Hibák, problémák jelentése

Discussion in 'Segítség archívuma' started by Pokimoki72, Jun 12, 2026.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
  1. zsuzska1973

zsuzska1973 Fórum-zöldfülű

hello

A kérdésem a napi projektel kapcsolatos.Teljesíts egy megrendelést,DE MOST NINCS SZEZON.Lecseréélni nem tudom.Megnéznétek?

zsuzska1973
    ID8145855

2. -BombadilToma-

-BombadilToma- Fórum elő legendája

Szia!
    A megrendelők akkor is elérhetők, ha nincs szezon.
    Elérhetők:
    - Gazdakörből
    - Tanyaházból

- Bal oldali menüsorból

3. hirig213

hirig213 Utánpótlás-írogató

Szia újból ! Valami történt, ugyan a mérkőzés szint felváltott 3-ra miután lejátszottam egy újabb meccset. Ámde a labdám 0 szintre váltott, pedig nem ütöttem rá a kérelemre. Megnéznétek újból hogy hol lehet még hiba ?
    Köszi

4. Juci197

Juci197 Utánpótlás-írogató

Sziasztok.Segítséget szeretnék kérni, mert a 4. karakternél, az 1feladatnál napok Óta megsem mozdul a számláló, pedig folyamatosan kiszolgálom a kért feladatokat. Előre is köszi a segítséget.
    Gazda: Juci197 ID: 2182977
    upload_2026-6-16_9-15-15.png

5. Luminary

Luminary Board Administrator Team Farmerama HU

Szia!

Nem tudtad az S-es feladatokat csinálni, mert zárolva volt. Most feloldottam, jöhettél volna pár nappal korábban is segítséget kérni.
    Kattints a zöld nyílra és hajrá!
    upload_2026-6-16_10-35-14.png

Sok sikert!

Juci197 and macimami1958 like this.
  6. Luminary

Szia!

Minden rendben van nálad. 9 szint van és te sikeresen végigvitted a pályákat, így automatikusan megkaptad a labdaszint jutalmát. Ekkor nullázódik a labdaszint és újra fel kell tornázni, hogy legyen értelme beváltani/ beváltódni. Ezt magad is tudod ellenőrizni, ha bemész az eventboltba. Megkaptad a 3x csatárzsetont, 8x Érem és 1x Teliholdas éj láda V jutalmakat.
    upload_2026-6-16_10-47-11.png

További ó játékot!

-ágianyu33- likes this.
  7. hirig213

hirig213 Utánpótlás-írogató

Kedves Othep és Luminary !
    Köszönöm a segítségeteket. Elsiklottam az automatikus újratöltés felett. Remélem innentől okosabb leszek. ;)

Luminary likes this.
  8. árminkakas

árminkakas Fórum-zöldfülű

Sziasztok! Nálam is le van lakatolva Bundás McFluff egy csillagos feladata, nem tudok tovább haladni. Kérlek, segítsetek!
    Nevem: árminkakas, ID: 25352804

Előre is köszönöm a segítséget!

9. Luminary

Szia!
    Mindhárom blokkolt rész feloldva. A zöld nyílra kattintva folytathatod az adott karakter szintjeit. Ha lesz jegyed, amivel átugorhatod a várakozási időt, akkor azt is használd. Remélhetőleg a csere sikeres lesz.
    Jelenleg tart még az egytápos tenyésztés, ha tudsz indíts 1-2 kört, hogy legyen Folyékony energia amivel cserélheted a feladatot. Illetve a gazdaboltban is tudsz venni, ha szeretnél.
    Sok sikert!

10. hegei

hegei Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    A mosómedvénél hogyan tudok tovább lépni feloldani a befagyasztást?
    A többinél már mindegyikkel megvagyok csak ez hiányzik több napja.
    Válaszotok előre is köszönöm.
    upload_2026-6-16_16-16-39.png
    hegei id:19851603

11. donkartacs07

donkartacs07 Fórum bárója

Gazda: donkartacs07 ID: 9741269
    "Használj 10 szupertrágyát," a bahamán az esőerdőre kitettem, de semmi sem változott frissítés után sem.
    Krokodilos fül mintha nem élne.
    Krokodilfej hiány volt :(

Luminary likes this.
  12. .marcsikamama.

.marcsikamama. Járnitanuló

Szia. Ezeket megcsináltam minden nap, mert már nem tudtam mit csinálni. ujratöltöttem a klienst is.ugyanugy nem lehet megnyitni a csere gombot és a tombola gombot. Csak Pörög és pörög. Mióta elkezdődött ez az event azóta rengetegen panaszkodnak minden félére. akkor nekiki is a géppel van baj?
    Azért köszönöm hogy utánanéztél. További szép napot.

13. Luminary

Szia!

A nyúlfej is hiányos, cseréért kiált.
    Mindent raktál, csak KK szupertrágyát nem. Az a propeller. Ha, pótolod akkor 2 feladat is teljesítve lesz. Egyik az Aligátornál, másik a hermelinnél. Valahova szórj ki 18-at és kész is.
    Sok sikert!

14. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Sziasztok.
    Szeretném, ha megnézné valaki, hogy tényleg megvan-e minden feladatom a kék doboz alatt. Egyszer azt írja megvan, túl is teljesítettem, aztán meg nincs. Délelőtt is ez volt, most is. :cry: Köszönöm

Gazda: libuskafarm ID: 30029076

15. barbapapa13

barbapapa13 Utánpótlás-írogató

Szép estét !
    Szeretném felhívni a figyelmet ,hogy közös beadásnál folyamatosan lefagy a játék !!! Csak frissítéssel lehet tovább lépni !!!!
    Nem ma kezdtem a játékot és takarítottam a gépem !

16. Juci197

Juci197 Utánpótlás-írogató

Szia. Hálás köszönet,azóta ívelek felfelé ! :)

Luminary likes this.
  17. mesemaraton90

mesemaraton90 Utánpótlás-írogató

Sziasztok!
    Segítséget kérek. Véletlenül befagyasztottam 2 napja a hermelinnél a 2 csillagos feladatot,nem tudom feloldani....
    ID:47609920
    mesemaraton90
    Köszönöm!

18. Luminary

Szia!

Feloldva, folytathatod. Hajrá!
    upload_2026-6-16_21-11-53.png

Sok sikert!

19. Luminary

Szia!

Az Ali Gatornál még az S és M kategóriában nem érted el a maximumot. Kattints az ajándékdobozra és ott látod ezeket az értékeket.
    L: 2.600

upload_2026-6-16_21-18-39.png
    upload_2026-6-16_21-19-28.png

2. Hermelin
    S- 425
    M- 1.035
    L - 2.400

3. Nyuszi
    S - 1.015
    M - 2.928
    L - 8.568

4. Mosómedve
    S - 1.917
    M - 3.270
    L - 3.560

Az ismertetőben megtalálod a minimumpontszámokat, ami ahhoz kell, hogy részesülj a közösségi jutalomból. Most csatolom ide:

"Jutalom korlátozás
    Abból az okból kifolyólag, hogy a globális jutalmakból ne részesüljön az, aki nem tett hozzá, ezért minimumpontok vannak bevezetve. Azt jelenti, hogy egy pontmennyiséget el kell érni a személyes haladáson ahhoz, hogy a globális jutalmakat megkapjuk, ezek így alakulnak:
    A minimum pontok egységesek a krokodil, menyét és nyúl globális jutalmainál, viszont a mosómedvénél ezek kicsit többek.

Globális jutalom számaSzükséges minimum pont (krokodil, Menyét és Nyúl)Szükséges minimum pont (mosómedve)
    1266283
    2532565
    3799848
    410651130
    513311413
    615971695
    718631978
    821302260
    923962543
    1026622825
    "
    Sok sikert!

libuskafarm likes this.
  20. libuskafarm

libuskafarm Fórumőrült

Köszönöm.
    Akkor miért írta délelőtt, hogy megvan. Végigment a zöld csík, most már nem. Csökkent.
    Hát én nem csinálom tovább, nincs megint fél napom kattogni itt.

Megvan a zseton, mehetek tovább, a többit oldja meg a bp.