Hibák, problémák jelentése

Kategória: 'Technikai kérdések', témanyitó: FA-HU, témanyitás ideje: 25.3.26.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
  1. Andzsi1971

Andzsi1971 Fórum nagymestere

Szia!Mielőtt jeleztem volna a problémát, addig is a többszörösét adram be a megrendeléseknek, és utána is, mint amit kér a küldetés.Sajnos, ezt szerintem senki nem ellenőrizte le közületek, csak kaptam egy linket válaszul. Ezután mindkét farmomban hanyagolni fogom a rendkívüli küldetéseket, meg ezt a pénzrabló gyopárt is.Szép napot!

2. marcsi5556

marcsi5556 Kivételes tehetség

Köszönöm szépen.További szép napot.

Luminary kedveli ezt.
  3. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Még egy megrendelést kell teljesítened, hogy kész legyen a feladat. Ahogy korábban írtuk, ne a szöveget, hanem a Haladási sávot nézzétek! A nyelvi eltérésből adódóan félreérthető a fordítás szövege. Itt írtunk róla korábban:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/városi-projektek-információk.27133/#post-1502089
    53673 csatolmány mutatása

Sok sikert![/QUOTE]
    Szia!

Ezt a feltételezésedet határozottan visszautasítom. Ugye, nem gondolod, hogy bárkinek úgy írok választ, hogy nem ellenőrzöm előtte?
    A képet is a te farmodon készítettem és bakarikáztam, hogy eddig 6-ből 5 feladatot teljesítettél. De, idehozom mégegyszer, hogy meg tudd nézni és értelmezni. Ahogy a linket is azért kaptad, hogy olvasd el, hogy mire figyelj a feladatoknál, amiket az indulás után tapasztaltunk és egy helyre gyűjtöttük. Természetesen a te döntésed, hogy játszol, vagy nem.
    upload_2026-5-5_11-32-53.png

Sok sikert!

-ágianyu33- kedveli ezt.
  4. Andzsi1971

Szia!

Ezt a feltételezésedet határozottan visszautasítom. Ugye, nem gondolod, hogy bárkinek úgy írok választ, hogy nem ellenőrzöm előtte?
    A képet is a te farmodon készítettem és bakarikáztam, hogy eddig 6-ből 5 feladatot teljesítettél. De, idehozom mégegyszer, hogy meg tudd nézni és értelmezni. Ahogy a linket is azért kaptad, hogy olvasd el, hogy mire figyelj a feladatoknál, amiket az indulás után tapasztaltunk és egy helyre gyűjtöttük. Természetesen a te döntésed, hogy játszol, vagy nem.
    53690 csatolmány mutatása

Sok sikert![/QUOTE]

Azóta eltelt egy nap. Az összes megrendelőnek beadtam mindent, ugyanott állok. Erre mi a magyarázat?Kb öt éve nem kértem segítséget, erre azért kérnék egy kis magyarázatot.

5. Luminary

Szia!

A feladat alpesi megrendeléseket kér, ahogy az a képen is látszik és korábban már meg is tetted.
    2026-05-03 07:14:11 órakor és 2026-05-04 07:09:02 órakor a Tanyaházban szolgáltad ki a megrendelőket.
    Neked a gyopáron kell, Alpesi megrendelőt kiszolgálnod, legalább az egyiket. Ehhez sárgabarackot kell termelned.
    Több fát készíts, hogy ki tudd ültetni őket.

upload_2026-5-5_12-12-10.png

A fák előállításához az üzemanyag mellett, csak az 1 csillagos humuszra és szerszámkészletre van szükséged. Ezek gyártásához a hozzávalókat a farmos pajtádból kell beadni.
    Az 1*-os humuszhoz ide állítsd a csúszkát:
    upload_2026-5-5_12-19-0.png

Az 1*-os Szerszámkészlethez pedig ide:
    upload_2026-5-5_12-20-28.png

Mivel a feladat nem fogadja el az Instafát, Hajtass fát trágyával tudod az érésídőket gyorsítani. Jelenleg 181x van neked raktáron.
    upload_2026-5-5_12-22-20.png

Jelenleg 3x Alpesi barackfád van a raktáradban, ezeket máris kiültetheted , megtrágyázhatod. Addig pedig, ahogy írtam gyárts humuszt, szerszámkészletet és barackfákat.
    upload_2026-5-5_12-23-58.png

Sok sikert!

Sylja és -ágianyu33- kedveli ezt.
  6. Andzsi1971

Az alpesi megrendelőket is kiszolgáltam tegnap is, ma is. De biztos csak álmodtam.Feladtam...

7. kaposvarine

kaposvarine Junior szaki

Köszönöm a választ ! A gépem új, windos 11. van rajta, frissítés a mai napon a szerelő megtette, de változatlan a gyopárvölgy
    területen az élvezhető játék. A többi területen szuperül működik minden !

Moderátor által utoljára szerkesztve: 5.5.26
  8. Luminary

Szia!

Továbbítottam a központba, a válaszig türelmedet kérem.
    Köszönöm.

9. Luminary

Szia!

Mit értesz azalatt, hogy nem élvezhető a játék a gyopárvölgyben. Mit tapasztalsz, mikor és melyik területen?
    Amikor a kertben viharos időjárás van, akkor sajnos valóban nem élvezhető a kerti tevékenység. ezen kívül van más problémád?

10. farmer_puma28

farmer_puma28 Fórum biztosa

Sziasztok!Úgy gondolom a piacon meg vesznek valamit nem növekszik a csp mennyiség.Reggel eladtam egy 220 milliós tenyész állított de az árát nem kaptam meg.
    Nézzétek már meg légyszíves.Köszönöm szépen.
    farmer_puma28 id:20950683

11. Luminary

Szia!

Hidd el növekszik, csak a meglévő CSP készleted miatt nem látod a növekményt, hisz ez a tétel is csak cseppnek tűnik a tengerben.
    • Tegnap 180.500.779.993.79 CSP-vel zártad a napot.
    • Több tétel eladása és ládabontások után 180.537.012.457.79 CSP-d lett.
    • A felhők aratása után 180.537.020.137.79
    • Piac, Mézes méh eladás után kaptál 100.000.000.00 és hozzáadódott a felhők aratásából hiányzó összeg is, így lett 180.758.499.165.79 CSP. Mert a + 100 millióval csak 180.637.020.137 CSP-lett volna az összeg.
    • Piacos vásárlások után a CSP-d 180.526.630.370.02 -ra csökkent.
    • 20x Szentjánosbogár eladása után az összeg 2118492.00 -tal nőtt, 180.528.748.862.02-ra.
    • Ismételt vásárlások után 180.520.386.362.02-ra csökkent a pénzed.
    • A ma reggeli eladásokkal 180.547.837.332.32- ra növekedett,
    • majd vásároltál 1x Szőrössünt 15.686.14-ért és egy korábbi vízvásárlásod volt 415 CSP értékben, így a jelenlegi CSP készleted 2026-05-06 08:31:02 órakor : 180.547.821.646.18.
    További jó játékot!

12. farmer_puma28

Szia!Ha 180.500 millióval zártam a tegnapi napot,akkor reggel mikor eladtam a mézes méhet 180.700 nak kellet volna reggel az első belépéskor fogadnia.Látszott is a 220 milla eladásom a piaci előzményekben.Azért is írtam hogy valami nem jó.De nem látszódott az eladási ára a csp mennyiséget.

13. Synodendron

Synodendron Aktív író

Sziasztok.
    Az északi erdő 5. területét nem tudom feloldani.
    A felugró ablak jelzi, hogy minden rendelkezésre áll de a beadás lehetősége nem látszik az ablakban.
    Kérlek benneteket nézzetek rá.
    Köszönöm :).
    Synodendron
    ID: 57577638

14. Luminary

Szia!

Itt rendeződött az összeg:
    • Piac, Mézes méh eladás után kaptál 100.000.000.00 és hozzáadódott a felhők aratásából hiányzó összeg is, így lett 180.758.499.165.79 CSP. Mert a + 100 millióval csak 180.637.020.137 CSP-lett volna az összeg.

Nem csak a felhők, hanem az összes hiányzó CSP hozzáadódott. Összesen 257.719.172 CSP-t kaptál 2026-05-05 23:07:07 és 2026-05-06 05:55:06 között.

Ettől többet én nem tudok neked írni.
    Ha, nem fogadod el a választ, kérlek vedd fel a kapcsolatot a supporttal.
    A kapcsolatfelvételhez itt találsz segítséget:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/a-support.6729/
    https://board-hu.farmerama.com/threads/Ügyfélszolgálat-nyelvének-változása.27139/

További jó játékot!

15. farmer_puma28

Én 180.700 millót nem láttam reggel felhők aratása útán semm.Most is csak 180.500 láttok.

16. Luminary

Szia!

Mindent leírtam. Nem tudok mást írni.
    Azt ne kívánd tőlem, hogy a 100+ tételt egyenként átmásoljam.
    Továbbra is azt tudom mondani, hogy keresd fel a supportot.
    További jó játékot!

17. farmer_puma28

Köszönöm szépen,meg történt.

Luminary kedveli ezt.
  18. zsuzsa-mama

zsuzsa-mama Fórum admirálisa

Szia !

Minden területem nagyon gyorsan működik. Viszont a gyobárból olyan gyorsan kivág, hogy a lábam sem éri a földet. Valami ablak felugrik azt látom, hogy piros felkiáltó jel van rajta. gyakran akkor ha többet matatok a farmon, vagy valamiért visszalépek a gyobárra. Tudnátok segíteni ?
    ID: 3894802

semmirevaló kedveli ezt.
  19. Luminary

Szia!

Köszönöm a türelmedet.
    Kaptál másik feladatot, mivel magában 1 tételt nem lehetett hozzáadni.
    A Gyopár ellenőrző paneljén látszott, hogy kaptál feladatokért ATP-t, de sajnos ezt csak áttételesen lehet kinyomozni. Az aktuális feladat látszik egyértelműen, visszamenőleg már nincs lebontva megrendelőkre.

Ha, visszakerülnél az 1-es szintre, mert elfogy az időd, akkor kérlek gyere vissza, hogy segíteni tudjunk.
    További jó játékot!

20. Luminary

Szia!

Rendben, kérlek a Supporttal folytatott levelezésről már ne hozz semmit a fórumra, az adatvédelmi irányelvek betartása miatt.
    Köszönöm.