Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Jelenleg is az a legfrissebb infó, hogy nem tematikus :(
    Én is örülnék, ha már kiderülne a felhő tényleges tulajdonsága (tematikus vagy sem?)

kutyaszálló kedveli ezt.
  2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Nem valószínű, hogy ez változna. Kell némi idő, mire betölt a gazdakör. Nem kell ki- és belépkedni vagy frissíteni, csak várni egy kicsit. Az is segíthet (nem mindig), ha némi farmos munka után mész csak a gazdakörbe.

kigyo51, -ágianyu33- és macimami1958 kedveli ezt.
  3. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Sziasztok! Azt hiszem megtaláltam a mélykék felhősor probléma megoldását. A királyi buli során lehet megszerezni a rá való dekorokat. kétszer a nincs nyugalma a macskáknak (plusszos) , kétszer az ugrás, csobbanás és újra (plusszos), kettőt pedig még nem váltottam ki, de nagyon ajánlom, hogy pozitív változás legyen a neve (az sem érdekel, ha ez is plusszos lesz... ) ;)

4. -BombadilToma-

Szia!
    Annyiban javítanálak ki, hogy a Lajhárképzés eventen lehet megszerezni a dekorokat, nem a Királyi bulin. És ez kiderül az event ismertetőjéből is. A hivatalos központi kommunikáció viszont még mindig arról szól (az az utolsó infónk), hogy a felhősor nem tematikus...

5. Nelli60

Nelli60 Aktív író

Köszönöm, igazad van! Hogy tematikus-e, majd kiderül, ha elfogy a plussz a dekorról.

-BombadilToma- kedveli ezt.
  6. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Kedves játékosok!

A központ tájékoztatása szerint a Tengeri lajhár felhősor nem tematikus.
    Az ismertető módosítása megtörtént.

A Farmerama csapata.

Várjuk továbbra is a hivatalos tájékoztatást!

Meriva71 és -gyöngy-581 kedveli ezt.
  7. .hangyóca.

.hangyóca. Fórum mestere

Kdves modik!
    Rendszeres időközönként megjelenik a farmomon az alább belinkelt rendszerüzenet. Mivel görgetősávos, 3 részletben tudtam lefényképezni.

https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/08/25/kepkivagas1.png
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/08/25/kepkivagas2.png
    https://farmgazdak.hu/kepfeltoltes/images/2026/08/25/kepkivagas3.png

Az első három mondatát csekély angol tudásom, és a Gogl segítségével le tudtam fordítani, de az üzenet további része részemről felér egy káromkodással.:D
    Nyilván egy programozó érti miről van szó.
    Azt sem tudom, hogy minden alkalommal ugyanazokat az okokat sorolja-e fel, ehhhez túl kicsi vagyok.:(

Én csak azt szeretném tudni, hogy az én feladatom mi abban, hogy ilyen üzenettel ne találkozzak a továbbiakban. Ha a hiba nálam van, írjátok meg mit kéne tennem, ha pedig ez valami központi hiba, akkor keressenek rá az illetékesek megoldást.
    Köszönöm a segítő hozzáállást.

Sylja, Marika312, Neni60 és még 1 ember kedveli ezt.
  8. Henrietta1974

Henrietta1974 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!

Mesterkurzusnál teljesítettem a kért feladatot (használtam 4 szupertápot az esőerdőben), mégsem számolta, nem fogadta el.
    Legyetek kedvesek megnézni.
    Köszönöm

Henrietta1974
    ID:57831003

9. csutakpj

csutakpj Járnitanuló

Sziasztok! Már egy ideje eljutottam az alpesin az 53.szintre, de hiába teljesítem a feladatokat, egyáltalán nem ír jóvá alpesi tp-t, csak a többi nyereményt. Mi lehet az oka? Köszönöm szépen előre is a segítséget! csutakpj ID: 16018543

10. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Ólnál vagy terményesnél használtad a szupertápot ?

11. GreekYogurt

GreekYogurt Fórumelemző

Sziasztok!

Megjelent nálam egy csomag ami tartalmazta a Népmesék felhősor 1-et.
    Erre megy 3 dekor amiből kettőt nem kaptam meg. Én néztem be valamit? Csak 1 járt? A másik kettő nem?
    Valaki tudna ebben segíteni mert a vásárlással egyidőben ugye el is tűnt és nem tudom visszakeresni...?

GreekYogurt
    ID:56621895

Utoljára szerkesztett: 25.8.26, 15:24
    -ágianyu33- kedveli ezt.
  12. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    A Gyopár egyelőre csak 53-as szintig van, több mint 1 éve áll azon a szinten a játék.

Kuzdern és kigyo51 kedveli ezt.
  13. -BombadilToma-

Szia!
    Nézd meg pontosan, szupertrágyát (zöld csepp a növényekre) vagy szupertápot (állatok, tenyésztés) kér-e. Megtévesztő lehet, ha a nyeremény a másik... (pl. "használj négy szupertrágyát "a feladat, de a nyeremény mellette egy-két szupertáp, és ott a kép is).
    A másik hibalehetőség a hely. Biztosan az Esőerdő területén használtad?
    És még valami: az ilyen feladatok esetén egy területváltás kell ahhoz, hogy érzékelje a rendszer a teljesítést (vagy várakozás valameddig, de erre még sosem volt türelmem...).

-ágianyu33-, macimami1958 és kigyo51 kedveli ezt.
  14. Marika312

Marika312 Fórum császára

Szeretnék jelezni több hibát, ami rendszeresen, napi szinten - általában a dekorok aratásakor - megjelenik a farmomon.
    1. Nem fotóztam le, de idehoztam .hangyóca. gazdatárs bejegyzését, ugyanez jelenik meg nálam is. Amennyiben le okézom, eltűnik, de a játék lefagy. Frissítés után a betöltés vagy egyáltalán. nem történik meg, üres keretű a játékfelület, vagy többszöri ráfrissítés után, kb. 20 perc a betöltés.
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-198#post-1523548
    2. A másik hiba, szintén dekorok aratásakor ugrik be a farmomra, dekorok aratásakor, egy piros felkiáltójel !
    3. A harmadik hiba szintén dekorokkal kapcsolatos = sok idő kell az "Ünnepi...." dekorok betöltéséhez.
    4. Negyedik hiba nálam = a teliholdas házikót nagyon nehezen tudom megnyitni. Ez a hiba az új "kinézet" óta jelentkezik.
    5. Területváltáskor az egér rámutatásra egészen más farmterületet mutat, mint amit szeretnék megnyitni. Felsorolja az összes körülette lévőket, míg elér az általam választotthoz.

A felsorolt hibák nagyban akadályozzák a területváltást, az aratás folyamatos végzését. (1 órás munkáskupon kevés a területek betakarításához) Bosszantó.
    Kérem szépen továbbítani a felsorolt hibákat, hogy mielőbb visszakapjam a pörgős, folyamatos munkát végezhető farmomat .
    Köszönöm szépen.

Sylja és Neni60 kedveli ezt.