Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Köszönöm hgy válaszoltál. Türelmes ember vagyok,de azért ez fura egy kicsit. Azóta már többen is jelezték ezt a problémát. Az én bejelentésem óta eltelt 1 hét, Úgy látszik a központnak valamiért nem érdeke a játék javítása, élvezhetőbbé tétele. Nem kevés pénzt költünk rá.Ti modik mindent megpróbáltok hogy segítsetek nekünk, ezért köszönet és tisztelet nektek.

Othep kedveli ezt.
  2. -Sáfrányka-

-Sáfrányka- Utánpótlás-írogató

Köszönöm szépen !

Othep kedveli ezt.
  3. an-csika

an-csika Fórumlakó

Szia Othep!
    Köszönöm, hogy utána néztél. 100%, hogy megcsináltam, többször megnézem naponta. Mivel ezen a farmon többször lenullázódott, figyelem folyamatosan, eddig én is, arra gondoltam, lehet kihagytam feladatokat, de azóta nagyon figyeltem, hogy megcsináltam e. Van egy másik farmom ott mindkettőnél 36. sorozatnál járok soha nem nullázódott le. Ott is és ezen a farmon is megcsinálom a napi és a mesterkurzus részt is. De mivel sajnos nem tudom bizonyítani, így nem tudok ellene mit tenni. Ezzel csak azt érték el, hogy nem csinálom tovább, nincs értelme teljesíteni a feladatokat. :(
    Még egyszer köszönöm a munkádat, hogy utánanéztél. További szép napot kívánok Neked. :)

4. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

;)
    Nekem is sok problémám van a játékkal köztük a mesterkurzussal, de azért nem hagyom abba. Gondold át te is. Igaz, sokszor idegbajt kapok, de játszani jó!!!!!!!;););):music:

an-csika kedveli ezt.
  5. aboga

aboga Haladó

Nagyon szépen köszönöm... Termelek !

macimami1958 és Othep kedveli ezt.
  6. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia,

Az ajándékokat rögtön jóváírja a rendszer a pörgetéskor.
    Méghozzá a pörgetés pillanatában, és a pörgetés animációja csak illúzió.
    A Party pörgetés is azonnal hozzáadódik a készletedhez. De azt ne felejtsük, hogy ha egyet nyersz, akkor nem változik a PP mennyisége, hiszen egyet elpörgetsz, és egyet nyersz, ha pedig kettőt nyersz, akkor, eggyel nő a PP mennyisége, mert egyet elpörgettél.

Már a pörgetés alatt megnézheted a várható nyereményed a Pörgetési naplóban. Itt találod:

upload_2026-8-22_19-20-55.png

A Kerekkerék kínálatában - ha többet pörgetsz egyszerre és nem várod végig az animációt - csak az első pörgetés kínálatát látod, de ugyanúgy pörgetésenként változik a kínálat, mintha egyesével indítod a pörgetéseket. A felugró ablakban látod ilyenkor a megszerzett nyereményeket.

A képek illusztrációk egy 5 db-os, egyben indított pörgetésről:

ezek utána megjelennek a Nyereménylistában is - a sorrend kicsit más, de mind az 5 tétel megvan:

Kérlek, tanulmányozd át >> Kerekkerék << működését a zöld linken.

Ha pedig hozol farmnevet és ID-t, illetve, hogy mely időszakban nem kaptad meg a nyereményeket, PP-t, akkor ellenőrzést is tudunk végezni.
    Illetve ne várj, ha ilyet tapasztalsz, hanem lehetőség szerint rögtön kérj ellenőrzést.

macimami1958 kedveli ezt.
  7. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szia ismét,
    köszönöm szépen az ellenőrző munkátokat ! Igen, sajnos előfordulhat, bár igyekszem a teljességre. De vannak időszakok, amikor olyan lassú a területváltás, hogy a terhes csiga házastól gyorsabb, mint az én területváltásom. Ilyenkor bizony bezárom a farmot.
    További szép estét és jó pihenést kívánok.

macimami1958 és Othep kedveli ezt.
  8. Othep

Köszönjük szépen, nagyon kedves vagy. :)

Gyorsaságot remélve fordulj a Supporthoz, kérlek.
    Biztos gyorsabb lesz az ügyintézés.

Kövesd a lépéseket:

A játékban a "?!" gombra kattintva, majd a "!" felkiáltójelre, átirányít bennünket a játék az ügyfélszolgálat felületére, ahol:

1. A legördülő sávon válaszd ki, mivel kapcsolatos a problémád.
    2. Az e-mail címed, amire a válasz érkezzen.
    Olyan címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy megkapd a Support válaszát. Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni, ha szükséges.
    3. A probléma leírása.
    Legalább 140 karakterrel írd le a gondodat.
    4. a Captcha sikeres teljesítése. Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Ha ez mind sikeres, akkor jobb alul a "Send" vagyis küldés gombbal elküldhető a "levél".

Fontos, hogy a Support csak Angol és Német nyelvet támogat, így bármilyen másik nyelv választása automatikus visszautasítást jelent.
    De a Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.

Nem kell bonyolultan fogalmazni. Néhány egyszerű tómondatot bedobsz a fordítóba, s onnan átmásolod a supportos űrlapra.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.

A supportról itt tudsz bővebben olvasni:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/

Remélem, mielőbb megoldódik a probléma. :)

9. Othep

Nincs mit. :)

Gyorsaságot remélve fordulj a Supporthoz, kérlek.
    Biztos gyorsabb lesz az ügyintézés.

Kövesd a lépéseket:

A játékban a "?!" gombra kattintva, majd a "!" felkiáltójelre, átirányít bennünket a játék az ügyfélszolgálat felületére, ahol:

Olyan címet adj meg, amit rendszeresen használsz, hogy megkapd a Support válaszát. Az alapértelmezetten beírt címet át is tudod írni, ha szükséges.
    3. A probléma leírása.
    4. a Captcha sikeres teljesítése. Ha problémába ütköznél a "nem vagyok robot" igazolással. akkor vedd kisebbre a képernyő méretét a CTRL és - vagy a CTRL és egérgörgő használatával. (A CTRL és + vagy a CTRL és egérgörgővel vissza tudod később állítani.)

Ha ez mind sikeres, akkor jobb alul a "Send" vagyis küldés gombbal elküldhető a "levél".

Fontos, hogy a Support csak Angol és Német nyelvet támogat, így bármilyen másik nyelv választása automatikus visszautasítást jelent.
    De a Google fordítóval vagy a deepl.com fordítóval nagyon jól meg lehet írni az idegen nyelvű leveleket is.

Nem kell bonyolultan fogalmazni. Néhány egyszerű tómondatot bedobsz a fordítóba, s onnan átmásolod a supportos űrlapra.

A vonatkozó Adatvédelmi előírások értelmében, a levéltitok megsértésének elkerülésére, kérlek ezt követően ne írj erről a fórumon.

Remélem, mielőbb megoldódik a probléma. :)

10. Byke

Byke Utánpótlás-írogató

Sziasztok! Eltüntek az alap almafáim, mosrt vásároltam 5-t hogy kipróbáljam, miért nem tudom kitenni az xxl és xl-es almafákat! A most vásárolt 5 alapfával ki tudtam tenni az 5 xxl-es almafát, de hová tüntek az alapfáim?
    Utána tudnátok nézni mi történhetett?
    Köszönöm előre is
    Byke ID: 7325033

11. Othep

Szia.

Amit el tudok képzelni így betekintés nélkül, hogy esetleg bedobtad a fákat a Gyopárvölgyben az Átalakítóba.
    Elvittem a kérdést ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)

macimami1958, kigyo51 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. cillike01

cillike01 Járnitanuló

13. Othep

A jelenleg futó
    Lajhárképzés 1-6., Napi gazdaköri küldetések

event nyereményei az említett dekorok.

Miután elfogy róluk a plusz ajándék, feltehetők majd a felhőre.
    Kattints a zöld linkre és tanulmányozd át a jutalmakat, kérlek.

macimami1958 és kigyo51 kedveli ezt.
  14. Othep

Szia újból,

Kollégám ellenőrzése alapján:
    Volt számos almafád és van jelenleg egy leállított termelésed a gyopáros Átalakítóban.
    Sajnos nincsen arról adatunk, hogy mit adhattál be az Átalakítóba.
    (Az Átalakító adatait nem tudjuk végtelenségig visszanézni. Az elmúlt 3 hónapban nem adtál be almafát, korábbi adatunk meg nincs.)

Ha ott almafa volt, és nem került vissza, akkor a Supportra kell menned.
    Ha biztos vagy benne, hogy nem dobáltad be az Átalakítóba az almafákat, akkor is kérlek, hogy keresd fel a Supportot, mert máshova elvileg nem tűnhettek el.

A Supportot így érheted el:

3. A probléma leírása.

Nem kell bonyolultan fogalmazni. Néhány egyszerű tómondatot bedobsz a fordítóba (ha szükséges), s onnan átmásolod a supportos űrlapra.

Sok sikert. :)

15. farmeres53

farmeres53 Fórumfelvigyázó

Szia! Nekem a játék kezdete óta 0 mutat a napi projekt bár talán a kezdeteknél kimaradhatott 1-2 nap. Látom sokan reklámálnak ez ügyben!Mit veszítek ha nem jól mutatja a számláló? Esetleg ha ez fontos akkor légyszí nézetek már rá az enyimre is! Köszönöm de nem sürgős! id.21356122

Utoljára szerkesztett: 23.8.26, 12:36
  16. TeamLaurel

TeamLaurel Törzsjátékos

Hali!
    Az előbb (<5perce) csináltam meg a 13-as játékot a (legyártottam hozzá a kártyákat, majd oldottam meg a pasziánszosdit) buliban, és a mező nem kapta meg a zöld pipát, maradt a kék lakat. A leírás szerint az nem ismételhető mező. Ránézne nekem valaki, hogy mi is történt valójában? Köszi.
    ID 13195681

(Közben megcsináltam a 10-est is, az jól működik. De a 13 nem kapta meg így sem a zöld pipát. És ezek után már nem vagyok benne biztos, hogy csak egyszer futottam neki.)

17. katica063

katica063 Fórumlakó

Sziasztok! Mindent kiváltottam, ami a lajhár tenyésztéshez kell, mégsem engedi, hogy tenyésszek! Mi lehet a probléma?

18. Othep

Szia.

Szívesen, azért vagyunk, hogy segítsünk. :)
    Ha nem fogadod el a válaszunkat, kérlek, keresd fel a Supportot.

A Supportot így érheted el:

3. A probléma leírása.

Nem kell bonyolultan fogalmazni. Néhány egyszerű tómondatot bedobsz a fordítóba (ha szükséges), s onnan átmásolod a supportos űrlapra.

A Supportról itt tudsz bővebben olvasni:

Sok sikert. :)

an-csika kedveli ezt.
  19. Othep

Szia.

Lépj ki- be a játékból.
    Ha így sem oldódik meg, kérlek, hozz egy farmnevet és ID-t, hogy ellenőzést végezhessünk.

20. Othep

Szia.

Elvittem a kérdést ellenőrzésre.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    A hétvége miatt ez hosszabb időt is igénybe vehet, szíves türelmedet kérem. :)