Hibák, problémák jelentése

Discussion in 'Segítség archívuma' started by valibori69, May 4, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Elnézést kell kérnem tőled, mert nem azt kaptál ajándékba a szett teljesítése után, amit először megadtam. Ez majd a mostani szett jutalma lesz. A 100x szupertrágyát kiváltottad a farmárudából reggel és ez megtévesztett a bevétel-kiadás listában.
    2026-05-29 06:31:05 - teljesítetted az előző projekt utolsó feladatát és akkor megkaptad a teljesítésért járó jutalmat is, ami 1x Kabomani tapírlak volt. Ezzel a jelenlegi ólak száma 9-re emelkedett.

Mivel ki volt kapcsolva az ajándékok mutatása felugró ablakban funkció nem kaphattál az ajándékról értesítőt.
    Ezt visszakapcsoltam neked. Ha, még sem szeretnéd, akkor állítsd vissza.

Ui: De, kollégám jól írta neked, ezekről nem kapunk külön értesítést.

További jó játékot!

Sali~*.* and -ágianyu33- like this.
  2. macimami1958

macimami1958 Fórum nagymestere

Újból ez a problémám
    "Miért nem tudom normálisan használni a fórumot? Nem engedi a lájkot, állandóan pirossal kiírja hogy nincs jogosultságom ehhez azoldalhoz és hogy regisztráljak vagy jelentkezzek be. Eddig ilyen problémám nem volt. Így nem igazán tudom követni a fórumot. Mit tudok tenni?"
    Biztos hogy nem az a gönd ami választ kaptam akkor. Most bevagyok jelentkezve és nem lépkedtem össze-vissza, mégis kiírja hogy nincs jogosultságom amikor lájkolni szeretnék. Nagyon zavaró!
    macimami1958
    31461846

3. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Továbbítottam a problémádat, a válaszig türelmedet kérem.
    Köszönöm.

Sali~*.* and macimami1958 like this.
  4. macimami1958

Köszönöm szépen. Várok türelmesen ameddig szükséges.

Luminary likes this.
  5. baltha54

baltha54 Aktív író

köszönöm

6. kiszsuzsi

kiszsuzsi Törekvő

Szia! A mesterkurzus 4 megrendelő osszes feledatát kéri egyet megcsináltam az összeset de nem számolja és cserélni sem tudom ilyenkor bukom az egészet? Köszönöm előre is a segítséget

7. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Még szolgálj ki 2 megrendelőt, akkor már el kell, hogy fogadja a feladat.

kiszsuzsi likes this.
  8. macimami1958

Sziasztok! Avárosi projekt azt kérte hogy vásároljak valamit a gadaboltban. Bármit vettem, nem számolta csak a FA-ért vett dolgot. Nem farmarany költést kért. Ez így nem tisztességes.
    macimami1958
    31461846

9. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    1 bájitalt kellett volna csak venned, és teljesült volna a feladat.

macimami1958 likes this.
  10. Sylja

Sylja Fórum félistene

Szia!
    Ha 1 csepp vizet veszel, akkor is teljesül a feladat.

macimami1958 likes this.
  11. macimami1958

Bármit vettem nem számolta. Csak a FA-t.

Sylja likes this.
  12. -skorpio868-

-skorpio868- Fórum-zöldfülű

Kedves Admin köszönöm a válaszod, d nem a problémát célozta. Tudom hogy egy helyre csak 5 ház tehető ki, és, hogy ne legyen földterület kint. A problémám azonban továbbra is fenn áll hogy sem a vadas, sem a műhely sem a füvész alapból sárga és áthúzott tiltó jel van rajta mindegyik farmrészemen.

13. Enikő65

Enikő65 Fórumszaki

Jó reggelt !
    Érdeklődni szeretnék hogy miért nem tudom kiváltani a Margaréta két utolsó rúnáit ? 1 szinten van 7 műkertész jelvényem . 2. szinten 11. és 3. szinten 18 műkertész jelvény. Azt írja valami még hiányzik . Terészetesen az előtte lévőket kiváltottam és ez minden növényre vonatkozik. Köszönöm ha segítesz !!
    ID: 1804235

14. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    Kézzel (nem munkásokkal) simán kitehetők.
    Szia!
    Ha megnézed az ábrát, Te is láthatod: oda 4. szintű műkertész jelvény kell(ene). Az persze még nincs játékban...

-ágianyu33- and Enikő65 like this.
  15. Enikő65

Enikő65 Fórumszaki

Jó reggelt !
    Érdeklődni szeretnék hogy miért nem tudom kiváltani a Margaréta két utolsó rúnáit ? 1 szinten van 7 műkertész jelvényem . 2. szinten 11. és 3. szinten 18 műkertész jelvény. Azt írja valami még hiányzik . Terészetesen az előtte lévőket kiváltottam és ez minden növényre vonatkozik. Köszönöm ha segítesz !!
    ID: 1804235​
    Szia!
    Ha megnézed az ábrát, Te is láthatod: oda 4. szintű műkertész jelvény kell(ene). Az persze még nincs játékban...
    letöltés. Rövid leírása itt. Köszönöm a váaszod ,kicsit elnéztem .

-BombadilToma- likes this.
  16. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Sziasztok

Kérdezném... A nyári akciós csomagok közül a 3. ban TÉLI kardinális pinty fészek van.... Ez szerintem eventes állat volt..
    Csak tévedés-elírás... vagy ez különlegesség:p
    Mondjuk a felhő miatt vettem meg de azért érdekelne...;)

17. TrBebe2000

TrBebe2000 Járnitanuló

Sziasztok! Szeretném megkérdezni, hogy a Zuhatagra miért nem engedi visszatenni a vadaskertet, amit véletlenül lekaptam? TrBebe2000 ID 45542244

18. -ágianyu33-

-ágianyu33- Fórumőrült

Szia !
    Munkásokkal próbálod ? kézzel tedd ki.

19. TrBebe2000

TrBebe2000 Járnitanuló

Szia! Igen, de közben kiléptem és most kézzel sikerült visszaraknom. Köszönöm szépen a segítséget! További szép hetet kívánok!

-ágianyu33- likes this.
  20. margittka66

margittka66 Haladó

Sziasztok!Mi lehet az oka annak,hogy betakarításkor nem látom a felreppenőket?