Visszajelzés Hogyan vidítsunk fel egy mufurcot - event csevegő

Kategória: 'Egyéb témák archívuma', témanyitó: Swallow, témanyitás ideje: 20.12.22.

Kedves Fórum-Olvasónk!

Abban az esetben, ha aktívan részt szeretnél venni a fórum életében és szeretnél kérdezni a játékkal kapcsolatban, vagy beszélgetni szeretnél játékostársaiddal, be kell jelentkezz a játékba, majd onnan a fórumba. Ha még nincs felhasználói fiókod a játékban, akkor készítened kell egy új regisztrációt. „A játékhoz“
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.
  1. a1a4

a1a4 Haladó

Sajnos én nem vagyok boldog. Csak az első kék kapu első játékát tudtam megcsinálni. Megvan a farmkulcsom, de nem tudok a farm mezőn belépni, mert ugyan irja, hogy szükséges 1 db farmkulcs, megvan 1 db farmkulcs, de nem adja meg a lehetőséget, hogy felhasználjam az 1 db farmkulcsot. Ráadásul a kék ajtó mögött se tudok sehova haladni. Van rengeteg növényem, rengeteg gömböm, de hiába. Szükséges 260 gömb, nekem van 2174 db, de hiába mert nem adja meg a lehetőséget, hogy beadjam. Csak állok, és dühöngök, mert haladni sehova nem tudok. Farmnevem: a1a4, ID16640923. Kifejezetten rossz a hangulatom, ennek ellenére mindenki másnak boldog, békés Karácsonyt kívánok.

mimi kedveli ezt.
  2. -kicsimaszat-

-kicsimaszat- Utánpótlás-írogató

3. Othep

Othep Forum Moderator Team Farmerama HU

Szia.

Áthoznád a problémádat a Segítségkérő topikba?
    Ha gondod van, nem a Csevegőben kell mérgelődni, hanem pl. ide fáradni:
    Eltűnt tárgyak keresése (Ól, fa, dekor elem)

A villogás, pulzálás egyébként mindig segít, hol kell tovább haladni.

Boldog karácsonyt! :inlove:

stb_farmer, Sali~*.*, GA-BI-O-Farm és 3 más kedveli ezt.
  4. Sylja

Sylja Fórumgróf

Szia!
    Úgy sejtem, jó helyen vagy, de kell még 1 lépés, ahol az EZÜSTkulcsot kapod, amivel ki tudod majd váltani a továbbhaladáshoz szükséges gyertyákat. A FARMkulcs majd a LILA ajtó mögötti játékban kell.
    Keresgélj kitartóan, egy fehér, rénszarvasagancs-fejdíszes kutyus előtt megtalálod.
    Írd meg, hogy sikerült-e! :)

a1a4, stb_farmer, .schara. és 3 más kedveli ezt.
  5. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Meglesz az ;)
    Már túl vagyok a felén és ma még nem játszottam, van még vagy 20 perc, a legutolsót meg még 2 óra múlva nyithatnám, de lehet reggelre hagyom. Valahogy kimerültem mostanában, aludni vágyom már:)

Boldog Karácsony estét!:)

Lenczy, stb_farmer, mamszi5107 és 5 más kedveli ezt.
  6. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    Jól megtoltad, és még hol a vége;)2023-ban...

stb_farmer, Ditti58, -gyöngy-581 és 2 más kedveli ezt.
  7. zsani_apja

zsani_apja Fórum elő legendája

Szia!
    Már az ünnepit ültetem én is, pedig van dolgom a megjelenéssel rendesen. :D Viszont a kockával nem nagyon foglalkozok, nagyon nem jól adja. ;)
    Gyopárosom. Mindenből jeles. :D

kutyaszálló, soresne, stb_farmer és 5 más kedveli ezt.
  8. GA-BI-O-Farm

GA-BI-O-Farm Mindentudó orákulum

Szia!
    Hát izé.. annó, épp egy pókeres oldalon játszottam, amikor feljött a Farmerama reklámja;)
    Szóval imádok pókerezni, bár ez nem az csak utánzat, de akkor is ez a kedvencem, csak ne 24 óránként lehetne 5 játékot játszani.
    Most hogy hülyére dolgozta magát az ember, lehet kicsit pihizni, eljátszanék vele sokkal többet naponta:)

Adja az, csakhát nem mindíg ;) Látom reggel lesz Jégszarvasod, gratula:)
    Na ne is mond, néha mi minden nem kerül a főfarmra, a kergétől kezdve, a tojástartóig, minden volt márxD

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.12.22
    kutyaszálló, stb_farmer, Ditti58 és 5 más kedveli ezt.
  9. -gyöngy-581

-gyöngy-581 Fórum elő legendája

Szia!
    Ezzel megállapításoddal mélységen egyetértek, eljátszanám szívesen akár a két-háromszorosát is annak amit kapunk. Szeretem ezt a fajta minijátékot, jelenleg itt tartok [​IMG] Hajt a kíváncsiság is, hogy meddig fogok eljutni a pontszámokban és élezném is a játékot, csak egy picit több is lehetne a szettek száma amit kapunk.

10. mini76mini

mini76mini Törekvő

Köszönöm szépen.

Szia, köszönöm szépen.

Moderátor által utoljára szerkesztve: 25.12.22
    kutyaszálló, stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
  11. achmed1122

achmed1122 Fórum félistene

Boldog Karácsonyt Kivánok Nektek:)

Két bejglisütés közbe ne felejtsetek el aratni:D

kutyaszálló és -Holdfeny-. kedveli ezt.
  12. -Holdfeny-.

-Holdfeny-. Fórum elő legendája

Jó reggelt!

Még 2 kör az ünnepi növényből és kész ez az event is;)
    Ráérősen...
    De a kockajáték vihetne 1 dobókockát is... akkor gyorsabban gyűlnének a pontok;)

kutyaszálló, stb_farmer és inanna11 kedveli ezt.
  13. Kuzdern

Kuzdern Mindentudó orákulum

Szia!
    A 368. hozzászólás elmagyaráz mindent, kikerestem neked...Boldog karácsonyt!

kutyaszálló, inanna11 és -ágianyu33- kedveli ezt.
  14. mini76mini

mini76mini Törekvő

Nekem sincs olyanom. Nem is tudom, hogy honnan kéne lennie.

15. -gyöngy-581

Szia!
    Még sehonnan sem, nincs játékban, de majd lesz a következő PP-s akcióval, csak türelem :) December 30.-án jön be a játékba az előzetes naptártervezet szerint.

mini76mini és HéricsBáró kedveli ezt.
  16. -Holdfeny-.

Bármilyen tulajdonsága lesz... kell egy a felhőre!:music:

Hátha az új felhő felvidítja Mufurcot8)

stb_farmer kedveli ezt.
  17. -gyöngy-581

Legyen egy vagy több a tiéd :)
    Azt ugyan nem értem, hogy mufurcnak hogy van köze a PP-s dekorhoz és a felhőhöz, de a lényeg az, hogy Te érted és várod :)
    Hiszen minden hat szinte mindenre, kölcsönhatásban van a játék egymás elemeire...

SzabóSzilárd1 és HéricsBáró kedveli ezt.
  18. missuzy_53

missuzy_53 Fórum admirálisa

Sziasztok!
    Boldog Karacsonyi Unnepeket mindenkinek!
    Kesz lettem tegnap az eventel , felhok uzemelnek , most mar csak az automatabol varom a lehetoseget a pokerozashoz, igaz eleg kevesnek talalom az automatat es hosszadalmas de ez van :) Nem kellett volna ekkora hajtast betenni karacsony idejere :mad:
    Sok sikert es jo jatekot mindenkinek !

19. -Holdfeny-.

Azt hiszem holnap reggelre összevárom az összes automatát... s egyszerre leszedem őket... :music: Így kockázni talán könnyebb lesz;) Most elég gyengén megy ez a kockapóker....:oops:

soresne, stb_farmer és inanna11 kedveli ezt.
  20. Ditti58

Ditti58 Fórum hercege

Valóban minden lehet, még az is, hogy nem csak egy hétig vannak velünk a kockák, hanem 2-ig :D nem néztem a befejezést, csak a megszokott időben gondolkodtam. Így már nagyobb az esély a befejezésre.:inlove:

stb_farmer és Kuzdern kedveli ezt.
Téma állapota:
Nem lehet további válaszokat küldeni.