Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. LMIcsapás

LMIcsapás Utánpótlás-írogató

Már elnézést, de itt mindenki magának járta ki az utóbbi időben a jóváírást a hülyeségek miatt.
    Borzasztóan hosszú levelezés útján, legtöbbször úgy, hogy sem angolul sem németül nem beszél a játékos.
    Igen, aki költ a játékra, joggal várja el, hogy kiálljanak érte.
    Ennyi.

2. Ableotory

Ableotory Team Leader Team Farmerama HU

Mi alapján állítod azt, hogy nem álltak ki a moderátorok az ügy érdekében (ha nem a moderátorokra értetted, tekintsd tárgytalannak a kérdésem)? Hiszen ezzel zártam a hozzászólásomat: továbbítottuk a panaszokat.

A legutóbbi központi információ, amelyt tegnap közzétettünk délelőtt fél 12 során: a felhősor nem tematikus.
    A játékban még is tematikusként szerepel.

Jelenleg a tegnapi központi információ óta nincs további információnk.
    Teljesen értelmetlen a moderátorokra kenni az egészet, mert a moderátorok nem vétettek.

Swartsch, apumbiapa, SnéDóri és 2 más kedveli ezt.
  3. LMIcsapás

LMIcsapás Utánpótlás-írogató

Szerintem vegyél egy nagy levegőt...
    aztán olvass vissza. Nem arról írsz, amiről én "beszéltem".

Itt már nagyon sok hiba van, hetek és hónapok óta. Nem marad már fizető játékos. De legyen neked lelki békéd, hogy minden rendben.

4. Ableotory

Nem állítottam sehol sem azt hogy minden rendben van.
    A supportra pedig nincs ráhatásunk. Nem a hatáskörünk már. Ez ügyben sem tudunk segíteni.

apumbiapa, -ágianyu33- és kigyo51 kedveli ezt.
  5. kigyo51

kigyo51 Rutinos

Szia!
    Köszönöm szépen!

-ágianyu33- és aida2330 kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm!
    Itt nem 539 forintos szezonbérletről van szó.... Itt picit többről...
    Lehet hogy erős volt a fogalmazás.... De az első percekben jeleztem jelentés gombal a gubancot...
    Választ is kaptam... és kiigazítás is jött... - pár perc alatt jött a központi kiigazítás... A német fórumon csak az eredeti meghírdetett akció van... kiigazítás nincs...
    Aztán mégis csak igazam volt.... Irgum burgum... Eventes felhőt vehettem picit több mint 7000 forintért:oops:
    Szeretem ezt a játékot... Költeni is szoktam rá...
    Ha hibát látok használom a jelentés gombot...
    De itt most káosz van... az utóbbi akciók valahogy nem igazán hiba mentesek...
    Persze maga az akció hiba nem Moderátor szintű ... A közvetítésben , pedig őszintén remélem, hogy a központ a hibás;)
    A központ ráébredhetne, hogy a fizető a jól fizető játékosokból él...
    Nem várunk többet mint hiteles tájékoztatást! Aztán eldöntjük akarunk e fizetni...
    Tényleg köszönöm a központ tájékoztatását...

7. Ableotory

A felhősor nem tematikus. Három db 1x1 méretű dekor helyezhető fel a felhősorra. Több nemzet is megkérdezte tegnap. A válasz pedig az volt, a 3 db szabadon választható 1x1 méretű dekor a helyes. Ennél többet nem tudunk.
    Az hogy a Játékban miért nem így van, azt nem tudjuk.

kigyo51, apumbiapa, -gyöngy-581 és 4 más kedveli ezt.
  8. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Köszönöm

9. an-csika

an-csika Fórumlakó

Sziasztok!

Én csütörtökön jeleztem hibát, én miért nem kapok választ vagy javítást? Olvasom, aki tegnap jelezte, neki már jól működik.

kigyo51 és Othep kedveli ezt.
  10. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Szeretnék érdeklődni, hogy jött e válasz erre a problémára.
    macimami1958,

Moderátor által utoljára szerkesztve: 22.8.26, 09:03
    Othep kedveli ezt.
  11. -Sáfrányka-

-Sáfrányka- Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Nekem kb.másfél hete csinálta a" jelenlegi" sorozatnál már a 12 hetet kellett volna mutatni, mert én is leellenőriztem ,hogy meg van-e csinálva minden nap a napi, de aztán a heti váltásnál újra 1 hétnél tartottam. De betudtam annak,hogy megint elbénáztam valamit. De persze ez a lehetőség sincs kizárva, de most olvasva a többiek lehet én is így jártam.
    ID: 20527761

12. Zsuzsikan

Zsuzsikan Fórumgróf

Sziasztok,
    Miért van az, hogy megnyitom a fórumot, és ha 5 percig nem lépek be,akkor kidob és újra meg kell nyitnom? Valami nincs jól beállítva? Ha lenne időtök, megnéznétek? Köszönöm szépen,
    Zsuzsikan, ID: 51687563

13. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szép jó reggelt kívánok !
    Érdekes ez a városi projekt ! Folyamatosan megkapják a megrendelők a kért mennyiséget/mennyiségeket, úgy a napi-, mind a mesterkurzusban. A "Jelenlegi sorozat" nálam mindig "0"-t mutat. Ez hiba lehet? -fentebb ezt olvasom.
    A leghosszabb sorozat 10-et mutat. Arra kérnék moderátori választ, hogy ez így helyes, jót mutat a számlálóm?
    ID: 49267527 Marika312 / Köszönöm ha időd szánsz kérdésem megválaszolására.

14. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Megoldódott-e a problémád?
    Mit tapasztalsz pontosan, hogy nem tudsz belépni?
    De annyi bizonyos, hogy nem jó, ha túl sokszor van letöltve, és telepítve a játék.
    Mielőtt az új letöltést, telepítést elvégzed, előtte törölni kell a Letöltések, a Programok közül, és a Lomtárból is a régebbi változatokat.
    Telepíteni is csak egyszer szabad a farmot.
    Sok helyet foglal, igénybe veszi a memóriát.

kigyo51, macimami1958, Sylja és még 1 ember kedveli ezt.
  15. Othep

Szia.

Elvittem a kérdést ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

-ágianyu33- kedveli ezt.
  16. Othep

Szia.

Elvittem a kérdést ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

Marika312 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  17. aboga

aboga Haladó

Szép napot és jó játékot mindenkinek.
    A tárgyra térek : ID 11286694 - es Aboga . A gondom a következő: nem tudom folytatni a játékot a 6.-dik játék után, mert az ezeket követtő játékokhoz nincs event növényem, és a többi játék le van zárva piros színnel. Ki léptem, be léptem, semmi. Ez megy már a második napja.
    Kérlek segítsen valaki. Előre is köszönöm.

18. Othep

Szia.

Nincs olyan Fórumbeállítás, amivel a kidobálást el lehet érni. :)
    Szakadozó internetre gondolok, ilyenkor a Fórum elveszti a kapcsolatot a szerverével.
    Esetleg próbáld meg a böngészési előzmények törlését is.

kigyo51, Zsuzsikan és -ágianyu33- kedveli ezt.
  19. Othep

Szia.

Melyik eventnövényről van szó?

A Kardendula eventnövényhez szokásosan jutunk hozzá: Kezdőmaggal és ültetéssel.
    (Esetleg elfogyott és nem kaptad meg a rendszer 5 magra kiegészítését?)
    vagy

A Festékesüvegvirág eventnövényről? Ezt nem az event kezdetével kapjuk meg, hanem az esemény egyik mezőjének nyereménye (19. mező és 5 db mag a jutalom).

kigyo51 kedveli ezt.
  20. aboga

aboga Haladó

A festékesüveg virághoz nem fogok tudni hozzáférni ha nem érem el a 19. - dik mezőt. Nem engedi lejátszanom az ehhez szükséges játékokat, pirosssan virít, nem férhetek hozzá a szükséges mezőkhöz.