Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia!

Város> gazdabolt> alapfelszerelés> szezonális árúcikk> királyi kerti buli csomag:)

kigyo51 és kutyaszálló kedveli ezt.
  2. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Most mondanám, hogy örülök, hogy nem vagyok egyedül...;)
    De utálom, mikor dilettáns egymást mosdató izé hogyishívjákok írnak ismertetőt... vagy találnak ki akciókat... Vajon ha nem lennék lusta, mit találnék.... az idegen nyelvű ismertetőkbe mi szerepel?

A németeknél TEMATIKUSKÉNT van hírdetve... Dekorok nélkül...
    Tehát ott senki nem vezette félre a központra hivatkozva a játékosokat...

3. eva19650120

eva19650120 Aktív író

Igy jártam én is ismét hülyét csináltam magamból:mad:

4. -Holdfeny-.

Kicsit drága felesleges kiadás.... hibás ismertető miatt...
    De a központra hivatkozva lett hibásra javítvaxDxDxD Azért kíváncsian várom a központ valódi tájékoztatását... ;)
    Bár lehet nem érdemlünk mást mint mismásolást... >:(:mad:

5. blogger55

blogger55 Törekvő

Higyétek el nem volt csomagban hanem külön volt 5 FA volt az ára 2x is vettem de most nem találom Igyí abba kell hagynom a játékot mert csomagban nem kérem
    (bocsánat) útánna is nézhettek hogy én vásároltam amikor még volt a gazda boltban..azt hiszem 2010 ben nagy ellánnal fogtan neki a farmerkodásnak ,de az ilyen átvágásokat lassan nem tudom elviselni...
    I.D: 8981872 Blogger55

Utoljára szerkesztett: 21.8.26, 16:52
  6. Micimackó61

Micimackó61 Fórum-zöldfülű

Sziasztok! A mesterkurzus takaríts be 28 Amerikai bükk makkja tételt a gyopárvölgyben. Már vagy 100 db-ot leszedtem és nem írta jóvá.
    ID 6776923

7. -Holdfeny-.

instafás gyorsítást nem fogad el:oops:

8. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Ha megvetted, akkor a pajtában az egyéb fül alatt találod az alkimista főzeteket. Én csak egyszer vettem meg a csomagot, de mint látom, olyan könnyű a pasziánsz, hogy ez felesleges volt. Királyi kerti buli csomag: tartalma 100 db Alkimista főzet. Most is van a gazdaboltban: 2026.08.21 18:19.

Utoljára szerkesztett: 21.8.26, 17:19
    -Holdfeny-. kedveli ezt.
  9. -Holdfeny-.

A könnyű pályákhoz nem kell.. de lehet a végén majd jól jön;)
    Én is megvettemxDxDxD

kigyo51 kedveli ezt.
  10. kutyaszálló

kutyaszálló Fórumőrült

Ne idegeskedj,mert a csomag csak alkimistafőzetet tartalmaz:100db-ot egy csomag
    ugyanúgy 5 farmarany az ára

Luminary, apumbiapa, kigyo51 és 2 más kedveli ezt.
  11. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Segítséget kérnék, kiraktam a második kártyát és nem pipálja ki, így nem tudok tovább lépni. Id számom 34687888

12. -shephard-

-shephard- Utánpótlás-írogató

Sziasztok, segítséget kérenék, az első passziánsz játékban hiányzik egy lap, a káró 3-as, így nem lehet kirakni. Kérlek nézzetek rá, ID: 30766889
    upload_2026-8-21_18-41-59.png upload_2026-8-21_18-41-40.png upload_2026-8-21_18-41-59.png

Marika312 kedveli ezt.
  13. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia !

Nem értem mi a gond? Belépsz az általam leírt utirány szerint és megkapod, Az ára 5 FA és 100 db van benne, Összesen 5-szőr vásárolhatod meg.:)

kutyaszálló, kigyo51 és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

-Holdfeny-. és kigyo51 kedveli ezt.
  15. apumbiapa

apumbiapa Fórum hercege

Szia !

Ilyen nekem is volt. Annyit csináltam hogy kiléptem az eventből, az egyik mezőn arattam majd vissza mentem és a hiányzó kártya már a csomag tetején volt.:)

-shephard- és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Kattints a jobb egérgombbal és minden lap a helyére kerül. Akkor leszel kész a feladattal.
    Sok sikert!

.barbi1. kedveli ezt.
  17. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    A napi projekt sorozatom újra kezdődött, pedig napi szinten többször is ellenőrzöm, hogy készen van-e. Kliensben játszom, de böngészőben is ugyanez a helyzet. Takarítottam, újraindítottam a laptopot, semmi. (A kis farmjaimon, ahova naponta csak egyszer lépek be nem nullázódott a számláló.)
    Kérek ellenőrzést!
    Gazda: kigyo51
    ID:16990724

18. .barbi1.

.barbi1. Junior szaki

Köszönöm szépen a segítséget.

Kuzdern és Luminary kedveli ezt.
  19. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Helyre lett állítva a szinted.

További jó játékot!

jófarmerlány és kigyo51 kedveli ezt.
  20. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Azt leírni, hogy össze vissza írnak a központra hívatkozva a moderátorok, egyáltalán nem korrekt. Azoknak a moderátoroknak ilyent írni, akik mindent megtesznek a magyar játékosokért, amit csak tudnak. Sajnálom, hogy itt tartunk. Szeretném feltenni a kérdést: miért lenne érdeke a moderátoroknak "össze vissza írni a központra hivatkozva"?

Megértem a feszültséget és a felháborodást, de azt nem, hogy a moderátorokat vesszük elő azért, amiért nem is ők tehetnek. Inkorrekt.

A panaszokat továbbítottuk.

Swartsch, apumbiapa, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.