Luminary kedveli ezt.
  19. Luminary

Szia!

Köszönöm a visszajelzést.
    Igen, sokszor nagyobb a füstje, mint a lángja a történésnek. Tudom, hogy bosszantó, de egy apró dolog is okozhat fennakadást a játékban.
    Ahogy írtam:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-19#post-1504592 -
    legtöbb esetben megoldotta a problémát.
    Ha, ennek ellenére nem, akkor más lokális hibának is kell lennie - amit mi nem tudunk kiszűrni és fussuk a felesleges köröket - amikor nincs központi hiba.

További jó játékot!

briguka kedveli ezt.
  20. chajagi

chajagi Junior szaki

Szervusztok! Nem biztos, hogy jó helyre írok. A városi projekt - mesterkurzusa - 47 db guarana betakarítását kéri. Mi az? Hol keressem? chajagi ID: 10301273