Visszajelzés Hogyan vidítsunk fel egy mufurcot - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. raul0712

raul0712 Fórum-zöldfülű

Kedves Olvasók!

"Vidítsunk fel egy mufurcot felhősort" az Ünnepi boltban megvásároltam 50 csillagos érméért. Ezt most hol tudom lerakni vagy akkor mit kell kezdeni vele?

Köszönöm válaszaitokat.

milanzs és stb_farmer kedveli ezt.
  2. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Egy nagyon hasznos felhősort kaptál így az Égig érő paszulyhoz, amit a 30. szinttől tudsz megszerezni egy gazdaköri feladatsor teljesítésével.
    Itt olvashatsz róla részletesen:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/az-égig-érő-paszuly.592/#post-1916

Figyelj arra, hogy a felhősorra való kitehetőket is megszerezd, különben nem tudod használatba venni.
    Az Ünnepi hintát ott tudod megvenni, ahol a felhősort vetted, az Ünnepi libikóka pedig A Télapó sziklához vezető 2. útvonalon a 18. feladat nyereménye.
    Ehhez itt találod az ismertetőt: https://board-hu.farmerama.com/threads/hogyan-vidítsunk-fel-egy-mufurcot.23123/#post-1296118

Ha még nincs kiváltva a paszulyod, nem gond, mert amint kiváltod, használni tudod a felhősorokat, amiket addig megszereztél.

Utoljára szerkesztett: 23.12.22
    Othep, GA-BI-O-Farm, stb_farmer és 3 más kedveli ezt.
  3. mandityalexandra

mandityalexandra Fórumfelvigyázó

Szia!

Mivel a problémád nem részletezted, így azt javaslom, hogy hagyd nyitva az event ismertetőjét és mellette kattints a bal oldali kék ajtóra. Itt tudod elkezdeni az egészet. Majd nézd meg az ismertető képén, hogy hova kell utána kattints, hogy a vetőmag keverését megkezdhesd a malomban.
    És haladj tovább így, lépésenként. Rá fogsz jönni, hogy nem bonyolult, csak meg kell keresni az elejét és onnan csinálni.
    Utána érdemes lehet átlátogatni a középső, lila ajtóhoz. A bal szélső pirossal, ráérsz később foglalkozni, az eg extra játék, melynek indításához az előbbi két ajtó mögül szerzünk Ünnepi kockajáték szettet.

stb_farmer kedveli ezt.
  4. takizsuzsi40

takizsuzsi40 Fórum biztosa

Sziasztok! Azt hiszem végeztem a teliholdas útvonallal, kaptam egy rózsaszín kulcsot és szerintem rossz helyre kattintottam (arra piros mufurcra). Most nincs kulcsom a következő útvonalhoz. Ilyenkor mi van?

5. Pokimoki72

Pokimoki72 Fórumgróf

Szia.
    Nem vagy még kész, a következő útvonalhoz ezüst kulcs kell.
    A következő meződ fogja adni.

stb_farmer, Kuzdern és Sali~*.* kedveli ezt.
  6. Sali~*.*

Sali~*.* Fórum elő legendája

Szia!
    Amit beadtál a Mufurc mellett ott teliholdas kulcsot kaptál. A következő beadásnál viszont ezüst kulcsot kapsz 1490 eventnövény beadásakor. Nyugi, itt semmi nem veszik el, maximum átalakul, nem azt váltjuk ki, amit elterveztünk.

7. Blökix

Blökix Fórum hercege

Egy kis olvasás?!

milanzs, mandityalexandra, vihence és 2 más kedveli ezt.
  8. takizsuzsi40

Minek kaptam teliholdas kulcsot, mikor az az útvonal már meg volt nyitva, sőt már majdnem kész a feladat?

stb_farmer kedveli ezt.
  9. takizsuzsi40

Mi lett a rózsaszín kulccsal?

stb_farmer kedveli ezt.
  10. mamarygen

mamarygen Fórum elő legendája

Szia!

A második játéktéren tudod használni a 3 kapu egyikéhez.
    Ott kell a színes kulcsokkal a kapukat átjárhatóvá tenni.

Ez a területrész a középső ajtónál nyílik a fő event ablakban.
    Télapó sziklához vezető 2. útvonal.

takizsuzsi40, Sali~*.* és stb_farmer kedveli ezt.
  11. piheli

piheli Fórum-zöldfülű

Sziasztok nem kaptam ültetni valót

12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

A 3. növény készül... holnaptól majd a 4. .... :music: majd ráér a teliholdason normál tempóban növögetni...:music:

13. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    A malomban lehet előállítani.
    Kaptál 1 ezüst kulcsot, és 10 faágat. Menj be a KÉK ajtón, és add be a kulcsot ahhoz a feloldó mezőhöz, amelyikkel kezdeni szeretnél. Gyertyákat kapsz érte.
    Utána mehetsz a malomba, előállítani az ültetnivalót.

Feloldó mezők:
    (a képet az eventismertetőből hoztam)
    3. Főfarm ösvény feloldó mező.
    4. Bahás ösvény feloldó mező.
    5. Teliholdas ösvény feloldó mező.

Itt a részletes ismertető:
    https://board-hu.farmerama.com/threads/hogyan-vidítsunk-fel-egy-mufurcot.23123/#post-1296116

Utoljára szerkesztett: 23.12.22
  14. CoralineJones74

CoralineJones74 Kivételes tehetség

Szuper. Most vettem észre, kezdetektől egy területen ültettem.... :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:

stb_farmer kedveli ezt.
  15. csillaglili55

csillaglili55 Fórum biztosa

Nem bírtad ki, hogy ne szólj be???? - Boldog Karácsonyt!!!

GA-BI-O-Farm kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

A
    malomban kell elkészíteni az ültetendő magot;)

17. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Sziasztok! segítséget szeretnék kérni, mert azt hiszem mindent eltóltam. A volt kulccsal a a kettes szintnél kezdtem és innen sehova tovább. Jól érzem hogy az eventnek részemről ennyi?

18. -Holdfeny-.

A segítség kérő topikba írj... id számmal...
    Hátha tudnak segíteni!

19. CzZsuzsóka

CzZsuzsóka Járnitanuló

Köszönöm

Kuzdern és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  20. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Nem hiszem, hogy elrontottad.
    Mit jelent nálad a "kettes szint"? A 2. útvonalat (lila ajtó)? Ott sehová sem lehet beadni az ezüst kulcsot, amit induláskor kaptunk.

Ha az 1. útvonal (kék ajtó) egyik szintjét (farmos, teliholdas, vagy szigeti) jelenti nálad a "kettes szint", és ott adtad be a kulcsot, akkor minden rendben van. Kaptál 9999 db gyertyát, amivel a malomban elő tudod állítani az eventnövényt. Sokféle van, először azt tudod elkészíteni, amelyikhez a gyertyát kaptad.

Ha ez sem segít, próbáld leírni pontosabban, hogy mi a gondod.
    Előtte fusd át az ismertetőt, vagy olvass kicsit vissza a fórumban. Lehet, hogy mások is elakadtak ugyanott, ahol Te most.

Sali~*.*, PZoli64, vihence és 3 más kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.