Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Enikő65

Enikő65 Fórumszaki

Nem azt hiányolom hogy ki pipálja ! A felugró ablakot amiben átvehetem. Ugyanis eddig volt ilyen ablak ! Még mindig úgy gondolom hogy elég nagy hiba van a városi projektel ! Jó lenne javítani ,hisz ez is egyfajta event amit az ember igyekszik megcsinálni rendesen !!

2. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

A felugró ablak el is kerülhette a figyelmedet.
    A játék naplója rögzítette, hogy megkaptad a jutalmat.
    Ha nem fogadod el a válaszunkat, kérlek, keresd fel a Supportot.
    Itt olvashatsz róla, hogyan kell: https://board-hu.farmerama.com/threads/hibák-problémák-jelentése.27648/page-196#post-1523349

-ágianyu33-, Sylja és GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  3. Pusztavacs

Pusztavacs Utánpótlás-írogató

Segítséget kérnék. A nyári kalendáriumot minden nap nyitogattam. A 9-es és a 10-es ablak közti bónusz ablak nem nyílt ki (előtte minden ablak nyitva, minden ajándékot megkaptam). Sajnos akkor a supportnak írtam, elfelejtettem, hogy nekünk már nem működik. Közben azután is nyitogattam minden nap, ajándékokat megkaptam, a bónuszokat is, végig. Az utolsó, a felhősort tartalmazó ablak viszont nem nyílik. Azt írja, hogy nyissak ki előtte mindent, de az egy bónusz ablakon kívül minden nyitva, az pedig nem nyílik.
    ID:9962564
    Köszönöm a segítséget! Pusztavacs

4. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Utoljára szerkesztett: 29.8.26, 17:58
    Enikő65 kedveli ezt.
  5. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Sajnos az, hogy minden ablakban látszik a jutalom, nem jelenti azt, hogy át is vetted.
    Vedd ki a pipát a bal alsó sarokban a "Jutalmak mutatása" szöveg elől, akkor jobban látszik, hogy melyik ajándék maradt bent.
    Itt találsz hozzá képes segítséget: https://board-hu.farmerama.com/threads/nyári-naptár-2026-augusztus.28177/#post-1521180

(A Support nekünk is működik! Megírod a levelet pl. a Jegyzettömb programban (minden Windowsban benne van), átmásolod pl. a Google fordítóba, onnan pedig az angol fordítást másolod a Support űrlapjára.)

Utoljára szerkesztett: 29.8.26, 18:17
    Othep és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Othep

Szia.

Kollégám ellenőrzése szerint a 8. nap ajándékát nem vetted át, és az azt követő bónuszajándékot sem kaptad meg így.

Sylja kedveli ezt.
  7. Othep

Szia.

Sütiket törölted?
    Jól látom, Chrome böngésző? Az a leg-memóriazabálóbb.
    Próbáltál másik böngészőt vagy klienssel belépni?

És elvittem ellenőrzésre a problémát.
    Amint lesz ellenőrzésre jogosult Kolléga, hozom a választ.
    Ez a hétvége miatt hosszabb időbe is telhet.
    Szíves türelmedet kérem. :)

macimami1958 kedveli ezt.
  8. macimami1958

Szia Othep!
    Másfél óra elteltével most sikerült. Nem sikerült sehogyan sem belépni (firefox, kliens). Csak a chromot szeretem. Nekem ez vált be. 2x pihentettem a rutert és másodjára beengedett,nem mondom hogy gyorsan de bent vagyok.

Othep kedveli ezt.
  9. Othep

Szuper, köszönöm, hogy visszajeleztél. :)

A Kolléga az ellenőrzést Opera böngészőben végezte, és minden gond nélkül betöltődik, a területváltások gyorsak, nincs probléma.
    A múltkor letöltötted az Operát, de Nálad ez nem megoldás, még több memóriát von el a játéktól.
    Ellenőrizd, hogy hány böngésző van a gépeden. Max. kettőt hagyj meg. Az operációs rendszerrel fent kell lennie az Edge-nek és még egyet hagyj meg, amit a leggyakrabban használsz. Ez általában a Google Chrome.
    A többit töröld a letöltésekből, alkalmazásokból és a lomtárból is.
    Majd töröld a sütiket, a gyorsítótárat, és kapcsold ki a számítógépet, vagyis indítsd újra.
    Amikor játszol, zárd be a felesleges lapokat, közösségi médiát, YT-ot, illetve on-line se nézz filmet. Ezek az oldalak legyenek bezárva.
    (Láttam a képeden, hogy nagyon helyesen csak a játék oldala volt nyitva. :) )

Ha továbbra is lefagy, ezeket tudjuk tanácsolni, sajnos mást nem.

macimami1958 kedveli ezt.
  10. macimami1958

Ismét szia!

Köszönöm hogy válaszoltál. Tudtam hogy benned nem csalódom. Tudom hogy sok munkád van mivel hétközben szinte napokig nincs senki. Na de....Soha nem volt letöltve az opera, a brave vagy micsoda volt letöltve de azóta töröltem. Az edge, firefox és a chrom van letöltve. Soha nincs más megnyitva csak a Farmerama. igazából szinte csak erre használom meg heti2alkalommal a zoomot,de olyankor nemjátszom.

11. SnéDóri

SnéDóri Fórum admirálisa

Köszönöm Othep, elfogadom az ellenőrzés eredményét.

Othep és macimami1958 kedveli ezt.